تحقیق مقاله جلوتر از زمان حرکت کنید

تعداد صفحات: 11 فرمت فایل: word کد فایل: 14793
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مدیریت
قیمت قدیم:۸,۵۰۰ تومان
قیمت: ۶,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله جلوتر از زمان حرکت کنید

    چکیده

    این مقاله فنون مدیریت زمان را مورد بررسی قرار می‌دهد. تعیین اهداف کاری و شخصی، تحلیل عوامل اتلاف وقت، کاهش وقفه‌ها و ایجاد تمرکز، کار با برگه‌ها و اسناد، بایگانی مدارک، محیط کار مناسب، کنترل زمان تلفن و واگذاری یا تفویض بخشی از مسئولیت‌ها و اختیارات رئوس مطالب این مقاله را تشکیل می‌دهند.

    1- مقدمه

    آیا تا به حال احساس نکرده‌اید مانند خرگوش سفید در داستان آلیس در سرزمین عجایب هستید؟ ... همیشه در عجله‌اید اما هرگز به آنچه که می‌خواهید نمی‌رسید. آیا شما هم ساعات طولانی کار می‌کنید ولی همیشه این حس را دارید که اهدافتان در حال گریز هستند؟

    وقتی حمایت از کارکنان کاهش می‌یابد فشار کار هجوم می‌آورد و آنها مجبور می‌شوند سخت‌تر، طولانی‌تر و سریع‌تر کار کنند. مدیریت زمان و رویه واگذاری بخشی از وظایف کاری به همکاران، دیگر یک موضوع تجملی نیست. این مهارت‌های اساسی ابقاء شده‌اند. افزایش معلومات و تجربیات و استفاده از روش‌های مدیریت زمان باعث افزایش کارآیی و پیشرفت سریع و مستمر در محل کار می‌شود.

     

    2- تعیین اهداف

    قبل از این که بخواهید جزئیات مدیریت زمان را مشخص نمایید، می‌بایست به یک چشم‌انداز گسترده نگاه کنید. پایه و اساس کار داشتن یک شناخت صحیح از اهداف و اولویت‌هاست. سپس به جای آشفتگی و تغییر مسیرهایی که باعث می‌گردد از موضوع اصلی منحرف و در نتیجه ناامید شوید می‌توانید فعالیت‌های روزانه را برای پیشبرد اهداف تنظیم کنید. وقتی اهداف را مشخص می‌کنید ویژگی‌های زیر را در نظر داشته باشید:

    اهداف باید مشخص، قابل اندازه گیری، دستیابی و زمان‌بندی باشند.

    اهدافی را مد نظر قرار دهید که شما را در حد اعلای انگیزه‌دهی قرار می‌دهد و امکان بروز قابلیت‌هایتان را فراهم می‌سازد.

    ضروری است که از ابتدا با حس دستیابی به موفقیت شروع به فعالیت کنید و این امر تنها با تعیین اهداف در حیطه منابع، بودجه، چارچوب زمانی و محدودیت‌های سازمانی امکان پذیر است. هنگامی که اهداف کاری را مشخص کردید آنها را در مقوله‌های ذیل سازماندهی کنید:

    اهداف بلند مدت (شش ماه تا یک سال)

    اهداف میان مدت (یک تا شش ماه)

    اهداف کوتاه مدت (روزانه، هفتگی، ماهانه)

    سه هدف اصلی را در هر مقوله به ترتیب اهمیت بنویسید. برگه اهداف را در دسترس بگذارید و در آغاز و پایان هر روز کاری به آن مراجعه کنید. آیا وظایفی که به آنها معطوف شده‌اید در راستای اهداف توضیح داده شده است؟ آیا کمک می‌کنند که به اولویت‌هایتان برسید و آنها را کامل کنید؟ همیشه کارهای اداری اضافی و غیرقابل پیش بینی که به طور خودکار سر می‌رسند وجود دارند. اما قسمت عمده روز کاری (در حدود ۸۰ درصد) باید به فعالیت‌هایی که مربوط به اهداف است، اختصاص پیدا کند.

    اگر می‌بینید بخش عمده‌ای از وقتتان صرف کارهایی می‌شود که در رسیدن به اولویت‌ها کمک نمی‌کند یک ارزیابی مجدد و جدی ضروری است. به عقب برگردید و عواملی را که باعث اتلاف وقت می‌شود شناسایی کنید. راه‌هایی را جستجو نمایید که این مزاحمت‌ها را از بین می‌برد و تلاش نمایید تا کارها را به صورت مناسب بین نیروهای کاری تقسیم کنید.

    3- تحلیل عوامل اتلاف وقت

    اغلب اوقات اتلاف کننده‌های وقت، روز ما را به هم می‌ریزند و مانع از این می‌شوند که ما روی اهدافمان تمرکز کنیم. در حالی که با ناامیدی احساس می‌نمایید در زمان گیر افتاده‌اید با یک یا چند تغییر ساده می‌توانید عوامل اتلاف وقت را از بین ببرید. برای مدتی درنگ نموده و آنچه را که مهم‌ترین استفاده از وقت‌تان به حساب می‌آید، بررسی کنید. سپس عامل ویژه‌ای را که ممکن است در این استفاده ترجیحی از وقت دخالت کند، مشخص سازید.

    3-1- مهمترین عوامل اتلاف وقت

    جلسات غیر ضروری

    میز یا محدوده کار نابسامان

    تلفن‌های غیرضروری

    صرف وقت زیاد برای پاسخگویی به نامه‌ها

    دسته بندی اوراق بیش از یک بار در روز و صرف زمان طولانی برای سازماندهی آنها

    مشکل داشتن با تکنولوژی(اختلال در کار کامپیوترها)

    صرف وقت زیاد در ترسیم برنامه‌های کاری برای دیگران

    اختصاص زمان طولانی به برنامه ریزی

    اختصاص زمان طولانی به تحلیل اشتباهات

    اختصاص زمان طولانی به پروژه مستندسازی

    تلاش بیهوده برای جلب توجه دیگران به کارهای انجام شده

    انجام کارهایی که می‌توان به دیگران محول نمود.

    انجام کار بدون بازده در اوج خستگی

    تغییر برنامه زمان بندی سفرها

    تغییر اولویت‌ها به خاطر تغییر مدیریت‌ها

     

    لیست عوامل اتلاف وقت را بررسی و مواردی را که با آن مواجه هستید، علامت بزنید. سپس مهم ترین آنها را از ۱ تا ۵ شماره گذاری کنید. شماره ۵ نامناسب ترین وضعیت است.

    شاید انرژی و حواس شما صرف جلسات غیرضروری و کارهای اداری بی‌پایان می‌شود. جلساتی را که باید در آن شرکت کنید، بررسی نمایید. بدون این فرض خودکار که حضورتان در جلسات مورد نیاز است، از مسئولان درباره نقشتان در جلسات سئوال کنید. خواهید دید که اغلب اوقات حضورتان ضروری نیست. هم چنین بپرسید آیا امکانش هست جلسات را بعدازظهرها برگزار کنند تا صبح‌ها را برای کاری که فکر خلاق می‌خواهد، کنار بگذارید. به عنوان یک شرکت کننده فعال در جلسات دستور و اهداف جلسه را خواستار شوید.

    ممکن است بخش عمده‌ای از وقت تان صرف خواندن و پاسخ دادن به نامه ها (به خصوص نامه‌های الکترونیکی) شود. از همکارانتان درخواست کنید که رونوشت همه نامه‌ها را برایتان ارسال نکنند، مگر آن که اطلاعات آنها مستقیماً مربوط به شما باشد.

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله جلوتر از زمان حرکت کنید

    فهرست:

    ندارد.
     

     

    منبع:

    روزنامه همشهری،‌ پنجشنبه 3 شهریور 1384، سال سیزدهم، شماره 3783 ، صفحه 10.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله جلوتر از زمان حرکت کنید, مقاله در مورد تحقیق مقاله جلوتر از زمان حرکت کنید, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله جلوتر از زمان حرکت کنید, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله جلوتر از زمان حرکت کنید, تحقیق درباره تحقیق مقاله جلوتر از زمان حرکت کنید, مقاله درباره تحقیق مقاله جلوتر از زمان حرکت کنید, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله جلوتر از زمان حرکت کنید, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله جلوتر از زمان حرکت کنید ، موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله جلوتر از زمان حرکت کنید
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت