کاربر گرامی  خوش آمدید ... 

تحقیق مقاله نان

مشخص نشده
1385
36
word
63 KB
10524
قیمت: ۳,۶۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله نان

    مقدمه

    «الحمدلله الذی خلق لنا الخبز»

    «سپاس خدایی را که نان را برای ما آفرید»

    ابر و باد ومه و خورشید و فلک در کارند

     تا تو نانی بدست آری و به غفلت نخوری

    به یقین، نان یکی از بزرگترین موهبت‌ها و برکاتی است که خداوند عزیز و رزاق به بندگان خود، عطا نموده است.

    دست قدرتمند الهی، بی هیچ نقصان و قصوری تمام شرایط را برای ایجاد و پرورش این نعمت بزرگ فراهم نموده است و زبان ستایش و شکر انسان را با هر ذوق و سلیقه و میزان درکی، باز و گویا کرده است.

    اما ظاهراً آنچه به عنوان مهم‌ترین عامل دربه ثمر نشاندن این همه تلاش و تدبیر الهی مطرح است، همان دقت و ظرافتی است که بشر در تهیه‌ی محصولی به نام «نان» به کار می‌برد و با بهره‌برداری از اندیشه‌های ناب و ابتکارات گرانقدر، نیز با به کارگیری پیشرفته‌ترین تجهیزات و فن‌آوری بر جلوه‌های ویژه این نعمت ارزشمند الهی افزوده و از اسراف آن جلوگیری نماید.

    به منظور ترویج استفاده‌ی بهینه از نان به عنوان یکی از بزرگترین نعم الهی مجموعه‌ای را تحت عنوان «نان» به شیفتگان و مشتاقان فرهنگ ناب اسلامی تقدیم می‌نماییم.

    امید آنکه خداوند بزرگ، توفیق شکرگزاری عملی و حقیقی از نعمت‌های خود را به ما ارزانی دارد.

     

     

    «نان و اهمیت آن»

    الف: نان مایه‌ی برکت و نیروبخش عبادت

    قال النبی (ص): «اللهم بارک لنا فی‌الخبز و لا تفرق بیننا و بینه فلولا الخبز ما صمنا و لا صلینا و لا ادینا فرائض ربنا[1]»

    پیامبر اکرم (ص) فرمود: «خداوندا، نان را در زندگی ما چنان قرار ده که با کمترین مقدار از آن، بیشترین بهره و نیرو به ما برسد. خدایا، دستیابی به نان را برای ما مشکل مگردان چرا که اگر نان نباشد نمی‌توانیم روزه بگیریم، نمی‌توانیم نماز بخوانیم، بلکه نمی‌توانیم هیچ یک از وظایف دینی خود را انجام دهیم».

    ب: نان، بهترین غذا

    قال النبی (ص): «خیر طعامکم الخبز»[2]

    پیامبر اکرم(ص) فرمود: «بهترین طعام و غذای شما نان می‌باشد».

    امروزه در بسیاری از کشورهای جهان نان به عنوان غذای اصلی مردم می‌باشد و روزانه قسمت قابل توجه از انرژی پروتئین، املاح معدنی، ویتامین‌های گروه B مورد نیاز انسان را تامین می‌نماید.

    در ایران نیز 80 درصد غذاها را نان تشکیل می‌دهد و قسمت اعظم نمک طعام مورد نیاز روزانه‌ی مردم از خوردن نان تأمین می‌گردد.

    متأسفانه در کشو ما با اضافه کردن جوش‌شیرین به این غذای با ارزش آن را نهایتاً به غذایی با پیامدهای مضر تبدیل می‌کنند.

    عکس

     

    «فرایند تهیه‌ی نان»

    ماده‌ی اولیه‌ی نان «گندم» می‌باشد. از میزان خاکستر موجود در آرد گندم، آردها را طبقه‌بندی می‌کنند.

    هر چه خاکستر آرد کمتر باشد آرد مرغوب‌تر است و هرچه پروتئین آرد گندم بالاتر باشد آرد قوی‌تر می‌باشد.

    نان از مخلوط کردن آرد، آب، نمک، مخمر یا خمیرترش پس از طی مراحل آماده‌ سازی خمیر، فرایند تخمیر و پخت به وجود می‌آید.

    بهترین نان آن است که طبق اصول قدیم تهیه گردد و مواد محافظ نداشته باشد (چیزی برای حفاظت آرد و اینکه زود فاسد نشود به آرد اضافه نکرده باشند) و زیاد سفید نباشد.

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله نان

    فهرست:

    مقدمه

    نان و اهمیت آن

    فرایند تهیه‌ی نان

    انواع نان در ایران

    اثرات مخرب جوش‌شیرین

    مضرات جوش‌شیرین در بدن انسان

    دلایل ایجاد ضایعات نان

    چرا نان بیات می‌شود؟

    آداب نان

    کیفر توهین به نان

    منابع

     

    منبع:

    دنیای نان. محمد علی رخ، محمد رضا زارع بیدکی. انتشارات مفاخر.

    تکنولوژی نان. دکتر ناصر رجب‌زاده. انتشارات سمت.

    بروشور نان طلای کم ارزش. دانشگاه علوم پزشکی تهران.

    اینترنت (تهیه عکس).

تحقیق در مورد تحقیق مقاله نان, مقاله در مورد تحقیق مقاله نان, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله نان, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله نان, تحقیق درباره تحقیق مقاله نان, مقاله درباره تحقیق مقاله نان, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله نان, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله نان
امتیاز کاربران: 

دریافت لینک دانلود به صورت خودکار بلافاصله پس از پرداخت

امکان پرداخت آنلاین از طریق کلیه کارت های عضو شتاب

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول