تحقیق مقاله ماشین های برداشت پنبه

تعداد صفحات: 22 فرمت فایل: word کد فایل: 13158
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت
قیمت قدیم:۱۲,۵۰۰ تومان
قیمت: ۸,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله ماشین های برداشت پنبه

    کمی بیش از 100 سال نمی گذرد که اولین ماشین برداشت پنبه ساخته شد و کشاورزان برای برداشت پنبه از آن اشتیاق نشان دادند. طی این سالها انواع مختلفی از ماشینهای طراحی شددند و به ثبت رسیده اند که بعضی از آنها بدون شکل همین کار مطلوب امروزی را انجام می دهند.

    اگرچه شماری از عوامل وجود دارند که از آن روز تا الان تغییر یافته اند. یک کشاورز پنبه نسبتا زحمت زیادی را باید متحمل شود تا عمل برداشت پنبه را انجام دهد . او به دنبال ماشینی است که از لحاظ تمیزی با دست چینی پنبه قابل مقایسه باشد و همزمان هیچ پنبه ای در ردیفها دیده نشود.

    برداشت پنبه یکی از مشکل ترین برداشت های مکانیکی در میان محصولات اصلی ماست. غوزه های پنبه در بیشتر مناطق در یک زمان نمی رسند دست بشر قادر است از گیاه پنبه وش پنبه را جدا نماید بدون آنکه برگها از دست بروند یا شاخه ها و یا کل گیاه آسیب ببینند اما بسیار مشکل است که این کار را به صورت مکانیکی انجام داد.

     

    انواع ماشینهای برداشت پنبه به دو دسته اند:

    پنبه چین ها: سوزنهای چرخان که در داخل غوزه های باز می پیچند و به برگها و غوزه های باز نشده آسیب نمی رسانند.

    غوزه چین ها: که غوزه ها را نیز از زمین برداشت می نماید.

     

    پنبه چین

    اگرچه غوزه چین هم نوعی از ماشین برداشت پنبه می باشد اما عمل برداشت آن با پنبه چین کاملا متفاوت است.

    پنبه چین کاری همانند دست چینی پنبه را انجام می دهد که فقط دسته های وش از غوزه های باز شده بوته پنبه جدا می شوند.

     

    انواع پنبه چین ها :

    چهار روش برای دسته بندی پنبه چین ها وجود دارند.

    نوع سوار شدن روی تراکتور

    با تعداد ردیفهای برداشت

    با ارتفاع طبلک برداشت

    با نوع دوک مورد استفاده

     

    واحدهای چیدن پنبه ممکن است روی یک تراکتور مثل یک وسیله تراکتور نصب شوند یا خودرو باشند. تک ردیفه و دو ردیفه از هر دو نوع خودرو و تراکتور سوار موجود می باشند. شکل 13-20 و 14-20 پنبه چین  خودرو نشان داده شده در 13-20 دارای طبلک بلند است و بیست ردیف دوک در هر طبلک دارد. برای برداشت انواع بلند پنبه مناسب است. نوع کوتاه آن 14 ردیف دوک دارد که برای پنبه هایی با ارتفاع اندک مناسب است دو نوع عمومی دوک وجود دارد.

    دوک دندانه باریک شونده که با سه یا چهار ردیف از دندانه های ماشینکاری شده مجهز شده است (شکل 15-20) و برای گرفتن و نگهداشتن الیاف پنبه طراحی شده است هنگامی که دسته کامل دور دوک پیچیده می شوند. این دوک ها مرطوب می شوند تا وش پنبه را از کثیفی و پرز و صمغ پاک نمایند.

    دوک های راست ممکن است فقط اندکی ریز باشند این نوع دوک مرطوب می شوند تا به الیاف پنبه کمک کنند که به دوک ها بچسبند بنابر این دسته ها  می توانند دور دوک بپیچند درست هنگامی که از غوزه برداشته می شوند.

     

     

    انواع دوک های سوار :

    دو روش عمده برای ترتیب قرارگیری دوک ها وجود دارد که طبلکی (استوانه ای) و تسمه زنجیری می باشند.

    سوزنهای استوانه ای به این خاطر به این نام نامیده می شوند چون سوزنها روی یک استوانه مرتب می شوند یا مثل یک طبلک روی، آن قرار می گیرند. سوزنها روی یک نوار سوار می شوند بالای هر کدام یک بازوی لنگ وجود دارد و یک یاتاقان که روی مسیر بادامکی حرکت می کند میله های پنبه چین طوری می چرخند که وقتی دوکها وارد بوته های پنبه می شوند فاصله بین هر ردیف سوزن از دریف دیگر 2/1 اینچ می باشد در این صورت فاصله افقی و عمودی آنها 2/1.1 اینچ می باشد استوانه های پنبه به صورت جفت کار می کنند هر استوانه در هر ردیف کاشت قرار دارد اما درست در مقابل همدیگر قرار ندارند که در شکل پایین  دیده می شود. استوانه میله های پنبه چین و سوزنها تقریبا در یک سرعت می چرخند که همان سرعت حرکت تراکتور در ردیفها می باشد. سوزنها  می توان در دو دنده تراکتور تنظیم نمود تا بچرخند که این سرعت از دنده اول تراکتور با سرعت 2000 دور در دقیقه تا دنده دوم 2700 دور در دقیقه تغییر می نماید.

    حالت ایده آل برای چرخش استوانه طولی 60 دور در دقیقه و عقبی 79 دور در دقیقه می باشد. بعضی از ماشینها در هر ردیف 20 سوزن در هر نوار دارند و بعضی تنها 12 یا 14 عدد دارند. البته اینها فقط به حالت کوتاه و بلند تقسیم می شوند. چون که تعداد سوزنها بین 12 تا 16 متغیر است. بنابر این در هر ماشین چیزی حدود 600-360 سوزن داریم. ترتیب سوزنهای ته زنجیری به این دلیل به این نام نامیده شده است که سوزنها به یک زنجیر بی انتها متصل شده اند . هر نوار شامل 80 میله سوزن یا به یک نوار تخته های متصل می باشد که هر کدام شامل 16 تا می شوند که تقریبا صاف می باشند و در جمع 1280 سوزن می باشند. نوار چیزی در حدود 3 دور در دقیقه حرکت می نماید عموما سوزنها از یک طرف بوته پنبه را در برمی گیرند اگر دو نوار سوزنها طراحی گردد که در مقابل همدیگر قرار داشته باشند بوته پنبه را از دو طرف در بر می گیرد.

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله ماشین های برداشت پنبه

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله ماشین های برداشت پنبه, مقاله در مورد تحقیق مقاله ماشین های برداشت پنبه, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله ماشین های برداشت پنبه, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله ماشین های برداشت پنبه, تحقیق درباره تحقیق مقاله ماشین های برداشت پنبه, مقاله درباره تحقیق مقاله ماشین های برداشت پنبه, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله ماشین های برداشت پنبه, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله ماشین های برداشت پنبه ، موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله ماشین های برداشت پنبه
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت