تحقیق مقاله آموزش محیط گرافیکی در توربو پاسکال 7

مشخص نشده
مشخص نشده
12
مشخص نشده
68 KB
25447
قیمت قدیم:۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۵,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله آموزش محیط گرافیکی در توربو پاسکال 7

    برای برنامه نویسی در محیط گرافیکی نیاز به مقدماتی برای ورود به محیط گرافیک است . اولین خط هر برنامه گرافیکی بعد از دستور Program ، فرمان زیر است :

    Uses graph ;

    با استفاده از دستور uses برنامه شما می تواند از پیمانه ها و ثوابت توربو پاسکال استفاده کند . این ثوابت و پیمانه ها در فایلی که یک unit نامیده می شود جای می گیرند . کدی که در حالت گرافیکی توسط کامپیوتر تولید می شود ، به نوع کامپیوتر بستگی دارد . بنابراین نوع سخت افزار گرافیکی که در اختیار سیستم است باید به توربو پاسکال اعلام شود . برای این کار از دو متغیر Driver و Mode بصورت زیر استفاده می شود :

    Var

      Driver , Mode : Integer ;

    محتوای این دو متغیر نوع سخت افزارهای گرافیکی سیستم را مشخص می کند . برای تعیین حالت گرافیکی از دستور زیر استفاده می شود :

    InitGraph (Driver, Mode, ‘…….’) ;

    رویه InitGraph سیستم گرافیکی شما را بررسی کرده و سپس در متغیرهای Driver و Mode مقادیر مناسب را قرار می دهد . پارامتر رشته ای ‘……’ شاخه ای را مشخص می کند که در آن نرم افزار کنترل سیستم گرافیکی شما وجود دارد . رشته ای که بدون کاراکتر است ‘ ‘ به این معناست که این نرم افزار در شاخه جاری قرار دارد .

    این نرم افزار همواره در شاخه BGI قرار دارد و معمولا" در محلی است که برنامه توربو پاسکال نصب شده است . بنابراین باید آدرس شاخه BGI را بجای این رشته بنویسیم . برای انعطاف پذیر شدن برنامه و قابلیت اجرای آن روی سیستم های مختلف معمولا" یک نسخه از شاخه BGI را در شاخه ای که برنامه در آن قرار دارد ، کپی می کنیم .

    صفحه نمایشی که مانند یک صفحه مختصات است :

    در برنامه نویسی گرافیکی موقعیت هر خط یا هر شکلی را که روی صفحه نمایش رسم می کنید ، باید کنترل کنید . صفحه نمایش را در محیط گرافیکی بصورت مختصات X-Y تعدادی نقطه می توان در نظر گرفت . در اکثر نمایشگرها ابعاد متداول عبارتند از : 200×320 ، 350×640 ، 480×640 . که معمولا" تعداد نقاط در محور X ها بیشتر است .

    توابع GetMaxX و GetMaxY در توربو پاسکال، به ترتیب حداکثر تعداد نقاط در Xها و Yها را برمی گردانند . بنابراین برای بدست آوردن ابعاد واقعی نمایشگر خود می توانید از این توابع بصورت زیر استفاده کنید :               

     MaxX := GetMaxX ;             MaxY := GetMaxY ;

    مختصات گوشه های صفحه نمایش به صورت زیر است.

    برای برگرداندن برنامه به حالت متنی از دستور زیراستفاده می کنیم . 

    CloseGraph ;

    رنگ زمینه و متن :

    بطور پیش فرض برای رنگ های زمینه و متن ، به ترتیب از سیاه و سفید استفاده می شود . دستورات زیر امکان تغییر رنگ زمینه و متن را فراهم می کنند .

    SetBkColor (….) ;                  تعیین رنگ زمینه

    SetColor (….) ;                         تعیین رنگ متن  

     

     
    (جداول در فایل اصلی موجود است)
  • فهرست و منابع تحقیق مقاله آموزش محیط گرافیکی در توربو پاسکال 7

    فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    ندارد

کلمات کلیدی:  N/A
تحقیق در مورد تحقیق مقاله آموزش محیط گرافیکی در توربو پاسکال 7, مقاله در مورد تحقیق مقاله آموزش محیط گرافیکی در توربو پاسکال 7, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله آموزش محیط گرافیکی در توربو پاسکال 7, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله آموزش محیط گرافیکی در توربو پاسکال 7, تحقیق درباره تحقیق مقاله آموزش محیط گرافیکی در توربو پاسکال 7, مقاله درباره تحقیق مقاله آموزش محیط گرافیکی در توربو پاسکال 7, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله آموزش محیط گرافیکی در توربو پاسکال 7, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله آموزش محیط گرافیکی در توربو پاسکال 7

دریافت لینک دانلود به صورت خودکار بلافاصله پس از پرداخت

امکان پرداخت آنلاین از طریق کلیه کارت های عضو شتاب

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول