تحقیق مقاله نظریه انفجار بزرگ

تعداد صفحات: 8 فرمت فایل: word کد فایل: 12863
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: نجوم
قیمت قدیم:۷,۰۰۰ تومان
قیمت: ۵,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله نظریه انفجار بزرگ

    مقدمه


    نظریه انفجار بزرگ در حال حاضر تنها توضیح ارائه شده درباره منشأ جهان می‌باشد که بطور گسترده پذیرفته شده است. انفجار بزرگ ، بسیار پر انرژی و پر حرارات بود و در ثانیه‌ های اولیه پس از انفجار فقط تشعشع و ذرات زیر اتمی گوناگون در جهان وجود داشتند. تشعشعات باقیمانده از این انفجار هنوز به صورت امواج ضعبف مایکروویو در آسمان وجود داشته ، از زمین قابل ردیابی هستند. به این امواج تشعشع مایکروویو زمینه کیهان گفته می‌شود.

    در اواخر دهه 1920، ادوین هابل (1953-1889) ، ستاره شناسی  آمریکایی به بررسی نور دریافتی از ستارگان کهکشان های دور دست پرداخت. او متوجه شد که طول موجهای این نور بلندتر از میزان مورد انتظار است. این پدیده که قرمز گرایی نام دارد، نشان داد که کهکشانها با سرعت زیادی در حال دور شدن از زمین هستند.

     

    جهان زمانی کوچکتر از هسته یک اتم بود.


    هر چه ما بیشتر به عمق کیهان نظاره می‌کنیم در واقع بیشتر به عمق زمان گذشته می‌نگریم. یک ستاره را که در فاصله 10 سال نوری قرار دارد به همان صورتی می‌بینیم که 10 سال نوری قبل بوده است. دورترین اجرامی را که انسان می‌تواند با تلسکوپ های بزرگ نجومی نظاره کند کوازارها هستند. (Quasar مخفف عبارت نجومی Quasistallar object و عبارت است از عضوی از گروههای گوناگون ستاره مانند که دارای پرتوهای قرمز استثنایی می‌باشند و غالبا از خود فرکانس های رادیویی و نیز امواج نوری قابل دیدن منتشر می‌کنند.)

    آنها در واقع کهکشان های کاملا جوانی هستند که در مراحل اولیه شکل گیری به سر می‌برند. حال اگر انسان نگاهش را در سمت دلخواهی به دورتر و بازهم دورتر متوجه کند باید به مرزی برسد که در آنجا آغاز خلقت را مشاهده کند و به عبارت دیگر آن گاز داغ اولیه را ببیند که تمام کهکشانها ، ستارگان ، سیارات و موجودات از آن ایجاد شده‌اند. بنابراین می‌بایست پیرامون ما را پیوسته پوسته کاملا درخشانی در دور دست احاطه می‌کرد و آسمان هم می‌بایست شبها همچون روز روشن می‌شد اما این دیوار آتشین با سرعت زیادی از ما دور می‌شود زیرا که عالم لحظه به لحظه انبساط می‌یابد.

    سرعت دورشدن به قدری زیاد است که نور این پوسته دارای طول موج بلندتری می‌شود که ما آن را فقط به صورت تشعشعات و امواج رادیویی دریافت می‌کنیم. وجود این پرتوها را می‌توان با رادیو تلسکوپها به سادگی اثبات کرد این تشعشعات تکیه گاهی مهم برای اثبات فرضیه انفجار اولیه می‌باشد.
     

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله نظریه انفجار بزرگ

    فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    ندارد

تحقیق در مورد تحقیق مقاله نظریه انفجار بزرگ , مقاله در مورد تحقیق مقاله نظریه انفجار بزرگ , تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله نظریه انفجار بزرگ , مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله نظریه انفجار بزرگ , تحقیق درباره تحقیق مقاله نظریه انفجار بزرگ , مقاله درباره تحقیق مقاله نظریه انفجار بزرگ , تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله نظریه انفجار بزرگ , مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله نظریه انفجار بزرگ ، موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله نظریه انفجار بزرگ
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت