تحقیق مقاله ارتباط بیماری ms با ورزش

مشخص نشده
مشخص نشده
21
مشخص نشده
165 KB
25404
قیمت قدیم:۷,۰۰۰ تومان
قیمت: ۶,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله ارتباط بیماری ms با ورزش

    ورزش و ام اس

     

    ورزش می‌تواند به تخفیف علائم MS کمک کند। اما بسیار مهم است که برای موفق شدن، احتیاط‌های لازم را در یک برنامه‌ی ورزشی در نظر بگیرید. نکته‌ی مهم دیگر این است که بیش از حد به ورزش نپردازید. انجام فعالیتهای ورزشی در بیماران مبتلا به MS باید با احتیاط انجام گیرد و حرکات کششی موجب آسیب نشود. اگر در ورزش افراط کنید ممکن است موجب کشیدگی عضلات و آسیب به سیستم عضلانی شوید. افزایش درد در عضلات منجر به خستگی بیش از حد و وارد شدن استرس به بدن و ذهن می‌شود. قبل از آغاز برنامه‌ی ورزشی با پزشک خود مشورت کنید.پزشک شما ممکن است چه توصیه‌هایی برای شما داشته‌باشد؟
     در باره‌ی نوع ورزشی که مناسب شماست و انواعی از ورزش که باید از آن اجتناب کنید.
     درمورد شدت فعالیتی که باید داشته باشید.
     درباره‌ی دوره و مدت زمانی که باید ورزش کنید و در مورد محدودیتهای فیزیکی شما. مراجعه به سایر متخصصان مانند فیزیوتراپیست می‌تواند به شما کمک کند. فیزیوتراپیست می‌تواند با توجه به نیاز شما نوع ورزشی که مناسب شما باشد را طراحی کند. در این صورت ورزشی که متناسب با علائم بالینی، شکل بدن، نیروی بدنی و سلامت کلی شماست انجام می‌شود.
    چگونه می‌توانید با ایمنی ورزش کنید؟
     همیشه قبل از شروع ورزش با نرمش مناسب بدن را گرم کنید و پس از ورزش نیز با نرمش آرام بدن را سرد کنید.
     به آرامی‌پیش بروید. مثلا اگر قرار است که 30 دقیقه ورزش کنید، با جلسات 10 دقیقه‌ای شروع کنید و به تدریج آن را افزایش دهید.
     در یک محیط امن ورزش کنید। از ورزش در سطوح لغزنده اجتناب کنید، در نور کم ورزش نکنید، قالیچه‌ها را کنار بگذارید و هر چیزی که ممکن است خطری در حین ورزش برای شما ایجاد کند را دور کنید.
     اگر در تعادل مشکل دارید، هنگام ورزش به یک نرده یا تکیه‌گاه تکیه کنید.
     هر زمانی که احساس کردید حالتان خوب نیست و یا ممکن است آسیب بببینید ورزش را متوقف کنید.
     فعالیتی را انتخاب کنید که برای شما جالب باشد و از انجام آن لذت ببرید. ورزشهای ایروبیک آبی، شنا، تای چی و یوگا ورزشهایی هستند که برای بیماران مبتلا به MS مناسب هستند.
    اگر دمای بدن شما بیش از حد افزایش یابد چه اتفاقی خواهد افتاد؟
    برخی از افراد مبتلا به MS به گرما حساس هستند. به این معنا که در مواقعی که بدن گرم می‌شود و دمای آن افزایش می‌یابد علائم بیماری دوباره پدیدار شده و یا بدتر می‌شوند. در هنگام ورزش دمای بدن افزایش می‌یابد.
    چگونه می‌توان از افزایش بیش از حد دمای بدن جلوگیری کرد؟
    * در ساعات گرم روز ، ورزش نکنید و از ورزش در ساعات 10 صبح تا 3 بعد از ظهر خودداری کنید. اگر بیرون از منزل ورزش می‌کنید، سعی کنید صبحها و یا عصرها ورزش کنید.
    مقدار زیادی مایعات خنک بنوشید.
    مراقب حالتهای بدن خود باشید. اگر دچار علائمی‌شدید که قبل از ورزش آنها را نداشتید، آرامتر ورزش کنید و یا ورزش را متوقف کنید تا بدنتان خنک شود.
     شنا، ورزشهای آبی و نرمشهای آبی ایروبیک بدن شما را حین ورزش خنک نگه می‌دارند. قبل از ایکه وارد آب شوید در باره‌ی دمای آب استخر از مسئول استخر سؤال کنید. همچنین مطمئن شوید که سطوح لغزنده در اتاق کمدها و در اطراف استخر وجود نداشته باشد.
    ورزش و بیماری M.S

     

    ورزش می‌تواند به تخفیف علائم MS کمک کند. اما بسیار مهم است که برای موفق شدن، احتیاط‌های لازم را در یک برنامه‌ی ورزشی در نظر بگیرید. نکته‌ی مهم دیگر این است که بیش از حد به ورزش نپردازید. انجام فعالیتهای ورزشی در بیماران مبتلا به MS باید با احتیاط انجام گیرد و حرکات کششی موجب آسیب نشود. اگر در ورزش افراط کنید ممکن است موجب کشیدگی عضلات و آسیب به سیستم عضلانی شوید. افزایش درد در عضلات منجر به خستگی بیش از حد و وارد شدن استرس به بدن و ذهن می‌شود. قبل از آغاز برنامه‌ی ورزشی با پزشک خود مشورت کنید.
    پزشک شما ممکن است چه توصیه‌هایی برای شما داشته‌باشد؟
    * در باره‌ی نوع ورزشی که مناسب شماست و انواعی از ورزش که باید از آن اجتناب کنید.
    * درمورد شدت فعالیتی که باید داشته باشید.
    * درباره‌ی دوره و مدت زمانی که باید ورزش کنید و در مورد محدودیتهای فیزیکی شما.
    مراجعه به سایر متخصصان مانند فیزیوتراپیست می‌تواند به شما کمک کند. فیزیوتراپیست می‌تواند با توجه به نیاز شما نوع ورزشی که مناسب شما باشد را طراحی کند. در این صورت ورزشی که متناسب با علائم بالینی، شکل بدن، نیروی بدنی و سلامت کلی شماست انجام می‌شود.
    چگونه می‌توانید با ایمنی ورزش کنید؟
    * همیشه قبل از شروع ورزش با نرمش مناسب بدن را گرم کنید و پس از ورزش نیز با نرمش آرام بدن را سرد کنید.
    * به آرامی‌پیش بروید. مثلا اگر قرار است که 30 دقیقه ورزش کنید، با جلسات 10 دقیقه‌ای شروع کنید و به تدریج آن را افزایش دهید.
    * در یک محیط امن ورزش کنید. از ورزش در سطوح لغزنده اجتناب کنید، در نور کم ورزش نکنید، قالیچه‌ها را کنار بگذارید و هر چیزی که ممکن است خطری در حین ورزش برای شما ایجاد کند را دور کنید.
    * اگر در تعادل مشکل دارید، هنگام ورزش به یک نرده یا تکیه‌گاه تکیه کنید.
    * هر زمانی که احساس کردید حالتان خوب نیست و یا ممکن است آسیب بببینید ورزش را متوقف کنید.
    * فعالیتی را انتخاب کنید که برای شما جالب باشد و از انجام آن لذت ببرید. ورزشهای ایروبیک آبی، شنا، تای چی و یوگا ورزشهایی هستند که برای بیماران مبتلا به MS مناسب هستند.
    اگر دمای بدن شما بیش از حد افزایش یابد چه اتفاقی خواهد افتاد؟
    برخی از افراد مبتلا به MS به گرما حساس هستند. به این معنا که در مواقعی که بدن گرم می‌شود و دمای آن افزایش می‌یابد علائم بیماری دوباره پدیدار شده و یا بدتر می‌شوند. در هنگام ورزش دمای بدن افزایش می‌یابد.

     

    چگونه می‌توان از افزایش بیش از حد دمای بدن جلوگیری کرد؟
    * در ساعات گرم روز ، ورزش نکنید و از ورزش در ساعات 10 صبح تا 3 بعد از ظهر خودداری کنید. اگر بیرون از منزل ورزش می‌کنید، سعی کنید صبحها و یا عصرها ورزش کنید.
    * مقدار زیادی مایعات خنک بنوشید.
    * مراقب حالتهای بدن خود باشید. اگر دچار علائمی‌شدید که قبل از ورزش آنها را نداشتید، آرامتر ورزش کنید و یا ورزش را متوقف کنید تا بدنتان خنک شود.
    * شنا، ورزشهای آبی و نرمشهای آبی ایروبیک بدن شما را حین ورزش خنک نگه می‌دارند. قبل از ایکه وارد آب شوید در باره‌ی دمای آب استخر از مسئول استخر سؤال کنید. همچنین مطمئن شوید که سطوح لغزنده در اتاق کمدها و در اطراف استخر وجود نداشته باشد.

    ورزش در بهبود بیماری MS تأثیر دارد

     

    درمان های فیزیکی بخش مهمی از درمان در بیماری ام اس است.
    دکتر منصوره نقاء، متخصص مغز و اعصاب به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: بیماران مبتلا به "ام اس" باید به یک شیوه زندگی سالم ادامه دهند که شامل ورزش و رژیم غذایی متعادل است.
    وی افزود: در گذشته پزشکان به بیماران می گفتند که ورزش را متوقف کنند ولی امروزه چنین توصیه ای نمی شود و میزان ورزش بر حسب ناتوانی بیمار متفاوت است و توسط فیزیوتراپیست باید برنامه ریزی شود.
    وی تصریح کرد: البته افزایش گرمای بدن ضمن ورزش و کم آبی بدن، علائم کاذبی از عود بیماری ایجاد می کند که فرد احساس برگشت علائم "ام اس" و یا بدتر شدن وضعیت سلامتی خود را دارد ولی با کاهش درجه حرارت بدن و استراحت علائم فوق محو خواهد شد، بنابراین درمان های فیزیکی، یک بخش مهمی از درمان در بیماری "ام اس" است
  • فهرست و منابع تحقیق مقاله ارتباط بیماری ms با ورزش

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    http://www.ms-links.org

    http://daneshnameh.roshd.ir

    http://www.tebyan.net

    http://www.tebbeghorani.com/papers/ms.htm

    http://www.pezeshk.us

    taghziye.blogpars.com

کلمات کلیدی:  N/A
تحقیق در مورد تحقیق مقاله ارتباط بیماری ms با ورزش, مقاله در مورد تحقیق مقاله ارتباط بیماری ms با ورزش, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله ارتباط بیماری ms با ورزش, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله ارتباط بیماری ms با ورزش, تحقیق درباره تحقیق مقاله ارتباط بیماری ms با ورزش, مقاله درباره تحقیق مقاله ارتباط بیماری ms با ورزش, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله ارتباط بیماری ms با ورزش, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله ارتباط بیماری ms با ورزش

دریافت لینک دانلود به صورت خودکار بلافاصله پس از پرداخت

امکان پرداخت آنلاین از طریق کلیه کارت های عضو شتاب

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول