تحقیق مقاله جوش کاری زیر آبی

تعداد صفحات: 9 فرمت فایل: مشخص نشده کد فایل: 17830
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مهندسی مکانیک
قیمت قدیم:۷,۰۰۰ تومان
قیمت: ۵,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله جوش کاری زیر آبی

     

    تعریف جوش Introduction of Weld:
    اتصال دو فلز همجنس یا غیر همجنس به یکدیگر و یا به ط.ر کلی دو جسم به یکدیگر را جوشکاری گویند، در واقع جوش پیوند متالورژیکی بین دو جسم است.
     
    کاربرد تکنولوژی جوشکاری:
    · در اتصالات
    · بازسازی عیوب قطعات ریخته گری و یا ماشین کاری شده
    · بازسازی در قطعات فرسوده مستهلک
    · بهبود خواص موضعی در قطعات، مانند جوش دادن الماس بر سر تیغه (دنده)
     
    اتصالات در صنعت عبارتند از:
    · اتصالات موقت مانند پیچ و مهره
    · اتصالات غیر موقت مانند پرچ های سرد چسب ها
    · اتصال دائم مانند جوشکاری و لحیم کاری
     
    فرم دیگری از تقسیم بندی اتصالات می توانند به صورت زیر باشند:
    · مکانیکی مانند ورقکاری پیچ و مهره که یا به صورت موقت هستند یا نیمه موقت.
    · شیمیایی مانند انواع چسب های معدنی و آلی که یا نیمه موقت هستند یا دائمی.
    · متالورژیکی مانند انواع پروسس های جوشکاری و لحیم کاری که دائمی هستند.
     
    تعریف جوش ایده‌آل
    جوش ایده‌آل به جوشی گفته می‌شود که محل جوش با محل‌های دیگر هیچگونه خواص متفاوت از نظر متالورژیکی نداشته باشد، یعنی محل اتصال از هیچکدام از روش های آنالیز شیمیایی، تست های مکانیکی و مطالعات میکروسکوپی قابل تشخیص از قسمت های دیگر نباشد. در عمل دسترسی به این تعریف امکان پذیر نبوده ولی در روش های مختلف جوش تلاش می شود که به این تعریف نزدیک گردند

     

    بیش از یک صد سال است که قوس الکتریکی در جهان شناخته شده و بکار گرفته می شود. اما اولین جوشکاری زیر آب توسط نیروی دریایی بریتانیا انجام شد- در آن زمان یک کارخانه کشتی سازی برای آب بند کردن نشت های موجود در پرچ های زیر کشتی که در آب واقع شده بود از جوشکاری زیر آبی بهره گرفت. در کارهای تولیدی که در زیر آب انجام می پذیرد، جوشکاری زیر آبی یک ابزار مهم و کلیدی به شمار می آید. در سال 1946 الکترود های ضد آب ویژه ای توسط وان در ویلیجن1 در هلند توسعه یافت. سازه های فرا ساحلی از قبیل دکل های حفاری چاه های نفت، خطوط لوله و سکوهای ویژه ای که در آب ها احداث می شوند، در سالهای اخیر به طرز چشمگیری در حال افزایش اند. بعضی از این سازه ها نواقصی را در عناصر تشکیل دهنده اش و یا حوادث غیر مترقبه از قبیل طوفان تجربه خواهند کرد. در این میان هرگونه روش بازسازی و مرمت در این گونه سازه ها مستلزم استفاده از جوشکاری زیر آبی است.

     

    ×    طبقه بندی

    جوشکاری زیر آبی را می توان در دو دسته طبقه بندی کرد:

    1.     جوشکاری مرطوب

    2.     جوشکاری خشک

     

    در روش جوشکاری مرطوب، عملیات جوشکاری در زیر آب اجرا شده و مستقیماً با محیط مرطوب سرو کار دارد. در روش جوشکاری خشک، یک اتاقک خشک در نزدیکی محلی که می بایستی جوشکاری شود ایجاد شده و جوشکار کار خود را با قرار گرفتن در داخل اتاقک انجام می دهد.

     

    ×    جوشکاری مرطوب:

    نام جوشکاری مرطوب حاکی از آن است که جوشکاری که در زیر آب صورت می پذیرد، مستقیماً در معرض محیط مرطوب قرار دارد. در این روش از جوشکاری از نوعی الکترود ویژه استفاده می شود و جوشکاری به صورت دستی درست مانند همان جوشکاری که در فضای بیرون آب انجام می شود، صورت می گیرد. آزادی عملی که جوشکار در حین جوش کاری از این روش دارد، جوشکاری مرطوب را موثر تر و به روشی کارا و از نقطه نظر اقتصادی مقرون به صرفه کرده است. تامین کننده نیرویجوشکاری روی سطح مستقر شده است و توسط کابل ها و شیلنگ ها به غواص یا جوشکار متصل می شود.

    در جوشکاری مرطوب MMA (جوشکاری قوس فلزی دستی)2 دو مشخصه زیر بکار گرفته می شود:

    اگر از جریان DC و قطب + استفاده شود، برقکافت روی داده و سبب خرابشدگی و از بین رفتن سریع اجزاء فلزی نگهدارنده الکترود می شود. برای جوشکاری مرطوب از جریان AC نیز به دلیل عدم امنیت کافی و وجود مشکلاتی که در حفاظت از قوس در زیر آب وجود دارد، استفاده نمی شود.

     

    منبع تغذیه می بایستی یک دستگاه جریان مستقیم که دارای رده بندی آمپر بین 300 تا  400 است، باشد. دستگاههای جوشکاری ژنراتور موتور اغلب برای جوشکاری مرطوب مورد استفاده قرار می گیرد. پیکره دستگاه جوشکاری می بایستی در پایین، زیر کشتی قرار داده شده باشد. مدار جوشکاری می بایستی شامل نوعی سوئیچ مثبت باشد که معمولاً از یک کلید تیغه ای استفاده می شود و از جوشکار غواص فرمان می گیرد. کلید تیغه ای در مدار الکترود می بایستی در تمام طول جوشکاری در برابر شکسته شدن مقاوم باشد و نیز از امنیت کافی برخوردار باشد. منبع تغذیه جوشکاری می بایستی در حین فرایند جوشکاری تنها به نگهدارنده الکترود وصل باشد. در این روش از جریان مستقیم همراه با الکترود منفی و نیز از نگهدارنده الکترود ویژه ای که در برابر آب عایق هستند استفاده می شود. نگهدارنده های الکترود جوشکاری که در زیر آب بکار گرفته می شوند از یک سر خمیده برای گرفتن الکترود و نگه داشتن آن در خود بهره می برند و ظرفیت پذیزش دو نوع الکترود را دارد.

    نوع الکترودی که به کار گرفته می شود بر طبق استاندارد AWS (انجمن جوشکاری امریکا)3 در طبقه بندی E6013 قرار گرفته است. این الکترود ها می بایستی ضد آب باشند و تمامی اتصالات نیز باید طوری عایق بندی شده باشد که آب نتواند با قسمت های فلزی کوچکترین تماسی داشته باشد.اگر عایق بندی شکستگی داشته باشد و یا قسمتی از آن ترک داشته باشد، آنگاه آب می تواند با فلز رسانا تماس پیدا کرده ، موجب ایجاد نقص و در نهایت کار نکردن قوس شود. به علاوه اینکه ممکن است خوردگی سریع مس در قسمتی که عایق ترک خورده است، ایجاد شود.

     

    ×    جوشکاری بیش فشار4(جوشکاری خشک)

    جوشکاری بیش فشار در اتاقک های پلمپ شده در اطراف سازه یا قطعه ای که می خواهد جوشکاری شود، استفاده می شود. این اتاقک در یک فشار معمولی پر از گاز می شود (که معمولاً از هلیوم حاوی نیم بار5 اکسیژن است). این جایگاه روی خطوط لوله قرار گرفته و با هوایی مخلوط از هلیو و اکسیژن که قابل تنفس باشد پر شده و در فشاری که جوشکاری آنجا صورت می پذیرد و یا فشاری بیشتر از آن اجرا می شود. در این روش در اتصالات جوش بسیار با کیفیتی ایجاد می شود به طوری که با اشعه ایکس و دیگر تجهیزات لازم ایجاد می شود. فرایند جوشکاری قوس گاز تنگستن در این قسمت بکار گرفته خواهد شد. محوطه زیر جایگاه در معرض آب قرار دارد. بنابراین جوشکاری در محل خشکی صورت گرفته ولی در فشار هیدرو استاتیکی آب دریا که در محیط مجاور آن قرار دارد.

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله جوش کاری زیر آبی

    فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    ندارد

تحقیق در مورد تحقیق مقاله جوش کاری زیر آبی, مقاله در مورد تحقیق مقاله جوش کاری زیر آبی, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله جوش کاری زیر آبی, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله جوش کاری زیر آبی, تحقیق درباره تحقیق مقاله جوش کاری زیر آبی, مقاله درباره تحقیق مقاله جوش کاری زیر آبی, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله جوش کاری زیر آبی, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله جوش کاری زیر آبی ، موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله جوش کاری زیر آبی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت