تحقیق مقاله راه اندازی موتورهای القایی

تعداد صفحات: 18 فرمت فایل: word کد فایل: 12428
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مهندسی الکترونیک
قیمت قدیم:۸,۵۰۰ تومان
قیمت: ۶,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله راه اندازی موتورهای القایی

    همانطوری که می دانید ، راه اندازی موتور های القایی در صنعت از اهمیت ویژه ای برخوردار است. به خصوص این که امروزه استفاده از راه اندازهای الکترونیکی مانند راه اندازهای نرم - کنترلر های سرعت بسیار مرسوم شده است و لازم است علاقه مندان و کارشناسان این رشته روشهای کنترل و راه اندازی موتورها را به شیوه های کلاسیک به دیده فراموشی بسپارند و به فراگیری روشهای بروز بپردازند.

    نصب و راه اندازی موتور های استارتر

      همانطوری که می دانید ، راه اندازی موتورهای القایی در صنعت از اهمیت ویژه ای برخوردار است. به خصوص این که امروزه استفاده از راه اندازهای الکترونیکی مانند راه اندازهای نرم - کنترلر های سرعت بسیار مرسوم شده است و لازم است علاقه مندان و کارشناسان این رشته روشهای کنترل و راه اندازی موتورها را به شیوه های کلاسیک به دیده فراموشی بسپارند و به فراگیری روشهای بروز بپردازند.

    یکی از روشهای راه اندازی موتورهای القایی راه اندازهای نرم می باشد که از طریق آنها موتور ها از طریق کنترل ولتاژ-فرکانس در یک زمان مشخص بتدریج از سرعت صفر به سرعت نامی می رسند که این روش امروزه کاملا جا افتاده است.

    راه اندازهای نرم تنها در هنگام راه اندازی بکار می روند و معمولا پس از راه اندازی توسط یک کنتاکتور بای پس از مدار خارج می گردند. این راه اندازها می توانند به سیستم از کار اندازی نرم نیز مجهز باشند که کاربرد های ویژه ای دارد. ضمن این که عموما این نوع راه اندازها به ترمز الکترونیکی از طریق تزریق جریان مستقیم نیز مجهز می باشند.

    سازندگان این نوع راه اندازها معمولا حفاظت های مورد نیاز برای موتور را نیز در راه اندازها تعبیه می کنند که از این طریق حجم راه انداز محدود می گردد. ضمن این که با استفاده از این گونه راه اندازها نیاز به در نظر گرفتن کنتاکتور اصلی نیست . حفاظت هایی که معمولا در راه اندازهای نرم پیش بینی می گردد بشرح زیر است :

    - حفاظت در مقابل اضافه بار

    - حفاظت در مقابل توالی معکوس فازها و دو فاز شدن

    - حفاظت در مقابل افزایش حرارت سیم پیچ های موتور که از طریق سنسورهای حرارتی انجام می گردد.

    - حفاظت در مقابل کاهش ولتاژ

    و موارد دیگر که بسته به سازنده راه انداز می تواند تغییر کند.

    نکته مهم اینجاست که هنگام بسته شدن کنتاکتور بای پس حفاظت های تعبیه شده در راه انداز همچنان فعال می باشد چون مسیر بای پس تنها تایرستورها را بای پس می کند.

    جهت بستن کنتاکتور بای پس بعد از راه اندازی موتور عموما از یک کنتاکت راه انداز استفاده می گردد که بعد از رمپ راه اندازی به صورت خودکار فعال می گردد. لازم به ذکر است که برخی از راه اندازهای نرم دارای سیستم بای پس داخلی هستند که دیگر نیاز به در نظر گرفتن کنتاکتور بای پس نیست.

    با توجه به این که تایرستور های بکار رفته در راه اندازهای نرم حرارت تولید می کنند اینطور استنباط می گردد که در تابلوهای دارای راه اندازهای نرم لازم است از فن استفاده گردد. ولی با توجه به کار راه انداز تنها در مرحله استارت ، حرارت تولید شده تنها به مرحله راه اندازی محدود می گردد و بنابر این در راه اندازهای دارای سیستم بای پس تنها تعبیه شکاف های عبور هوا متناسب با درجه حفاظتی تابلو  توصیه می گردد. ضمن این که این گونه راه اندازها عموما مجهز به هیت سینک و فن هستند.

    اکثر راه اندازهای نرم مجهز به پورت های اطلاعاتی مانند مودباس- پروفی باس و ....  جهت تبادل اطلاعات می باشند که از این طریق می توان از کلیه اطلاعات داخل راه انداز مطلع گردید به این طریق کنترل این راه انداز ها توسط سیستم هایی مانند DCS بسیار ساده می باشد.

    -  یک هند بوک مفید در مورد راه اندازهای نرم که مطالعه آن را به کلیه علاقه مندان توصیه می کنم.

    نصب و راه اندازی انواع اینورتور ها

     

     

    کنترل سرعت موتورهای الکتریکی از دیرباز در صنعت از جمله مسائل مهم، پیچیده و پر هزینه به شمار می رفته که این امر مشکلات زیادی را برای سازندگان ماشین آلات و همچنین صاحبان صنایع ایجاد می کرده است . در زمانهای گذشته برای سیستمهایی که در آنها نیاز یه موتورهای الکتریکی با سرعت متغیر بوده به ناچار بایستی از موتورهای DCاستفاده می شد. استفاده از موتورهای DC مشکلات زیادی را به همراه دارد . برخی از این مشکلات عبارتند از :

     

             موتور های DC نیاز به یکسو سازهای پر قدرت دارند

              موتورهای DC هزینه تعمیر و نگهداری بالایی دارند

           موتورهای DC در مقایسه با موتورهای AC در یک کلاس مشابه وزن و حجم  بیشتری دارند

           موتورهای DC اغلب از موتورهای AC  در کلاس یکسان دارای قیمت بیشتری می باشند.

     

    مشکلات فوق و برخی دلایل دیگر باعث شده امروزه کمتر از موتورهای DC  استفاده شده و استفاده از موتورهای AC با سرعت متغیر به سرعت در حال رشد باشد . برای کنترل دور موتورهای AC امروزه درایورهای زیادی توسط شرکتهای مختلف ارائه می گردد . برخی مزایای این درایورها به شرح ذیل می باشد :

             دارای قیمتهای پائینی هستند

            از لحاظ فیزیکی فضای بسیار کوچکی را اشغال می کنند

                به سادگی نصب و راه اندازی می شوند

               به سادگی قابل برنامه ریزی هستند

              علاوه بر سیستمهای دستی در سیستمهای اتوماتیک نیز قابل استفاده هستند

             نیاز به منبع تغذیه های جدا گانه ندارند

           علاوه بر قابلیت تغییر سرعت موتور قابلیتهای بسیار دیگری در این درایورها وجود دارد .

            به عنوان مثال: نمایش پارامترهای فرکانس ، جریان ، ولتاژ ، حفاظت موتورها در مقابل اضافه جریان و ولتاژ ، تنظیم شتابهای راه اندازی و توقف ، قابلیت تغییر جهت چرخش موتور

     

     

     روشهای مختلف راه اندازی موتور های آسنکرون

    در مورد ساختمان و مزایا و معایب این موتورها در قسمتهای قبلی این وبلاگ مطالبی را مشاهده کردید در این قسمت از راه اندازی این موتورها مطالبی‌ را مینویسم امیدوارم مورد توجه تان قرار گیرد .

    موتورهای آسنکرون با توجه به قدرت و ولتاژ آن به طرق مختلف راه اندازی میشوند و با توجه به اینکه موتور در لحظه شروع به کار جریان زیادی میکشد و این جریان زیاد علاوه بر اینکه به خود موتور صدمه میزند به مصرف کننده های دیگری که از این خط تغذیه می کنند لطمه زده و کار آنها را مختل می سازد.

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله راه اندازی موتورهای القایی

    فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    ندارد

تحقیق در مورد تحقیق مقاله راه اندازی موتورهای القایی, مقاله در مورد تحقیق مقاله راه اندازی موتورهای القایی, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله راه اندازی موتورهای القایی, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله راه اندازی موتورهای القایی, تحقیق درباره تحقیق مقاله راه اندازی موتورهای القایی, مقاله درباره تحقیق مقاله راه اندازی موتورهای القایی, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله راه اندازی موتورهای القایی, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله راه اندازی موتورهای القایی ، موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله راه اندازی موتورهای القایی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت