تحقیق مقاله آسیب های ورزشی

تعداد صفحات: 22 فرمت فایل: مشخص نشده کد فایل: 22821
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: تربیت بدنی
قیمت قدیم:۱۲,۵۰۰ تومان
قیمت: ۸,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله آسیب های ورزشی

    مقدمه

    یکی از موارد بسیار مهم در کمکهای اولیه که معمولاً نادیده گرفته می شود ، محوطه تمرین و مسابقه هنرجویان است . محوطه تمرین. باید عاری از هر گونه خطر برای هنر جو باشد. در گوشه و کنار بعضی از محوطه های تمرین . صندلیهای تاشو به طور پراکنده یافت می شود؛ وزنه های هالتر در پایان هر جلسه ی تمرین در محوطه‌ی تمرین روی زمین باقی مانده اند و یا یک طرح ساختمانی بدون حصار حفاظتی در گوشه ای رها شده است . در صورتیکه این عوامل به عنوان زمینه ی خطر مورد توجه قرار نگیرند، هر کدام می تواند منجر به نوعی صدمه شود. هنگامیکه مربی و یا صاحب سالن، فضایی را برای فعالیت هنرجویان آماده می سازد، باید حداکثر ایمنی را برای آنها در نظر گیرد. در اینجا به فهرستی اساسی از اصول ایمنی که باید در نظر گرفته شود اشاره می شود :

    محوطه تمرین بازو و فاقد هر نوع مانعی باشد.

    کف زمین تمرین باید صاف، مسطح و تمیز باشد.

    محوطه تمرین باید نور کافی داشته باشد.

    تهویه باید به خوبی صورت گیرد.

    کلیه لوازم (نگهداری و تعمیر) باید خارج از محوطه ی تمرین قرار گیرند.

    وسایل تمرین از جمله وسایل آموزش وزنه برداری و وسایل بدنسازی باید در جای دیگر نگهدار می شوند.

    دفتر سالن ورزشی باید در جوار محل تمرین و مجهز به شیشه نشکن یا بدون شیشه باشد تا دید کافی از کل محوطه تمرین داشته باشد .

    جعبه کمکهای اولیه با لوازم کافی باید همواره برای استفاده ی فوری موجود و در دسترس باشد.

    فضای کافی برای هر هنر آموز در نظر گرفته شود.

    هنگامیکه هنر جویان کلاس، همگی با هم در حال انجام تمرینهای ضربه زدن با پا هستند، وجود فضایی کافی در بین آنها بسیار اهمیت دارد. برای فنونی که با دست اجرا می شوند به فضای کمتری احتیاج است . در حرکات ضربه با پا به ویژه در گروههایی که درجه ی کمربند آنها پایینتر است، هنرجویان از هر سمت حداقل حدود 2 متر فاصله داشته باشند . بدین ترتیب فضای کافی به اندازه ی 4 متر مربع برای هر هنر جو جهت اجرای بیشتر حرکات اصلی ، بجز فنون پرشی ایجاد می شود. این موضوع باعث جلوگیری از برخوردها در هنگام تمرینهای زمینی می شود . بهتر است صاحبان سالنهای ورزشی ورزشکاران را در مقابل آسیبهای ایجاد شده در حین تمرین، آسیب در حین مسابقات، آسیبهای احتمالی در طول سفرهای ورزشی و حوادث حین هنرهای رزمی ، بیمه درمانی کنند . هنرهای رزمی نیازمند آن است، که تحت پوشش بیمه درمانی قرار گیرد . این کار در تداوم سالنهای ورزشی نقش موثری دارد .

     

     

    فصل 1

    آسیبهای صورت :

     

    آسیب های چشم

    آسیبهای بینی

    آسیبهای گوش

    شکستگیهای صورت

    آسیبهای زبان

     

    آسیب های صورت

    آسیبهای چشم

    ساختمانهای استخوانی اطراف چشم جای امنی را برای کره چشم، به خصوص در مقابل ضربه های ناشی از جسم بزرگ فراهم می کنند . هر چه سطح جسم اصابت کننده با چشم کوچکتر باشد، احتمال آسیب دیدگی خود چشم بیشتر است.

    بدین جهت از وارد کردن ضربه با انگشتان به چشم در هنگام تمرین یا مبارزه، به دلیل وجود خطر جدی نابینایی دائمی یا اختلال دید باید جداً خودداری کرد. شرکت کننده ای که از قبل چشمش آسیب دیده است یا ضعف بینایی دارد باید در حین تمرین و مبارزه از عینک محافظ استفاده کند. هنرجویانی هم که از لنز چشمی استفاده می کنند در هنگام تمرین لنز خود را باید بردارند یا در صورتیکه استفاده از آن ضروری باشد، در حین تمرین و مبارزه باید عینک محافظتی بزنند . شایعترین آسیب چشم کبود شدن اطراف آن بر اثر ضربه ی مستقیم است . نخست باید مطمئن شد که آیا آسیب جدی به خود چشم وارد آمده یا خیر . به دنبال وارد آمدن ضربه به محل کاسه ی چشم، بخشهای نرم دور چشم به طور ناگهانی متورم می شوند و خونریزی می کنند یک روش ساده برای تشخیص آسیب دیدگی چشم آن است که هر دو پلک چشم را معاینه کنیم و از حرکات طبیعی هر دو چشم به طور هماهنگ مطمئن شویم. (در صورتیکه چشمها هماهنگ با هم حرکت نکنند ممکن است استخوان دور چشم شکسته باشد، بنابراین باید فوراً به پزشک مراجعه کرد.)

    پس از مشاهده ی حرکت پلکها و چشمها، خود کره ی چشم را از نظر وجود خونریزی معاینه کنید . وجود هر گونه خون در چشم که ناشی از زخم خارج چشمی نباشد، بدین معناست که زمینه ی تهدیدی برای بینائی چشم وجود دارد و معاینه ی سریع توسط پزشک ترجیحاً چشم پزشک ضروری است .

     

    آسیبهای صورت

    آسیبهای بینی

    در هنر های رزمی آسیب بینی بسیار شایع است، از این لحاظ که بینی در وسط صورت قرار گرفته و از سطح صورت بیرون زده است. کوفتگی در بینی شایع است و اکثراً در نتیجه ضربه های مستقیم به آن در حین مبارزه آزاد رخ می دهد.

    کوفتگی در بینی را می توان با تورم و حساسیت بینی مشخص کرد. با معاینه دقیق بر آمدگی بینی می توان هر گونه تغییر شکل و انحراف آن را تشخیص داد. گذاشتن سریع یخ بر روی بینی حساسیت و تورم آن را کاهش خواهد داد. این کار باید با گذاشتن کیسه پلاستیکی یخ بر روی محل آسیب دیده 2تا3 مرتبه در روز هر بار به مدت 10 تا 15 دقیقه انجام شود تا تورم فروکش کند. خونریزیهای بینی نیز شایع هستند. این صدمات ناشی از وارد آمدن آسیب به پوشش داخلی بینی، تیغه ی میانی، استخوانهای میانی یا هر دو قسمت می باشند . هرگاه تغییر شکل آشکار (پهن شدن) یا انحراف استخوانهای بینی به یک سمت، خونریزی مداوم یا انسداد تنفس در یک یا هر دو سمت بینی مشهود باشد، احتمال شکستگی بینی وجود دارد. لمس دقیق و آرام استخوانهای بینی وجود هر نوع ناهنجاری در برآمدگی استخوانی را مشخص خواهدکرد، که معمولاً به معنی شکستگی است. زمانی که به وجود شکستگی مشکوک شدید، شخص مصدوم باید برای معاینه ی بعدی به پزشک خود یا به یک مرکز اورژانس مراجعه کند.

    در صورت قطع نشدن خونریزی بینی از طریق وارد آوردن فشار خارجی به آن ، می بایست با پوشاندن داخل آن (به وسیله گاز استریل) خونریزی را متوقف کرد؛ و این کار باید فقط توسط یک فرد مجرب آگاه به مسائل طبی صورت گیرد.

     

    آسیبهای صورت

    آسیب های گوش

    آسیبهای گوش در کاراته شیوع کمتری دارند، اما در جودو به خصوص در هنگام انجام دادن حرکات بر روی حصیر شایع هستند . بیشتر آسیب های گوش در اثر ضرباتی است که به قسمت خارجی آن نزدیک به استخوانهای جمجمه برخورد می کنند . گذاشتن سریع یخ بر روی آن همراه با وارد آورد ن فشار اغلب از به وجود آمدن زخمهای مزمن و نیز گوش گل کلمی پیشگیری می کند. آسیبهایی که باعث خونریزی و تورم زیاد در گوش شوند و با یخ و فشار قابل کنترل نباشند، باید توسط پزشک برای جلوگیری از ایجاد برآمدگی و تغییر شکل دائمی گوش درمان شوند.

    آسیب به پرده ی صماخ باید هر چه سریعتر توسط پزشک مورد معاینه و درمان قرار گیرد تا از کری دائمی جلوگیری شود. این آسیب در نتیجه وارد آمدن ضربه ی مستقیم به پهلوی سرو روی گوش به وسیله ی کف دست یا با انگشتان نیمه بسته ایجاد می شود. معمولاً در اثر این آسیب درد ناگهانی، کاهش شنوایی و احتمالاً خونریزی از مجرای گوش بروز می کند. اجتناب از چکاندن قطره یا سایر مواد درمانی در گوش در این موارد اهمیت دارد ، زیرا ممکن است باعث عفونت گوش میانی شود .

    همچنین باید به فرد مصدوم تذکر داد تا از فین کردن اجتناب کند، زیرا این موضوع می تواند باعث بروز عارضه بیشتر در گوش داخلی شود .

    آسیبهای صورت

    شکستگیهای صورت

    شکستگی های صورت به علت وارد آمدن ضربه های شدید توسط دست یا پا رخ می دهند. با توجه به اینکه شکستگیهای صورت ، آسیبهای بسیار جدی هستند. بیشتر شکستگیها در اطراف استخوان گونه ها، بینی یا فک روی می دهند . در صورت بروز تورم و درد شدید پایدار پس از یک ضربه مستقیم به گونه ها، احتمال شکستگی این ناحیه وجود دارد. فشار ملایم با شصت و انگشت بر روی موضع آسیب دیده حساسیت بارز و درد فزاینده را آشکار می سازد . اگر مصدوم هنگام فشردن دندانها بر روی هم احاس درد کند ،ابتدا احتمال شکستگی فک وجود دارد وی همچنین در دو تورم دائمی را روی خود استخوان فک حس خواهد کرد. با داشتن هر گونه شک درباره ی شکستگی صورت، مصدوم باید برای پرتو نگاری و معاینات بیشتر به درمانگاه اورژانس فرستاده شود. تحت این شرایط نگذارید فرد آسیب دیده تمرین یا مبارزه را ادامه دهد.

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله آسیب های ورزشی

    فهرست:

    مقدمه ................................................................................................................................................. 5-4

    فصل اول : آسیبهای صورت ............................................................................. 13-6

    آسیبهای چشم ................................................................................................. 8-7

    آسیبهای بینی ................................................................................................... 10-9

    آسیبهای گوش..................................................................................................... 11

    شکستگیهای صورت......................................................................................... 12

    آسیبهای زبان ....................................................................................................... 13

    فصل دوم : آسیب های سرو گردن....................................................................... 14

    آسیب های سینوس سباتی ................................................................................. 15

    آسیبهای گردن ...................................................................................................... 16

    فصل سوم : آسیب های تنه :............................................................................. 20

    آسیب های قفسه ی سینه................................................................................ 21

    آسیب های قلب ................................................................................................... 22

    آسیب های شکم................................................................................................ 23

    فصل چهارم : آسیب اندامهای تحطانی :............................................................. 24

    آسیب های مچ پا .............................................................................................. 25

    پارگی زرد پی آشیل .......................................................................................... 26

    منابع و مآخذ ........................................................................................................................................ 27

     

    کتاب آسیبهای ورزشهای رزمی

    و

    راهنمای پیشگیری و درمان

تحقیق در مورد تحقیق مقاله آسیب های ورزشی, مقاله در مورد تحقیق مقاله آسیب های ورزشی, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله آسیب های ورزشی, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله آسیب های ورزشی, تحقیق درباره تحقیق مقاله آسیب های ورزشی, مقاله درباره تحقیق مقاله آسیب های ورزشی, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله آسیب های ورزشی, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله آسیب های ورزشی ، موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله آسیب های ورزشی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت