کاربر گرامی  خوش آمدید ... 

دانلود تحقیق و مقاله رایگان مهندسی صنایع غذایی

کاربر گرامی، به بخش دانلود تحقیقات و مقالات رایگان مهندسی صنایع غذایی سایت آران پیپر خوش آمدید. شما در این بخش می توانید با مطالعه کلیه تحقیق های رایگان رشته مهندسی صنایع غذایی و بررسی کلیه فایل های word با پسوند doc قابل ویرایش در بخش مقاله های رایگان مهندسی صنایع غذایی به دانلود رایگان تحقیق و دانلود رایگان مقاله دانشجویی در زمینه رشته مهندسی صنایع غذایی بپردازید.

در بخش تحقیقات و مقالات رایگان مهندسی صنایع غذایی سعی شده برخی از این فایل های تحقیق و مقاله های دانشجویی مهندسی صنایع غذایی به صورت رایگان در اختیار شما محققان و دانش پژوهان رشته مهندسی صنایع غذایی بگیرد. به ترتیبی که می توانید از این تحقیقات دانشجویی و مقالات دانشجویی مهندسی صنایع غذایی در تکمیل مطالب پژوهش خود بهره ببرید.

در صورتی که در هر قسمت از روال دانلود مقاله رایگان درباره مهندسی صنایع غذایی و یا دانلود تحقیق رایگان در مورد رشته مهندسی صنایع غذایی سوالی برای شما دانشجویان و دانش آموزان گرامی پیش آمد می توانید با ارسال پیام به سایت آران پیپر از مشاوره همکاران ما در زمینه دانلود تحقیقات دانشجویی رایگان مهندسی صنایع غذایی و مقالات در مورد مهندسی صنایع غذایی استفاده نمائید.

تحقیق مقاله تهیه و تولید ماست

تاریخچه تولید ماست به هزاران سال قبل برمی گردد. ماست برای اولین بار در مشرق زمین و در فلات ایران تهیه شد. در آن زمان این مناطق دارای زمین های حاصلخیزی برای نگهداری و پرورش گوسفند بوده و دام پروران اغلب ماست را از شیر این دام تهیه می کرده اند. ماست از تلقیح دو نوع باکتری مخصوص به داخل شیر تولید می شود. پس از تلقیح، شیر را در دمای 43- 40 درجه ی سانتیگراد نگهداری می نمایند. شیر پس ...

تحقیق مقاله رایگان شرکت تکدانه

معرفی کارخانه : شرکت تکدانه که در شهرستان مرند - کیلومتر ۶ جاده بازرگان و در مجاورت یکی از خوش آب و هواترین و غنی ترین مناطق باغبانی واقع شده است و در سال ۱۳۶۲ تاسیس شد و از سال ۱۳۷۴ با مدیرِت بخش خصوصی به بهره برداری رسیده است. محصولات اصلی تکدانه، کنسانتره آبمیوه، انواع آبمیوه بسته‌ بندی شده در پاکت به روش پرکنی سرد، رب گوجه ‌فرنگی و انواع شربت می ‌باشد. شرکت تکدانه، یکی از ...

تحقیق مقاله رایگان منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی

تکنولوژی غلات ۱-مقد مه ای به تکنولوژی فراورده های غلات مهندس رسول پایان 2-تکنولوژی نان مهندس ناصر رجب زاده 3-تکنولوژی غلات نیکو آراسته تکنولوزی روغن 1-تکنو لوژی روغن های خوراکی محمد حسین حداد خداپرست 2-جزوه درسی دکتر حداد خداپرست(بخش دوم)1376 دانشگاه فردوسی مشهد 3-تصفیه روغن و تولید مار گارین میر نظامی ضیابری 4-چربی ها و روغن های خوراکی میر نظامی ضیابری 5- چربی ها و روغنهای ...

تحقیق مقاله رایگان تاریخچه آشپزی در ایران

می خواهیم کمی از آشپزی در زمان های قدیم برایتان بنویسیم تا کمی هم به یاد آن زمان ها از این تشریفات و به اصطلاح زندگی مدرنیزه دور شوید. در آن زمان ها زن، خوشبختی را با دو چیز به خانه مرد می برد، یکی آینه و دیگری دیگ و ظروف آشپزخانه. البته منظور از دیگ و ظروف آشپزخانه، چیزی است که امروزه به آن هنر آشپزی می گویند و هنوز هم در بسیاری از خانه ها به خاطر آگاهی کم خانم ها از این امر ...

تحقیق مقاله رایگان آرد

مقدمه آرد، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواع غذاها است. ماده ی پودر مانندی است که از دانه ی غلات یا سایر مواد نشاسته ای بدست می آید. معمولاً آرد را از آسیاب نمودن دانه ی گندم تهیه می کنند؛ اما از دانه ی ذرت، گندم سیاه یا (چاودار)، جو، نخود و برنج هم آرد تهیه می شود. اساس آرد را نشاسته تشکیل می دهد که خود، یکی از پیچیده ترین انواع هیدرات کربن می باشد. معمولاً وقتی سخن از آرد به ...

تحقیق مقاله رایگان شربت (نوشیدنی)

دو گونه شربت ایرانی شربت گونه‌ ای آشامیدنی است که با پایه آب و ترکیب افزودنی‌های دیگر ساخته می‌شود. ساده‌ترین نوع شربت آبی است که در آن قند را حل می‌کنند. انواع شربت شربت ایرانی از مخلوط کردن آب، شکر و طعم دهنده ساخته می‌شود. طعم‌دهنده‌ها طیف گوناگونی از میوه‌ها و آب میوه‌ها را تشکیل می‌دهند. علاوه بر میوه‌ها و آب میوه‌ها، گیاهان و گل‌ها را نیز با جوشاندن همراه با شیرین کننده به ...

تحقیق مقاله رایگان پنیر

پنیر مهم ترین مواد معدنی پنیر ، کلسیم و فسفر می باشد.بسیاری از انواع پنیر به دلیل کلسیم دارای پتاسیم نیز می باشد .ویتامین های قابل حل در چربی و پنیر عبارتند از: A.D.K.E و ویتامین های قابل حل در آب، ویتامین های گروه B را شامل می شوند.از آنجایی که پنیر فاقد ئیدرات کربن است بطور معمول تنها مصرف نمی شود بلکه مصرف آن با کربو هیدراتهایى مانند نان و سیب زمینی همراه است. انواع پنیر، ...

تحقیق مقاله رایگان بستنی

تعریف بستنی نوعی دسر یخی است که از شیر، خامه، خامه ترش (کاسترد)، به علاوه مواد طعم دهنده و شیرین کننده تهیه می شود. مخلوط این مواد را در جای بسیار سرد قرار می دهند. به تدریج فضا را سرد تر می کنند، در عین حال که بستنی را مدام هم می زنند تا از ایجاد تکه یخ های بزرگ جلوگیری شود. در قدیم، مواد تشکیل دهنده بستنی را با هم مخلوط کرده و داخل ظرفی ریخته و آن ظرف را روی مخلوطی از یخ خرد ...

تحقیق مقاله رایگان شرکت شاداب خراسان

شرکت شاداب خراسان که در سال 1337 تاسیس شد . که در ابتدا این شرکت شخصی بود که بعد ها این شرکت توسط سپاه پاسداران خریداری شد و به عنوان یک شرکت دولتی شناخته شد . این شرکت دارای تجهیزات و ماشین آلات زیادی می بادش . این شرکت در مشهد کیلومتر 12 جاده قدیم قوچان واقع شده است . از انواع محصولاتی که می توان نام برد که در این شرکت تولید می شود می توان به "رب گوجه فرنگی" انواع کمپوت ها از ...

تحقیق مقاله طبقه‌بندی واریته برنج از طرف سازمان خواربار و کشاورزی

واریته‌های برنج از نظر طول دانه به چهار گروه زیر تقسیم بندی شده‌اند. 1- گروه برنج‌ های خیلی طویل، دانه آنها دارای بیش از 7 میلی متر طول هستند. 2- گروه برنج‌های طویل که بین 6 تا 7 میلی متر طول دارند. 3- گروه برنج‌های متوسط که طول آنها بین 5 تا 99/5 میلی متر می‌باشند. 4- گروه برنج‌های کوتاه که بطول کمتر از 5 میلی متر می‌باشند. طبقه‌بندی واریته‌های برنج از لحاظ طول دانه 1- دانه ...

تحقیق مقاله رایگان شیر تاریکی را دوست دارد

شیر تاریکی را دوست دارد اصولاً غذاها تحت تاثیر 3 عامل فیزیکی، شیمیایی و زیستی ممکن است فاسد شود. رشد باکتری ها در غذا مهمترین عاملی است که معمولا در طول زمان میتواند باعث تغییر بو، مزه و تغییرات زیان آور شیمیایی و ایجاد بیماری باشد. شیر تازه گاو ممکن است دارای عوامل بیماری زایی چون تب مالت و... باشد. شیر تازه و سالم گاو اگر مدت کوتاهی در دمای محیط بماند فاسد می شود به همین دلیل ...

تحقیق مقاله خواص تغذیه ای دوغ و پنیر کم نمک

خواص تغذیه ای دوغ و پنیر کم نمک نمک کلرور سدیم یا همان نمک طعام بعنوان یکی از اصلی ترین عوامل افزایش فشار خون درافراد مستعد به این بیماری شناخته شده است . این ترکیب سالها ست که بعنوان اصلی ترین طعم دهنده در انواع محصولات غذایی از جمله دوغ شناخته شده است . حذف کامل این نمک از دوغ موجب افت شدید خواص حسی آن می شود . به این هدف و به منظور کمک کردن به بیماران مبتلا به فشار خون و سایر ...

تحقیق مقاله خامه و انواع آن

خامه یکی از انواع لبنیات است. پیش از عمل هموژنیزه، لایه ی چربی روی سطح شیر خام که به سرشیر معروف است را برمی دارند. این چربی، خامه نام می گیرد. در صنعت، برای سرعت بخشیدن به تجمع چربی شیر روی سطح آن، از دستگاه سانتریفوژ استفاده می کنند. خامه با توجه به محتوای چربی، انواع مختلفی دارد. انواع خامه 1- خامه کم چرب که 12 درصد چربی دارد. 2- خامه زده شده و سفت شده که 30 درصد از آن را ...

تحقیق مقاله رایگان تأثیر شیر و لبنیات در پیشگیری و درمان فشار خون بالا

تأثیر شیر و لبنیات در پیشگیری و درمان فشار خون بالا بیماری فشار خون بالا به حالتی گفته می شود که فشار سیستولیک بیشتر از 140 میلی متر جیوه و فشار دیاستولیک بیشتر از 90 میلی متر جیوه باشد. لازم به ذکر است که فشار خون نرمال را حدود 80/120 میلی متر جیوه در نظر می گیرند. پرفشاری خون بیماری مزمنی است که در صورت عدم درمان می توان مشکلاتی از قبیل نارسایی کلیوی ، نارسایی قلبی ، بیماری ...

تحقیق مقاله رایگان پنیر

اسم من ((پنیر)) است ! اسم من ((پنیر)) است ! مقوى معده ام و به هضم غذا کمک مى کنم . اگر مرا با مرزه و مغز گردو بخورید، به چاق شدن خود کمک کرده اید. با پونه اگر خورده شوم پادزهر خوبى مى شوم ... از قدیم نان خورش شما ایرانیان بوده ام ، و بسیارى از سالخوردگان روستا نشین ، زیادى عمر خود را از من مى دانند. من از بسته شدن شیر به وسیله پنیر مایه بدست مى آیم و بیش از سیصد نوع دارم و این ...

تحقیق مقاله رایگان تاریخچه بستنی

سرد و خوشمزه (تاریخچه بستنی ) در یک بعد از ظهر گرم تابستان ، آیا چیزی دلپزیرتر از خوردن یک بستنی خوشمزه و خنک سراغ دارید ؟ بستنی به احتمال زیاد نوع تحول یافته نوشیدنی های یخ زده است . در قرن چهارم قبل از میلاد ، اسکندر کبیر به نوشیدنی های یخ زده یا به اصطلاح امروز تگرگی ، علاقه فراوانی داشته و در مدارک باستانی نیز دیده شده که در سال 62 قبل از میلاد .امپراتور روم گروه های را به ...

تحقیق مقاله اهل دوغ هستید یا نوشابه

دوست عزیز، شما از دسته دوغی ها هستید یا نوشابه ای ها!؟ منظورم این است که وقتی حسابی تشنه اید یا زمانی که غذایی میل می کنید تمایل دارید دوغ مصرف کنید یا نوشابه؟ آیا از خواص هر کدام خبر دارید؟ نوشابه یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی های دنیاست و مصرف آن هر روز بیشتر می شود. حتی کودکان هم مقدار زیادی نوشابه مصرف می کنند و نوجوانان و جوانان در تمام دنیا، میل و رغبت زیادی به مصرف آن نشان ...

تحقیق مقاله انواع ماست و مواد مغذی آن ها

انواع ماست ماست پاستوریزه این ماست با روش پاستوریزاسیون تولید می شود و ماندگاری آن در یخچال حدود 14 روز است. ماست استریل گاهی برای افزایش مدت نگهداری ماست، آن را پس از تولید و تنظیم شدن اسید، به وسیله ی دستگاه مخصوصی، حرارت داده و استریل می کنند. سپس در شرایط استریل بسته بندی می کنند. این نوع ماست دارای ماندگاری طولانی چهار تا شش ماه است. البته باید در نظر داشت به علت اینکه در ...

تحقیق مقاله رایگان اثر شیر و فراورده های شیری در پیشگیری از سرطان

اثر شیر و فراورده های شیری در پیشگیری از سرطان متاسفانه امروزه سرطان یکی از بیماریهای شایع می باشد.سرطان روده ی بزرگ سومین سرطان پرشیوع در جهان است که همه ساله قربانیان زیادی بر جای می گذارد. میزان شیوع ابتلا به این بیماری در زنان و مردان یکسان است. در ابتلا به انواع سرطان، عوامل گوناگونی از جمله عوامل ژنتیکی و عوامل محیطی نقش عمده ای ایفا می کنند. تحقیقات، ثابت کرده است که، ...

تحقیق مقاله رایگان (نوشابه گازدار ) راه ورود بیماری ها به سفره خانواده

) نوشابه گازدار ( راه ورود بیماری ها به سفره خانواده متاسفانه مصرف فراوان نوشابه های گازدار مدت هاست آسیب های فراوانی به سلامت جسمی مردم وارد کرده به نحوی که به دلیل نابودی کلسیم موجود در بدن بخاطر مصرف نوشابه های گاز دار و عدم مصرف لبنیات خصوصا شیر و دوغ هم اکنون در ایران بیش از 5 میلیون نفر مبتلا به بیماری مرگبار اما خاموش پوکی استخوان هستند و از هر 100 زن ایرانی بالای 50 سال ...

تحقیق مقاله رایگان شیرین کننده ها

شیرین کننده ها وقتی تصمیم می گیرید از دست چاقی به یک رژیم غذایی پناه ببرید,با انواع رژیمهای روزانه,کم کالری,علمی و تجربی بر خورد می کنید.یکی از پر طرفدارترین این رژیم ها,رژیم های بدون قند هستند که در آنها قند مصرفی روزانه شما با انواع محصولات رژیمی جایگزین شده است.شیرین کننده ها در رژیم های غذایی فقط نقش طعم دهنده را بازی می کنند که یا اصلا انرژی ندارند یا مقدار انرژی آنها بسیار ...

تحقیق مقاله رایگان زیان های شیرین کننده های مصنوعی

زیان های شیرین کننده های مصنوعی حتماً تاکنون با محصولات غذایی که با برچسب بدون قند (sugar free) در بازار فروخته می شوند، برخورد کرده اید. در این محصولات به جای شکر از شیرین کننده های مصنوعی نظیر آسپارتام استفاده می شود. امروزه آسپارتام در بیش از 6 هزار محصول غذایی شامل انواع نوشیدنی، دسر، ماست، آدامس و برخی ویتامین ها که با عنوان کم کالری یا رژیمی فروخته می شوند، استفاده می شود ...

تحقیق مقاله رایگان فیلم های پلی اتیلنی در بسته بندی های صنایع غذایی

فیلم های پلی اتیلنی در بسته بندی های صنایع غذایی امروزه استفاده از چند لایه ها مخصوصا فیلم پلی اتیلنی رواج پیدا کرده و کاربرد و کارایی این مواد بیشتر شده است. LDPE,LLDPE که ماهیت شان بر پایه پلی اتیلنی محور اصلی بحث ما هستند.آنها گرانول هایی از خانواده پلی اتیلن هستند و در صنعت لفافهای پلاستیک به طور کلی به عنوان LLDPE شناخته می شوند. LDPE,LLDPE به تنهایی کاربرد محدودی در بسته ...

تحقیق مقاله رایگان خشک کن ها

خشک کن ها انواع خشک کنها خشک کن های ثابت عملیات خشک کردن عموما' به دو صورت ناپیوسته (Batch) یا پیوسته و مداوم (Continuous) انجام می پذیرد . در فرآیند ناپیوسته معمولا' مقداری جسم جامد تر در مجاور جریان هوا قرار می گیرد و این جریان هوا باعث تبخیر آب جسم تر می گردد . درفرآیند مداوم معمولا' جسم تر و همینطور جریان گاز از داخل دستگاهی عبور می کنند و زمان اقامت کافی به آن جهت خشک شدن ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول