تحقیق مقاله روش اجرای سازه نگهبان موقت ، نقشه های اجرائی ، چک لیست

تعداد صفحات: 9 فرمت فایل: word کد فایل: 12240
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مدیریت
قیمت قدیم:۷,۰۰۰ تومان
قیمت: ۵,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله روش اجرای سازه نگهبان موقت ، نقشه های اجرائی ، چک لیست

    روش اجرا

    پس از انتخاب نوع سازه نگهبان موقت، ابعاد پی سازه و طول شمع و جزئیات اجرائی و طراحی آن مطابق روشی که در بخشهای قبلی این قبل این فصل بیان شد و پس از آماده کردن کلیه ابزار و مصالح لازم، عملیات اجرا باید در یک مرجله به شرح زیر انجام شود:

    1-برای احداث عضو قائم اولین خرپا از سازه نگهبان موقت، باید در روی زمین طبیعی که هیچگونه عملیات گودبرداری بر روی آن شروع نشده چاهی به قطر یک متر در محل مربوط حفر شود. عمق این چاه برابر خواهد بود با جمع ارتفاع سازه و طول شمع.

    2-قفسه آرماتورهای مورد نیاز شمع و کف آن، مطابق نقشه آرماتور گذاری آماده شده و سپس در محل خود قرار داده شود. پس از آن عضو قائم خرپا داخل چاه مستقر گردد و پس از شاغول کردن آن بتون ریزی شمع با استفاده از پمپ بتون یا هر وسیله مناسب دیگر انجام شود. برای کنترل بتون مورد نیاز شمع، بتون لازم را می توان با توجه به ارتفاع شمع و قطرچاه و محاسبه حجم آن، مشخص کرد و بتون ریزی را به همان مقدار انجام داد.

    3-گودبرداری باید پس از نصب عضو قائم، با شیب مطمئنی آغاز شود.(شیب پایدار خاکبرداری باید بر اساس عوامل مکانیک خاک و شرایط ویژه هر پروژه محاسبه شود. این شیب در تهارن بطور معمول 1 افقی به 2 قائم است.) گودبرداری تا رسیدن به تراز زیر پی ادامه خواهد یافت و چون عضو مایل خرپا با شیب 1 به 2 انتخاب شده، پس محل استقرار پی عضو مایل، قابل دسترسی خواهد بود.

    4-در این مرحله می توان پی عضو مایل را بعد از آرماتورگذاری اجرا کرد.

    پس از اجرای پی، عضو مایل را بعد از آرماتورگذاری اجرا کرد.

    5-پس از اجرای پی، عضو مایل خرپای سازه نگهبان موقت نصب شود.

    6-پس از نصب عضو مایل خرپا، باید خاک باقیمانده که  به صورت گوه است، بطور مرحله ای برداشته شود و با رسیدن به رقوم نصب اولین بادبندی، این عضو در محل خود نصب و سپس عملیات ادامه داده شود تا به ترتیب عضوهای بعدی نیز نصب شوند. در صورت لزوم به منظور جلوگیری از ریزش خاک، به موازات گودبرداری، باید بین خرپاهای سازه نگهبان موقت الوارهای چوبی یا تیرگرد چوبی و پانلهای پیش ساخته بتنی قرار داده شود.

    7-پس از اتمام عملیات برداشتن گوه خاک، برای تأمین صلبیت جانبی و به حداقل رساندن طول کمانش اعضای قائم و مورب، از هر 3 دهانه خرپاها یک دهانه باید بادبندی شود.

    8-شناژ بین پی، عضو مایل خرپا و شمعها باید طوری اجرا شود که رقوم روی این شناژ برابر رقوم زیر پی اصلی باشند.

    مراحل ذکر شده در فوق به شمل نمایشی در صفحات بعد نشان داده شده اند.

     

    الف- توضیحات درباره نکات اجرائی:

    1-الوارها باید به موازات انجام گودبرداری در محل خود نصب شوند.

    2-به منظور پایداری عضو قائم و نیز جلوگیری از ریزش خاک به درون چاه، می توان پس از نصب عضو قائم، داخل چاه را با ملات ضعیف پر کرد.

    شناژ بین پی و شمعها در پایان عملیات گودبرداری اجرا شوند.

    4-پس از اجرای کلیه خرپاها در یک ردیف، به منظور تأمین صلبیت جانبی و برای آنکه طول کمانش اعضای قائم و مورب به حداقل برسد، توصیه می شود از هر سه دهانه، یک دهانه بادبندی شود.

    در ضمن باید اعضای قائم نیز به همین نحو به یکدیگر بادبندی شوند.

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله روش اجرای سازه نگهبان موقت ، نقشه های اجرائی ، چک لیست

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله روش اجرای سازه نگهبان موقت ، نقشه های اجرائی ، چک لیست, مقاله در مورد تحقیق مقاله روش اجرای سازه نگهبان موقت ، نقشه های اجرائی ، چک لیست, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله روش اجرای سازه نگهبان موقت ، نقشه های اجرائی ، چک لیست, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله روش اجرای سازه نگهبان موقت ، نقشه های اجرائی ، چک لیست, تحقیق درباره تحقیق مقاله روش اجرای سازه نگهبان موقت ، نقشه های اجرائی ، چک لیست, مقاله درباره تحقیق مقاله روش اجرای سازه نگهبان موقت ، نقشه های اجرائی ، چک لیست, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله روش اجرای سازه نگهبان موقت ، نقشه های اجرائی ، چک لیست, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله روش اجرای سازه نگهبان موقت ، نقشه های اجرائی ، چک لیست ، موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله روش اجرای سازه نگهبان موقت ، نقشه های اجرائی ، چک لیست
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت