تحقیق مقاله دیوار های شیشه ای دو جداره - راهی بسوی استفاده بهینه از انرژی

تعداد صفحات: 5 فرمت فایل: word کد فایل: 23868
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: محیط زیست و انرژی
قیمت: ۰ تومان
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله دیوار های شیشه ای دو جداره - راهی بسوی استفاده بهینه از انرژی

    دیوارهای شیشه ای دو جداره؛ راهی بسوی استفاده بهینه از انرژی

    امروزه توجه بسیاری از کارشناسان به سوی مسائل مربوط به رفاه و آسایش شهروندان و همچنین کاهش هزینه های پرداختی انرژی معطوف شده است. در این راه اخیرا در اروپا دیوار هایی ساخته می شود که از جنس شیشه است. این دیوارها دوجداره هستند. این دیواره ها به گونه ای ساخته شده اند که هوا در فضای مابین دو شیشه جریان پویا دارد. ساخت این دیوارها مهر تاییدی بر ساخت دیوارهای نوین در معماری امروز است.

    دیوارهای حائل دوجداره نسل جدیدی از سیستم های گرماساز، تهویه هوا و سرماساز است که سیستم تعدیل کننده دما را که تا پیش از این در بخش مرکزی درونی خانه نصب می شد امروزه به پیرامون خانه انتقال داده است.

    فرضیه ساخت این دیوار ها بسیار آسان بوده و با توجه به سیستم های تهویه هوا که قبلا رایج بوده و ناکارآمد نشان داده است؛ معماران و مهندسین را به فکر واداشته است که بر روی مسائل مربوط به کنترل حرارتی متمرکز شوند. این طرح مشابه "پنجره های مونتیسلو" که توسط "توماس جفرسون" طراحی شده است می باشد؛ بدین ترتیب که هوا تمیز و تازه به سطح پایینی آورده می شوند و پس از جذب آلودگی ها و گرما به بلا می رود.

    مهم ترین تحول تکنیکی که این تولیدات پدید می آورند این است که این سیستم ها همگام با الگوهای معماری نوین بصورت کنترل و نظارت اتوماسیون پیش می رود. این کنترل ها احتمالا جوابگوی نیاز بشر امروز خواهد بود. کارشناسان اینطور برآورد کرده اند که این قبیل دیوارها نقش تولید دوباره انرژی را بر عهده دارند و به واژه "فرانمایی زیست محیطی" معنا می بخشد. سیستم این دیوارها به نحوی است که تمام ابعاد مثبت زیست محیطی را در خود دارد.

    سازندگان این دیوارها متخصصانی از کشور آلمان بوده اند که هدف اصلی آنها حفاظت از محیط زیست بوده است. در این دیوارها برای کنترل نور خورشید یک ورقه آلمینیومی سوراخدار با عرض 30 سانتی متر در فضای بین دو لایه شیشه ای دیوار قرار داده می شود. سوراخ های این ورقه آلمینیومی برای این است که بدون نیاز به نور زیاد و همچنین با حداقل نور خورشید بتوان از داخل نمای بیرون را دید. سایه سوراخ های موجود در این ورقه آلمینیومی بر روی بخش انتهایی ساختمان که از این دیوار ها در آن استفاده نمی شود، می افتد. بنابراین در هر دو قسمت انعکاس نور خورشید باعث پدید آمدن گرمای مضاعف در ساختمان نمی شود.

    در بین دو جدار شیشه ای هوا جریان دارد و همین امر باعث کنترل انتقال حرارتی می شود. ورقه آلمینیومی دو لایه متفاوت هوا را از هم جدا می کند. لایه بیرونی توسط نور خوشید گرم می شود و به بالا می رود و از سمت سمت پشت بام از بین دوجدار خارج می شود و هوای پاک و تمیز وارد می شود.

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله دیوار های شیشه ای دو جداره - راهی بسوی استفاده بهینه از انرژی

    فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    ندارد

تحقیق در مورد تحقیق مقاله دیوار های شیشه ای دو جداره - راهی بسوی استفاده بهینه از انرژی, مقاله در مورد تحقیق مقاله دیوار های شیشه ای دو جداره - راهی بسوی استفاده بهینه از انرژی, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله دیوار های شیشه ای دو جداره - راهی بسوی استفاده بهینه از انرژی, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله دیوار های شیشه ای دو جداره - راهی بسوی استفاده بهینه از انرژی, تحقیق درباره تحقیق مقاله دیوار های شیشه ای دو جداره - راهی بسوی استفاده بهینه از انرژی, مقاله درباره تحقیق مقاله دیوار های شیشه ای دو جداره - راهی بسوی استفاده بهینه از انرژی, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله دیوار های شیشه ای دو جداره - راهی بسوی استفاده بهینه از انرژی, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله دیوار های شیشه ای دو جداره - راهی بسوی استفاده بهینه از انرژی ، موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله دیوار های شیشه ای دو جداره - راهی بسوی استفاده بهینه از انرژی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت