تحقیق مقاله ضوابط بهداشتی صنعت پرورش طیور گوشتی

تعداد صفحات: 7 فرمت فایل: word کد فایل: 7466
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور
قیمت قدیم:۷,۰۰۰ تومان
قیمت: ۵,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله ضوابط بهداشتی صنعت پرورش طیور گوشتی

     

    الف- ضوابط بهداشتی جایگاه طیور گوشتی
    1- رعایت ضوابط نظام دامداری در تاسیس مرغداری الزامیست ( جداول تدوبنی 1374).
    2- زمین محل احداث مرغداری می بایستی در مناطقی در نظر گرفته شود که از نظر زیست جوندگان (انواع موش ) عاری یا از نظر میزان جمعیت بسیار محدود باشند .
    3- وجود حصار در اطرلف سالنها و سایر تاسیسات به منظور جلوگیری از ورود حیوانات و افراد متفرقه الزامیست.
    4- وجود حوضچه های ضد عفونی در مبادی مجموعه مرغداری ودرصورت چند سنی بودن در مبادی ورودی تاسیسات هرگله نیز الزامیست . درصورت وجود کارخانه تهیه خوراک در مرغداری وجود حوضچه ضد عفونی در مبادی ورودی آن ضروریست.
    5- احداث دفتر اداری وسرویس های بهداشتی در ابتدای مبادی ورودی مرغداری الزامیست.
     
    6- اطاق مناسب جهت ضد عفونی اقلام مورد نیاز واحد در مبداء ‌ورودی در نظر گرفته شود. 7- فاصله بین سالنها بین 15-10 متر و فاصله سالنها از حصار اطراف حداقل به اندازه عرض سالنها بوده وکمتر از 12 متر نباشد
    8- احداث پارکینگ در خارج از محوطه مرغداری و به منظور جلوگیری از ورود خودروهای متفرقه ضروریست.
    9- سطوح داخلی وخارجی کلیه سالنها وتاسیسات می بایستی قابل شستشو وضد عفونی کردن وتا ارتفاع مناسب قابل سوراندن باشد.
    10- بمنظور جلوگیری از ورود پرندگان نصب توری برروی کلیه پنجره ها ومنافذ ورود و خروج هوای سالنهای مرغداری وسایر تاسیسات الزامیست.
    11- سالن ها وسایر تاسیسات باید بنحوی ساخته شود که از نفوذ جوندگان وسایر حیوانات جلوگیری شود.
    12- محوطه مرغداری (‌بین سالنها واطراف سالن های پرورش )‌تا شعاع 12 متری میبایست قابل شستشو وضد عفونی کردن وشعله دادن باشد.
    13- محوطه مرغداری میبایست فاقد نقاط کور و غیر قابل کنترل باشد .از هرگونه تاسیسات اضافی وضایعات (‌وسائل مستعمل وفرسوده )‌عاری باشد.
     
    14- به فاصله 3-5 متر از حصار دور تا دور مرغداری چند ردیف درختکاری شود منوط به اینکه فاصله 12 متر فضای قابل شستشو از آخرین سالن رعایت شده باشد.
    15- درمجتمع های بزرگ مرغداری (‌چند سنی )‌بین فارم ها درختکاری انبوه یا جنگل کاری شود.
    16- آب مصرفی:
    منابع آب بهداشتی کافی می بایست قابل تامین باشد.
    متابع آب شبکه آبرسانی داخل مرغداری (‌هوائی وزمینی )‌غیر قابل نفوذ باشد.
    منابع آب شبکه آبرسانی قابل لایروبی – شستشو – ضد عفونی وکنترل باشد.
    17- چاه فاضلاب وچاه تلفات بایست دارای موقعیت مناسب و فاصله لازم از منابع آب و شبکه آبرسانی باشد.
     
    18- مرغداری میبایست دارای شبکه برق رسانی کافی جهت سالن ها وسایرتاسیسات باشد ضمنا”‌موتور برق اضطراری در واحد هائی که از شبکه های برق رسانی استفاده میکنند نیز ضررویست.
     
    19- کوره لاشه سوز وچاه تلفات غیر قابل دسترس حیوانات باشد و با درنظر گرفتن جهت وزش باد در دورترین نقطه از سالنها احداث گرد بنحوی که در بهداشت منطقه و واحد مرغداری تأثیر منفی نداشته باشد.
    20- اطاق کالبدگشائی به تناسب ظرفیت هر فارم در محل مناسب ونزدیک به محل دفع تلفات تاسیس گردد وقابل شستشو و ضدعفونی باشد.
    21- واحد مرغدرای می بایست دارای منابع سوخت کافی و با ظرفیت مناسب باشد ومنابع مذکور در جوار حصار مرغداری تعبیه گردد بنحوی که جهت تخلیه سوخت نیاز به ورود وسیله نقلیه به داخل مرغداری نباشد.
    22- فاصله لازم بین منابع تامین سوخت و آب مصرفی مرغداری بمنظور جلوگیری از نشت مواد سوختی به شبکه آب رسانی رعایت گردد.
    23- دیوارها وسقف سالن های پرورش میبایست دارای عایق بندی مناسب باشد.
    24- کف سالنها وتاسیسات از سطح زمین محوطه بیرونی بمنظور جلوگیری از نفود آب و رطوبت و عوارض بعدی آن بالاتر قرار گیرد.
    25- طول وعرض و ارتفاع سالنها بسته به آب وهوای مختلف وسیستم پرورشی به منظور تامین تهویه مناسب وجلوگیری از تغییرات شدید حرارت در نظر گرفته شود.
     
    26- برای هر سالن اتاق سرویس جهت جلوگیری از ورود مستقیم هوای بیرونی . نصب مخزن جهت آب داروئی و اقدامات کنترلی گله وسایر تجهیزات در محل مناسب در نظر گرفته شود.
    27- در سیستم تهویه سالن های پرورش مواد زیر بعنوان نکات لازم جهت طراحی سیستم تهویه پیشنهاد میگردد :
    1- میزان هوای لازم بر اساس وزن زنده پایان دوره ،‌حداکثر گرمای محیط ووضعیت رطوبت در طول سال میبایست در نظر گرفته شود تا هوای مورد نیاز تامین گردد .
    (‌جدول پیشنها ی بعنوان راهنما ضمیمه میباشد).
    2- سرعت جریان هوا در سالن حداکثر 2/0 متر درثانیه باشد.
    3- نحوه ورود هوا بنحوی تنظیم شود که ضمن رعایت بند 1و2 از ایجاد کوران در سالن جلوگیری بعمل آید.
    4- سیستم های تهویه با توجه به شرایط آب و هوای منطقه ای ونکات فوق بصورت انگوهای مناسب توسط کارشناسان ذیربط طراحی گردد.
    5- وضعیت خروجی سیستم تهویه بایستی دارای شرایط زیر باشد:
    الف – نصب کانال فلزی ( داکت )‌ بمنظور جلوگیری از پخش هوای داخل بر روی هواکش ها توصیه میگردد .

     

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله ضوابط بهداشتی صنعت پرورش طیور گوشتی

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله ضوابط بهداشتی صنعت پرورش طیور گوشتی, مقاله در مورد تحقیق مقاله ضوابط بهداشتی صنعت پرورش طیور گوشتی, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله ضوابط بهداشتی صنعت پرورش طیور گوشتی, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله ضوابط بهداشتی صنعت پرورش طیور گوشتی, تحقیق درباره تحقیق مقاله ضوابط بهداشتی صنعت پرورش طیور گوشتی, مقاله درباره تحقیق مقاله ضوابط بهداشتی صنعت پرورش طیور گوشتی, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله ضوابط بهداشتی صنعت پرورش طیور گوشتی, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله ضوابط بهداشتی صنعت پرورش طیور گوشتی ، موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله ضوابط بهداشتی صنعت پرورش طیور گوشتی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت