تحقیق مقاله حقوق مشتریان

مشخص نشده
مشخص نشده
8
مشخص نشده
67 KB
24670
قیمت قدیم:۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۳,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله حقوق مشتریان

     الف ) ضوابط دوره ضمانت :

     ماده 1

     عرضه کننده خودرو می بایستی کتابچه راهنمایی مشتریان (شامل : نحوه استفاده از خودرو و بازاردیدهای دوره ای، قانون و آئین نامه حمایت از حقوق مصرف کنندگان خودرو)، اوراق ضمانت نامه به زبان فارسی و دستورالعمل ضمانت، مشخصات خودرو، پرسشنامه ارزیابی رضایت مشتریان و نظر سنجی، نام و آدرس نمایندگیهای مجاز در سراسر کشور و ... را در زمان تحویل خودرو به مصرف کننده تحویل نماید.

    ماده 2

    رعایت ضوابط مندرج در دستورالمعل ضمانت عرضه کننده، برای مصرف کننده لازم الاجرا است. در غیر این صورت پرداخت هزینه خسارات وارده، توسط عرضه کننده اجباری نیست.

    ماده 3

    حداقل دوره تضمین برای خودرو های سبک(سواری، وانت، دو دیفر انسیل و ون)از تاریخ تحویل به مصرف کننده یک سال یا کارکردی برابر 30000 کیلومتر، هر کدام زودتر فرابرسد و برای خودروهای سنگین(مینی بوس، میدی باس، اتوبوس، کامیونت، کامیون و کشنده) از تاریخ تحویل به مصرف کننده یک سال یا 150000 کیلومتر هر کدام زودتر فرابرسد، می باشد.

    تبصره 1 ) عرضه کننده می تواند براساس سیاست تجاری خود و به منظور ارتقا رضایت مندی مصرف کننده نسبت به افزایش دوره ضمانت با تعهدات مربوطه اقدام نماید که در این صورت می بایست جزئیات شرایط آن به طور شفاف به مصرف کننده اعلام گردد.

    ماده 4

    ضمانت رنگ برای خودروهای سبک حداقل سه سال و برای خودروهای سنگین حداقل هجده ماه می باشد.

    ماده 5

    اقلام ضمانت در خودرو شامل مواد و قطعات مصرفی(روغن، مایع خنک کننده و ...) و استهلاک قطعات استهلاکی (انت ترمز، تیغه برف پاک کن، صفحه کلاچ و ...) نمی شود.

    تبصره 2 ) تعویض قطعات مصرفی و قطعات استهلاکی در صورتی که ناشی از عیب موجود در هر یک از مجموعه های خودرو باشد برعهده عرضه کننده بوده و مشغول تضمین می گردد.

    ماده 6

    تعمیر خودرو یا تعویض قطعات ناشی از خسارت حاصل از حادثه یا تصادف بوجود آمده، که به علت ایرادات فنی خودرو نباشد مشمول ضمانت نمی گردد.

    ماده 7

    عرضه کننده موظف به تهیه و راه اندازی سامانه ای می باشد که به کمک آن، مصرف کنندگان در صورت تمایل بتوانند قبل از مراجعه به نمایندگی های مجاز با ارتباط با این سامانه، زمان و محل مراجعه خود را مشخص نمایند. در صورتی که مصرف کننده تاکید به پذیرش در نمایندگی خاصی را داشته باشد می بایست با توافق مصرف کننده نسب به این موضوع اقدام گردد.

    ماده 8

    در دوران ضمانت نمایندگی های مجاز موظف به پذیرش کلیه خودروهای تحت مسئولیت می باشند. شرح خدمات انجام شده و ایست قطعات نعویض شده می بایست کتباً به مصرف کننده تحویل گردد.

    ماده 9

    چنانچه رفع عیوب خودرو تحت ضمانت (که ناشی از خسارت منتج از حادثه و /یا تصادف نباشد)بیش از دو روز کاری طول بکشد واسطه خدمات پس از فروش موظف به تامین خودرو مشابه جایگزین و در صورت عدم امکان، پرداخت خسارت خواب خودرو به شرح ماده 11 این آئین نامه می باشد.

    ماده 10

    مدت زمان خواب خودرو برای پرداخت خسارت از بعد از دو روز کاری، برای کلیه روزهای توقف خودرو در نمایندگی (اعم از تعطیل و غیر تعطیل بدون در نظر گرفتن فرآیندهای داخلی عرضه کننده، راسطه خدمات پس از فروشو نمایندگی مجاز) شروع و در روزی که نمایندگی مجاز پس از انجام تعمیرات لازم، آمادگی تحویل خودرو به مصرف کننده را اعلام می نماید، خاتمه می یابد.

    تبصره 3 ) در صورت مراجعه مصرف کننده به همان نمایندگی مجاز، برای بار دوم، جهت رفع ایراد تکراری، زمان خواب خودرو از بدو تاریخ پذیرش خودرو برای پرداخت خسارت محاسبه می گردد.

    ماده 11

    ضوابط پرداخت خسارت خواب خودرو (به استثنای خسارت ناشی از موارد حادثه و تصادف) بصورت زیر می باشد:

    الف) خودرو های سواری: جهت کلیه خودروهای سواری از زمان تحویل خودرو به نمایندگی به ازای هر روز توقف مازاد بر دو روز کاری یا بعد از زمان توافق شده کتبی با مصرف کننده (براساس زمان استاندارد تعمیرات) به مقدار یک هزارم (001/0) بهای خودرو بعنوان هزینه ایاب و ذهاب توسط عرضه کننده یا واسطه خدمات پس از فروش (یا از طریق نمایندگی مجاز) به مصرف کننده پرداخت می شود.

    ب) خودروهای عمومی(تاکسی، وانت،ون):جهت توقف کلیه خودروهای عمومی از زمان تحویل خودرو به نمایندگی به ازای هر روز توقف مازاد بر دو روز کاری یا بعد از زمان توافق شده کتبی با مصرف کننده (براساس زمان استاندارد تعمیرات) به مقدار پانزده ده هزارم(0015/0) بهای خودرو توسط عرضه کننده یا واسطه خدمات پس از فروش(یا از طریق نمایندگی مجاز) به مصرف کننده پرداخت می شود.

    ج) خودروهای سنگین(مینی بوس، میدی باس، اتوبوس، کامیونت، کامیون، کشنده):جهت کلیه خودروهای سنگین به ازای هر روز توقف مازاد بر دو روز کاری یا بعد از زمان توافق شده کتبی با مصرف کننده (بر اساس زمان استاندارد تعمیرات) به مقدار هفت ده هزارم (0007/0) بهای خودرو توسط عرضه کننده یا واسطه خدمات پس از فروش (یا از طریق نمایندگی مجاز) به مصرف کننده پرداخت می گردد.

    تبصره 4 ) در صورتیکه توقف خودرو سنگین بیش از یک ماه بطول انجامد، با موافقت کتبی مصرف کننده، برای هر روز توقف خودور مازاد بر یک ماه واسطه خدمات پس از فر.ش ملزم به پرداخت دو ده هزارم (0002/0) بهای خودرو علاوه بر مقدار قلی می باشد.

    ماده 12

    در دوران ضمانت چنانچه مصرف کننده به نمایندگی مجاز مراجعه نماید و رفع کامل ایرادات خودرو تحت هر شرایطی در مدت زمان باقیمانده از دوره ضمانت خودرو برای نمایندگی مجاز مقدور نباشد، عرضه کننده یا واسطه خدمات پس از فروش موظف است ضمن الزام نمایندگی مجاز به اعلام کتبی موضوع به مصرف کننده ترتیبی اتخاذ نماید که خودرو در اولین فرصت ممکن تحت شرایط ضمانت رفع نقص گردد. تضمین تعمیرات انجام شده براساس ماده 18 این آئین نامه الزامی می باشد.

    تبصره 5 ) کلیه خدمات ارائه شده در دوران ضمانتف از جمله تعمیرات اشاره شده در ماده 12 این آئین نامه، مشمول ضمانت مورد اشاره در ماده 18 این آئین نامه می باشد.

    ماده 13

    عرضه کننده موظف است معادل مدت خواب خودرو (براساس ماده 10 آئین نامه) را به زمان دوره تضمین خودرو مربوطه اضافه نماید.

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله حقوق مشتریان

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

کلمات کلیدی:  N/A
تحقیق در مورد تحقیق مقاله حقوق مشتریان , مقاله در مورد تحقیق مقاله حقوق مشتریان , تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله حقوق مشتریان , مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله حقوق مشتریان , تحقیق درباره تحقیق مقاله حقوق مشتریان , مقاله درباره تحقیق مقاله حقوق مشتریان , تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله حقوق مشتریان , مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله حقوق مشتریان

دریافت لینک دانلود به صورت خودکار بلافاصله پس از پرداخت

امکان پرداخت آنلاین از طریق کلیه کارت های عضو شتاب

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول