تحقیق مقاله رایگان چگونگی تغییر روش مصرف گوشت

تعداد صفحات: 2 فرمت فایل: word کد فایل: 15010
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: بهداشت
قیمت: ۰ تومان
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله رایگان چگونگی تغییر روش مصرف گوشت

    خصوصیات ظاهری گوشت:

    1-رنگ گوشت:

    مهمترین ترکیباتی که موجب ظهور رنگ در گوشت می شود رنگدانه هایی هستند که برخی طول موج های نور را جذب کرده ، سایر نورها را منعکس میکنند . ساختمان وبافت عضلات نیز بر میزان جذب وانعکاس نور تاثیر دارد.

    رنگدانه های گوشت:

    1- پروتئین هموگلوبین یا رنگدانه خون

    2- پروتئین میوگلوبین یا رنگدانه عضلات که در صورتیکه به خوبی انجام شده باشد 80 تا90 درصد رنگدانه گوشت را تشکیل می دهد.

    3- آنزیم کاتالاز

    4- آنزیم سیتوکروم

    آنزیم های کاتالاز وسیتوکروم بر رنگ گوشت تاثیر جزیی دارند.

    ساختمان میوگلوبین:

    میوگلوبین دارای یک قسمت پروتینی به نام گلوبین(پروتین گلبولی)و یک قسمت غیر پروتینی به نام حلقه هم  می باشد.رنگ گوشت تا حدودی  به حالت اکسیداسیون داخل حلقه ی هم بستگی دارد.

    عوامل موثر بر مقدار میوگلوبین عضله :

    1-نوع دام: به طور کلی عضلات گاو وگوسفند میوگلوبین بیشتری نسبت به عضلات خوک ،گوساله شیری،ماهی وطیور دارند. رنگ گوشت این حیوانات نیز به میزان میوگلوبین انها مربوط است.

    2-سن دام: دام های نا بالغ میوگلوبین کمتری نسبت به دام های مسن دارند.

    3- جنس دام: میزان میوگلوبین در دام های نر بیشتر از دام های ماده است.

    4- نوع عضله دام: در طیور عضلات سینه میوگلوبین کمتری نسبت به عضله ران دارند.

    5- فعالیت فیزیکی عضله: دام های که درمسابقات شرکت داده می شوند عضلات تیره تری از دام های معمولی دارند.

    2- بوی گوشت:

    در اثر تجزیه ATPفراورده های نظیر اینوزین منو فسفات(IMP)و هیپوگزانتنین(HX) تولید می شود که بوی گوشت ناشی از وجود این ترکیبات است.

    خواص بوی گوشت:

    بوی گوشت به ترشح بزاق وشیره های معده کمک کرده،سبب تسهیل فرایند هضم،اقزایش جذب مواد غذایی وافزایش میزان اشتها به گوشت می شود.گوشت سالم هرگز نباید بوی غیر طبیعی مانند بوی تعفن یا ترشیدگی بدهد ودر صورتی که هنگام پختن بوی نا مطلوب از گوشت به مشام برسد،نباید مصرف شود.

    باکتریهای هوازی نیز در گوشت، بوی گندیدگی ایجاد می کنند.

    3-طعم گوشت:

    مهمترین دلیل مصرف گوشت ،لذیذ بودن ان است.نسبت عضله به استخان وچربی،تاثیر قابل توجهی بر خوش طعمی گوشت دارد. عواملی که موجب طعم مخصوص گوشت می گردند ترکیباتی هستند که در اب محلئل بوده،وارد اب عضله می شوند طعم متفاوت انواع گوشت حاصل از دام های مختلف ،ناشی از برخی مواد اروماتیک محلول در چربی است که در اثر حرارت به حالت فرار در می ایتد و بیشتر از ترکیبات کربونیل تشکیل شده اند .

    برخی ترکیبات معطر گوشت توسط باکتری ها ومخمر ها و در دراز مدت توسط کپک ها تولد می شوند

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله رایگان چگونگی تغییر روش مصرف گوشت

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله رایگان چگونگی تغییر روش مصرف گوشت , مقاله در مورد تحقیق مقاله رایگان چگونگی تغییر روش مصرف گوشت , تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله رایگان چگونگی تغییر روش مصرف گوشت , مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله رایگان چگونگی تغییر روش مصرف گوشت , تحقیق درباره تحقیق مقاله رایگان چگونگی تغییر روش مصرف گوشت , مقاله درباره تحقیق مقاله رایگان چگونگی تغییر روش مصرف گوشت , تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله رایگان چگونگی تغییر روش مصرف گوشت , مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله رایگان چگونگی تغییر روش مصرف گوشت ، موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله رایگان چگونگی تغییر روش مصرف گوشت
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت