تحقیق مقاله رایگان تازه های شیمی

تعداد صفحات: 4 فرمت فایل: مشخص نشده کد فایل: 21363
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مهندسی شیمی
قیمت: ۰ تومان
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله رایگان تازه های شیمی

    سه ایزوتوپ جدید از عناصر آلومینیوم و منگنز

    برای اولین بار؛ ایزوتوپ های جدیدی از دو عنصر سنگین بدست آمد گروهی از دانشمندان آمریکایی با هدف ورود به عرصه نوینی از فیزیک هسته ای موفق شدند سه ایزوتوپ جدید از عناصر آلومینیوم و منگنز را بدست آوردند.

    به گزارش خبرگزاری مهر، محققان دانشگاه ایالتی میشیگان توانستند با همکاری National Superconducting Cyclotron Laboratory سه ایزوتوپ از عناصر آلومینیوم و منگنز را بدست آورند که تاکنون هرگز مشاهده نشده بود.

    این نتایج می تواند راه جدیدی در عرصه فیزیک هسته ای بگشاید و امکان وجود گونه های مختلف عناصر سنگین تر را که تاکنون با مدل های فعلی ارزیابی نشده اند پیشنهاد کند.

    دراین خصوص "دیو ماریسی" سرپرست این تیم تحقیقاتی که نتایج بررسی های خود را در مجله نیچر منتشر کرده است، اظهار داشت:" این تحقیقات می تواند به کشف ایزوتوپ های ممکن موجود در طبیعت منجر شود."

    درحدود 30 سال قبل کشف شد ذراتی که هسته ها، پروتون ها و نوترون ها را تشکیل می دهند همراه با یک نیروی هسته ای قوی نگه داشته می شوند.

    همچنین تحقیقات گذشته نشان می داد که ترکیبات نوترون ها و پروتئین ها می توانند در کنار هم در هسته اتم جمع شوند. باوجود این، تاکنون تنها تعداد محدودی از نوترون هایی که می توانند در هسته جمع شوند، در 8 عنصر سبک از هیدورژن با عدد اتمی 1 تا اکسیژن با عدد اتمی 8 شناسایی شده بودند.

    اکنون این دانشمندان یک ایزوتوپ منگنز 40 با 12 پروتون و 28 نوترون، یک ایزوتوپ آلومینیوم 42 با 29 نوترون و ایزوتوپ آلومینیوم 43 با 30 نوترون که هریک 13 پروتون دارند را بوجود آوردند.

    به منظور درک اهمیت این کشف، تنها کافی به ذکر این نکته است که از نظر تئوری، ایزوتوپ آلومینیوم 43 نمی تواند وجود داشته باشد.

     

    تعادل اسید و باز در بدن
     غذایی که ما مصرف می کنیم با اکسیژن ترکیب گردیده و انرژی تولید میکند اما پس ازسوختن، غذا تبدیل به یک پسماند اسیدی شده و وارد جریان خون میگردد. این مواد زائد از طریق تعریق و ادرار دفع می گردند اما همیشه بدن قادر نیست تا با این افزایش اسیدیته مقابله کند. این مواد زائد اسیدی غالبا از اسیدهای چرب، کلسترول، اسید اوریک، سنگهای کلیه، فسفاتها و سولفاتها تشکیل یافته اند. تجمع این مواد زائد در بافتهای بدن روند پیری را سرعت میبخشند.
     
     
    علت کلسترول بالا کم تحرکی و مصرف نان و پاستای بیش از حد-علت اسید اوریک مصرف گوشت-علت اسید فسفریک مصرف برنج، برخی غلات و نوشابه های گازدارو منشاء اسید سولفوریک مصرف زرده تخم مرغ میباشد. اسید فسفریک و اسید سولفوریک برای بدن سمی میباشند و میبایست توسط مواد معدنی خنثی گردند تا به بدن آسیب نرسانند. کلا بدن برای متعادل نگه داشتن سطح PH خون یا مواد اسیدی را در بافتهای بدن رسوب میدهد که با تداوم این روند اسیدیته اینگونه بافتها افزایش یافته و نهایتا به مرگ سلولها و سرطانی شدن آنها می انجامد و یا به کمک مواد معدنی و قلیایی ارگانها و استخوانها آنها را خنثی میسازد. کلسیم، منیزیوم، سدیم و پتاسیم از مهمترین مواد معدنی قلیایی میباشند که بدن برای خنثی کردن مواد اسیدی از آنها استفاده میکند. در واقع با ترکیب اسید و باز یک نمک خنثی تشکیل شده و از کلیه ها دفع میگردد. بدن برای خنثی سازی مواد اسیدی از کلسیم استخوانها برداشت میکند که نهایتا به پوکی استخوان منجر خواهد شد.
    درجه PH از 0 تا 14 متغیر میباشد. اعداد بالای 7 قلیایی (باز) و اعداد پایین 7 اسیدی محسوب میگردند.PH 7 نیز خنثی نامیده میشود. خون، لنف و مایع مغزی-نخاعی در بدن به گونه ای طراحی گردیده اند که در محیطی اندکی قلیایی (بازی) میبایست بسر ببرند. نسبت ایده آل اسید به باز در خون میبایست 20:80 باشد.PH طبیعی خون نیز 7.4 میباشد.
    اسیدی شدن PH خون علل گوناگونی دارد:
    1- استرس هیجانی. استرس و تنش اسیدیته خون را افزایش میدهد.
    2- رژیم غذایی اسیدی کننده خون.
    3-تجمع مواد سمی.
    4-واکنش سیستم ایمنی بدن.
    بدن برای جبران PH اسیدی از املاح معدنی قلیایی استفده میکند. چنانچه رژیم غذایی حاوی مواد معدنی کافی برای جبران نباشد، همانطور که توضیح داده شد تجمع اسید در سلولهای بدن و یا آزادسازی مواد معدنی استخوانها را در پی خواهد داشت. جالب است بدانید که PH 6.9 خون میتواند منجر به مرگ انسان گردد. هنگامی که اسیدیته خون و مایعات بدن از حد معمول افزایش می یابند مشکلات بسیاری را در بلند مدت برای فرد پدید می آورد که به برخی از آنها اشاره می کنیم:
    1- پیری زود رس.
    2-آسیب به سیستم قلبی-عروقی-افزایش تصلب شرایین.
    3- افزایش وزن، چاقی و دیابت.
    4-سنگ کلیه و نارساییهای کلیوی و مثانه ای.
    5-کاهش عملکرد سیستم ایمنی بدن.
    6-افزایش آسیبهای رادیکالهای آزاد خون.
    7-پوکی استخوان.
    8- درد مفاصل، آرتروز، درد عضلات و تجمع اسید لاکتیک.
    9-خستگی مزمن-سردرد- سر گیجه-ترش کردن(رفلکس معده)-گاستریت معده-کاهش انرژی.
    10-افزایش ترشحات مخاطی.
    11-افزایش تنش واسترس-بی خوابی.
    12-خشکی پوست ومو-ناخنهای شکننده.
    13-افزایش بروز سرطان.
    14-کاهش توانایی بدن در جذب مواد معدنی و دیگر مواد مغذی.
    البته بیش از حد قلیایی شدن خون نیز برای بدن مضر میباشد و باید سعی شود تا تعادل اسید و باز بدن با مصرف رژیم غذایی مطلوب حفظ گردد. از آنجایی که بدن در محیط اندکی قلیایی تر بهترین کارایی را داراست بنابراین باید بیشتر از غذاهایی که پس از گوارش یافتن تولید باز میکنند استفاده شود. میزان اسیدی و قلیایی بودن مواد غذایی پس از گوارش آنها تغییر می یابد. مثلا پرتغال که یک میوه بسیار اسیدی ست پس از متابولیزه شدن ادرار را قلیایی میکند.

     

     
    مواد غذایی که پس از مصرف بدن را اسیدی میکنند (20 تا 40 درصد رژیم غذایی را باید شامل گردد):
    شیرین کننده های مصنوعی-گوشت-نوشابه های گازدار-غلات و حبوبات فاقد سبوس-شکلات-سیگار-قهوه-داروها-ماهی-مربا-ژله ها-پاستا-شیرینی و کیک-نمک-شکر سفید-چای سیاه-سرکه سفید-شیر-تخم مرغ-لبنیات (به غیر از ماست)-ذرت-عدس-زیتون-زغال اخته-آلو-بستنی-سوسیس و کالباس-آسپرین-غذاهای سرخ کرده-آجیل-آب میوه های غیر طبیعی (موجود در سوپر مارکتها)-روغنها(بویژه زیتون)-خردل-ترشی ها.
    مواد غذایی که پس از مصرف بدن را قلیایی میکنند (60 تا 80 درصد رژیم غذایی را باید شامل گردد):
    تمام میوه ها به غیر از آلو-تمام سبزیجات-جوانه ها-ادویه جات-نخود فرنگی-لوبیا-آجیل(بادام)-ماست-سینه مرغ-تخم مرغ پخته-عسل.
    *با خیساندن آجیلها (مغزها) درون ظرف آب به مدت چند ساعت میتوانید از خاصیت تولید اسید این مواد غذایی بکاهید.
    *با طولانی کردن مدت جویدن غلات میتوانید از خاصیت اسید سازی آنها بکاهید. (هر لقمه را 40 بار بجوید).
  • فهرست و منابع تحقیق مقاله رایگان تازه های شیمی

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله رایگان تازه های شیمی, مقاله در مورد تحقیق مقاله رایگان تازه های شیمی, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله رایگان تازه های شیمی, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله رایگان تازه های شیمی, تحقیق درباره تحقیق مقاله رایگان تازه های شیمی, مقاله درباره تحقیق مقاله رایگان تازه های شیمی, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله رایگان تازه های شیمی, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله رایگان تازه های شیمی ، موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله رایگان تازه های شیمی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت