تحقیق مقاله قلب سالم

تعداد صفحات: 7 فرمت فایل: مشخص نشده کد فایل: 22254
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: علوم پزشکی
قیمت قدیم:۷,۰۰۰ تومان
قیمت: ۵,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله قلب سالم

    سالانه 15 تا 17 میلیون نفر در دنیا به علت بیماری­های قلبی عروقی جان خود را از دست می­دهند. بیش از یک سوم مرگ و میر مردم کشور ما به دلیل حوادث قلب و عروق رخ می­دهد؛ از این­رو نخستین علت مرگ در کشور بیماری­های قلبی عروقی است. بی­توجهی به الگوی تغذیه­ی صحیح، کاهش سن استعمال دخانیات و مصرف بالای آن در کشور و نیز گسترش شهر نشینی که کم تحرکی و افزایش چاقی از مهم­ترین عوارض آن است، از اصلی­ترین عوامل بروز بیماری­ های قلبی عروقی در کشور به حساب می­آید.

    سلامت کامل قلب بر رعایت سه اصل تغذیه صحیح، تحرک و مصرف نکردن دخانیات استوار است. استعمال دخانیات، مصرف الکل، کنترل نکردن دقیق قند و فشار خون، مصرف غذاهای آماده و سرخ کرده حاوی کلسترول، چربى، نمک و سدیم زیاد، مصرف کم میوه، سبزی و ماهى، توجه نکردن به اضافه وزن و چاقی و اختلالات لیپیدى، ورزش نکردن، تحمل استرس و فشارهای عصبی زیاد، قلب و عروق را گرفتار تصلب شرایین، بیماری­های کرونر قلب، افزایش تپش قلب و سکته­های ناگهانی می­کند.

    چنانچه فرهنگ استفاده از آبزیان در کشور رونق پیدا کند؛ بسیاری از هزینه­های بهداشتی و درمانی بیماری­های قلبی عروقی کاهش می­یابد.

    عوامل زمینه ساز بیماری­های قلبى

    حدود یک پنجم افراد بالغ جامعه مبتلا به فشار خون بالا هستند؛ در حالی­که نیمی از آنان از پرفشاری خون خود آگاهی ندارند، یا در صورت اطلاع به آن اهمیت نمی­دهند، با آن­که می­دانند فشار خون بالا از عوامل زمینه­ساز بیماری­های قلبی است.

    افراد بالای 25 سال به درجاتی از کم تحرکی فیزیکی گرفتار هستند، غافل از این­که کم تحرکی نیز یکی از مهم­ترین عوامل زمینه ساز بیماری­های قلبى است. توصیه­ی روزانه نیم ساعت تند راه رفتن را جدّی بگیرید؛ زیرا این کار احتمال ابتلا به بیماری عروق کرونر را 20 درصد و احتمال ابتلا به سکته قلبی را 10 درصد کاهش می­دهد.

    گسترش شهرنشینی و افزایش جمعیت در شهرها موجب استرس­های روحی روانى، مشکلات شغلی و فشارهای روحی می­گردد. توجه کمتر به زندگی ساده و بی­دردسر، تحمل کارهای سنگین و متوالی برای تأمین آینده زندگى، بی توجهی به حفظ سلامت فردی و مهم­تر از همه آلودگی هوا ارمغان شهری زیستن و سرعت­بخش بیماری­های قلبی عروقی است.

    مصرف غذاهای سبک غربی (food fast)؛ از جمله پیتزا، همبرگر، سوسیس و کالباس و مصرف کمتر میوه و سبزی از دیگر نتایج گسترش شهرنشینی و از جمله عوامل ایجاد اختلال در فعالیت منظم قلب است. غذاهای آماده در حجم کم، کالری زیادی را به بدن وارد می­سازد و موجب افزایش چربى خون، ابتلا به دیابت و فشار خون و ایجاد زمینه­ی ابتلا به بیماری­های قلبی می­گردد.

    مردم باید با باور به تأثیر منفی مصرف دخانیات در پیش­گیری از بیماری­های قلبی اقدام نمایند. به گزارش ایسنا، مصرف سرانه سیگار حدود 5 نخ به ازای هر نفر در روز است. تحمیل هزینه سنگین مصرف دخانیات و درمان امراض حاصل از آن به ویژه اختلالات قلبی عروقی جامعه را با مشکلات فراوان مواجه می­سازد.

    برخی فاکتورها از قبیل جنس و سن نیز در افزایش ابتلا به بیماری­های قلبی مؤثر است. بیماری­های قلبی عروقی در مردان بیشتر است

    بیماری­ های مادر زادی قلب و اختلالات ژنتیکی که منجر به امراض قلبی عروقی می­شود، از عوامل مؤثر و غیر قابل کنترل در ایجاد حوادث قلب و عروق است.

    تبلیغ تنقلات پر ضرر و غذاهای آماده و دسترسی آسان مردم به مواد مضر برای قلب از رسانه­های جمعی غیر قابل بخشش است.

    تأمین کالری مورد نیاز بدن با مصرف چربى، احتمال تنگ شدن عروق را افزایش می­دهد.

    افراد غیر فعال تا 25 درصد و افراد فعال تا 30 درصد مجاز به دریافت کالری بدن از چربى­ها هستند.

    تنگ شدن تدریجی عروق، یا رسوب چربى در جداره رگ­ها از زمان تولد آغاز می­شود، امّا نحوه­ی تنظیم برنامه تغذیه، مؤثرترین عامل کاهش، یا افزایش شدت تنگی عروق است.

    تنظیم مقدار غذا و چربى دریافتی بدن در حفظ سلامت قلب و عروق بسیار مؤثر است. اگر میزان غذای دریافتی بیش از حد نیاز بدن باشد، مواد اضافی تبدیل به چربى ­شده و بخش عمده­ای از این چربى در جداره­ی عروق رسوب می­کند.

    کالری دریافتی بدن نیز نباید در افراد غیر فعال بیش از یک چهارم و در افراد فعال بیش از یک سوم باشد.

    روغن­های مصرفى، باید مایع باشد، البته در بین چربى­های مایع باید از چربى امگا 3 و 6 نیز استفاده شود تا تنوع غذایی در مصرف روغن­های مایع حفظ گردد.

    روغن ماهى، گردو، کلزا یا کانولایا از چربى­های نوع امگا 3 و روغن زیتون، روغن ذرت، روغن آفتاب­گردان حاوی اسیدهای چرب امگا 6 است. اگر این دو نوع چربى به مقدار لازم در تغذیه روزانه استفاده شود، میزان کالری مورد نیاز بدن تنظیم شده و قلب و عروق از خطر افزایش چربى خون در امان می­ماند.

    بین میزان نمک دریافتی بدن و فشار خون به عنوان یکی از مهم­ترین عوامل زمینه ساز بیماری­های قلب و عروق رابطه­ی مستقیم وجود دارد. هرچه مصرف نمک در غذا کمتر باشد، فشار خون و احتمال ابتلا به آن کاهش می­یابد و احتمال بروز تنگی عروق و بیماری­های قلبی عروقی کاهش می­یابد.

    بین میزان مصرف میوه­ها و سبزیجات با احتمال بروز بیماری­های قلبی عروقی رابطه معکوس وجود دارد. به دلیل آن­که در میوه و سبزی ترکیبات مفید و پیش­گیرنده­ی امراض قلبی وجود دارد. هرچه دریافت میوه­ و سبزی بیشتر باشد، بیماری­های قلبی کمتر است و هرچه مصرف این مواد پر ویتامین کمتر باشد، احتمال بروز حوادث قلب و عروق بیشتر است.

    امگا 3 و سایر ترکیبات موجود در ماهی با افزایش کلسترول خوب (HDL) و کاهش کلسترول بد (LDL) وضعیت چربى خون را تنظیم می­کند. مصرف گوشت سفید به میزان وزن مشابه آن از گوشت قرمز ترجیح دارد؛ اگرچه باید توجه کرد که در مصرف گوشت سفید نیز نباید زیاده روی کرد؛ زیرا مشکلات ناشی از مصرف زیاد گوشت شامل انواع آن می­باشد.

    اگرچه پزشکان مروج مصرف لبنیات هستند، اما باید توجه داشت که دریافت بیش از حد لبنیات، به ویژه در یک گروه سنی خاص نیز برای سلامت قلب مضراست. برای مثال نوشیدن روزی 4 لیوان شیر اغراق آمیز است؛ زیرا حتی یک فرد درشت اندام، یا یک زن شیرده تنها به 3 لیوان شیر در روز نیاز دارد.

     

     

     

    بیماری های قلبی علاوه بر هزینه بسیار زیاد کارایی را نیز بشدت پایین می آورند. بهتر است پیش از آن که دچار این مشکل شوید، به فکر پیشگیری از آن باشید.به گزارش جام جم آنلاین توصیه های زیر به شما کمک می کند قلبی سالم داشته باشید. هر چه باشد شما بیش از یک قلب که ندارید پس به فکر حفظ آن باشید.
    1- سیگار نکشید: عدم مصرف سیگار یا هر نوع دیگر دخانیات عامل بسیار مهم دیگری برای حفظ سلامت قلب است. برای حفظ سلامت قلب هرگز به سمت دخانیات نروید یا هر چه زودتر آن را ترک کنید زیرا نتایج تحقیقات نشان داده است استعمال دخانیات 5 و یک دهم برابر بیماری های عروق کرونر را افزایش می دهد.
     
  • فهرست و منابع تحقیق مقاله قلب سالم

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله قلب سالم, مقاله در مورد تحقیق مقاله قلب سالم, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله قلب سالم, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله قلب سالم, تحقیق درباره تحقیق مقاله قلب سالم, مقاله درباره تحقیق مقاله قلب سالم, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله قلب سالم, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله قلب سالم ، موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله قلب سالم
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت