تحقیق مقاله کارکرد دستی میز شاخص

تعداد صفحات: 14 فرمت فایل: word کد فایل: 5027
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مهندسی الکترونیک
قیمت قدیم:۸,۵۰۰ تومان
قیمت: ۶,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله کارکرد دستی میز شاخص

     

    سلکتور میز شاخص 6 ( شکل 503 ) در موقعیت 1 و سلکتور واحد دریل (نور اخکاری) 5 ( شکل 503 ) در موقعیت 1 قرار می گیرد .

    میز شاخص و واحد سوراخ کاری می توانند هم زمان و به طریق دستی کار کنند .

    واحد سوراخ کاری بر طبق دستور العمل های ارائه شده در « عملکرد دستی واحد
    سوراخ کاری » دراین فصل کار می کند .

    موقعیت استارت میز شاخص جایگاه صفر است که می توان آن را با به کار انداختن تکمه   فشاری 14 ( شکل 503) چک کرد . در صورتی که میز در جایگاه آغازی نباشد هنگامی که تکمه فشاری وارد عمل می شود به طور خودکار به موقعیت خود باز می گردد . این جایگاه ( موقعیت 0 ) با علامت 0 که روی صفحه میز چاپ شده است مشخص می شود این علامت باید در جهت فلشی قرار بگیرد که در لبه محافظ تراشه قرار دارد .

    با استفاده از تکمه فشاری 13 ( شکل 503) میز شاخص را می توان در هر نقطه مطلوب در محدوده ای که تقسیم بندی صفحه اجازه می دهد حتی بدون از پیش تنظیم کردن تعداد تقسیمات قرار داد .

    به منظور چک کردن یک تقسیم بندی از پیش تنظیم شده لازم است سلکتور میز شاخص 6 ( شکل 503) در موقعیت 2 و 3 یا 4 و سلکتور 5 ( شکل 503 ) در موقعیت 1 قرار گیرد ، حرکت رو به جلوی دریل باید متوقف شود .

    در این حالت میز شاخص با تکمه فشاری 17 « استارت » به کار می افتد . ( شکل 503 ) در این هنگام میز شاخص به تقسیم بندی پیش از تنظیم حرکت می کند . سپس میله گردان به وسیله دست به سمت پایین حرکت می کند و در نتیجه لیمیت سوئیچ  از استاپ B می گذرد ، سپس میله گردان به موقعیت بالاتر سابق خود باز می گردد . در این حالت است که میز شاخص به موقعیت جدیدی شاخص گذاری می شود . هنگامی که میز شاخص در موقعیت صفر قرارمی گیرد سیگنال جدیدی باید توسط تکمه فشاری 17 « استارت » تولید شود . ( شکل 503) این امکان زمانی ایجاد می شود که سلکتور 6 میز شاخص (شکل 503) در موقعیت 2 و 3 قرار گرفته باشد . زمانی که سلکتور در موقعیت 4 قرار دارد ( عملکرد مداوم ) سیکل بدون وقفه انجام می شود تا اینکه میز شاخص به موقعیت صفر خود باز می گردد .

    C : عملکرد اتوماتیک واحد سوراخ کاری ( دریل )

    سلکتور واحد سوراخ کاری 5 ( شکل 503) در موقعیت 2 قرار می گیرد . سلکتور میز شاخص 6 (شکل 503) درموقعیت 0 و سلکتور پروگرم 2 به طور اختیاری بسته به نوع فرایند ماشین کاری مورد استفاده قرار می گیرد .

    استاپ های واقع در برش استاپ به گونه ای قرار گرفته اند که با برنامه انتخابی مطابقت می کنند .

    پیش از به کارگیری تکمه فشاری 17 ( شکل 503) پروگروم باید توسط تکمه فشاری 1 ( شکل 503) در سلکتور پروگروم پیش از تنظیم 2 انتخاب شده باشد .

    اکنون واحد سوراخ کاری آماده است بر طبق سیکل اتوماتیک که در ادامه آورده شده کار کند :

    حرکت مورب سریع به سمت پایین ، چرخش میله گردان یا حرکت رو به جلوی اتوماتیک ، توقف چرخش میله گردان ، حرکت مورب سریع به سمت بالا .

    در صورتی که سلکتور پروگرم 2 ( شکل 503) در موقعیت 3 قرار دارد – سیکل به صورت زیر خواهد بود :

    حرکت مورب سریع به سمت پایین ، چرخش میله گردان با حرکت رو به جلوی اتوماتیک ، وارونگی چرخش میله گردان با حرکت رو به جلوی خودکار . توقف چرخش میله گردان ، حرکت مورب سریع به سمت بالا .

    برای هر سیکل سیگنال استارت دستی جدیدی لازم است .

    هر چهار پروگرم می توانند استفاده شوند اما در این حالت مهم است که هر پروگرم به گونه ای به کار رود که بر برنامه معادل تنظیم استاپ منطبق باشد .

    ابزارهای ماشین باید در جاهای مربوط به خود 8 قرار بگیرند (شکل 1-5) جایی که هر وسیله موقعیت خود را با توجه به پروگرم مربوط به خود دارد .

    D : عملکرد خودکار واحد سوراخ کاری – میز شاخص

    سلکتور واحد سوراخ کاری 5 و سلکتور میز شاخص 6 ( در شکل 503) در موقعیت 2 قرار می گیرند . سلکتور پروگرم 2 ( شکل 503) بسته به نوع ماشین کاری در موقعیت مناسب قرار می گیرد .

    استاپ های روی اسلاید – استاپ به گونه ای قرار می گیرند که با برنامه انتخاب شده مطابقت  می کنند .

    تعداد تقسیمات روی میز شاخص روی شمارش گرها ( کنتورهای ) 15 و 16 تنظیم
    می شود . ( شکل 503) . شمارش گرها تعداد ضربات را می شمارند نه تقسیمات را . تنظیم برطبق جدولی که در لیبل بین شمارش گرها قرار دارد انجام می شود . شمارش گر (15) ضربه های ده تایی و شمارش گر 16 ضربه های تک را می شمارد .

    موقعیت استارت میز شاخص موقعیت صفر است و این موقعیت با به کار انداختن تکمه فشاری 14 چک می شود . (شکل 503) در صورتی که میز در موقعیت صفر خود نباشد زمانی که تکمه فشاری واحد عمل می شود به صورت خودکار به آن موقعیت برمی گردد  موقعیت صفر با علامت0 چاپ شده روی صفحه میز مشخص می شود . این علامت باید در جهت فلشی قرار بگیرد که در لبه محافظ تراشه قرار دارد .

    ابزارهای ماشین باید در محل های مربوط به خود در محفظه ابزار قرار گیرند . هریک از این ابزارها برای پروگرم خاصی به کار می رود .

    پیش از شروع کار باید پروگرم برای ابزارهای ماشین مربوط انتخاب شود ، پروگرم با به کار انداختن تکمه فشاری 1 ( شکل 503) انتخاب می شود ( شکل 503) . در صورتی که برنامه اشتباه انتخاب شود می توان تنظیم مجدد را به وسیله تکمه فشاری 20 انجام داد . (شکل 503) .

    برنامه تنظیم صفر . هنگامی که ابزار ماشین سیکل کاری خود را به پایان می رساند ماشین به طورخودکار متوقف می شود و پروگرم به موقعیت صفر تنظیم مجدد می شود. درهنگام تعویض ابزار انتخاب یک پروگرم جدید اجباری است .

    دستگاه با تکمه فشاری 17 « استارت » به کار می افتد ( شکل 503) و پس از آن سیکل کاری زیر انجام می شود :

    میز شاخص به تقسیم بندی نخستین شاخص گذاری می شود . حرکت مورب سریع به سمت پایین می رود . میله گردان با حرکت روبه جلوی خودکار می چرخد . چرخش میله گردان متوقف می شود . حرکت مورب سریع به سمت بالا می رود . شاخص گذاری میز شاخص . این سیکل تا آنجا ادامه می یابد که میز شاخص به موقعیت شروع خود باز می گردد و در این مرحله دستگاه به طور خودکار متوقف می شود .

    در عملیات ضربه زدن سلکتور پروگرم مربوط 2 باید در موقعیت 3 قرارگیرد          ( شکل 503) در این حالت سیکل زیر هنگام به کار افتادن دستگاه شروع می شود :

    میز شاخص به شاخص نخست خود شاخص گذاری می شود ، حرکت مورب سریع به سمت پایین ، چرخش میله گردان با حرکت رو به جلوی خودکار ، چرخش معکوس میله گردان با حرکت روبه جلوی خودکار ، توقف چرخش میله گردان ، حرکت مورب سریع به سمت بالا ، شاخص گذاری میز شاخص . این سیکل تا زمانی ادامه پیدا می کند که میز شاخص به موقعیت شروع خود برمی گردد و به دنبال آن دستگاه به طور خودکار متوقف می شود .

    E : عملکرد نیمه اتوماتیک واحد سوراخ کاری میز شاخص

    سلکتور واحد سوراخ کاری 5 و سلکتور میز شاخص 6 (شکل 503) در موقعیت 3 قرار می گیرند همینطور سوئیچ های سلکتور پروگرم 2 ( شکل 503) بسته به نوع ماشین کاری تنظیم می شوند .

    استاپ های واقع در برش استاپ به گونه ای واقع شده اند که با پروگرم انتخاب شده مطابقت می کنند .

    تعداد تقسیم بندی های میز شاخص روی شمارشگرهای 15 و 16 قرار می گیرد      ( شکل 503) . شمارشگرها ( کنتورها) تعداد ضربان را می شمارند نه تعداد تقسیم بندی ها . تنظیم بر طبق جدول روی لیبل بین شمارشگرها انجام می شود . کنتور (شمارشگر) 15 ضربات ده تایی و شمارشگر 16 ضربه های تک را می شمارد .

    موقعیت شروع میز شاخص صفر است و این موقعیت با به کار انداختن تکمه فشاری 14 (شکل 503) چک می شود . در صورتی که میز در موقعیت صفر خود نباشد هنگام به کار افتادن تکمه فشاری به صورت خودکار به موقعیت خود بازمی گردد . موقعیت صفر با علامت 0 چاپ شده روی صفحه میز مشخص می شود . این علامت باید در جهت فلشی قرارگیرد که روی لبه محافظ تراشه قرار دارد .

    ابزارهای ماشین باید در محل های مربوط به خود در محفظه ابزار قرار گیرند . هرکدام برای پروگرم خاص خود استفاده می شوند .

    پیش از به کار انداختن دستگاه پروگرم مربوط به ابزار دستگاه مورد استفاده باید انتخاب شود . برنامه با به کار انداختن تکمه فشاری 1 ( شکل 503) انتخاب می شود  درصورتی که برنامه اشتباه انتخاب شود تنظیم مجدد توسط تکمه فشاری 20         ( شکل 503)  انجام می شود . پروگرم تنظیم صفر . وقتی ماشین کارش را به اتمام رساند به صورت خودکار متوقف می شود و پروگرم به موقعیت صفر خود باز      می گردد .

    هنگام تعویض ابزار باید همواره از یک پروگرم جدید استفاده کرد 

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله کارکرد دستی میز شاخص

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله کارکرد دستی میز شاخص , مقاله در مورد تحقیق مقاله کارکرد دستی میز شاخص , تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله کارکرد دستی میز شاخص , مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله کارکرد دستی میز شاخص , تحقیق درباره تحقیق مقاله کارکرد دستی میز شاخص , مقاله درباره تحقیق مقاله کارکرد دستی میز شاخص , تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله کارکرد دستی میز شاخص , مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله کارکرد دستی میز شاخص ، موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله کارکرد دستی میز شاخص
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت