کاربر گرامی  خوش آمدید ... 

دانلود تحقیق و مقاله رایگان علوم تغذیه

کاربر گرامی، به بخش دانلود تحقیقات و مقالات رایگان علوم تغذیه سایت آران پیپر خوش آمدید. شما در این بخش می توانید با مطالعه کلیه تحقیق های رایگان رشته علوم تغذیه و بررسی کلیه فایل های word با پسوند doc قابل ویرایش در بخش مقاله های رایگان علوم تغذیه به دانلود رایگان تحقیق و دانلود رایگان مقاله دانشجویی در زمینه رشته علوم تغذیه بپردازید.

در بخش تحقیقات و مقالات رایگان علوم تغذیه سعی شده برخی از این فایل های تحقیق و مقاله های دانشجویی علوم تغذیه به صورت رایگان در اختیار شما محققان و دانش پژوهان رشته علوم تغذیه بگیرد. به ترتیبی که می توانید از این تحقیقات دانشجویی و مقالات دانشجویی علوم تغذیه در تکمیل مطالب پژوهش خود بهره ببرید.

در صورتی که در هر قسمت از روال دانلود مقاله رایگان درباره علوم تغذیه و یا دانلود تحقیق رایگان در مورد رشته علوم تغذیه سوالی برای شما دانشجویان و دانش آموزان گرامی پیش آمد می توانید با ارسال پیام به سایت آران پیپر از مشاوره همکاران ما در زمینه دانلود تحقیقات دانشجویی رایگان علوم تغذیه و مقالات در مورد علوم تغذیه استفاده نمائید.

تحقیق مقاله رایگان چهار کلید حفظ مواد مغذی

از وقتی مواد غذایی اولیه را در آشپزخانه درون قابلمه می‌ریزید تا وقتی که غذای خوش‌طعم و بو روی سفره بیاید، تغییرات زیادی در مواد مغذی آن پدیدار می‌شود. چهار عامل، نقش مهمی در کاهش مواد مغذی موثر دارند: 1- عملیاتی که پیش از پختن، روی ماده غذایی انجام می‌شود؛ 2- مدت زمان پختن غذا؛ 3- مقدار مایع مورد استفاده برای پختن غذا؛ و 4- مدت زمانی که غذا را داغ نگه می‌دارید یا در هوای آزاد ...

تحقیق مقاله رایگان چه مواد غذایی ای در کنترل و پیشگیری از سرطان ها مؤثرند؟

غذاهایی وجود دارد که مصرف منظم آن ها احتمال دارد که به جلوگیری از پیشرفت سرطان کمک کند. مواد غذایی ممکن است سبب پیشرفت یا مهار سرطان شوند. اثر آن ها هم به خاطر تأثیری است که بر وضعیت سیستم ایمنی بدن به جا می گذارند. میوه ها و سبزیجات سرشار از ویتامین ها و املاح مختلف هستند که می توانند در پیشگیری از سرطان نقش داشته باشد. توصیه می شود روزی 400 گرم یا پنج بار در روز میوه و سبزیجات ...

تحقیق مقاله رایگان چرا باید صبحانه خورد ؟

انجام مطالعات علمی فراوان طی 20 سال گذشته، دلایل زیر را برای خوردن این وعده غذایی مهم نشان داده اند: 1 - بهبود وضعیت تغذیه:خوردن صبحانه دریافت مواد مغذی مورد نیاز در روز را بهبود می بخشد. صبحانه ساده ای که شامل نان، شیر، پنیر و میوه است، مقدار زیادی کلسیم، آهن و ویتامین های B6، B2 و فولات را به بدن می رساند. 2- افزایش قدرت تمرکز ذهن:کودکانی که صبحانه می خورند، در امتحانات درسی ...

تحقیق مقاله رایگان تاریخچه کشف ویتامین ها

«دکتر کاسیمیر فانک» در سال ۱۹۱۲ این ماده حیاتى را کشف کرد و نام آن را ویتامین گذاشت. البته قبل از این که این بیوشیمیست لهستانى موفق به کشف ویتامین شود، پزشکان به درمان برخى از بیمارى هایى که ریشه در کمبود ویتامین داشت مى پرداختند به طور مثال سال ها قبل بقراط براى درمان شب کورى خوردن جگر گاو را مفید دانسته بود و یا دکتر «تاکاکى» ژاپنى براى درمان بیمارى بربرى جاشویان کشتى هاى ...

تحقیق مقاله رایگان افزایش کیفیت غذای روزانه

برای افزایش کیفیت غذای روزانه سعی کنید از شش گروه اصلی مواد غذایی استفاده کنید تا مواد لازم از جمله املاح،ویتامین ها،لبنیات،پروتئین و کربوهیدرات ها به بدنتان برسد. واحدهای گروه های غذایی به شرح زیر است : 1- یک واحد از گروه نان و غلات(مواد نشاسته ای)= یک برش نان ( تافتون، سنگک، بربری) به اندازه یک کف دست (بدون محاسبه انگشتان دست) یا 30 گرم نان؛ یا نصف لیوان برنج پخته؛ یا نصف ...

تحقیق مقاله رایگان ویتامین ها را بشناسید

ویتامین ها را بشناسید ویتامین ها با کمبودشان تعریف می شوند. در حالی که این کمبود می تواند منجر به بیماری یا حتی مرگ شود، مصرف بیش از اندازه یک ویتامین خاص هم می تواند برای سلامتی شما مضر باشد. اکثر افراد با مصرف متعادل چهار گروه اصلی غذایی در برنامه غذایی روزانه خود می توانند بمیزان کافی ویتامین و املاح دریافت کنند .اما مطالعات نشان می دهد که سالمندان اغلب از گروه سبزیها بمقدار ...

تحقیق مقاله رایگان منیزیوم

منیزیم معدنی برای قلب، عضله و کلیه مهم و مفید است. این ماده قسمتی از دندان و استخوان شما را می سازد. مهمتر از همه، این ماده آنزیم ها را فعال می کند، به شما انرژی می دهد و به کارکردن بهتر بدن کمک می کند. این ماده همچنین استرس، افسردگی و بیخوابی را کاهش می دهد. ویتامین "ب-6" به جذب منیزیوم مورد نیاز کمک می کند و با منیزیوم در بسیاری از کارها همکاری می کند. منیزیم در بسیاری از ...

تحقیق مقاله رایگان مصرف قرص های ویتامینی در ورزشکاران

مصرف قرص های ویتامینی در ورزشکاران تنها مورد استثنایی که در مورد مصرف این مکمل ها وجود دارد ، ویتامین "E" است. ورزشکارانی که فعالیت شدید بدنی دارند ، می توانند زیر نظر پزشک یا متخصص تغذیه از مکمل ویتامین E استفاده کنند، زیرا به دست آوردن مقدار توصیه شده ی این ویتامین از طریق غذای روزانه اغلب مشکل است. ویتامین E یک آنتی اکسیدان است و می تواند از آسیب بافت ها در حین ورزش های شدید ...

تحقیق مقاله رایگان گیاه دارچین رمز جوانی است

گیاه دارچین رمز جوانی است و مصرف روزانه آن انسان را سلامت و جوان نگه می دارد. دارچین گیاهی است با نام علمی (Cinnamomum zelanicum) که از قدیم الایام در دنیا به کار می رفته است. در مصر حتی قبل از ساختمان اهرم ثلاثه مصر برای درمان امراض مختلف مصرف می کردند. دارچین درختی است کوچک، به ارتفاع 5 تا 7 متر و همیشه سبز که از تمام قسمت های آن بویی معطر و مطبوع استشمام می شود. گلهای آن در ...

تحقیق مقاله رایگان گیاه خواری

تغذیه یک علم جوان است و با تحقیقات گسترده در مورد مواد غذایی و تأثیرات آن بربدن انسان ، رابطه ای مستقیم دارد و هر روز شاهد افزایش اطلاعات و گاه گاهی شاهد تغییر نظرات دانشمندان در زمینه ی مواد خوراکی و آشامیدنی هستیم که مسلما این موضوع بر اثر پیش رفت علوم و فنون آزمایشگاهی و افزایش مستمر آگاهی ها در عالم مواد غذایی توسط متخصصان است . لازم به ذکر است ، جامعه با شنیدن این نظریات ...

تحقیق مقاله ویژگی ها و فواید شیر

شیر تنها ماده شناخته شده مکمل در طبیعت است که مى تواند نیازهاى بدن را به طور متعادل تإمین کند. عمده ترین ویژگى شیر و وجه تمایز آن نسبت به سایر مواد غذایى, ترکیب پروتئینى و وجود املاح در آن مانند کلسیم و فسفر است. لازم است به طور اختصار مواردى در خصوص ارزش غذایى این ترکیبات عرض کنم. پروتئین ها, مولکول هاى درشتى هستند که از واحدهاى کوچک ترى به نام اسید امینه ساخته شده اند و ...

تحقیق مقاله رایگان ویتامین A (رتینول)

ویتامین A (رتینول) ویتامین A در حفظ بینایی خوب، سلامت پوست و غشاهای مخاطی مهم و مفید است. همچنین تحقیقات نشان می دهد که این ویتامین برای عملکرد سیستم ایمنی بدن ضروری است. ویتامین A همچنین برای رشد، تشکیل استخوان، تولید مثل و بهبود زخمها مؤثر و مفید است. کبد می تواند نیاز یکساله بدن به این ویتامین را به صورت ذخیره در خود نگه دارد. اگر فرد بیمار شود یا دچار عفونتی شود، این ذخیره ...

تحقیق مقاله رایگان گرما زدگی در فصل تابستان

( SUNSTROKE ) گرمازدگی وضعیتی است که زندگی فرد را تهدید می کند. در این حالت به دلیل گرمای بیش از حد هوا ، سیستم تنظیم کننده دمای بدن خراب می شود . هنگامی که فرد در یک محیط خیلی گرم یا مرطوب قرار می گیرد یا اینکه فعالیت بدنی شدیدی دارد، برای رها شدن از این گرمای زیاد، مکانیسم هایی در بدن فعال می شوند که باعث بروز گرمازدگی در فرد می شوند. علائم گرمازدگی شامل افزایش دمای بدن، پوست ...

تحقیق مقاله رایگان کلسیم

کلسیم کلسیم را عموماً می شناسید و می دانید که در استخوان ها وجود دارد و کمبود آن موجب پوکی استخوان می شود و اطلاع دارید که کلسیم به میزان فراوان در شیر وجود دارد . پس چرا زنان میانسال و مسن ما با وجود اطلاع از این مسأله مبتلا به پوکی استخوان می شوند؟ این حقیقت نشان می دهد که باید بیشتر در مورد کلسیم بدانیم و منابع دیگر آن را بهتر بشناسیم. کلسیم، فراوان ترین مینرال * موجود در بدن ...

تحقیق مقاله رایگان شیر، معجزه فراموش شده

مصرف این نوشیدنی حیات بخش و فرآورده های مختلف آن به ویژه فرآورده های تخمیری منجر به افزایش طول عمر، بازده جسمی و فکری بیشتر، کاهش بیماری های عفونی، کاهش بیماری های استخوانی و رشد مطلوب کودکان و نوجوانان می شود. پژوهشگران اثبات کرده اند که هیچ رژیم غذایی بدون شیر و فرآورده های آن کامل نمی شود. کمبود مصرف آن ضمن جلوگیری از رشد کامل بدن و عدم تغذیه سلولی، عوارض بسیاری از جمله کاهش ...

تحقیق مقاله رایگان رژیم غذایی درسرما خوردگی و آنفلوآنزا

سلامتی مجاری تنفسی وابسته به دریافت هوای فاقد میکروب و آلودگی است. بیش از 200 نوع ویروس شناخته شده است که به دستگاه تنفسی فوقانی اثر گذاشته و باعث سرماخوردگی می‌شوند. در اغلب موارد سرماخوردگی‌ها خفیف بوده و به طور معمول برای حدود یک هفته باقی می‌مانند. آنفلوانزا نامی‌است که به عفونت ویروسی بسیار شدید نسبت داده می‌شود و این عفونت نیز بر دستگاه تنفسی فوقانی تاثیر می‌گذارند. نام ...

تحقیق مقاله رایگان روی

روی یک ماده معدنی اصلی کمیاب است که بعد از آهن، بیشترین میزان را در بدن داراست. روی به طور عمده در ماهیچه ها ذخیره میشود، اما در سلولهای خونی سفید و قرمز، پرده شبکیه چشم، استخوانها، پوست، کلیه ها، کبد و پانکراس نیز یافت میشود. غده پروستات در مردان نسبت به سایر اعضا، بیشترین مقدار روی را داراست. بعضی از تحقیقات و مطالعات نشاندهنده مؤثرترین قرص های روی در جلوگیری و کاهش علایم ...

تحقیق مقاله رایگان پاستوریزه

پاستوریزه کردن فرایندی است که در طی آن رشد میکرب ها در غذا آهسته می‌شود. این نام به افتخار ابداع کننده این روش، شیمیدان و میکروبیولوژیست فرانسوی، لویی پاستور نامگذاری شد. پاستوریزه کردن، فرایندی است که طی آن مواد غذایی را حرارت می دهند تا میکروب های موجود در آنها همچون باکتری، ویروس، پروتوزوآ، کپک و... کشته شوند. پس از آنکه لوئی پاستور، دانشمند فرانسوی این فرایند را ابداع نمود، ...

تحقیق مقاله رایگان زعفران

اسم من «زعفران» است! مقوی معده و مسکن سرفه هستم. برنشیت مزمن را درمان می‏کنم. من سرشار از املاح معدنی هستم. از پیشروی کرم خوردگی دندان جلوگیری می‏کنم. اگر غمگین هستید، از من استفاده برید، زیرا به شما نشاط و شادمانی می‏دهم. خوردن من زایمان را آسان می‏کند... و هزاران خاصیت دیگر که کمتر کسی از آن خبر دارد! فارسی من «لرکیماس» بود ولی این روزها همه مرا به نام زعفران می‏شناسند، عربی ...

تحقیق مقاله رایگان دارچین Cinnamon 

دارچین Cinnamon نام علمی Cinnamomum zelanicum کلیات گیاه شناسی دارچین از قدیم الایام در دنیا بکار میرفته است در مصر حتی قبل از ساختمان اهرام ثلاثه مصر برای درمان امراض مختلفه مصرف می شده است . اسم دارچین Cinnamon از کلمه عربی Kinnamon مشتق شده و در کتاب مقدس به آن اشاره شده است و در مراسم مذهی یهودیان بکار می رفته است . دارچین پوست درختی است که تا 10 متر ریشه می کند برگ این درخت ...

تحقیق مقاله رایگان دارچین

به علت داشتن اسانس و تانن ، محرک و قابض است و به عنوان تقویت کننده ، اعمال هضم و جریان گردش خون به کار می رود و از آن برای رفع سوءهاضمه ، بویژه در مواردی که با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشکن استفاده می شود.همچنین به علت داشتن تانن در رفع اسهال ، ضعف عمومی بدن و انعقاد خون مصرف می شود و به صورت دارو، مانند گرد و تنتور به کار می رود. با بررسی اثر2 گیاه دارچین و سیاه دانه بر روی ...

تحقیق مقاله لوبیا

لوبیا نام نوعی گیاه و میوه خوراکی آن است. لوبیا بیش از چهار سده است که در سراسر جهان مصرف می‌شود؛ و پیش از آن برای دنیای متمدن ناشناخته بود. درسال ۱۵۳۳ میلادی لوبیا به نام مکزیکی اولیه اش «ایاکوک» از آمریکا به اروپا آورده شد و از آنجا به سایر نقاط جهان راه یافت واکنون همه ساله میلیون‌ها تن به مصرف می‌رسد و یکی از مواد غذایی نسبتاً ارزان و فراوان است. خواص لوبیا از ۲۲ درصد ...

تحقیق مقاله رایگان نوش دارو - گیاه جینسینگ

نوشدارو نشانه های اختصاری نوشدارو. (اِ مرکب ) انوش دارو. (از بحرالجواهر). تریاق . پادزهر. (جهانگیری ) (غیاث اللغات ) (برهان قاطع). نام معجونی است . (برهان قاطع). معجونی معروف . (رشیدی ) (انجمن آرا). معجونی است شیرین مزه مفرح قلب و مقوی معده و دوائی است که دفع جمیع آلام و جراحتها کند. (غیاث اللغات ). مراد از نوشدارو دوائی است که گوشت را برویاند، چنانچه بعضی مرهم ها همین عمل را می ...

تحقیق مقاله رایگان شیوه صحیح غذا خوردن

غذا خوردن با آرامش و بدون استرس به لاغر شدن کمک می کند. بعلاوه کسانی که آهسته غذا می خورند با غذای کمتری سیر می شوند . بنابراین هم برای سلامتی و هم برای بهتر لاغر شدن غذا را در محل آرام میل کنید و در حین غذا خوردن از صحبت کردن و بحث و مجادله و تماشای برنامه های پرهیجان بپرهیزید . غذا را خوب بجوید و غذا خوردن خود را طول بدهید . غذای خود را یکباره بکشید، در ظرف کوچک بریزید و با ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول