تحقیق مقاله انواع چای ایرانی مورد تأیید ائمه معصومین (ع) و اندیشمندان اسلامی

تعداد صفحات: 6 فرمت فایل: مشخص نشده کد فایل: 20998
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: علوم تغذیه
قیمت قدیم:۷,۰۰۰ تومان
قیمت: ۵,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله انواع چای ایرانی مورد تأیید ائمه معصومین (ع) و اندیشمندان اسلامی

    نکته:ای زیر                         

    ترجیحا این چای ها را با عسل،خرما یا توت میل کنید.اگر مبتلا به دیابت هستید با عسل میل کنید.چای را می توان با چند قطره آبلیموی تازه میل کرد.

    1-چای گل گاو زبان و سنبل الطیب:   طبیعت:گرم و تر

    خواص:خواب آور،آرامبخش اعصاب،پایین آورنده فشار خون،رفع خشونت نای،سینه،تنگی نفس،گلو درد،مقوی دماغ،معده و کبد سرد،افزایش ترشح ادرار،ضد سردرد های عصبی،درد کلیه،قولنج،اسپاسم،تشنج،صرع،سودا،صفرا،وسواس و سنگ کلیه

    طرز تهیه: دو قاشق غذاخوری(یک مشت)گل گاو زبان + یک قاشق غذا خوری(یک مشت کوچک)سنبل الطیب + دو لیوان آب جوش + نبات،نیم ساعت دم بکشد تا به رنگ قرمز آلبالویی در آید.


    2-چای زیرفون : طبیعت:گرم

    خواص:آرام بخش،ضد ناراحتی های عصبی،تشنج،میگرن های مزمن،بی خوابی ،سردرد،بیماری های ریوی،زکام،غلظت خون،استفراغ،رماتیسم،آرتروز،نقرس،سیاتیک .مصرف زیاد موجب پایین آمدن فشار خون خواهد شد.

    هشدار:برای خانم های باردار ممنوع است.

    طرز تهیه:یک مشت زیرفون + دو لیوان آب سرد با شعله مستقیم ده دقیقه بجوشد سپس با شعله غیر مستقیم به مدت طولانی دم بکشد تا خوب رنگ بیندازد.

     

    3-چای بادرنج بویه:   طبیعت بسیار گرم

    خواص:مقوی قلب واعصاب،خونساز،تقویت کننده سلولهای مغز،فوق العاده آرامبخش،محرک معده،خواب آور،نشاط آور،ضد صدای گوش،تشنج،اسپاسم،بیماری های کلیوی،بوی بد دهان و خواب های وحشتناک(چای مورد علاقه حضرت علی علیه السلام)

    طرز تهیه:یک مشت کوچک بادرنج بویه + دو لیوان آب سرد روی شعله مستقیم قرار دهید تا به نقطه جوش برسد سپس با شعله غیر مستقیم خوب دم بکشد.

     

    4-چای بادرنج بویه و زیرفون: طبیعت گرم

    خواص:تقویت قلب و اعصاب،خواب آور،نشاط آور،آرامبخش،خونساز،ضد بوی بد دهان،خواب های وحشتناک،بیماری های کلیه،صدای گوش

    طرز تهیه:یک قاشق غذاخوری زیرفون + یک قاشق مرباخوری بادرنج بویه + دو لیوان آب جوش،باشعله مستقیم و ملایم حدود یک ساعت بجوشد سپس با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

    5-چای به لیمو و زیرفون : طبیعت:گرم

    خواص:آرامبخش،کاهش دهنده فشار خون،تقویت حافظه،و معده،خاب آور در شب،تب بر،شستشو دهنده کلیه،ضد سرماخوردگی،تشنج،نقرس،رماتیسم،سردرد،و سرگیجه،ناراحتی های عصبی،میگرن،غلظت خون،آسم،اسهال،سینوزیت،صدای گوش و خستگی بدن

    طرز تهیه:یک مشت بزرگ زیرفون + یک مشت کوچک به لیمو + دو لیوان آب سرد با شعله مستقیم و ملایم،حدود یک ساعت بجوشد،سپس با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

     


    6-چای دارچین : طبیعت:گرم

    خواص:ادرارآور،مفرح،محرک اعصاب،تقویت معده،کبد،قوه باه،قلب وعروق؛کاهش درد کمر و مفاصل،تسریع جریان خون،نیرو بخش،باز کننده انسداد مجاری،پاک کردن سینه و حنجره،بالا بردن فشار خون،ضد:اخلاط رطوبتی،پا درد های رطوبتی،سرفه های رطوبتی،دلهره،بوی بد دهان،دردهای استخوانی،دیابت،سردی بدن

    هشدار:برای زنان باردار مضر است.

    طرز تهیه:چند عدد چوب دارچین + دو لیوان آب سرد با شعله مستقیم آرام جوش آورده سپس با شعله غیر مستقیم دو الی سه ساعت دم بکشد تا به رنگ آلبالویی درآید.

     

    7-چای زنجبیل  : طبیعت:گرم و خشک

    خواص:تقویت:حافظه،قوه باه،جهاز هاضمه،معده،قوای رییسه بدن؛خونساز،تنظیم ادرار،خلط آور،ملین،درمان اسهال ساده و خونی،مانع بروز سرطان،کاهش چربی خون،بالا بردن فشار خون،مفید برای قطع حیض؛ضد:ضعف اعصاب،رطوبت مزاج،بلغم،درد مفاصل،بیماری های مفصلی،کمر درد،مسمومیت غذایی،سرفه،تهوع و آشفتگی در مسافرت و انعقاد خون

    هشدار:زیاده روی در مصرف باعث فشار خون و ضعف نیروی جنسی است.

    طرز تهیه:نصف قاشق چای خوری زنجبیل(بسته به ذائقه خود)در یک لیوان آب جوش ریخته و در ظرف را گذاشته تا حدود ده دقیقه بماند سپس با کمی عسل مخلوط کرده،میل نمایید.

    8

    8-چای زعفران :طبیعت:گرم

    خواص:منضج و مصلح عفونت بلغمی،محرک نیروی جنسی و قوای مفزی،مفرح،نشاط آور،خنده آور،ادرار آور،خلط آور،آرامبخش،مقوی کبد و جهاز تنفسی،آشامیدن یک مثقال آن جهت تسریع در زایمان،تسکین آسم و سیاه سرفه،ضد:سرفه،حساسیت و کرم خوردگی دندان

     

    9-چای نعناع  : طبیعت:گرم

    خواص:لطیف کننده خون،مفرح و مقوی قلب،مسکن ناراحتی های گوارشی،کمک به هضم غذا،مقوی اعصاب معده،بادشکن،اشتهاآور،دفع صفرا،پاکسازی و تقویت کبد و طحال،برای سرما خوردگی و بیماری های حلق و گلو(از پونه قوی تر است)ضد:نفخ،سکسکه،تهوع،اسهال،دل پیچه،بواسیر،دردشکم،تب

    طرز تهیه:یک قاشق غذاخوری + سه لیوان آب جوش با شعله غیر مستقیم دم بکشد.


    10-چای پونه: طبیعت:گرم خشک ؛ اوایل بهار وپاییز

    خواص:قوی ترین آنتی بیوتیک،بادشکن،رقیق کننده خون،ادرارآور،خلط آور،صفرابر،انرژی زا،بسیار مفید برای درد سینه و آزاد کردن اخلاط،تقویت:معده،قلب،جهاز هاضمه؛ضد:تب ادراری،سرفه،حساسیت،نفخ،نقرس،سکسکه،آشفتگی،دل بهم خوردگی،خستگی،مفید جهت به تاخیر انداختن عادات ماهیانه

    طرز تهیه:یک قاشق غذاخوری + دو لیوان آب جوش با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله انواع چای ایرانی مورد تأیید ائمه معصومین (ع) و اندیشمندان اسلامی

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله انواع چای ایرانی مورد تأیید ائمه معصومین (ع) و اندیشمندان اسلامی, مقاله در مورد تحقیق مقاله انواع چای ایرانی مورد تأیید ائمه معصومین (ع) و اندیشمندان اسلامی, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله انواع چای ایرانی مورد تأیید ائمه معصومین (ع) و اندیشمندان اسلامی, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله انواع چای ایرانی مورد تأیید ائمه معصومین (ع) و اندیشمندان اسلامی, تحقیق درباره تحقیق مقاله انواع چای ایرانی مورد تأیید ائمه معصومین (ع) و اندیشمندان اسلامی, مقاله درباره تحقیق مقاله انواع چای ایرانی مورد تأیید ائمه معصومین (ع) و اندیشمندان اسلامی, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله انواع چای ایرانی مورد تأیید ائمه معصومین (ع) و اندیشمندان اسلامی, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله انواع چای ایرانی مورد تأیید ائمه معصومین (ع) و اندیشمندان اسلامی ، موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله انواع چای ایرانی مورد تأیید ائمه معصومین (ع) و اندیشمندان اسلامی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت