تحقیق مقاله صورت موجودی عرضه و تقاضای مستقل

تعداد صفحات: 42 فرمت فایل: word کد فایل: 10847
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: حسابداری
قیمت قدیم:۱۹,۵۰۰ تومان
قیمت: ۱۴,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله صورت موجودی عرضه و تقاضای مستقل

    با سیستم های کامپیوتری شده، سطح یکنواخت کنترل گاهی اوقات برای تمام آیتم‌های به کاربرده می شود. با این وجود مدیریت کردن موجودی ها هنوز به تنظیم دارایی ها نیاز دارد و مفهوم ABC اغلب در انجام این کار مفید است.

    9/15 نکات کلیدی و مهم :

    مدیریت موجودی، مسئولیت عملیات های مهم است چون بیشتر بر شرایط لازم سرمایه هزینه ها و سرویس مشتری تأثیر می گذارد. این فصل، مروری بر مدیریت موجودی و متدهای خاص مدیریت موجودی های مستقل تقاضا را ارائه می‌کند.

    نکات مهم این فصل شامل موارد زیر می باشند:

     موجودی همان ذخیره (انبار) مواد بکار رفته است که تولید را آسان می سازد یا تقاضا ی های مشتری را برآورده می‌کند. موجودی ها شامل مواد خام کار در جریان گردش و کالا های تولید شده می باشند.

     قانون تصمیم گیری مشخص می‌کند که چقدر و چه زمان باید دستور بدهیم. در ارزیابی قوانین تصمیم گیری، 4 نوع هزینه های موجودی وجود دارند که باید بررسی شوند: هزینه اجناس هزینه سفارش (یا راه اندازی) هزینه حمل (یا مخارج نگهداری) و هزینه کمبود کالا (یا کسری کالا). هزینه های مربوطه شامل هزینه هایی می باشند که با تصمیم گیری ایجاد شده، تغییر می‌کنند.

    (درصد)

     

     فرضیه های با صرفه ترین مقدار سفارش شامل مقدار تقاضای ثابت زمان ناب ثابت زمان تنظیم ثابت‌ نداشتن هزینه های کمبود کالا سفارش بسیار نداشتن تخفیف   و تک محصولی می باشند. در این فرضیه ها، فرمول EOQ ، مجموع مخارج نگهداری و هزینه های سفارش را به حداقل می رساند.

     هر مسئله موجودی کالا می تواند با استفاده از مفهوم هزینه کل، برای (بهینه‌ ترین) مقدار سفارش حل شود تا مجموع هزینه های مناسب را برای فرضیه هایی به حداقل برساند که در وضعیت خاص به کاربرده می شوند.

    یک سیستم نظارت مداوم، روشی را فراهم می‌کند تا تقاضای تصادفی را اداره کند. وقتی که وضعیت سهام در نقطه سفارش R  افت پیدا می‌کند مقدار ثابت Q سفارش داده می شود. زمان سفارش ها،‌ بسته به تقاضای واقعی تغییر می‌کند. مقدار Q برابر با  تنظیم می شود. و مقدار R بر اساس سطح سرویس مطلوب می باشد.

    یک سیستم نظارت دوره ای، روش دیگری را ارائه می‌کند تا تقاضای تصادفی را اداره کند. وضعیت سهام در فواصل ثابت P نظارت می شود و مقداری که سفارش داده می شود برابر با موجودی نهایی T  منهای وضعیت سهام می باشد. مقدار سفارش داده شده در هر دوره نظارت شده، بسته به تقاضای واقعی تغییر می‌کند. مقدار P با استفاده از تنظیم می شود و مقدار T  بر اساس سطح سرویس مطلوب می باشد.

     انتخاب بین سیستم های Q,P باید بر اساس زمان دوباره پر سازی نوع حفظ رکورد و هزینه جنس باشد. یک سیستم دوره ای باید زمانی بکار برده شود که سفارش های موجودی باید به طور منظم زمان بندی شوند.

    سطوح بالای سرویس دهی نیاز به سطوح بالای سرمایه گذاری، با مقدار مشخص سفارش (Q) و انحراف معیار  دارد. بنابراین مدیریت باید سطح سرویس و رابطه سرمایه گذاری را قبل از تنظیم سطوح مطلوب سرویس مطالعه کند. مقایسه های نسبت های گردش موجودی از طریق خودشان مبنای کافی را برای تصمیم گیری ها در سطح موجودی فراهم نمی کنند. همچنین مدیریت باید دائماً در جستجوی کاهش  باشد.

     مفهوم موجودی ABC ، بر اساس مفهوم نسبتاً قابل توجه و بسیاری مفاهیم بی اهمیت می باشد. این مفهوم باید به کار برده شود تا به دقت آیتم های A قابل توجه را کنترل کند و تلاش و هزینه کمی را صرف آیتم های C.B  کند.

    تمرین های اینترنتی دانشجویان

    1 همخوانی برای مدیریت عملیات به آدرس : WWW.apics .org دستیابی به این سایت، جهت درک اطلاعات جذاب پیرامون کنترل موجودی می‌باشد.

    2 شرکت به ثبت رسیده مدیرت موجودی مؤثر:

    www. effective inventory . com / articles . html

    می توانید یکی از مقالات یا چندین مقاله را در این سایت بخوانید و خلاصه کوتاهی از آنرا بنویسید.

    3 شرکت به ثبت رسیده Ciss، به آدرس :

    www. Cissltd . com

    نمونه آن لاین برنامه Inventory را اجرا کنید، سپس انواع گزارش های موجودی برای کاربر را تایید کنید.

    4 برنامه Retail ، به آدرس :

    www. Retail pro . com

    این سیستم نرم افزاری را برای کنترل موجودی های خرده فروشی بررسی کنید. گزارش کوتاهی درباره ویژگی های اصلی که پیدا می کنید بنویسید.

     حل مسائل

    مسئله: 1= در یک فروشگاه عمده فروشی سخت افزاری، تقاضای مستقل برای bolt این که معمولاً به کار برده میشود 500 واحد در هر ماه است. هزینه سفارش 30 دلار برای هر سفارش می باشد. هزینه محل 25 درصد در سال و هر هزینه واحد 50 دلار است.

    (a بر اساس فرمول  ، چه سایزی باید این محصول داشته باشد؟

    (b این محصول چند بار باید خریداری شود؟

    (c تیم کیفیت روشی را برای کاهش هزینه های سفارش تا 5 دلار کشف کرده است. این سایز (یا تعداد) چطور تغییر می‌کند و تکرار خرید برای این محصول چیست؟

    اولاً تقاضا را به واحدهای زمانی یکسان مثل هزینه حمل تبدیل می‌کنیم. در این حالت، هزینه محل برحسب سال است و تقاضا بر حسب ماه پس تقاضا سالیانه 6000=12*500 واحد است.

    واحد 697/1  06/1697 =

     

    (b تکرار سالیانه خرید برابر با D/Q یا 54/3=1697/6000 بار در سال است. برای تبدیل آن به ماه، تقسیم بر 11 ماه در سال، با تکرار سالیانه خرید می‌کنیم:
    ماه 39/3 هر  

    هفته 69/14 هر  

    روز 11/103 هر  

    واحد 693  8/692 =

    تکرار خرید برابر با D/Q با 66/8=693/6000 بار در سال است.

    مسئله 2 سیستم Q ، عدد بخش 2001- XB، تقاضای مستقل سالیانه را به صورت بخش های مجزا از 4000 واحد هزینه تنظیم 100 دلار هزینه محل 30 درصد در سال و هزینه جنس 67/266 دلار دارد. پس سهولت تولید که 5 روز در هفته و 50 هفته در سال را نشان می‌دهد موجب مقدار کل 250 روز بهره وری در سال میشود. زمان ناب این تولید 9 روز است انحراف معیار تقاضا 2 واحد در روز است. شرکت می خواهد 95 درصد سطح سرویس را بر این بخش مجزا داشته باشد. پس :

    Q (a) را با استفاده از فرمول  محاسبه کنید.

    R (b) را مقایسه کنید.

    (C) اگر شرکت یک سیستم Q از کنترل موجودی را استفاده می کرد ( با مرور متوالی) پس نتایج با محاسبات خودتان شرح دهد.

    راه حل : (a)

    Q =

    (b) راه حل این بخش از مسئله، به طور صحیح، نیاز به 2 مرحله دارد: اول، باید تقاضای روزانه برآورد شود. و این از طریق مقدار سالیانه تقاضای بر تعداد روزهای کاری در سال انجام می شود. واحد 16= 250/4000 (در هر روز) میانگین تقاضا بر زمان ناب، 16 واحد در هر روز بر 9 روز یا 144=16*9 واحد است. دوم: انحراف معیار تقاضا در طی زمان ناب باید برآورد شود. و این از طریق مشخص کردن انحراف تقاضای روزانه (2 واحد) و ضرب ریشه توان دوم تعداد روزهای زمان ناب (ریشه توان دوم 9) تعیین میشود.

    (انحراف معیار تقاضا در طی زمان ناب) R=m+z

    9/9+144=

    واحد 154 9/153=

    (c 100 واحد را سفارش می دهیم وقتی که موجودی (کنونی بعلاوه سفارش) برای 154 واحد کاهش می یابد. به طور میانگین، 9/9 واحد موجودی ایمنی در حال حاضر وجود دارد وقتی که به سفارش می رسد در 5 درصد این موارد، کمبود کالا وجود دارد قبل از اینکه به سفارش برسد.

    مسئله 3: سیستم P، محصولی را بررسی کنید که در مسئله حل شده 2 شرح داده شده وقتی که به سؤالات زیر پاسخ می دهید:

     (a)سفارشات چند بار باید برای این محصول داده شوند اگر در فواصل منظم با استفاده از سیستم نظارت دوره ای قرار داده می شوند؟

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله صورت موجودی عرضه و تقاضای مستقل

    فهرست:

    /15 – نکات کلیدی و مهم................................................................................................................ 2

    تمرین های اینترنتی دانشجویان...................................................................................................... 4

    حل مسائل.............................................................................................................................................. 5

    سؤالات این مبحث.............................................................................................................................. 10

    مسائل...................................................................................................................................................... 12

    اطلاعات برگه گستره Excel............................................................................................................. 16

    مدلهای پیشرفته................................................................................................................................... 22

    تحویل گروه یکنواخت......................................................................................................................... 25

    مسئله های ضمیمه.............................................................................................................................. 26

    فصل 16- درخواست مواد................................................................................................................. 29

    1/16- تعاریف سیستم های MRP................................................................................................. 34

    2/16- سیستم MRP در برابر سیستم امتیاز بندی سفارش.................................................. 38

    3/16- یک نمونه مثال MRP........................................................................................................... 45

           

    منبع:

    ندارد.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله صورت موجودی عرضه و تقاضای مستقل, مقاله در مورد تحقیق مقاله صورت موجودی عرضه و تقاضای مستقل, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله صورت موجودی عرضه و تقاضای مستقل, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله صورت موجودی عرضه و تقاضای مستقل, تحقیق درباره تحقیق مقاله صورت موجودی عرضه و تقاضای مستقل, مقاله درباره تحقیق مقاله صورت موجودی عرضه و تقاضای مستقل, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله صورت موجودی عرضه و تقاضای مستقل, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله صورت موجودی عرضه و تقاضای مستقل ، موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله صورت موجودی عرضه و تقاضای مستقل
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت