تحقیق مقاله شناسایی دستگاه رسوب گیر

تعداد صفحات: 109 فرمت فایل: word کد فایل: 12434
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مهندسی الکترونیک
قیمت قدیم:۲۹,۵۰۰ تومان
قیمت: ۲۴,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله شناسایی دستگاه رسوب گیر

    رسوب گیر های الکترواستاتیک به منظور دور کردن موارد ریز خشک از جریانات گازی استفاده می شوند. آنها اساساً یک بار الکترواستاتیک در ذرات به کار می برند و سطح صافی را فراهم می کنند برای اینکه ذرات به سمت صفحه جمع آوری کشیده شوند و گیر بیفتند. به این صفحات جمع آوری کننده به طور گهگاهی ضربه وارد می شود تا ذرات جمع شده در داخل قیف تصفیه را جدا سازد.

    5-2- کاربردها  و مصارف معمول:

     

    رسوب گیرهای الکترواستاتیک خشک برای دور کردن مواد ریز از جریانات گازی که از کوره های سیمانی ، دیگ های بخار قوی چندکاره و صنعتی ، کراکرهای کاتالیزوری ، ماشین های تراش کاغذ ، کوره های شیشه پزی و دستگاههای صنعتی دیگر خارج
    می شود ، استفاده می گردد.

    رسوب گیرهای الکترواستاتیک دارای فشار ثابتی هستند و هر بار به طور متغیری ذرات ریز را جدا می کنند و می توان بازدهی خوبی برای انجام این کار از آنها انتظار داشت.

    البته کارخانه های مخصوصی نیاز به این دستگاه دارند. اگر شما در فکر خرید یا مطالعه بروشور شاید موارد گفته شده در زیر بتواند سودمند باشد. این کلمات مطابق حروف الفبا بیان شده و اگر شما معنی یکی از این کلمات را نفهمیدید فقط لازم است که آن کلمه را در لیست بیابید و آن کلمه سخت را معنی کنید.

    رسوب گیر الکترو استاتیک در حال کار

     کلید تقسیم کننده هوا : کلید تقسیم کننده هوا با ولتاژ بالا نصب می شود و یکسو کننده ترانسفورماتور را هم شامل می شود. کار این کلید جدا کردن یکی از دو بخش الکتریکی است که به وسیله ی یکسو کننده ترانسفورماتور کار می کند و بقیه را هم به کار می اندازد.

    سپر ( مانع ) آشکار : یک مانع یا منحرف کننده که مانع از این می شود که گاز منطقه مربوط به رسوب گیر را نادیده بگیرد.

    قوس الکتریکی : قوس های الکتریکی در سیستم های با ولتاژ بالا و در نتیجه جرقه های الکتریکی کنترل نشده به وجود می آیند. جریان های برق قابل شناسایی هستند اما به اجزاء داخلی آسیبهایی وارد خواهد شد.

    ضریب بعد : طول برخورد به وسیله ی ارتفاع برخورد تقسیم می گردد. هرچه این مقدار بیشتر باشد بازدهی کار نیز بیشتر می شود.

     

    کرونای پشتی : در صورتی به کار می رود که از خاکهایی با مقاومت بالا استفاده شود. در نتیجه بالا بودن مقاومت خاک ، کاهش ولتاژ در عرض لایه های خاک روی صفحه جمع آوری اتفاق می افتد. استفاده از جریان برق در این قسمت باعث ایجاد بار روی سطح لایه خاک می شود تا وقتی که ولتاژ خاک به دست آمده قطع شود. در این لحظه ، افزایش ناگهانی جریان در سطح خاک و صفحه جمع آوری ذرات به وجود می آید که باعث محدود شدن گرمای خاک می شود. گرد و خاک از پشت به داخل جریان گاز فوران
    می کند و باری را برخلاف الکترون ها و یونهای گازی به وجود می آورد. این باعث می شود تا بازدهی جمع آوری ذرات کاهش یابد و مقدار گرد و خاک ها زیاد شود.

    قسمت گذرگاه : کوچکترین بخش الکتریکی جدا کننده در دستگاه رسوب گیر.

    بدنه : یک جایگاه مخصوص گازهای کم حجم و فشرده که صفحات جمع آوری ذرات و الکترودهای بدون بار در آن مستقر هستند.

    حفره ( محفظه ) : یک بخش مکانیکی ثابت که به وسیله ی یک تیغه در جهت جریان گاز از هم جدا می شود این تیغه یا یک دیوار ضدگاز است یا یک بخش ساختاری باز.

    بام سرد : این یک سطح متحرک است که درست در بالای بام گرم قرار دارد.

    سطح مخصوص جمع آوری ذرات : یک قسمتی از دستگاه است که ذرات ریز در آن جمع می شوند. همچنین معروف است به صفحه جمع آوری یا پانل.

    کرونای بدون بار : سرچشمه گرفتن الکترون ها و یونهای گازی از الکترود بدون بار و حرکت به سمت صفحات جمع آوری. کرونا بعد از اینکه الکترودهای بدون بار به ولتاژ ثانویه نسبتاً بالا دست یافتند بدون بار می شوند.

    واکنشگرهایی برای محدود کردن جریان : این دستگاه مقدار ثابتی القایش در مدار یکسو کننده ترانسفورماتور به وجود می آورد. بعضی از این واکنشگرها دارای اتصالاتی هستند که باعث می شود مقدار القایش وقتی که مدار به برق وصل نیست با دست تغییر کند.

    ضربه های مستقیم : نیروی حاصل از وارد کردن ضربه های به کار رفته بر روی سطح از میله حفاظت می کند و باعث می شود ضربه وارد شده روی میله صفحه جمع آوری کاهش یابد.

    الکترود بدون بار ( تخلیه شده از بار ) : این مؤلفه باعث افزایش ولتاژ کرونا می شود تا ذرات گرد و غبار را باردار کند.

    کلید قطع : یک کلید با ولتاژ بالا در قسمت محافظ یا یکسو کننده ترانسفورماتور به کار می رود که باعث می شود بخش الکتریکی از یکسو کننده ترانسفورماتور جدا شود.

    EGR : تاثیر الکترومغناطیسی جاذبه به ضربه زدن برگشت داده می شود و برای پاک کردن الکترودهای بدون بار ، صفحات جمع آوری و دستگاههای مخصوص توزیع گاز از آن استفاده می شود. پیچه الکتریکی الکترومغناطیسی وقتی که به برق وصل می شود یک پیستون فولادی را بالا می برد که باعث سقوط آزاد به داخل محور ضربه زن می شود. البته بعد از اینکه برق پیچه الکتریکی قطع شد.

    گذرگاه الکتریکی : گذرگاه الکتریکی برق را از یکسو کننده ترانسفورماتور به هر بخش الکتریکی منتقل می کند که به طور کلی از لوله یا تیوپ ساخته می شود.

    بخش الکتریکی : تشکیل شده از یک یا چند بخش الکتریکی که به وسیله ی یکسو کننده ترانسفورماتور تک به برق وصل می شوند. در هر بخش الکتریکی ولتاژ کنترل می گردد.

    دستگاه مخصوص توزیع گاز : این دستگاهی است که در مسیر جریان گاز نصب می شود تا مشخصه های جریان گاز را تغییر دهد.

    مجرای عبور گاز : فضای تعریف شده بین صفحات جمع آوری مجاور.

    عرض لوله های مخصوص عبور گاز : فاصله بین صفحات جمع آوری مجاور که در یک فضای مکانیکی ثابت می باشند اما می تواند بین بخشهای موجود متغیر باشد.

    سرعت گاز : سرعت گاز در یک رسوب گیر به وسیله ی تقسیم مقدار کل گاز با مساحت مقطعی رسوب گیر تعیین می شود.

    کلید اتصال : یک دستگاه در قسمت محافظ یا یکسو کننده ترانسفورماتور با ولتاژ بالا نصب می شود تا به ایستگاه ولتاژ قوی وصل گردد. این دستگاه برق بین زمین و یکسو کننده ترانسفورماتور را قطع نمی کند.

    محافظ ولتاژ قوی : محافظ ولتاژ قوی دور تا دور ایستگاه الکتریکی را احاطه کرده است که به طور کلی از قسمتهای قوی ساخته شده تا ایمنی الکتریکی کافی برای ولتاژ به کار رفته فراهم کند.

    عایق محافظ ولتاژ قوی : یک دستگاه سرامیکی ساخته شده از چینی ، آلومینا با کوارتز که سیستم ولتاژ قوی را از بدنه جدا و عایق می کند. معمولاً یک شکل مخروطی یا استوانه ای دارد اما بعضی از سازندگان از عایق نوع قدیمی استفاده می کنند.

    قیف : عضوی از بدنه دستگاه که به وسیله آن ، مواد از الکترودهای بدون بار تمیز می شود و از صفحات جمع آوری برای انتقال دادن مواد از سیستم استفاده می شود که به شکل هرم است ، فرورفته می باشد و انتهای آن صاف است.

    بام گرم : بخشی از بدنه دستگاه که دارای گاز کم حجم می باشد.

    قسمت عایق : جایگاهی برای مقادیر خاص عایق ها محافظ ولتاژ بالا. معمولاً شامل یک عایق است اما دارای عایق های بیشتری نیز می باشد. قسمت عایق کل بام را نمی پوشاند.

    کلید اتصال : این کلید باعث خاموش و روشن شدن منظم سیستم الکتریکی رسوب گیر می شود. یک سری از کلیدها دستگاهها را به برق وصل می کنند تا دسترسی به داخل رسوب گیر را فراهم کنند.

    تثبیت کننده قالبهای پایین تر : این دستگاه ایمنی کنترل الکتریکی قالبهای تثبیت کننده را نسبت به بخشهای مکانیکی برعهده دارد. این دستگاه معمولاً شامل یک عایق است که به سمت قیف ، بدنه یا صفحات جمع آوری ارجاع داده می شود و به قسمت انتهایی قالب تثبیت کننده وصل می گردد.

    بخش مکانیکی : این بخش کوچکترین بخش مکانیکی است که شامل یک صفحه جمع آوری با طول کامل می باشد و عرض یک حفره ( محفظه ) را گسترش می دهد.

    سرعت حرکت : سرعتی که با آن ذرات به سمت صفحه جمع آوری حرکت می کنند. و این گونه ارزیابی می شود در یک ثانیه یک فوت یا در هر ثانیه یک سانتی متر.

    مقدار نرمال : این یک وضعیت طبیعی است وقتی که از اندازه های متری استفاده می شود.

    تیرگی گازی : دلالت بر مقدار نوری دارد که در طول جریان گاز منتقل می شود که براساس درصد تیرگی کلی اندازه گیری می شود.

    دیواره جدا کننده ( تقسیم ) : این دیواره حفره های هم جوار را به چند رسوب گیر تقسیم می کند که می تواند گاز کم حجم باشد یا همچنین می تواند یک ردیف ستون حفاظتی نیز باشد.

    پنت هاوس : یک جایگاه مخصوص که عایق های حفاظتی ولتاژ قوی را در خود جای می دهد که به طور معمول بخش کامل بام بدنه رسوب گیر را می پوشاند. این یک مخزن گاز کم حجم است که وقتی رسوب گیر در حال کار است گاز نمی تواند وارد آن شود.

    صفحات سوراخ دار ( پرفراژ ) : یک صفحه ( ورقه ) فولادی سوراخ دار که معمولاً 10 گیگ ( واحد اندازه گیری ) (gauge) می باشد که به طور عمودی در مسیر جریان گاز قرار می گیرد. به منظور توزیع مجدد قالب سرعت اندازه گیری شده در رسوب گیر. این قالب سوراخ شده معمولاً یکنواخت نمی باشد و در عرض صفحات ، قالبهای خاص را ایجاد می کند.

    جریان اولیه : این جریان در قسمت ورودی یکسو کننده ترانسفورماتور ایجاد می شود ، و با جریان متناوب با واحد آمپر اندازه گیری می شود.

    ولتاژ اولیه : این ولتاژ در قسمت ورودی یکسو کننده ترانسفورماتور ایجاد می شود و با جریان تناوب با واحد ولتاژ اندازه گیری می شود.

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله شناسایی دستگاه رسوب گیر

    فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    ندارد

تحقیق در مورد تحقیق مقاله شناسایی دستگاه رسوب گیر, مقاله در مورد تحقیق مقاله شناسایی دستگاه رسوب گیر, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله شناسایی دستگاه رسوب گیر, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله شناسایی دستگاه رسوب گیر, تحقیق درباره تحقیق مقاله شناسایی دستگاه رسوب گیر, مقاله درباره تحقیق مقاله شناسایی دستگاه رسوب گیر, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله شناسایی دستگاه رسوب گیر, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله شناسایی دستگاه رسوب گیر ، موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله شناسایی دستگاه رسوب گیر
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت