تحقیق مقاله رایگان فراماسیونری در ایران

مشخص نشده
مشخص نشده
4
مشخص نشده
35 KB
24139
قیمت: ۰ تومان
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله رایگان فراماسیونری در ایران

    در سال 1808 میلادی میرزا عسگر خان که نماینده دولت ایران در فرانسه بود به عضویت فراماسیونری در آمد و این افکار و اندیشه ها را به ایران آورد عده بسیار کمی از افکار و اندیشه های ماسونی ها اطلاع داشتند که از جمله مطلعین ارفع السلطنه بوده و وی معتقد است سابقه ماسونی در ایران نیز قدیم است و در تخت جمشید بنایی به نام انتمیت کشف شده که همه آلات بنایی و معماری در این جایگاه کشف شده است .

    در ایران پس از میرزا عسگر خان افراد سر شناس مثل سعید مالک ، حسن تقی زاده و دیگران بوده اند .

    حمزه اصفهانی در کتاب خود در 883 میلادی و 270 هجری معتقد است سردار همای از پیشدادیان در حمله به روم و گرفتن اسیر از روم که معماران بسیار خوبی بودند در استخر و داراب اقدام به ساخت عمارت ها نمودند که به هزار ستون مشهود است و اسکندر در حمله خود همه آنها را ویران کرد . ماسونی ها مثل صوفیه و عرفا دارای طبقات استادی از رهرو ومرید و سالک و عارف بودند و آنها نیز به نام های دیگری همین تفکر را در فکر داشتند .

    در صوفیه فکر اعراض و خود داری ازدنیاست و در فراماسیونری توجه به صورت تعاونی و مشارکت است .

    فراماسیونری

    فراماسیونری واژه و اصطلاحی است که در اواخر قرن هیجدهم و در حدود 1720 میلادی و 1132 هجری و قمری در اروپا و اختصاصاً فرانسه و انگلستان  و آلمان شکل گرفت شاخه فرانسوی فراماسیونری به فرانک شهرت یافته است و شاخه انگلستانی و آلمانی آن به اکوسه شهرت دارد و چون اکوسه که منشاء فعالیت خود رامصر و عراق و سوریه قرار داده در ایران تا حدودی نا شناخته است ولی فرانک و ریشه فرانسوی آن در شرق و ایران مشهوراست ( محیط مافی 1363 )

    اصل و مرام این تشکیلات حکومت ملی و مشروطیت و تساوی حقوق بشر برادری و برابری دستگیری از مظلومین و اتحاد و اتفاق گروه ها و کشورها با یکدیگر است علامت فراماسیونری یک مثلث با خورشیدی در وسط است که در هر زاویه سه گانه آن علامت ، برادری ، برابری حک شده است .

     

    بنیانگذاران نوین مکتب فراماسیونری در اروپا معتقدند که مرام ماسونی جدید نیست و در این باره نظرات گوناگونی ارائه شده است . از جمله

    بسیاری از آداب و رسوم رفتاری ماسونی ها که به نام شاپیتر chapiter نامیده می شوند از ایرانیان باستان و هخامنشی ها گرفته شده است .

    گروهی معتقدند این رفتارها بر گرفته از معابد یهودی و مسیحی و دعاهای آنان گرفته شده و بسیار قدیمی و کهن است .

    گروهی حرکات شبیه موبدان زرتشتی انجام می دهند و معتقدند عقاید ماسونی از آیین کهن زرتشت گرفته شده است 0 اسماعیل رائین فصل 15 )

    گروهی معتقدند که در زمان حمله کوروش به یونان و آزادی یهودی ها آنها به احترام کوروش معبدی در اورشلیم ساختند که در مقابل عظمت کوروش و اندیشه او کرنش نمایند و کورش اولین ماسیونی یا فراماسیونری است چون ساخت بنا و قلعه توسط بناها را در اصطلاح فرماسیون می گویند . فراماسیون ها با تشکیل انجمن بناها مقدمات فراماسیونری در اروپا را احیا کرند زیرا معتقدند که بناها در عهد کوروش این اندیشه را به وجود آوردند .

    برخی معتقدند حرکات و سکنات و دعاها و اذکار فراماسیونری ها شبیه صوفی ها و عرفا ست و این نهضت را به صوفی و عارف نسبت می دهند .

    در ارتباط با اسلام عده ای معتقدند که صلاح الدین ایوبی و حسن صباح واضع ماسونی در اروپا و پس از جنگ های صلیبی و مسافرت های اصحاب به هند و ... شکل گرفته است .

    اغلب مقابر و تزیینات مساجد ایرانی ها شبیه معابد و محافل ماسونی هاست به علت گرایش روشنفکران و صاحب نظران به این اندیشه و حمایت اصحاب قلم و قدرت از آنها بزودی این تفکر در اقصی نقاط جهان به خصوص هند ، عثمانی و اروپا و ایران و عراقی و اعراب گسترده شد .و اغلب امرای دولت و وزرا و درباران به این افکار روی آوردند . ( اسمعیل رائین فصل 15)

    گاولد GUVeled

    شهر فراماسیونری را اصفهان می داند و هیچ دلیلی برای آن نیاورده است . برناروجونز bernardjonz که کتاب جامعی درباره فراماسیونری در ایران نوشته است . ایرانی ها از ابتدا به بنایی علاقه داشتند و در محل هایی جمع شده و پس از پذیرایی درباره بنایی و معماری با یکدیگر گفتگو می کردند که آثار و ابنیاء آن در اقصی نقاط ایران تا حد شگفتی ساز هنوز هم وجود دارد .

    پرکنیز perkeniz در دایره المعارف ماسونیک در سال 1843 فعالیت های ماسیونری در ایران را تشریح کرده است . و معتقد است زیر بنای ماسونی در ایران از ارزنه الروم عثمانی شروع شد و در سال 1718 در ایران به شکل جدید پایه گذاری شده است . و عده ای در قونیه پاروش خاص خود و ادای حرکات و دعاها و رفتارها هیچکس را به جمع خود راه نمی دهند . و در ایران و عثمانی دراویش ماسونی به جای چکش ماسونی تبرزین دارند .

    هم اکنون هم در اقصی نقاط جهان این فکر علیرغم مخالفت های عده ای در انحراف افکار آن ها در جهان فعالیت دارند . و در ایران نیز هر چند به صورت مخفی و ساکت  ولی در باطل گرایش های بزرگی به این مرام در نزد بزرگان و اندیشمندان وجود دارد .    

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله رایگان فراماسیونری در ایران

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

کلمات کلیدی:  N/A
تحقیق در مورد تحقیق مقاله رایگان فراماسیونری در ایران , مقاله در مورد تحقیق مقاله رایگان فراماسیونری در ایران , تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله رایگان فراماسیونری در ایران , مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله رایگان فراماسیونری در ایران , تحقیق درباره تحقیق مقاله رایگان فراماسیونری در ایران , مقاله درباره تحقیق مقاله رایگان فراماسیونری در ایران , تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله رایگان فراماسیونری در ایران , مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله رایگان فراماسیونری در ایران

دریافت لینک دانلود به صورت خودکار بلافاصله پس از پرداخت

امکان پرداخت آنلاین از طریق کلیه کارت های عضو شتاب

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول