تحقیق مقاله Windows Explorer

تعداد صفحات: 22 فرمت فایل: مشخص نشده کد فایل: 20638
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مهندسی کامپیوتر
قیمت قدیم:۱۲,۵۰۰ تومان
قیمت: ۸,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله Windows Explorer

    برنامه ای است که توانایی نمایش پوشه های موجود در درایو های مختلف را بطور همزمان داشته و همچنین قابلیت اجرای فرامین مربوط به مدیریت فایلها و پوشه ها را نیز دارا می باشد .

     

    1  - مدیریت فایل ها و پوشه ها بوسیله  windows Explorer

    برای باز کردن پنجره windows Explorer چندین روش وجود دارد :

    روش اول :  ابتدااشاره گر ماوس را روی نماد Computer  My  برده و کلید سمت راست آن را فشار دهید تا منوی میانبر مربوطه باز شود .

    سپس از منوی  باز شده روی گزینه Explore  کلیک کنید تا پنجره مربوطه ظاهر گردد .

    روش دوم :  در این حالت بااستفاده از منوی start روی گزینه programs  کلیک کنید و سپس برنامه ُwindows Explorer را اجرا نمایید .

    پنجره windows Explorer به دو کادر مجزا تقسیم شده است کادر سمت چپ ساختار درختی پوشه ها و کادر سمت راست ، محتویات درون پوشه انتخاب شده را نشان می دهد .

    یک نوار باریک به نامsplit مرز بین این دو ناحیه رامشخص می کند که به وسیله Drag  کردن م یتوان محل آن را تغییر داد با استفاده از منوی View نیز می توان نحوهنمایش متفاوتی برای نمادها در نظر گرفت .

                در کادر سمت چپ که محل نمایش ساختار درختی موضوعات است ، همانطور که در تصویر مشاهده میکنید در کنار بعضی از پوشه ها علامت + کوچکی قرار دارد که نشانه وجود یک یا چند زیر مجموعه در پوشه مذکور است .

                در صورتی که اشاره گرموس را روی لامت + منقل کرده و کلیک کنید زیر مجموعه ها نمایش داده خواهد شد وعلامت + به – تبدیل می شود و به کلیک جدد برروی همان محل ، حالت نمایش به صورت اولیه برخواهد گشت .

    برای مال :

    روی علامت + کنار درایو C کلیک میکنیم تا پوشه های داخل آن به نمایش درآیند

     از میان پوشه های به نمایش درامده windows را انتخاب کرده وری نام پوشل دبل کلیک می کنیم محتویات این پوشه : به نمایش درآمده و یا برنامه ها اجر خواهند شد .

    همچنین انجام کلیه عملیات مربوط به مدیریت فایلها و پوشه ها نظیر ایجاد، حذف ، کپی انتقال و غیره که در فصول قبل بررسی شده در این برنامه نیز میسر است .

    برای کپی چند فایل هم ردیف از پوشه My Document  به درایو C  می توانیم به روش زیر عمل کنیم :

    ابتدا روی علامت + کنار پوشه  My Document  کلیک می کنیم تا محتویات آن نمایش داده می شود .

    سپس روی اولین فایل مورد نظرمان کلیک کرده و با نگه داشتن shift  روی آخرین فایل مورد نظر در همان ردیف نیز کلیک می کنیم .

    حال روی یکی از فایلهای کلیک کرده و با نگه داشتن کلید سمت راست ماوس ، مجموعه انتخاب شده را به سمت چپ و به طرف مقصود که درایو C  می باشد حرکت میدهیم و زمانی که رنگ درایو C تغییر کرد دکمه را راها میکنیم .

    سپس از منوی ظاهر شده ، روی گزینه Copy here  کلیک می کنیم و به این ترتیب عمل کپی به پایان می رسد .

    در ویندوز روش دیگری نیز برای کپی کردن یک موضوع به فلاپی دیسک وجود دارد ، برای این منظور :

    ابتدا یک فلای دیک فرمت شده را درون فلاپی درایو قرا رداده و سپس در یکی از محیط های My computer یا windows Explorer  موضوعات مورد نظرمان را انتخاب میکنیم .

    سپس روی فایل یا پوشه های انتخاب شده کلیک سمت راست کرده و از منوی میانبر ظاهر شده ، گزینه send to و سپس نماد (A  )   3.5 Floppy  را کلیک می کنیم .

    به این ترتیب کلیه موضوعات انتخاب شده به فلاپی درایو منتقل خواهند شد گزینه دیگری که در منوی میانبر باز شده در سمت send to  وجود ارد Mail Recipient است که به وسیله آن میتوانیم موضوع یا موضوعات انتخاب شده را به صورت پست الکترونیکی برای کامپیوتر مقصد بفرستیم و همچنین اگر گزینه My Document را از این منوی میانبر انتخاب کنیم . موضوعات به پوشه My Document منتقل خواهند شد .

    نکته : توجه داشته باشید که استفاده از گزینهMail Recipient   زمانی ممکن است که شما به شبکه اینترنت دسترسی داشته و آدرس پست الکترونیکی کامپیوتر مقصد تان را نیز در اختیار داشته باشید .

     

     

    2- فرامین Format     و Copy Disk

    فرمان Format

     هر یک از دیسکها اعم از فلاپی یا هارد دیسک ، قبل از استفاده در کامپیوتر ، باید فرمت شوند بااین عمل Track  ها و Sector  در روی دیسک ایجاد شده و جداول Fat  نیز طراحی می شود به این ترتیب دیسک برای نگهداری و ذخیره اطلاعات ، آماده می شود .

    التبه هم اکنون فلاپی دیسکها به صورت فرمت شده به بازار عرضه می شود در این صورت برروی برچسپ روی آنها کلمه Formated درج شده است .

     

    برای فرمت کردن یک فلاپی دیسک

    روی نماد مربوط به فلاپی درایو روی پنجره  My computer یا windows Explorer  کلیک سمت راست مینماییم تا منوی میانبر باز شود ، سپس از این منو، فرمان  Format  را انتخاب میکنیم .

    پنجره Format  باز می شود با کلیک روی فلش رو به پایین کادر Capacity  ظرفیت فلاپی دیسک راتعیین میکنیم

    با استفاده از گزینه های Format Type میتوانیم نوع عمل فرمت را تعیین کنیم .

    گزینه   Quick را زمانی انتخاب می کنیم که دیسک ما قبلا فرمت شده باشد و به   اینترتیب ما برای رفع اشکال احتمالی یا حذف کلیه محتویات دیک می خواهیم آن را مجددا فرمت کنیم .

    گزینه  full برای فرمت کردن دیسکی که تا به جال فرمت شده استفاده می شود .

    گزینه Copy Systems Only  موجب کپی شدن فایلهای اصلی سیستم عامل به درون دیسک می شود در این حالت ، عمل فرمت انجام نمی گیرد بلکه دیسکت به دیسکت Bootable  تبدیل می شود و از این پس قادر به راه اندازی کامپیوتر خواهد بود از این گزینه زمانی استفاده می شود که بخواهیم با حفظ اطلاعات قبلی ، فایلهای سیستمی نیز به دیسکت منتقل شوند .

    در کادر Label می توانیم برچسبی برای دیسکت مورد نظرمان تعیین کنیم و اگر مایل به تعیین برچسب نباشیم . گزینه  No Lable  را انتخاب می کنیم  .

    انتخاب گزینه  Display Summary When Finished  سبب نمایش گزارش از وضعیت دیسکت پس از اتمام عمل فرمت می شود .

    اگر گزنیه Copy System Files   انتخاب شود پس ا زانجام عمل فرمت فایلهای سیستمی هم به آن منتقل شده و دیسک  Bootable می شود .

    پس از انجام تنظیمات مورد نظر می توانیم دیسک را در درایو قرار داده و کلمه +++++ را فشار دهیم . در انتهای عمل فرمت ، گزارش وضعیت ظرفیت دیسک و فضای خالی و احتمالا فضای غیر قابل استفاده آن ارائه خواهد شد .

     

    فرمان  Copy Disk

    این فرمان برای انجام عمل نسخه برداری از یک فلاپی دیسک ، با تمام اطلاعات برروی یک دیسکت دیگر استفاده می شود و در مورد هارد دیسک صد ق نمی کند .

    نکته : توجه داشت باشید که برای انجام عمل نسخه برداری باید دیسکت مبدا و دیسکت مقصد ، هر دو دقیقا هم ظرفیت باشند .

    برای انجام این عمل :

    1  - ابتدا دیسکت مبدا یا  Source Disk  را درون درایو قرار اده و از پنجره My Computer یا  Explorer  روی نماد فلاپی درایو کلیک سمت راست  نمایید و از منوی میانبر ، باز شده فرمان  Copy Disk  را انتخاب کنید .

     

    پنجره  Copy Disk باز می شود که شامل دو کادر  Copy From  و Copy to  
    می باشد و هر دو دارای نماد فلاپی درایو هستند . بدین معنی که یک درایو هستند .  بدین معنی که یک درایو فلاپی به عنوان مبدا و یکی مقصد اطلاعات در نظر گرفته خواهند شد . پس از اطمینان از قرار گیری دیسکت مبدا درون درایو روی دکمه    Start کلیک می کنیم .

    در این لحظه پیامی مبنی بر اینکه هم اکنون اطلاعات از دیسکت مبدا خوانده می شود ، ظاهر می گردد .

    پس از انتقال تمامی اطلاعات به حافظه  RAM کامپیوتر ، کادری مشاهده م یکنید که باز شده است و از ما می خواهد  که دیسکت مقصد را درون درایو قرا ر  دهیم و سپس روی دکمه OK کلیک کنیم .

    پیامی مبنی بر اینکه هم اکنون اطلاعات به دیسک مقصد ، منتقل می شوند ظاهر می شود .

    نکته : دیسکت مقصد می تواند فرمت نشده و یا فرمت شده و حاوی اطاعاتی نیز باشد که در هر دو حالت مجددا فرمت شده و اطلاعات جدید بروی آن جایگزین خواهند شد .

     

    مشاهده مشخصات دیسکها

    برای مشاهده مشخصات دیسکها

    در محیط  My Computer  یا  Windows Explorer  درایو مورد نظر را انتخاب کرده و سپس کلیک سمت راست نمایید . از منوی میانبر باز شده گزینه +++++ را انتخاب کنید .

    پنجره   Properties  باز می شود . این پنجره دارای چندین برگه است .

    اولین برگه   General  است که حاوی اطلاعاتی در مورد درایو انتخاب شده است . در کادر  Label می توانید برچسب جدیدی برای دیسک انتخابکنید و یا برچسب قبلی را تغییر دهید . در این پنجره میزان فضای اشغال شده دیک برحسب یکی از واحدهای اندازه گیری مثل بایت یا مگابایت نمایش داده می شود و میزان فضای باقی مانده دیسک قابل مشاهده است .

    میزان فضای بکار گرفته شده و فضای خالی دیسک از طریق یک نمودار Pie  نیز نمایش داده می شود

    برگه دیگر به نام  Tools حاوی سه بخش است که در بخش   Error –Checking Starus اطلاعاتی ر مورد آخرین وضعیت اشکال یابی ویندوز ارائه می دهد و در صورتی که گزینه  Check Now را انتخاب کنید ، ویندوز به بررسی سیستم خواهد پرداخت و در صورتی که  گزینه  Check Now  را انتخاب کنید ویندوز به بررسی سیستم خواهد پرداخت و در صورت وجود هر گونه ایراد و یا خطا آن راگزارش خواهد کرد .

    در قسمت  Back Up Status می توانید از اطلاعات موجود در روی هارد دیسک خود دیسکت پشتیبان تهیه کنید .

    نکته : تهیه دیسکت پشتیبان برای حفاظت اطلاعات مهم روی دیسک سخت ضروری است زیرا این اطلاعات هر لحظه در معرض خطر ویروس های نرم افزاری سخت افزاری و یا ویروسهایی که از طریق شبکه اینترنت ممکن است منتقل شوند قرا ردارند .خارج از مسئله  در صورت بروز مشکل سخت افزاری امکان از بین رفتن اطلاعات روی کامپیوتر هستند 

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله Windows Explorer

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله Windows Explorer, مقاله در مورد تحقیق مقاله Windows Explorer, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله Windows Explorer, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله Windows Explorer, تحقیق درباره تحقیق مقاله Windows Explorer, مقاله درباره تحقیق مقاله Windows Explorer, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله Windows Explorer, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله Windows Explorer ، موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله Windows Explorer
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت