تحقیق مقاله طبقه بندی روغن های صنعتی

تعداد صفحات: 8 فرمت فایل: word کد فایل: 13592
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی
قیمت قدیم:۷,۰۰۰ تومان
قیمت: ۵,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله طبقه بندی روغن های صنعتی

    مقدمه

    طبقه بندی اسید های چرب

    به طور کلی اسیدهای چرب را به 2 دسته تقسیم می کنند:

    1-اسیدهای چرب اشباع (بدون پیوند دوگانه)

    2-اسیدهای چرب غیر اشباع(دارای پیوند دوگانه)

    اسید چرب غیر اشباع (UFA)                       Unsaturuted fatly acids

    میزان این اسید چرب در حیوانات بیشتر از نباتات است. اسیدهای چرب اشباع یا زنجیره کوتاه و متوسط در چربی دیده می شوند.

    این نوع اسیدهای چرب به 3 دسته تقسیم می شوند که دو دسته اول را تحت عنوان اسید های چرب طبیعی و دسته سوم را تحت عنوان اسیدهای چرب غیر طبیعی نام دارد.

    الف: اسیدهای چرب غیر اشباع با یک پیوند دوگانه(MUFA)

    Mono unsaturated fatly acids

    مهمترین اسیدهای چرب این گروه اسید اولئیک(9-N) 18:1 می باشد.

    ب:اسیدهای چرب غیر اشباع با چند پیوند دوگانه (puFA)

    Poly unsaturated fatly acids

    مهمترین این اسیدهای چرب در روغنهای نباتی، اسید لینولنیک (9-N)18:2، اسید لینولئینک (3-N) 18:3 (اسیدهای چرب ضروری) می باشند. از دیگر اسیدهای چرب می توان به اسید آراشیدونیک و Eicosa pentenioc (EPA) و (DHA) Docosa Hexaneoia Acid اشاره نمود.

    ج)اسیدهتی چرب غیر طبیعی

    این اسیدهای چرب بعنوان ایزومر ترانس در روغنهای هیدروژنه زیاد می باشد مهمترین این اسیدهای چرب اسید الائیدیک را می توان نام برد که ایزومر ترانس اسید اولئیک می باشد که حدود 5% روغن هیدروژنه شده از آن تشکیل می شود.

    اسید چرب اشباع شده

    اسید چرب اشباع معمولاً دارای مولکولهای فاقد شاخه جانبی هستند. اسیدهای چرب دارای زنجیره کربنی کوتاه (14C<) و وزن مولکولی پایین، تنها در تری گلیسیرید چربیها و روغنهای حاصل از شیر، نارگیل، هسته پالم وجود دارند. این ترکیبات، در حالت آزاد یا استریفیه شده با همراه الکلهایی با وزن مولکولی پایین، تنها در مواد غذایی عمل آوری شده توسط میکروارگانیسم ها یافت می شوند، که در این حالت میکرو ارگانیسم مسئول طعم و رایحه این دسته از مواد غذایی خواهند بود.

    اسیدهای چرب با پیش از 14 کربن فاقد طعم و بو هستند. برخی از اسیدهای چرب دارای وزن مولکولی (18:1C>) در خانواده بقولات (کره بادام زمینی) یافت می شود.

    تعداد کربن اسید های چرب، معمولاً زوج است، اما اسیدهای چرب با تعداد کربن خرد نیز به مقدار بسیار اندک در مواد غذایی وجود دارند. برخی از این اسیدهای چرب مواد طعم و آروما می باشند. اسید مادگاریک که یک اسید چرب با تعداد کربن فرد(17:1C>) است قابل استخراج از مارگارین می باشد.

    اسید چرب اشباع نشده

    اسیدهای چرب اشباع شده بیشتر در روغن خوراکی یافت می شود و عموماً به صورت اسید چرب غیر مزدوج هستند. معذالک آثاری از اسیدهای چرب مزدوج که هیدروژناسیونه نیز به مقدار کمی تولید می گردند در آنها یافت می شود.

    تمام اسیدهای چرب اشباع نشده تمایل شدیدی به اکسیداسیونه، پلمیرازسیونه و مجتمع شدن و یا به هم پیوستن نشان می دهند و در پروسه تولید در معرض تغییرات متعددی قرار می گیرند.

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله طبقه بندی روغن های صنعتی

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله طبقه بندی روغن های صنعتی, مقاله در مورد تحقیق مقاله طبقه بندی روغن های صنعتی, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله طبقه بندی روغن های صنعتی, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله طبقه بندی روغن های صنعتی, تحقیق درباره تحقیق مقاله طبقه بندی روغن های صنعتی, مقاله درباره تحقیق مقاله طبقه بندی روغن های صنعتی, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله طبقه بندی روغن های صنعتی, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله طبقه بندی روغن های صنعتی ، موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله طبقه بندی روغن های صنعتی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت