تحقیق مقاله خواص میوه ها

تعداد صفحات: 23 فرمت فایل: مشخص نشده کد فایل: 22607
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: علوم تغذیه
قیمت قدیم:۱۲,۵۰۰ تومان
قیمت: ۷,۸۰۰ تومان
دانلود مقاله
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله خواص میوه ها

    خواص سیر

    سیر قوه  باء را تقویت می کند،ادرار  را زیاد نموده و عروق شعریه را باز می کند و همین موضوع سبب می شود که فشار خون پایین بیاید.  سیر بهترین درمان  نسیان وفراموشی است،خوردن سیر کدورت ذهن را از بین می برد .  میکروبهای  وبا  و گریپ و عده ی زیادی از میکروبها را نابود    

    می سازد .  سیر بهترین مقوی پیاز مغز بوده،روی غدد مغز تاثیر  نیکو دارد . سیر دارای ویتامینهای

    ث،ب  بوده و خوردن ان برای  بیماران رماتیسم و نقرس مفید است و بوی آن را معمولا" با خوردن

    سبزیهای سبز می توان از بین برد . 

    سیر اثر نیکویی در ضدعفونی کردن معده دارد،ولی نباید در خوردن آن افراط کرد  اگر با غذا همه روزه یک پر سیر میل نمایید بوی آن شما را آزار نمی دهد و همیشه سالم خواهید بود .          

     

                             

                                             2-  خواص کنجد

    کنجد زیاد کننده زور و عامل طول عمر است. غذایی که بر هر دارویی ترجیح دارد،کنجد است که تقریبا" بیشتر مواد مورد نیاز سا ختمانی بدنی را دارد . لذا یک غذای قیمتی و پر ارزش برای انسان

    متمدن است . دارای خواص گوشت است ولی ضرر آن را ندارد . قوت،جوانی وتعادل زندگی و صحت را به انسان می بخشد . کنجد برای زن،مرد،کوچک و بزرگ برای ادامه ی حیات و طول عمر مفید است.

    اثر آن در تعویض سلولهای کهنه ی بدن،بسیار سریع است و در تسهیل فکر عمل آن قابل تحسین است

    و در رفع آلامی مانند :سرطان،سل و کم خونی کم نظیر می باشد .

    در زندگانی جدید که فکر بشر بیش از سایر اعضای بدن او به کار می رود،کنجد از نان واجب تر است.

     

                                

                        3-   خواص جعفری

    جعفری سرشاراز ویتامین   آ   ومخصوصا" ویتامین   ث، دارای آهن ،آهک وفسفر است .

    خاصیت های آن : مقوی ، اشتها آور، محلل، برای سینه مفید است تخم جعفری دارای  آپیول

    است که آپیول ماده ی پر قوتی است که تب براست  و نیز خون را ضدعفونی ومجاری روده ها

    راضدعفونی می کند و از ابتلای بددن به سرطان جلوگیری می کند ، از این رو باید جعفری را جزء غذای روزانه اشخاص کم خون و یا بچه هایی که دیر رشد می کنند  وارد کرد .

    اگر چشم شما درد می کند و یا ورم چرکی کرده ضماد برگهای جعفری را روی آن بگذارید دردو ورم آن را برطرف می کند . برگ جعفری را بکوبند ودر عرق بخیسانند و بر گونه بگذارند در مورد  آنژین مفید است و معمولا"این گونه ضماد را باید چند بار تجدید کرد.

     

                    4-   خواص ریحان

    ریحان همان است که در سبزی خوردن معروف است تخم وبرگ ریحان مقوی روده ومقوی قلب می باشد . مرض داءالفیل یک مرضی است که ساقهای پا ضخیم و باددار

    می شود که ساق پا به ضخامت پای فیل می شود به این می گویند : (داءالفیل) لذا ریحان را بکوبند بر ساق پا بمالند مرض برطرف می شود ، البته بعد از ترک قند چای و شکر وپاک کردن معده از اخلاط فاسده.             

     

     

     

                   5-   خواص جو

    نان و غذاهایی که با جو پخته شوند دارای مقدار زیادی ویتامینهای   ب  هستند ودر تقویت  میکروبهای مفید روده ها موثر می باشند واز این جهت است که دهاتیها یی 

    که نان جو می خورند دیر پیر می شوند  و موی سرشان نمی ریزد. جو سبوس آن

    یکی از بهترین درمان کلسترل می باشند .

    اگر خوردن نان جو را مخالف شان خود می دانید دلخور نباشید ، سوپ سبوس جو  واشکنه ی آن نیز همین فواید را دارند.  با غذای خود  گاهگاهی سوپ یا اشکنه آن

    یا دم کرده ی سبوس جو را میل کنید تمام منافعی را که شمردیم عاید شما خواهد شد .

     

     

                                         6-   خواص سیاهدانه            

    سیاهدانه گرم و خشک است در درجه دوم اگر سیاهدانه کوبیده با صابون بر صورت بمالند جلای

    صورت دهد،گلف را ببرد،بوی سیاهدانه بهق و برص و زکام و درد دندان را مفید است . 

    سیاه دانه دوای همه ی دردها است و خاصیّتش تا هفت سال باقی می ماند بعدا" فاسد می شود و نیز

    زیاد کننده شیر مادران می باشد. نیز سیاه دانه تریاق سموم بارده است،یعنی دفع سم بارده از بدن می کند

    و مداومت آن هر صبح با روغن زیتون برای سرخ کردن صورت و تصفیه خون نافع است،اما برای مردم امروز که ماده مرض عموم از حرارت است خوردن سیاه دانه با روغن زیتون ضرر دارد .

     

     

     

                                        7-   خواص تره

    تره تیزک و انواع دیگر آن که بولاغ  اوتی و شاهی نامیده می شوند،دارای ید،آهن وفسفر می باشند و مقادیر زیادی ویتامین   ث  دارند،این گیاه برعکس توت فرنگی مهیج می باشند و این خاصیت نیز  مربوط  به  ید می باشد،زیرا این گیاه ها ترشح سیب آدم را کمی زیاد می کنند واز این رو  مهیج

    می باشند،به علت داشتن ویتامین  ث  در بیماری قند و امراض جلدی فوق العاده مفید می باشند تره تیز

    همین خاصیت را دارد و خوردن آن از ابتلا به بیماری قند جلو گیری می کند .  انواع تره تیزک و تره

    فشار خون را پایین می آورند و خوردن آنها برای درمان کلیه عفونتها مفید است.  

     

     8  8-  خواص اسفناج                               

     

    اسفناج سرشار از ویتامینهای    آ،ب،ث   می باشد اگر در ماههای اردیبهشت و آبان این سبزی چیده شود ویتامین  ث  آن خیلی زیاد است  و هضم آن آسان است .  اسفناج دارای مقدار زیادی آهن است و صد گرم

    اسفناج چهل تا پنجاه میلی گرم آهن ،آهک،فسفر،منیزیم و پتاسیم دارا است

    کلروفیلی که در اسفناج است عضلات روده ها را تحریک کرده و سلولزهای آن تخلیه ی مدفوعات را آسان می کند . اسفناج  جاروی حقیقی

    مجاری دستگاه گوارش است که به خوبی آن مجاری را پاک می کند .

    نیز اسفناج برای کسانی که کبد حساس و ناراحتی دارند ،مبتلا به رماتیسم 

    می باشند ، سنگ کلیه و مثانه ویا ورم روده دارند منع شده است.       

     

                 9-  خواص نعناع                 

     

                                                                  

    نعناع ،دوست باوفای کبد است، ترشی صفرا را رقیق می کند و کلسترل خون را 

    پایین می آورد و به همین جهت پیری را به تاخیر می اندازد برای این منظور یعنی

    سیال کردن صفرا بهتر آن استکه قبل از غذا خورده شود . یک فنجان دم کرده ی نعناع، بعد از غذا هضم را آسان و اختلالات معده ای را بر طرف می کند .نعناع به علت داشتن اسانس و عطر مخصوص ، میکروب کش قوی است مخصوصا" سرما

    خوردگی را درمان می کند ودر بیماریهای حصبه و کولی باسیلوزکه یک نوع بیماری  معده است بسیار نافع بوده و به طور قطع از مرض جلوگیری می کند نیز معالج امراض پوستی مخصوصا" اگزما وخارشهای جلدی می باشد و ضماد آن برای سوختگی و برطرف کردن سرخی وخارش پوست نافع است.

                   

           1010-        خواص گل خطمی

                             گل خطمی را سابقا" که مانند امروز مواد ضد عفونی مصنوعی فراوان نبود، پزشکان برای

    ضدعفونی زخمها از گل خطمی استفاده می کردند، سایر گلها نیز فوایدی نظیر آن داشتند.

    تنقیه گل خطمی معده را ضد عفونی کرده و زخمهای آن را التیام می دهد . برای شستشوی

    زخمها سابقا" از مطبوخ گل خطمی استفاده می شد و هنوز هم برای زرد زخم معمول است

    و هیچ یک از داروهای گران قیمت امروز جای آ نرا نگرفته است .     

              11-  خواص مغز تخم کدو

    مغز تخم کدو طبیعتش در درجه ی دوم سرد  و در درجه ی اول  تر می باشد  برای

    حرقه بول و لاغری گرده ( کلیه ) و قرحه (زخم) مثانه و خشونت سینه و نزف الدم

    (خون سینه) که سل گویند و تبهای حاره و تشنگی و قرحه ی معاء (زخم روده) مفید

    است .  روغن تخم کدو برای رفع بی خوابی و یبوست دماغ و صفرایی (درد معده)

    و سل و تبهای حاره بیعدیل است ، اگر تخم کدو  و بدلش مغز تخم هندوانه می باشد .       

              12-   خواص انار

         آب انار شیرین در شیشه ریز و بگذار   

                                                در آفتاب گرمش تا با قوام آید

         می کش به میل آنگه در چشم خود که بی شک 

                                                    خارش بر دزدیده نور بصر قراید

    یعنی آب انار شیرین را در فصل گرمی هوا بریزدر شیشه و تقریبا"  یک ماه  یا بیشتر بگذارد

    در آفتاب  که آب انار به قوام آید بعد از پاک کردن معده از خلاط فاسد از آب انار نامبرده با میل در چشم بکشید ، خارش چشم را برطرف می کند و نور چشم را زیاد می کند .

    هر قدر آب انار نامبرده کهنه تر باشد بهتر و خاصیت  آن زیادتر است .آب انار اندرون آدمیزاد را پاک می کند.  

               13-   خواص انگور

    انگور پی را محکم می کند، درد را برطرف و روح را با نشاط می سازد حضرت رو به سوی خداوند از غم واندوه شکایت کرد ، دستور رسید که انگور بخور .  انگور سه عمل مفید و موثر در مجازدارد: مسهل و ملین معده است ، پاک کننده خون و ومغذی بدن است ، آب انگور

    قوا را تجدید می کند ، دوران خون را تحریک می کند و ترشیدگیهای معده را برطرف

    می سازد . در بیماری کبد و کلیه سودمند است و انواع تبهای مختلف  را مداوا می کند .

    در مرض سوء هاضمه و نقرس و امراض قلب و صفرا مفید است . از شدّت و حدت سل و

    سرطان و آزار  آنها می کاهد و دارای ویتامین   آ، ب، ث، می باشد.       

                   14-   خواص  میوه به                                     

                                                                                                                                                                                                                                 

    امام باقر فرمو دند : میوه به غبار اندوه را  از خاطر محو کند آنچنان که انگشتان شما چکه های عرق را از پیشانی شما

     می سترد .

    میوه به جلادهنده قلبها است.  دهان شما را پر از گوشت و قلب شما را لبریز از شهامت وچشمان شما را مالامال از

    مناعت خواهد ساخت.  و نیز برای قلبهای ضعیف داروئی مانند به کم است .

    به،به قلب قوت بخشد و ترس را از دلها بزداید،اعصاب را خوانا سازد . شربت به نیز دل را قوت دهد و معده را قوی

    گرداند واشتهای طعام می آورد وطبع را می بندد. 

             15-    خوا ص پرتغال

    پرتغال شاه میوه زمستان است پرتغال سرشاراز ویتامینهای   ب، ث و دارای آهن ، آهک ،

    کلسیم ، فسفر، منیزیم ، پتاسیم ، سدیم ، مس است . ویتامین   آ   درپرتغال ناپدید است ،ولی

    در این میوه کاروتن وجود دارد و چنانچه می دانید کاروتن ماده ای زرد رنگ است که البته

    آن را در هویج کشف کرده اند و بعضی از میوه های دیگر هم این ماده را دارند .  این ماده

    پر از ویتامینی است که وقتی خورده شود با عصیر کبد مخلوط شده  و درکبد ویتامین   آ  می

    سازد و به خون می فرستد پرتغال دارای اسیدهای مختلفی است که مهمترین آنها اسید مالیک ،

    اسید تارتریک مخصوصا" اسید نیتریک می باشد ولی اسید سیتریک در پرتغال خیلی کم است .  

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله خواص میوه ها

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله خواص میوه ها, مقاله در مورد تحقیق مقاله خواص میوه ها, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله خواص میوه ها, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله خواص میوه ها, تحقیق درباره تحقیق مقاله خواص میوه ها, مقاله درباره تحقیق مقاله خواص میوه ها, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله خواص میوه ها, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله خواص میوه ها, موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله خواص میوه ها
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت