کاربر گرامی  خوش آمدید ... 

تحقیق مقاله سیب با ترجمه

مشخص نشده
مشخص نشده
10
مشخص نشده
135 KB
25314
قیمت قدیم:۵,۰۰۰ تومان
قیمت: ۳,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله سیب با ترجمه

    سیب (نام علمی: Malus domestica) یک میوه درختی سردسیری از خانواده گلسرخیان است که انواع مختلفی دارد، مانند سیب گلاب(Gala apple)، سیب سرخ، سیب سبز و سیب وحشی. این میوه خوش عطر و طعم حاوی مقدار زیادی پتاسیم، سدیم، کلسیم، برم و فسفر و مقادیر زیادی ویتامین آ و ب می‌باشد.

    خواص شیمیائی

    سیب دارای ویتامین و مواد مغذی زیادی است و بی‌مناسبت نیست.

    موادی که در یک سیب متوسط وجود دارد به شرح زیر است:

    انرژی ۲۵۸ کالری

    پروتئین ۱/۲ گرم

    چربی ۱/۶ گرم

    مواد نشاسته‌ای ۵۹/۶ گرم

    کلسیم ۲۴ میلی گرم

    فسفر ۱۰ میلی گرم

    آهن ۱/۲ میلی گرم

    ویتامین آ ۳۶۰ واحد

    ویتامین ب ۱ ۰/۱۵ میلی گرم

    ویتامین ب ۲ ۰/۰۸ میلی گرم

    ویتامین ب ۳ ۰/۱ میلی گرم

    ویتامین ث ۱۸ میلی گرم

    ناگفته نماند که ویتامین‌های موجود در سیب بیشتر در پوست سیب و زیر پوست آن قرار دارد بنابراین آنهایی که می‌توانند پوست سیب را هضم کنند بهتر است که آنرا با پوست بخورند و اگر می‌خواهید پوست آن را بکنید بهتر است که سیب را خیلی نازک پوست کنید.

    خواص داروئی

    سیب یک میوه قلیایی است و تمیزکننده بدن است و به‌علت دارا بودن پکتین زیاد آب اضافی بدن را خارج می‌سازد

    سیب را می‌توان برای برطرف کردن اسهال حتی برای کودکان به‌کار برد. بدین منظور سیب را باید رنده کرد و استفاده نمود. سیب را می‌توان پخت و برای آنهایی که روده تنبل دارند آن را روی آتش ملایمی بپزید البته حتماً از ظرف لعابی یا تفلون استفاده کنید زیرا به این طریق پکتین و ویتامین‌های آن حفظ می‌شود.

    شربت سیب بهترین دارو برای درمان سرفه و گرفتگی صدا می‌باشد. برای تهیه شربت سیب یک کیلو سیب را شسته و با پوست قطعه قطعه کنید و در یک لیتر آب بپزید سپس آن را با پارچه نازکی صاف کنید و چند تکه قند به آن اضافه کنید و دوباره روی آتش ملایم قرار دهید تا قوام بیاید و آن را از روی آتش بردارید روزی سه تا چهار فنجان از این شربت بنوشید.

    سیب دارای مقدار زیادی کلسیم است و کلسیم سیب به بدن کمک می‌کند که کلسیم غذاهای دیگر را نیز جذب کند.

    خوردن سیب یبوست را برطرف می‌کند و برای خستگی مفرط مفید است.

    دم کرده برگ درخت سیب ادرارآور است و درمان‌کننده التهاب کلیه و مثانه می‌باشد.

    نوشیدن آب سیب داروی مؤثری برای درمان سرماخوردگی و گرفتگی صدا و سرفه‌است.

    سیب مقوی کبد و اشتهاآور است.

    سیب برای درمان تنگی نفس بسیار مفید است حتی بوئیدن سیب نیز این خاصیت را دارد.

    سیب پخته تقویت‌کننده معده و کبد و دفع کننده سودا و سموم بدن است.

    سیب حرارت را از بدن خارج می‌سازد.

    سیب را رنده کنید و در دستمال بپیچید و روی چشم بگذارید درد چشم را برطرف می‌کند.

    خوردن سیب حتی برای آنهائی که بیماری قند دارند مفید است چون قند خون را بالا نمی‌برد.

    کسانی که می‌خواهند لاغر شوند حتماً باید سیب را با پوست بخورند.

    دم کرده گل سیب داروی سرفه و تورم مجرای تنفسی است.

    سیب داروی خوبی برای درمان زخم‌ها می‌باشد.

    سیب بهترین دارو برای سوء هاضمه است زیرا دارای مقدار زیادی پکتین می‌باشد.

    آب سیب را حتی می‌توان برای تنقیه استفاده کرد. این تنقیه برای بیماری‌های روده بسیار مؤثر است.

    پوست سیب را مانند چایی دم کنید و بیاشامید این چائی بهترین دوست کلیه است.

    آب سیب را با ابمیوه‌گیری در منزل تهیه کنید و فوراً آن را بنوشید زیرا در اثر ماندن آنزیم‌های خود را از دست می‌دهد.

    آب سیب برای زیبایی پوست استفاده زیادی دارد به‌خصوص برای از بین بردن چین و چروک پوست مؤثر است بدین منظور آب سیب را صبح و شب روی پوست گردن و صورت بمالید و ماساژ دهید البته همیشه آب سیب تازه استفاده کنید.

    استفاده دیگر از سیب برای لطافت پوست: سیب پخته‌است سیب را بپزید و سپس له کنید و با شیر مخلوط کنید و این مخلوط را به‌صورت نیمه‌گرم روی پوست بگذارید و پس از چند دقیقه آن را بردارید.

    خواص سیب ترش

    سیب ترش قابض است و حالت استفراغ و دل به‌هم‌خوردگی را از بین می‌برد.

    سیب ترش را بپزید درمان اسهال خونی است.

    آب سیب ترش مخلوط با انار برای تقویت معده و درمان اسهال و دل به‌هم‌خوردگی به‌کار می‌رود

    رب سیب ترش علاج اسهال، استفراغ و درد و غم است.

    مربای شکوفه سیب برای ضعف معده و ازدیاد نیروی جنسی مفید است.

    سیب ترش برای آنهایی‌که مزاج گرم دارند بسیار مفید است بالعکس آنهایی‌که مزاج سرد دارند باید سیب شیرین بخورند

    سیب در قدیم معالج نقرس و بیماری‌های عصبی بوده‌است.

    زیان‌های سیب

    همانطور که قبلا گفته شد سعی کنید همیشه سیب را با پوست بخورید زیرا مقدر زیادی پکتین در پوست سیب وجود دارد. سیب‌هایی که در بازارهای داخل ایران یا آمریکا و کانادا به فروش می‌رسد روی آن دارای یک لایه چربی برای حفاظت آن می‌باشد بنابراین حتماً این سیب‌ها را به دقت بشویید. آنهایی‌که دارای معده ضعیف هستند باید سیب را بسیار نازک پوست بگیرند که پکتین‌ها و ویتامین‌های آن از بین نرود.

    سرما زدگی سیب

     

    میزان مقاومت بافت های مختلف گیاهان برحسب نوع و جنس آنها و حالات مختلف تکامل در زمان های مختلف رویش در مقابل سرما ویخبندان متفاوت است.درجه حرارت هایی که سبب بروز خسارت در گیاه می شوند در مراحل مختلف گل و میوه درمکانهای  مختلف یکسان نبوده و با همدیگر اختلاف دارند از طرفی وضع هر گل با توجه به موقعیت خاص قرار گرفتن آن در روی درخت از نظر میزان تشعشع و درجه حرارت فردی متفاوت است و نیز چندین گل که به ظاهر شبیه یکدیگر و در شرایط مشابه قرار دارند به دلیل تفاوت های درونی میزان مقاومت های مختلفی را نسبت به یک درجه حرارت از خود نشان می دهند. تعیین دقیق حرارت خطرناک که موجب از بین رفتن بافت گل یا میوه های جوان می شود در تمام سطح باغ و برای همه درختان عملاً میسر نیست.
    مقاومت در مراحل مختلف رشدی

    میزان مقاومت ارقام در مراحل رشد شکوفه از غنچه تا تشکیل میوه متغیر می باشد. هر چقدر جوانه گل از مرحله غنچه به باز شدن کامل نزدیک تر شود درجه مقاومتش به سرما کمتر می گردد تا موقعی که میوه تشکیل می شود به حداقل می رسد به طوریکه در این مرحله صدمه سرما  5 تا10 برابربیشتر از زمان گل می باشد.

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله سیب با ترجمه

    فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    کتاب میوه‌ها و گیاهان نویسنده: آرزو صارم بافنده

کلمات کلیدی:  N/A
تحقیق در مورد تحقیق مقاله سیب با ترجمه , مقاله در مورد تحقیق مقاله سیب با ترجمه , تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله سیب با ترجمه , مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله سیب با ترجمه , تحقیق درباره تحقیق مقاله سیب با ترجمه , مقاله درباره تحقیق مقاله سیب با ترجمه , تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله سیب با ترجمه , مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله سیب با ترجمه

دریافت لینک دانلود به صورت خودکار بلافاصله پس از پرداخت

امکان پرداخت آنلاین از طریق کلیه کارت های عضو شتاب

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول