کاربر گرامی  خوش آمدید ... 

تحقیق مقاله فرآیند خط تولید رب گوجه فرنگی

مشخص نشده
مشخص نشده
11
مشخص نشده
211 KB
25521
قیمت قدیم:۵,۰۰۰ تومان
قیمت: ۳,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله فرآیند خط تولید رب گوجه فرنگی

    بخش رب و پوره

     میوه                                                      

    ماشین آلات خط رب گوجه فرنگی و پوره میوه بسیار به یکدیگر نزدیک بوده و در بعضی موارد می توان به صورت یکسان استفاده نمود.

    ماشین آلات خط رب گوجه فرنگی :  

    1- دستگاه شستشو و سورتینگ گوجه فرنگی

    دستگاههای سورت دارای انواع مختلف بوده ولی آنچه در سورت گوجه فرنگی و میوه جانی چون گلابی ‍،‌‌ سیب ،‌ هلو استفاده میگردد از نوع رولیکی آن (یعنی سیستم کانوایر رولیک می باشد)که می بایست قسمتی که در ارتباط با میوه یا گوجه فرنگی است از جنس استنلس استیل و یا از جنس آلومنیوم باشد. در ساخت دستگاه سورتینگ مذکور می بایست به بسیاری از نکات توجه داشت که بتوان حداکثر راندمان را از سیستم گرفت و نیز مانع از فرسودگی زودرس دستگاه شد ذیلاًچند نمونه از دستگاههای ساخت این واحد را خدمتتان ارائه می گردد چنانچه مورد درخواستی در جدول ذیل نباشد حسب سفارش طراحی و ساخته خواهدشد.

    (جداول در فایل اصلی موجود است)

    دستگاه خردکن

    دستگاه های خردکن دارای انواع مختلفی بوده ولی برای گوجه فرنگی از نوع شانه ای و یا دیسکی استفاده میگردد که نوع شانه ای ضمن اینکه جهت گوجه فرنگی استفاده می شود برای خردکردن میوه های نسبتاًسفت مثل سیب گلابی حتی چقندر نیز قابل استفاده میباشد ذیلاًدو نوع از خردکن های ساخت این واحد خدمتتان ارائه میگردد چنانچه مورد درخواستی در جدول ذیل نباشد حسب سفارش طراحی و ساخته خواهدشد.

    (جداول در فایل اصلی موجود است)

    پس از عملیات خردکردن می بایست گوجه (میوه )خرد شده جهت پیش پزی به داخل دستگاه پیش پزبرده شده در آنجا حرارت داده شود تا مرحله پیش پزی گوجه فرنگی انجام پذیرد که این امر توسط پمپ غلیظ کشی به نام منوپمپ استفاده میگردد .

    - پری هیتینگ :

    پری هیتینگ در گوجه فرنگی به دو صورت انجام میپذیرد:

    1-هات بریک  Hot Break

    2-کلدبریکCold Break   

    تفاوت این دو شیوه پیش پزی فقط در میزان حرارتی است که به گوجه فرنگی داده می شود.

     1-هات بریک :

    همانگونه که از اسم آن مشخص است در این شیوه گوجه فرنگی با دمای بین 90تا95 درجه پیش پزی می گرددکه این امر باعث شل شدن کامل بافت گوجه فرنگی شده لذا در هنگام صاف شدن مقداری از بافت میوه ویا گوجه فرنگی همراه با آب آن جداشده(اصطلاحاً گفته میشود ویسکوزیته آن بالاتر می باشد) که طبعاً رب تولیدشده باویسکوزیته بالاتری خواهد بود با توجه به اینکه گوجه فرنگی می بایست در دمای بالاتری 90الی 95درجه پیش پزی شود لذا باید توجه داشت که در این دما ممکن است دچار سوختگی شویم بدین جهت عامل سوختگی را باید از سیستم حذف و یا کمرنگ نمود که این عمل با مخزن خلا(از جنس استنلس استیل )جهت کاهش حبابهای موجود در گوجه خرد شده انجام می پذیرد .سیستم حرارت دهی هات بریک مانند اغلب مبدلهای صنایع غذایی حرارت دهی غیرمستقیم از نوع   shell & tube می باشد .با توجه به اینکه مبدل ازنوع  shell & tubeاست لذا جهت ایجاد جریان از یک دستگاه پمپ سانتریفوژتمام استیل استفاده میگردد .با توجه به موارد یادشده معمولاًدستگاههای پیش پز هات بریک نسبتاًگرانقیمتتر از انواع دیگرمیباشد ذیلاًمشخصات سه نوع از دستگاههای پیش پز هات بریک ساخت این واحد خدمتتان ارائه میگردد چنانچه مورد درخواستی در جدول ذیل نباشد حسب سفارش طراحی و ساخته خواهدشد.

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله فرآیند خط تولید رب گوجه فرنگی

    فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    ندارد

کلمات کلیدی:  N/A
تحقیق در مورد تحقیق مقاله فرآیند خط تولید رب گوجه فرنگی, مقاله در مورد تحقیق مقاله فرآیند خط تولید رب گوجه فرنگی, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله فرآیند خط تولید رب گوجه فرنگی, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله فرآیند خط تولید رب گوجه فرنگی, تحقیق درباره تحقیق مقاله فرآیند خط تولید رب گوجه فرنگی, مقاله درباره تحقیق مقاله فرآیند خط تولید رب گوجه فرنگی, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله فرآیند خط تولید رب گوجه فرنگی, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله فرآیند خط تولید رب گوجه فرنگی

دریافت لینک دانلود به صورت خودکار بلافاصله پس از پرداخت

امکان پرداخت آنلاین از طریق کلیه کارت های عضو شتاب

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول