تحقیق مقاله ترجمه اسید فوماریک

تعداد صفحات: 8 فرمت فایل: مشخص نشده کد فایل: 18744
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مهندسی شیمی
قیمت قدیم:۷,۰۰۰ تومان
قیمت: ۵,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله ترجمه اسید فوماریک

    فوماریک اسید یک اسید آلی است که به طور گسترده ای در طبیعت یافت می شود. In humans and other mammals, Fumaric acid is a key intermediate in the tricarboxylic acid cycle for organic acid biosynthesis ( the KREBS cycle ). در انسان و سایر پستانداران، اسید فوماریک متوسط ​​کلیدی در چرخه اسید tricarboxylic برای بیوسنتز اسید آلی ( چرخه کربس ). Fumaric acid is also an essential ingredient in plant life. اسید فوماریک می باشد همچنین یک عنصر ضروری در زندگی گیاه.

    Fumaric acid is the strongest organic food acid in titratable acidity and in sourness. اسید فوماریک قویترین اسید مواد غذایی آلی در اسیدیته قابل تیتراسیون و ترشی است.

    Natural and synthetically produced Fumaric Acids have the same molecular structure. طبیعی و مصنوعی تولید فوماریک اسید دارای همان ساختار مولکولی است. Bartek Fumaric Acid is made from N-Butane that is oxidised to Maleic acid that is then isomerized to Fumaric acid. اسید فوماریک Bartek از N-بوتان است که به اسید Maleic است که پس از آن به اسید فوماریک isomerized اکسید ساخته شده است.

    Benefits Of Fumaric Acid مزایای استفاده از اسید فوماریک

    Long Lasting Sour Taste at pHs less than 4.5 ترش مزه دراز مدت در pH کمتر از 4.5
    Fumaric acid's hydrophobic nature results in persistent, long lasting sourness and flavour impact. اسید فوماریک طبیعت آبگریز به طور مداوم، ترشی و تاثیر دراز مدت عطر و طعم است.
    Lower pH with Minimal Sourness at pHs greater than 4.5 PH پایین تر با ترشی حداقل در pH بیشتر از 4.5
    In food and beverage products with a pH greater than 4.5, Fumaric acid decreases the pH with minimal added sourness. محصولات مواد غذایی و آشامیدنی با PH بیشتر از 4.5، اسید فوماریک کاهش می یابد، PH با حداقل ترشی اضافه شده است.
    Greater Buffering Capacity at pH 3.0 ظرفیت بافری بزرگ در pH 3.0
    Fumaric Acid has more buffering capacity than other food acids at pHs near 3.0 - this is due to its pKa1 and to its low molecular weight. اسید فوماریک و ظرفیت بافر بیشتر نسبت به سایر اسیدهای خوراکی در PHS نزدیک 3.0 - این است که با توجه به pKa1 آن و به آن وزن مولکولی کم است.
    Anti-microbial Effects at Low pHs اثرات ضد میکروبی در pH پایین
    Fumaric acid lowers pH in foods and beverages - this enhances the effectiveness of anti-microbial ingredients. اسید فوماریک و PH در غذا ها و نوشابه ها را کاهش می دهد - این باعث افزایش اثر ترکیبات ضد میکروبی است. In addition, undissociated Fumaric Acid that is present at low pHs has a bactericidal effect against E.Coli O157:H7. علاوه بر این، اسید فوماریک undissociated است که در حال حاضر در pH پایین دارای اثر باکتری علیه باکتری E.coli O157: H7 است.
    Improves Dough Machinability بهبود ماشینکاری دوغ
    Fumaric acid blocks or breaks gluten disulphide bonds - this improves dough machinability in wheat flour doughs. بلوک های اسید فوماریک و یا معافیت گلوتن اوراق قرضه disulphide - این خمیر بهبود ماشینکاری در doughs آرد گندم.
    Delayed Action Leavening Acid تاخیر عمل ور آمدن اسید
    Granular Fumaric acid dissolves during baking and generates carbon dioxide by reaction with sodium bicarbonate. گرانول اسید فوماریک حل می شود، در حین پخت و تولید دی اکسید کربن توسط واکنش با بی کربنات سدیم است. Fumaric acid has a higher neutralisation value than other delayed action leavening acids. فوماریک اسید خنثی ارزش بالاتر از سایر اسیدهای عمل ور آمدن تاخیر.
    Non-hygroscopic عدم رطوبت پسند
    Fumaric acid absorbs virtually no atmospheric moisture - it stays dry and free flowing. اسید فوماریک و عملا هیچ رطوبت هوا را جذب می - آن خشک و آزاد جریان باقی می ماند. Dry-mix products will not cake or harden, even during high humidity storage conditions, when Fumaric acid is used as the acidulant. محصولات خشک مخلوط کیک نیست و یا سخت شدن، حتی در شرایط رطوبت ذخیره سازی بالا، زمانی که اسید فوماریک به عنوان acidulant مورد استفاده قرار می گیرد.
    Better Flavour Stability طعم ثبات بهتر
    Fumaric acid does not absorb moisture that degrades flavour ingredients in dry mix products. اسید فوماریک رطوبت است که تجزیه مواد تشکیل دهنده عطر و طعم در محصولات مخلوط خشک را جذب نمی کند.
    Lower Ingredient Cost مواد تشکیل دهنده و کاهش هزینه ها
    Ingredient cost is reduced when using Fumaric acid for two reasons. هزینه مواد تشکیل دهنده است در هنگام استفاده از اسید فوماریک به دو دلیل کاهش یافته است. Fumaric acid is stronger than all other organic food acids in terms of sourness, acid equivalent weight and pH values - therefore, less can be used. اسید فوماریک قوی تر است از همه اسیدهای آلی و مواد غذایی در شرایط استفاده از ترشی وزن اسید، معادل و ارزش PH - بنابراین، کمتر می توان مورد استفاده قرار گیرد. In addition, Fumaric acid is more economical than other food acids on a cost per unit weight basis. علاوه بر این، اسید فوماریک از اسیدهای خوراکی در هزینه هر واحد وزن مقرون به صرفه تر است.
    Lower Packaging Material Cost for Dry Mixes کاهش وزن کشی و بسته بندی هزینه مواد برای ساز خشک و مخلوط
    For dry mixes, packaging material cost is decreased due to reduced moisture barrier requirements and because a smaller package can be used (the unit weight of the dry mix package can be lowered because less acidulant is used). ساز خشک و مخلوط، هزینه مواد بسته بندی با توجه به کاهش مانع رطوبت مورد نیاز کاهش یافته است و به همین دلیل بسته های کوچکتر را می توان مورد استفاده قرار گیرد (وزن واحد از بسته بندی مخلوط خشک را می توان کم به دلیل کمتر acidulant استفاده می شود).

    APPLICATIONS کاربردها

    Fumaric acid has been used in food and beverage products since 1946. اسید فوماریک شده است در محصولات مواد غذایی و آشامیدنی را از سال 1946 استفاده می شود. It is currently used in wheat and corn tortillas, sour dough and rye breads, refrigerated biscuit doughs, fruit juice and nutraceutical drinks, gelatin desserts, gelling aids, pie fillings and wine. در حال حاضر در پلت گندم و ذرت، خمیر ترش و نان چاودار، doughs بیسکویت یخچال، آب میوه و نوشیدنی nutraceutical، دسرهای ژلاتینی، ایدز ژل، پر کردن پای و شراب استفاده می شود. Food research shows that Fumaric acid improves quality and reduces costs of many food and beverage products. مواد غذایی تحقیقات نشان می دهد که اسید فوماریک بهبود کیفیت و کاهش هزینه های بسیاری از مواد غذایی و محصولات آشامیدنی. It is also used in animal feed. همچنین در خوراک دام استفاده می شود.

    Bakery نانوایی

    Tortillas پلت

    Fumaric Acid lowers the pH of the tortilla dough, thereby improving a mold inhibitor's (eg calcium propionate) effectiveness. اسید فوماریک کاهش می دهد PH خمیر نان ذرت مکزیکی، در نتیجه بهبود یک مهار کننده قالب (به عنوان مثال کلسیم پروپیونات) اثر. Shelf life of dry tortilla mixes is extended because Fumaric Acid does not absorb moisture during storage and distribution. عمر مفید از نان ذرت مکزیکی مخلوط خشک توسعه یافته به دلیل اسید فوماریک می کند رطوبت در طول ذخیره سازی و توزیع را جذب نمی. In wheat flour tortillas, fumaric acid accelerates the cleavage of disulphide bonds between gluten protein molecules during dough kneading. در پلت آرد گندم، اسید فوماریک را تسریع برش از اوراق قرضه disulphide بین مولکول های پروتئین گلوتن در خمیر kneading. The result is more easily machined dough and faster production rates. در نتیجه به راحتی خم خمیر و تولید نرخ سریعتر است. Added cost savings are realised since leavening acids can be replaced with Fumaric acid. اضافه شده صرفه جویی در هزینه ها متوجه از ور آمدن اسید را می توان با اسید فوماریک جایگزین شده است.

    Breads نان

    Fumaric acid acts as an instant flavouring agent for rye and sourdough breads. اسید فوماریک عمل به عنوان عامل طعم دهنده از طریق مسنجر برای چاودار و نان خمیر ترش است. Fumaric acid is simply added to the dough ingredients during the dry blending step. اسید فوماریک به سادگی به مواد تشکیل دهنده خمیر در مرحله ترکیب خشک اضافه شده است. Flavour intensity is easily controlled by the amount of Fumaric acid added to the recipe. شدت طعم است که به راحتی با مقدار اسید فوماریک اضافه شده به دستور العمل کنترل می شود. In English muffins, Fumaric acid significantly increases porosity. در کلوچه انگلیسی، اسید فوماریک به طور قابل توجهی افزایش می دهد تخلخل است. Dough machinability is improved and more sourness is provided per unit weight. ماشینکاری خمیر بهبود یافته و ترشی بیشتر است به ازای هر واحد وزن ارائه شده است. 

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله ترجمه اسید فوماریک

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله ترجمه اسید فوماریک, مقاله در مورد تحقیق مقاله ترجمه اسید فوماریک, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله ترجمه اسید فوماریک, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله ترجمه اسید فوماریک, تحقیق درباره تحقیق مقاله ترجمه اسید فوماریک, مقاله درباره تحقیق مقاله ترجمه اسید فوماریک, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله ترجمه اسید فوماریک, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله ترجمه اسید فوماریک ، موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله ترجمه اسید فوماریک
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت