تحقیق مقاله 10 تمرین ورزشی برای تقویت عضلات پا

تعداد صفحات: 18 فرمت فایل: مشخص نشده کد فایل: 22363
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: تربیت بدنی
قیمت قدیم:۸,۵۰۰ تومان
قیمت: ۶,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله 10 تمرین ورزشی برای تقویت عضلات پا

     

    دراینجا به 10 تمرین ورزشی اشاره خواهیم کرد که بتواند به عضلانی تر کردن پائین تنه شما کمک کند
    تمرین شماره 10: جهش به سمت جلو
    طوری بایستید که پاهایتان از وسط باز باشد و دمبل ها را در اطراف بدن نگه دارید. قدمی بلند با پای راستتان به سمت جلو برداشته و وقتی پای راست به زمین نشست آن را 90 درجه خم کنید به صورتی که زانو عقب تر از پنجه پا قرار گیرد. و در همین حالت پای چپ را نیز به سمت زمین خم نمایید.
     
    دوباره خود را بلند کرده و به عقب بروید و به حالت اولیه در آیید و این حرکت را دوباره تکرار کنید. سعی کنید که 3 یا 4 ستِ 8 تا 12 تایی برای هر پا انجام دهید. اگر می بینید که بدنتان باز هم کشش دارد و می توانید انجام دهید، وزن دمبل ها را بالاتر ببرید.
     
    تمرین شماره 9: عضلات ساق پا
    روی پاشنه پا ایستاده و در حالی که دمبل ها را در اطرافتان نگه داشته اید، خود را به سمت پنجه بکشانید. و دوباره روی پاشنه بروید. این حرکت را برای 3 یا 4 ستِ 8 تا 12 تایی ادامه دهید و اگر احساس کردید که زیاد برایتان سنگین نیست وزن دمبل ها را بالا ببرید.
     
    عضله های کار شده: عضلات ساق پا
     
    تمرین شماره 8: چرخش پا
    روی دستگاه چرخش پا رفته و دستگیره ها را محکم بگیرید و نوار پا دقیقاً بالای پاشنه قرار گیرد. پاهایتان را طوری خم کنید که پاشنه برسد به باسن، اما نیازی نیست که حتماً آن را لمس کند. به آرامی آن را عقب بیاورید. این حرکت را برای 3 یا 4 ستِ 8 تا 12 تایی ادامه دهید و حواستان باشد که از وزنه های مناسب استفاده کنید.
     
    عضلات کار شده: عضلات ساق پا
     
    تمرین شماره 7: کشش پا
    روی دستگاه کشش پا نشسته، در حالیکه زانوهایتان را خم کرده اید و نوار پا روی ساق پایتان قرار گرفته است. پاهایتان را صاف کنید تا جایی که با زمین موازی باشند. و دوباره آنها را به حالت اولیه برگردانید. این حرکت را هم برای 3 یا 4 ستِ 8 تا 12 تایی تکرار کنید.
     
    تمرین شماره 6: وزنه های سنگین
    طوری بایستید که پاها به اندازه عرض شانه از هم باز باشد. حواستان باشد که زانوهایتان قفل نباشد. وزنه ها را در دست نگه داشته به صورتی که کف دست ها به سمت پائین باشد. آرنج ها نیز نباید قفل باشد. پشتتان را صاف کرده، به جلو روی کمر خم شوید و وزنه ها را به سمت جلو آورده به قوزک پا برسانید. با استفاده از پشت زانو و باسن دوباره به حالت اولیه برگردید. در اینجا لرزش را در بدنتان حس خواهید کرد.
     
    تمرین شماره 5: عضلات پشت ران
    روی دستگاه رفته و دستگیره ها را محکم بگیرید و یک پا را روی جاپایی بگذارید. با استفاده از ماهیچه های کپل صفحه ی جاپایی را تا جایی که ران ها با باسن در یک خط قرار گیرند بکشید. این کار ار برای 3 یا 4 ستِ 8 تا 12 تایی تکرار کنید.
     
    عضلات کار شده: عضلات پشت ران
     
    تمرین شماره 4: زانوهای چمباتمه
    با پاهای باز طوری که یک پا جلوی آن دیگری قرار گیرد و تقریباً به اندازه ی 1.5 فوت از هم فاصله داشته باشند بایستید. دمبل ها را در اطراف بدن نگه دارید. زانوهایتان را خم کرده طوری که زانوی جلویی زاویه ی 90 درجه داشته باشد و حتماً حواستان باشد که زانو از پنجه جلو نزند. و زانوی پشتی باید زمین را لمس کند. دوباره خود را به حالت اولیه برگردانید و این کار را برای هر پا در 3 یا 4 ستِ 8 تا 12 تایی ادامه دهید.
     
     
    تمرین شماره 3: چمباتمه سومو
    در دستگاه طوری بایستید که وزنه ها پشت شانه هایتان قرار گیرند نه گردنتان و پاهایتان هم کمی از عرض شانه بیشتر باز باشد و پنجه هایتان کمی متمایل به بیرون باشد. به پشت بنشینید تا جایی که ران هایتان با زمین موازی شود. به آرامی بلند شوید. این حرکت را در 3 یا 4 ستِ 8 تا 12 تایی انجام دهید.
     
    عضلات کار شده: عضلات داخل ران
     
    تمرین شماره 2: چمباتمه
    طوری بایستید که پاها به اندازه عرض شانه از هم باز باشند. و پنجه ها یا به سمت جلو یا کمی به سمت بیرون متمایل باشند. وزنه را روی پشت شانه ها بگذارید. میله را طوری بگیرید که دست ها کمی بیشتر از عرض شانه باز شوند. پشتتان را صاف نگه داشته و به آرامی عقب بنشینید طوری که زانوهایتان خم شوند و ران ها با زمین موازی باشند و با استفاده از پاشنه پا به حالت اولیه برگردید. این حرکت را هم برای 3 یا 4 ست 8 تا 12 تایی ادامه دهید.
     
     

     

     
    تمرین شماره 1: فشار روی پا
    در دستگاه فشار پا، پاهایتان را روی صفحه طوری که ران ها از هم جدا باشند باز نگه دارید. پنجه ها کمی به سمت بیرون متمایل باشند. صفحه را پایین بیاورید تا جایی که زاویه زانوهایتان 90 درجه شود. صفحه را دوباره به بالا بکشید تا پاهایتان تقریباً صاف شوند. زانوهایتان را قفل نکنید. این حرکت را برای 3 یا 4 ستِ 8 تا 12 تایی تکرار کنید. برای اینکه تاثیر بیشتری داشته باشد، سعی کنید هر پا را جداگانه انجام دهید. .
     
    10 حرکت بی نظیر برای تقویت عضلات باسن
     
     
    آیا شما از قسمت پشت بدن خود راضی هستید؟ بیشتر ما که از آن راضی نیستیم. آنجا معمولا خیلی بزرگ،
    کوچک، نرم و شل هستند. انجام تمرین های مناسب و حرکات ورزشی مربوط به این قسمت از بدن تغییرات
    چشمگیری را در این نقطه به وجود می آورد و به شما کمک می کند تا عضلات باسن خود را به سختی سنگ
    در آورید. حال به چند نمونه از این حرکات و تمرین های کششی که نقش مهمی را در استحکام بخشیدن به
    عضلات مختلف پشت شما ایفا می کنند اشاره میکنیم.
     
    1- اسکات
     
     
    این تمرین تاثیر بسزایی برروی عضلات باسن و ران شما میگذارد.
    این حرکت را می توان به طرق مختلف انجام داد. از جمله بر روی صندلی که تصویر آن را مشاهده می کنید. پاها را به عرض باسن
    خود باز کنید سپس تا آنجا که میتوانید تنه خود را به زمین نزدیک کنید. توجه داشته باشید که در طول حرکت شکم تو، کمر صاف و
    زانوها در پشت پنجه ها قرار داشته باشند. اجازه دهید تا باسن شما به آرامی به صندلی برخورد نماید و سپس در هنگام بلند شدن عضلات باسن را تا آنجا که میتوانید فشرده و منقبض کنید.
     
    2- جهش
     
    از آنجایی که در این حرکت از پای خود برای ایجاد تعادل و توازن
    استفاده می کنید تاثیر بسزایی را در پرورش عضلات بالای ران
    می گذارید. بایستید و پای خود را به صورت ایستا بر بالای یک مرز
    مشخص قرار دهید. موقعیت پرش به خود بگیرید و پای خود را به
    سمت موقعیت مورد نظر برانید. در این حالت خم شدن پای راست
    بلامانع است. در این تمرین می بایست زانوی سمت راست پشت پنجه ها، شکم تو و نیم تنه از کمر به بالا راست و مستقیم قرار داشته باشد. به آرامی
    پای چپ را به عقب بیاورید تا به حالت اولیه باز گردد. این حرکت را 8-12 مرتبه تکرار کنید و پاها را عوض و حرکت را برای هر پا 2-3 ست تکرار کنید.
     
    3- کشش ران ها
     
    در این حرکت ممکن است سوزش خفیفی را در عضلات عقب ران و باسن خود احساس کنید. به حالت دمر بر روی یک پله و یا یک سکو دراز بکشید و باسن خود را بر روی لبه پله قرار دهید. پاهای خود را صاف کنید بطوریکه پنجه ها به آرامی بر روی زمین قرار گیرند سپس باسن و عضلات پشتی ران را منقبض کرده و بفشارید. پاهای خود را به سمت بالا هدایت کنید تا با باسن شما موازی شده و هم سطح آن قرار گیرند. برای 2-3 ثانیه این حالت را حفظ کنید. بعد از آن پاها را پایین بیاورید تا انگشتان پا به آرامی به زمین برخورد کنند. این حرکت را برای 2-3 ست 8-12 انجام دهید.
     
    4- کشش ران به سمت خارج
     
    هنگامیکه ران ها تحت فشار قرار می گیرند تاثیر مستقیمی بر روی عضلات باسن می گذارند. این حرکت بسیار آسان بوده و می تواند به حالت ایستاده و یا خوابیده به پهلو انجام پذیرد. بایستید و پای خود را از پهلو به سمت خارج ببرید و آن را چند سانتی متر بالاتر از سطح زمین قرار دهید. توجه داشته باشید که باسن، زانو و کف پا در یک راستا قرار بگیرند و پاها تا حد امکان کشیده شوند. این حرکت را 8-12 مرتبه برای هر یک از پاها تکرار کنید. برای وارد کردن فشار هرچه بیشتر می توانید یک قوزبند 25/0-5/0 کیلوگرمی را نیز به پای خود متصل کنید.
     
  • فهرست و منابع تحقیق مقاله 10 تمرین ورزشی برای تقویت عضلات پا

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله 10 تمرین ورزشی برای تقویت عضلات پا , مقاله در مورد تحقیق مقاله 10 تمرین ورزشی برای تقویت عضلات پا , تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله 10 تمرین ورزشی برای تقویت عضلات پا , مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله 10 تمرین ورزشی برای تقویت عضلات پا , تحقیق درباره تحقیق مقاله 10 تمرین ورزشی برای تقویت عضلات پا , مقاله درباره تحقیق مقاله 10 تمرین ورزشی برای تقویت عضلات پا , تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله 10 تمرین ورزشی برای تقویت عضلات پا , مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله 10 تمرین ورزشی برای تقویت عضلات پا ، موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله 10 تمرین ورزشی برای تقویت عضلات پا
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت