تحقیق مقاله آنزیم های مورد مصرف در صنایع غذایی

تعداد صفحات: 7 فرمت فایل: word کد فایل: 4457
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی
قیمت قدیم:۷,۰۰۰ تومان
قیمت: ۵,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله آنزیم های مورد مصرف در صنایع غذایی

    آنزیم های مورد مصرف در صنایع غذایی

    ویژگیها وروشهای آزمون

     

    - روشهای آزمون

    توجه - در انجام آزمایشها باید از مواد شیمیائی خالص  ، همچنین آب مقطر یا آب با خلوص معادل آب مقطر استفاده شود. -1-7اندازه  گیری فعالیت آنزیمیطبق استانداردهای مربوطه هر یک از آنزیم  ها انجام شود. 5  -2-7اندازه  گیری فلزات سنگین بر حسب سرب

    توجه - در انجام آزمایشها باید از مواد شیمیائی خالص  ، همچنین آب مقطر یا آب با خلوص معادل آب مقطر استفاده شود.

     -1-7اندازه  گیری فعالیت آنزیمی

    طبق استانداردهای مربوطه هر یک از آنزیم  ها انجام شود. 5

     -2-7اندازه  گیری فلزات سنگین بر حسب سرب

     -1-2-7مواد لازم :

     -1-1-2-7محلول ذخیره نیترات سرب

     159/8میلی گرم نیترات سرب را در  100میلی لیتر آب حاوی یک میلی  لیتر اسید نیتریک حل کنید و با آب به حجم  1000میلی لیتر برسانید و مخلوط کنید.این محلول را در ظرف شیشه  ای بدون سرب نگهداری کنید.

     -2-1-2-7محلول استاندارد سرب

    در روز آزمایش  ،  10میلی لیتر از محلول ذخیره را برداشته و با آب رقیق و به حجم 100میلی لیتر برسانید.

    هر میلی لیتر این محلول شامل 10میکروگرم یون سرب است .

     -3-1-2-7محلول آمونیاک

     400میلی لیتر آمونیوم هیدروکساید را با آب به حجم 1000میلی لیتر برسانید.

     -4-1-2-7هیدروکلریک اسید ( 1به 2)

     -5-1-2-7سولفوریک اسید غلیظ

     -6-1-2-7استیک اسید رقیق = حدودا ًمحلول 6درصد وزن به حجم :

     60میلی لیتر اسید استیک گلاسیال یا  166/6میلی لیتر اسید استیک 6نرمال ( 36درصد) را با مقدار کافی آب به حجم 1000میلی لیتر برسانید.

     -7-1-2-7هیدروژن سولفید

    محلول اشباعی از هیدروژن سولفید با عبور دادن آن در آب سرد تهیه کنید. این محلول را در شیشه رنگی کوچک و تقریبا ًپر شده نگهداری کنید. چنانچه این محلول بوی تند نداشته باشد و یا بر اثر افزودن آن به حجم مساوی از کلرورفریک 9درصد رسوب زیاد تشکیل ندهد برای استفاده مناسب نمی  باشد.

     -8-1-2-7کاغذ لیتموس

     -2-2-7دستور کار:

     -1-2-2-7محلول استاندارد  -2میلی لیتر از محلول استاندارد سرب بند (2-1-2-7) را به یک لوله مقایسه رنگ  50میلی  لیتری منتقل کنید و سپس با آب به حجم 25میلی  لیتر برسانید و لوله را با علامت (S) مشخص کنید.

     PHاین محلول را با کاغذ شناساگر  PHبا دامنه کوتاه و افزودن اسید استیک رقیق طبق بند (6-1-2-7) یا آمونیاک بند (3-1-2-7) در  3 PHالی 4تنظیم کنید. و سپس با آب تا  40میلی  لیتر برسانید و مخلوط کنید.

     -2-2-2-7محلول نمونه -   500میلی  گرم از نمونه مورد آزمایش را در یک بوته مناسب دقیقا ًوزن کنید و مقدار کافی اسید سولفوریک بر آن بیفزائید تا مرطوب شود و سپس با دقت آنرا در دمای کم تا وقتی که کاملا ًذغالی شود بسوزانید و در طی سوزاندن در بوته را بطور شل ببندید پس از  آن 2میلی  لیتر اسید نیتریک و  5قطره اسید سولفوریک اضافه کنید و با احتیاط حرارت دهید تا بخارات آن متصاعد گردد و سپس آنرا در کوره  ای که 500الی 600درجه سلسیوس دما دارد بسوزانید تا تمام کربن آن بسوزد. پس از سرد کردن  ،  4میلی لیتر هیدروکلریک اسید ( 1به 2) به آن اضافه کنید و در آنرا ببندید و روی حمام بخار تا خشک شدن تبخیر کنید. باقیمانده را با یک قطره اسید هیدروکلریک مرطوب و بعد 10 میلی لیتر آب داغ بر آن بیفزائید و برای دو دقیقه بگذارید کاملا ًهضم شود سپس آمونیاک بند (3-1-2-7) را قطره قطره تا وقتی که محلول نسبت به کاغذ لیتموس قلیائی شود بر آن بیفزائید و بعد با آب تا  25میلی  لیتر برسانید و PH این محلول را با استفاده از کاغذ شناساگر با دامنه کوتاه و افزودن اسید استیک بند (6-1-2-7) در  3 PHالی 4تنظیم کنید. در صورت لزوم آنرا صاف کنید. بوته و کاغذ صافی را با  10میلی لیتر آب بشوئید و حاصل شست و شو را به محلول اضافه کنید و سپس مجموع را به یک لوله مقایسه رنگ 50میلی  لیتری منتقل نمائید و با آب آنرا به حجم 40 میلی  لیتر برسانید و مخلوط کنید.

     

    بهر یک از دو لوله  ،  10میلی  لیتر سولفید هیدروژن تازه تهیه شده (7-1-2-7) اضافه کنید و بگذارید  5دقیقه به حال خود بماند. سپس دو لوله را در سطح سفیدی مورد بررسی و مقایسه قرار دهید.

    رنگ محلول نمونه (2-2-2-7) نباید تیره  تر از رنگ محلول استاندارد (1-2-2-7) باشد.

     -3-7اندازه  گیری ارسنیک

    ارسنیک را بر طبق استاندارد شماره «2836» ایران - روش اندازه گیری ارسنیک به طریق فتومتری با دی اتیل دی تیو کاربامات نقره تعیین کنید.

     -4-7اندازه  گیری سرب

     -1-4-7مواد لازم :

    هشدار - محلولهای مورد استفاده باید حتی الامکان کمترین میزان سرب را دارا باشند و در ظروف شیشه  ای از جنس بروسیلیکات که قبلا ًبا اسید نیتریک گرم و رقیق ( 1به 2) شسته شده  اند نگهداری شوند.

     -1-1-4-7اسید سولفوریک غلیظ

     -2-1-4-7هیدروژن پراکسید  30درصد محتوی 2/5یا  3/5درصد H2O2 در  100میلی  لیتر آب

     -3-1-4-7محلول آمونیاکی سیاناید:  2گرم پتاسیم سیاناید را در  15میلی لیتر آمونیاک غلیظ (بند زیر) حل نموده و با آب تا  1000میلی لیتر رقیق نمائید.

     

     -4-1-4-7محلول آمونیاک غلیظ: محلولی از آمونیاک اشباع شده در آب که شامل 28تا  30درصد آمونیاک (NH3) باشد.

     -5-1-4-7محلول آمونیوم سیترات :  40گرم اسید سیتریک را در  90میلی لیتر آب حل نموده و سپس 2الی 3قطره معرف فنل رد (6-1-12-7) به آن بیفزائید و بعد به آن آمونیاک غلیظ (4-1-4-7) افزوده تا رنگ محلول قرمز شود و بعد آن را با حجمهای 20میلی لیتری از دی تیزون استخراج نمائید. عمل استخراج را ادامه داده تا محلول دی تیزون رنگ سبز حفظ نموده و تغییر ننماید.

     -6-1-4-7معرف فنل رد (فنل سولفونفتالئین )  100میلی گرم سولفونفتالئین را در  100میلی لیتر الکل حل کنید و در صورت لزوم آن را صاف کنید.

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله آنزیم های مورد مصرف در صنایع غذایی

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله آنزیم های مورد مصرف در صنایع غذایی, مقاله در مورد تحقیق مقاله آنزیم های مورد مصرف در صنایع غذایی, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله آنزیم های مورد مصرف در صنایع غذایی, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله آنزیم های مورد مصرف در صنایع غذایی, تحقیق درباره تحقیق مقاله آنزیم های مورد مصرف در صنایع غذایی, مقاله درباره تحقیق مقاله آنزیم های مورد مصرف در صنایع غذایی, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله آنزیم های مورد مصرف در صنایع غذایی, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله آنزیم های مورد مصرف در صنایع غذایی ، موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله آنزیم های مورد مصرف در صنایع غذایی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت