تحقیق مقاله رایگان روماتیسم قلبی

تعداد صفحات: 5 فرمت فایل: word کد فایل: 14193
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: علوم پزشکی
قیمت: ۰ تومان
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله رایگان روماتیسم قلبی

    شناخت

    گلو درد میکروبی‌ یا گلو درد استرپتوکوکی Strep throat بیماری بسیار شایعی نزد کودکان است و متاثر ازمیکروبی از خانواده استرپتوکوک به نام استرپتوکوک بتا همولیتیک گروه آ Group A Beta hemolytic streptococcal می باشد. این باکتری معمولا از راه تماس مستقیم هوا، ترشحات دهان، حلق و بینی از فردی به فرد دیگر منتقل می ‌شود. گلو دردی سختی است همراه با تب و سرخی ناحیه گلو با پوشش سفید رنگ ، اگر فورا زیر نظر پزشک از طریق آزمایش بیوتیکی کشف و معالجه پنی سیلین نشود، ممکن است ظاهرا بهبود یابد ولی این احتمال وجود دارد که پس از بهبود گلو درد، استرپ به مفصل های مغز و مخصوصا قلب سرایت کند و با ایجاد تورم و التهاب به ماهیچه قلب و دریچه های آن صدمه بزند.

    نشانه ها

    شیوع تب روماتیسمی یا تورم قلبی بیشتر در سنین حدود چهار تا پانزده سالگی دیده می شود و همراه است با سردرد، گلودرد، تب، تورم و قرمزی لوزه ها، درد شدید در هنگام بلع غذا، تورم غدد گردن، بی اشتهایی، کسالت و بی رمقی مفرط، تهوع و استفراغ، تنگی نفس، تورم پاها . . .

    مداوا

    بهترین علاج برای این بیماری تشخیص به موقع و درمان درست گلودردهای استرپتوکوکی و مصرف کامل دارو های تجویز شده توسط پزشک، به منظور پیشگیری از ابتلا به روماتیسم و عارضه قلبی است. اگر شخص خودسرانه ترتیب معالجه را بدهد و یا پس از بهبودی سطحی مصرف دارو ها را قطع نماید، ممکن است ظاهراً بهبودی یابد، ولی چند سال بعد که برای بیماری دیگری نزد پزشک برود، پزشک با شنیدن صدای قلبش متوجه صداهای اضافی می گردد که به این معناست که بیماری استرپ پس از بهبودی ظاهری سراغ سایر قسمتها مخصوصا قلب رفته است. تب روماتیسمی باعث میشود دریچه های قلب روی هم بچسبند یا تقریبا آزاد و رها شوند در این حالت دریچه ها نمی توانند به خوبی مسدود و یا باز و بسته شوند و جریان خون به آزادی و بدون کنترل از طریق دریچه صورت گیرد، لذا نشت و جهش خون مشاهده می شود و بطن برای تحمل خون بیشتر بزرگتر و گشاده تر می شود. برای نجات بیمار راهی جز عمل جراحی و تعویض و مرمت دریچه معیوب وجود ندارد .

    درمان گلودرد را جدی بگیرید

     

     

    روماتیسم قلبی در اثر گلودرد چرکی در بسیاری از کشورهای جهان، بیماری ‌های قلبیمهم‌ ترین عامل مرگ و میر انسان ‌هاست و از بین بیماری‌ های قلبی، "روماتیسم قلبی"یا "تب روماتیسمی"کاملا قابل پیشگیری است.
    بیماری تب روماتیسمی در کشور، از اهمیت به سزایی برخوردار است و هر سال علاوه بر تلفات جانی قابل توجه، بار اقتصادی سنگینی بر دوش جامعه تحمیل می ‌کند.
    اگرچه منشا این بیماری، یک عفونت است، اما پیشگیری از آن وابسته به رفتار مناسب فرد در واکنش به این بیماری می ‌باشد. این رفتار مناسب نیز قابل آموزش و یادگیری است.
    بیماری تب روماتیسمی بیشتر کودکان را مبتلا می ‌سازد و بیمار را به تدریج از پا در می ‌آورد. کُند بودن پیشرفت بیماری سبب می ‌گردد که والدین کودک مدت زیادی شاهد رنج بردن فرزندانشان باشند.
    بسیاری از این کودکان به علت عوارض حاصل از بیماری روماتیسم قلبی در بیمارستان بستری می ‌شوند و نیرو و بودجه زیادی صرف درمان پزشکی یا جراحی آن ها می‌ گردد که در بعضی موارد ممکن است نتیجه بخش نبوده و منجر به مرگ و ناتوانی دائمی آن ها گردد.
    در صورتی که تب روماتیسمی به قلب بیمار سرایت کند؛ معمولا عوارض آن برای همیشه در قلب بیمار باقی می‌ ماند.
    همچنین عده زیادی از بیماران پس از بهبودی و مرخص شدن از بیمارستان، برای پیگیری به درمانگاه مراجعه نمی کنند و به علت عدم آگاهی، داروهای لازم را مصرف نمی‌ نمایند که این خود خطراتی برای آن ها در بردارد.
    علت بروز روماتیسم قلبی، درمان ناقص گلودرد استرپتوکوکی (گلودرد چرکی) می‌ باشد. میکروبی از خانواده استرپتوکوک به نام استرپتوکوک بتاهمولیتیک گروه A در این بیماری نقش دارد.
    این میکروب معمولا از راه تماس مستقیم هوا، ترشحات دهان، حلق و بینی از فردی به فرد دیگر منتقل می ‌شود. اپیدمی های (همه‌ گیری‌ های) وسیع گلودردهای چرکی ممکن است به دنبال مصرف مواد غذایی‌ آلوده اتفاق بیفتد.
    علایم ابتلا به گلودردهای استرپتوکوکی یا چرکی تبشدید، لرز، دردهای شدید گلو، بی‌ اشتهایی، گاهی تهوع و استفراغ و اشکال در خوردن غذا از علایم این بیماری می ‌باشد.
    بیماری روماتیسم قلبی در کودکان زیر پنج سال کم و حداکثر شیوع بیماری بین سنین 7 تا 12 سال (سنین مدرسه) است.
    تشخیص زودرس و درمان به موقع گلودردهای چرکی و جلوگیری از عود آن باعث پیشگیری از ابتلا به روماتیسم و عارضه قلبی آن می ‌گردد.
    با توجه به اینکه عدم توجه و دقت لازم در درمان صحیح تب روماتیسمی، در نهایت به معلولیت جسمی و روانی منجر می ‌گردد، ضروری است که اولیای مدرسه و والدین با این مشکل، جدی برخورد نمایند.
    در صورتی که تب روماتیسمی به قلب بیمار سرایت کند؛ معمولا عوارض آن برای همیشه در قلب بیمار باقی می‌ ماند.
    اگر فرزند شما به گلودرد مبتلا شد، بیماری او را جدی بگیرید و حتما به پزشک مراجعه کنید و از خود درمانی جدا پرهیز نمایید.
    درمان بهترین علاج برای این بیماری، تشخیص به موقع و درمان صحیح گلودردهای چرکی و مصرف کامل داروهای تجویز شده توسط پزشک، به منظور پیشگیری از ابتلا به روماتیسم و عارضه قلبی است.
    اگر شخص خودسرانه ترتیب درمان گلودرد چرکی را بدهد و یا پس از بهبودی نسبی، مصرف داروها را قطع نماید، ممکن است ظاهراً بهبود یابد، ولی چند سال بعد که در اثر یک بیماری دیگر نزد پزشک برود، پزشک با شنیدن صدای قلبش متوجه صداهای اضافی می گردد که نشان می دهد بیماری گلودرد پس از بهبودی ظاهری، سراغ سایر قسمت ها مخصوصا قلب رفته است.
    تب روماتیسمی باعث می شود دریچه هایقلبروی هم بچسبند، یا تقریبا آزاد و رها شوند. در این حالت دریچه ها نمی توانند به خوبی باز و بسته شوند و جریان خون نمی تواند به طور آزاد از طریق دریچه ها صورت گیرد، لذا نشت و جهش خون مشاهده می شود و قلب برای تحمل خون بیشتر بزرگ تر و گشادتر می شود.
    برای نجات بیمار راهی جز عمل جراحی و تعویض و مرمت دریچه معیوب قلبی وجود ندارد.
  • فهرست و منابع تحقیق مقاله رایگان روماتیسم قلبی

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله رایگان روماتیسم قلبی, مقاله در مورد تحقیق مقاله رایگان روماتیسم قلبی, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله رایگان روماتیسم قلبی, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله رایگان روماتیسم قلبی, تحقیق درباره تحقیق مقاله رایگان روماتیسم قلبی, مقاله درباره تحقیق مقاله رایگان روماتیسم قلبی, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله رایگان روماتیسم قلبی, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله رایگان روماتیسم قلبی ، موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله رایگان روماتیسم قلبی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت