تعداد صفحه: ۲ دسته بندی: علوم تغذیه

عرق طارونه :تقویت اعصاب آرام بخش دردمفاصل وروماتیسمی محرک و نیرودهنده قوای جنسی سرکه سیب:ضد چاقی دردمفاصل سرشارازکلسیم وپتاسیم ضدآرتروز وناراحتیهای قلبی ضدچربی خون وفشار خون شادابی و طراوت پوست میکروب کش عرق خارشتری :دافع سنگهای کلیه ومثانه عرق گزنه :پائین آورنده قند خون رافع تنگ نفس قاعده آور عرق مرزه :ضد نفخ ضد ترشی معده درمان اسهالهای حاد ومزمن عرق یونجه :چاق کننده درمان نرمی ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: علوم پزشکی

گیاهی است علفی - یکساله به ارتفاع 80 -20 سانتیمتر که ساقه آن منشعب است و انشعابات به کلاپرکهایی منتهی میشود . برگها بلند و باریک کلاپرکها واجد دو نوع گلچه زبانه ای حاشیه ای و سفید رنگ و لوله ای غیر حاشیه ای و زرد رنگ است . گلچه های زبانه ای سفید رنگ است با جامی که به سمت بیرون کلاپرک خم میگردد مشاهده میشود . گلچه های مستقر بر روی نهنج کلاپرک لوله ای زرد رنگ نر وماده با جامی لوله ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: علوم پزشکی

چای بابونه ، تسکین دهنده سیستم عصبی اگر ورم معده ،سرماخوردگی ،میگرن و دندان درد دارید، بابونه مصرف کنید.گل بابونه اثر تسکین دهنده سیستم عصبی و دستگاه گوارش را دارد .از بابونه ،روغن ،قطره و چای نیز تهیه می شود که همگی آنها تاثیرات مطلوبی در بدن دارند. به گزارش ایسکانیوز، بابونه از نظر طب قدیم گرم و خشک است.در قرون وسطی نیز از بخور بابونه برای ضدعفونی کردن فضای قصر ها و سالن های ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: علوم تغذیه

تحقیقات نشان می دهد استفاده از صبحانه و ناهار یا میان وعده در مدارس ، نقش بسزایی در بالا بردن توان یادگیری دانش آموزان دارد. یافته های علمی ناشی از تحقیقات روی حیوانات و انسان ها تاثیر مستقیم آهن و روی بر قوه ادراک را تایید می کنند. کمبود آهن زودرس در دوران نوزادی ، اختلالات رفتاری در بزرگسالی را ناشی می شود و رسیدن مواد مغذی کافی به بدن بزرگسالان نیز می تواند ظهور اختلالات عصبی ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: بهداشت

مقدمه بدون شک چگونگی تغذیه در سلامت و تندرستی انسان به گونه‌ای موثر است که هیچکس نمی‌تواند آن را حتی به اندازه ذره‌ای انکار کند. تغذیه‌ای که بر اساس اصول علمی و با در نظر گرفتن تمامی احتیاجات بدن ما تنظیم شده باشد، سلامت انسان را تامین می‌کند و قوای دفاعی بدن را به صورتی بسیار اساسی و قابل ملاحظه افزایش می‌دهد. و اگر خلاف این امر واقع شود اثرات بد این عمل در تمامی اعضاء و ...

تعداد صفحه: ۲ دسته بندی: بهداشت

خصوصیات ظاهری گوشت: 1-رنگ گوشت: مهمترین ترکیباتی که موجب ظهور رنگ در گوشت می شود رنگدانه هایی هستند که برخی طول موج های نور را جذب کرده ، سایر نورها را منعکس میکنند . ساختمان وبافت عضلات نیز بر میزان جذب وانعکاس نور تاثیر دارد. رنگدانه های گوشت: 1- پروتئین هموگلوبین یا رنگدانه خون 2- پروتئین میوگلوبین یا رنگدانه عضلات که در صورتیکه به خوبی انجام شده باشد 80 تا90 درصد رنگدانه ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: علوم تغذیه

شرح گیاه گیاه ماش بومی هندوستان است ولی در نقاط دیگر از جمله ایران می روید دانه ماش غنی از پروتئین بوده و بعنوان ماده غذائی مورد مصرف دارد وهمچنین بعنوان غذای دام تیز مصرف می گردد. ماش گیاهی است یکساله به شکل بوته ای یا بالا رونده ریشه های آن مستقیم و قدری منشعب هستند. ساقه ها راست، ظرفیت، منشعب کرک دار، به رنگ سبز روشن و به ارتفاع 45 تا 90 سانتی متر می باشند. گل آذین آن بصورت ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: علوم تغذیه

نروپاتی..noropathy ... یعنی اینکه اعصاب حسی . وظابفشون رل بخولی انجام نمیدن و مشکلاتی را برای بیمار ایجاد میکنن.. مثلا حس لمس کاملا از بین میره.. یا اینکه اختلال نسبی پیدا میکنه .. یا اینکه حساسیت حس لمس زیاد میشه.. و یا اینکه ممکنه درک حس درد یا فشار یا تماس مختل شده باشه. و یا مسائل دیگه ای مثل اختلال حس ارتعاش.. و البته مشکلات دیگه ای هم هست.. اما من در اینجا در باره کلیه ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: علوم تغذیه

مقدمه کلسیم در استخوانها وجود دارد و کمبود آن موجب پوکی استخوان می‌شود و به میزان فراوان در شیر وجود دارد. پس چرا زنان میانسال و مسن با وجود اطلاع از این مسأله مبتلا به پوکی استخوان می‌شوند؟ این حقیقت نشان می‌دهد که باید بیشتر در مورد کلسیم بدانیم و منابع دیگر آن را بهتر بشناسیم. کلسیم ، فراوانترین مینرال موجود در بدن است. بدن ما تقریباً 1 کیلوگرم کلسیم دارد. البته در افراد ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: علوم تغذیه

ویتامین‌ ها ترکیبات آلی هستند که به مقدار خیلی جزئی برای متابولیسم مواد غذایی و اعمال حیاتی بدن و رشد و نمو و تندرستی ضرورت دارند. تغذیه ناقص و رژیم غذایی نامناسب سبب کمبود یا فقدان یک یا چند ویتامین می‌شود و به بیماری‏های مختلف مانند بری بری و پلاگر می‌انجامد. ویتامینها سبب تسهیل دگرگشت (سوخت و ساز بدن)، اسیدهای آمینه، چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها می‌شوند و رشد و نمو و ترمیم سلولهای ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: تربیت بدنی

حرکات ورزشی در درمان درد های ناحیه کمر تاثیر مثبتی دارد.همه ما حداقل یکبار درد کمر را در زندگی تجربه کرده‌ایم که عامل بالقوه وجود این شرایط، به طور عمده مکانهای کاری است. عوارض استخوانی و مفصلی ناشی از کار و تغییر شکل وضعیت طبیعی بدن از زمانهای قدیم شناخته شده‌اند. شغل و کار ضمن اینکه زندگی افراد را تامین می‌کند، ممکن است برای سلا‌‌مت آنها نیز خطراتی را به بار آورد. تکرار مداوم ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: علوم تغذیه

عادت به خوردن صبحانه ای کامل، یکی از ارکان اصلی تغذیه سالم می باشد.به علاوه رعایت تنوع دراین وعده غذایی نیز حائز اهمیت زیادی می باشد، بطوری که توصیه می شود هرروز مواد غذایی متفاوت وگوناگونی رابرای صبحانه خود انتخاب وامتحان نمایید، یک روز نان وپنیروگردو، یک روز نان وپنیر وسبزی، یک روز عدسی ، روز دیگر عسل به همراه کره وحلوا ارده.احتمالاً می دانید که به حلواارده ، حلواشکری نیز می ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: علوم تغذیه

1 تعریف علوم مواد غذایی دراین علم مواد غذایی از نظر تولید ،تهیه ،نگهداری ،توزیع و خواص بیژلوژی و شیمی - فیزیک مورد بحث قرار می گیرند ضمناً ویژگیهایی مانند منظره ،بو،طعم ،مزه مواد غذایی و همچنین ترکیبات سازنده مواد غذایی و دگرگونی این ترکیبات مورد استفاده بررسی می باشد . 2 تعریف علوم تغذیه بررسی سر نوشت ملکولی مواد غذاییبعد از خورده شدن د ربدن انسان و نیازهای کمی و کیفی بدن به ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: علوم تغذیه

مقدمه : پوست درخشان ، انرژی بی پایان و دیدگاه مثبت فقط بعضی از مزایای سلامت واقعی است. وقتی خوب و درست غذا می خورید ، به طور منظم ورزش می کنید ، و به اندازه کافی استراحت می کنید ، وزنتان متعادل می شود، وضعیت پوست ، مو، و ناخنهایتان بهتر می شود، و احساس شادی و غرور خواهید کرد. احتمالا شما هم مثل همه مردم انواع افسانه های عجیب و غریب درباره ورزش یا غذاهای «خوب» و «بد» شنیده اید، ...

تعداد صفحه: ۱ دسته بندی: علوم تغذیه

تاریخچه کشف ویتامین ها حدود 400 سال قبل جهانگردی به نام ماژلان تصمیم گرفت با کشتی دور دنیا را بگردد. در هنگام سفر طولانی مشاهده کرد که دهان ملوان ها زخم شده و ازلثه ی آنان خون جاری شده است و بعد مفصل های آنها باد کرد و چنان دردناک می شد که قابل تحمل نبود. نام این بیماری اسکوربوت است. وقتی که به جزایر فیلیپین رسیدند مقداری غذای تازه و مرکبات استفاده کردند مشاهده شده که بیماری ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: علوم تغذیه

یک برنامه تغذیه ای با طرح ریزی مناسب که جوابگوی نیازهای ارزش مصرفی و دارای زمان تغذیه مناسب است به عنوان یک پایه. یک برنامه تمرینی خوب را توسعه و تکامل می بحشد. محققین به خوبی نشان داده اند که ورزشکارانی که کالری کافی دریافت نمی کنند و یا مقدار کافی از نوع مواد مغذی مناسب را مصرف نمی کند ممکن است که از تمرین دلزده شوند در حالیکه ورزشکارانی که وعده غذایی مناسب دارند می توانند به ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: علوم تغذیه

پنیر مهم ترین مواد معدنی پنیر ، کلسیم و فسفر می باشد.بسیاری از انواع پنیر به دلیل کلسیم دارای پتاسیم نیز می باشد .ویتامین های قابل حل در چربی و پنیر عبارتند از: A.D.K.E و ویتامین های قابل حل در آب، ویتامین های گروه B را شامل می شوند.از آنجایی که پنیر فاقد ئیدرات کربن است بطور معمول تنها مصرف نمی شود بلکه مصرف آن با کربو هیدراتهایى مانند نان و سیب زمینی همراه است. انواع پنیر، ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: علوم پزشکی

بیماری قند را بهتر بشناسیم بیماری قند یا دیابت شیرین از بیماریهای مزمن شایع بدون واگیری است که بر اساس اعلام بنیاد امور بیماری های خاص بیش از 3 میلیون نفر در حال حاضر در ایران مبتلا به این بیماری هستند و براساس برآورد سازمان جهانی بهداشت تا 25 سال دیگر این تعداد بیش از 3 برابر خواهد شد . دیابت بیماری پرخرجی است و عوارض حاد و مزمن بسیاری دارد که موجب ناتوانی بسیار می گردد . از ...

تعداد صفحه: ۲ دسته بندی: علوم تغذیه

برای مغز بخورید! آیا شماره تلفن یا اسم کسی را فراموش کرده اید آیا نمی دانید که کلیدها را کجا گذاشته اید احتمالاً همه تقصیرها را به گردن ژنتیک سن یا زندگی پرمشغله خود انداخته اید نگاهی به رژیم غذایی خود بیندازید آنچه که می خورید روی تمرکز تصمیم گیری راحت و سریع شما اثر می گذارد، سطح هوش حافظه و زمان عکس العمل شما و حتی پیری زود رس مغز به رژیم غذایی وابسته است. اساس مغز: مغز یک ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: علوم تغذیه

مقدمه ساختمان پیچیده و شگرف بدن آدمی که نشان کمال آفرینش و قدرت خلاقه خالق متعال می‌باشد آن چنان منظم و آن چنان دقیق است که اگر کوچکترین اختلال در یکی از ارگانها بوجود آید بدن را دچار ناراحتی و رنج و بیماری می‌نماید و چون قدرت دفاعی و نیروی حیاتی بدن باید برای ادامه حیات و حفظ تندرستی و مبارزه با میکروبها و بیماری‌ها همواره آماده بوده و پیوسته ما را سلامت بدارد . اینست که نخست ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: علوم تغذیه

ویتامین‌ ها دسته ای از مواد غذایی هستند که اصولاً ارزش انرژی زایی ندارند و در ساختمان سلولها و بافتها نیز شرکت نمی کنند اما وجود آنها به مقادیر بسیار کم برای انجام واکنشهای شیمیایی درون سلولها کاملاً ضروری است و کمبود آنها موجب عوارض و بیماریهای گوناگون می‌شود. ویتامین ها دارای خواص شیمیایی و فیزیولوژیکی گوناگونی هستند و بطور کلی دو دسته قابل حل در آب و قابل حل در چربی تقسیم ...

تعداد صفحه: ۶۲ دسته بندی: علوم تغذیه

آشامیدنی‌ها مقدمه تعداد زیادی از آشامیدنی‌ها به منظور برطرف کردن نیازهای تغذیه مصرف نمی‌گردند، بعضی از آنها برای رفع عطش و تعدادی محرک هستند. هر کدام از این آشامیدنی‌ها اهمیت فراوانی دارند، زیرا از اجزاء تشکیل دهنده غذایی ساخته می‌شوند و هم تابع قوانین مربوط به مواد غذایی خالص محسوب می‌گردند و هم از سوی دیگر این فرآورده‌ها در حجم عظیمی به مصرف می‌رسند و در بعضی نقاط نوشیدن آنها ...

تعداد صفحه: ۶۲ دسته بندی: علوم تغذیه

آشامیدنی‌ها مقدمه تعداد زیادی از آشامیدنی‌ها به منظور برطرف کردن نیازهای تغذیه مصرف نمی‌گردند، بعضی از آنها برای رفع عطش و تعدادی محرک هستند. هر کدام از این آشامیدنی‌ها اهمیت فراوانی دارند، زیرا از اجزاء تشکیل دهنده غذایی ساخته می‌شوند و هم تابع قوانین مربوط به مواد غذایی خالص محسوب می‌گردند و هم از سوی دیگر این فرآورده‌ها در حجم عظیمی به مصرف می‌رسند و در بعضی نقاط نوشیدن آنها ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: علوم تغذیه

فرآیندهای زیادی باعث گرفتگی رگ های قلب، پیدایش سلول های سرطانی و آسیب شبکه ارتباطی اعصاب در مغز می شوند. سبزیجات و میوه ها دارای مواد آنتی اکسیدانی هستند. مغز برای خنثی کردن رادیکال های آزاد نیاز به آنتی اکسیدان ها دارد. رادیکال های آزاد به سلول های عصبی آسیب می رسانند و عمل واسطه های شیمیایی اعصاب را مختل می کنند. وقتی سن شما افزایش می یابد، قدرت دفاعی بدنتان ضعیف می شود، در ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت