دانلود تحقیق و مقاله دانش آموزی و دانشجویی در مورد میکروبیولوژی

براساس جستجوی مقاله و تحقیق دانشجویی در مورد میکروبیولوژی تعداد 50 مورد در سایت یافت گردید که می توانید پس از مطالعه عناوین این تحقیقات و مقالات دانش آموزی و دانشجویی برای دانلود تحقیق در مورد میکروبیولوژی و یا دانلود مقاله درباره میکروبیولوژی اقدام نمائید:

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: زیست شناسی

میکروبیولوژی (Microbiology) علمی است که درباره میکروارگانیسم ها یا جانداران ذره ‌بینی بحث و گفتگو می‌کند. جانداران ذره‌ بینی به کلیه موجوداتی اطلاق می‌شوند که به علت کوچک بودن ابعاد فقط با ذره بین یا میکروسکوپ قابل مشاهده هستند. دید کلی تنوع بیولوژیکی در میکروارگانیسمها بیش از سایر موجودات می‌باشد. میکروارگانیسمها موجوداتی هستند که با چشم غیر مسلح مشاهده نمی‌شوند. شکل ، عمل و ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: زیست شناسی

وقتی که از پشت میکروسکوپ به یک قطره آب، یک بگ درخت و یک مشت خاک می نگری دنیای عجیب و خارق العاده میکروارگانیسم ها در مقابل دیدگانت گشوده می شود. دنیای موجودات حیرت انگیز که توانایی آنها در هیچ موجود دیگری حتی انسان به چشم نمی خورد. به راستی چه موجودی می تواند در قدرت رشد با باکتری برابری کند؟ باکتری که شاید یک میلیونیم گرم (میکروگرم) نیز وزن نداشته باشد اما اگر شرایط محیط برای ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: علوم تغذیه

موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تنها سازمانی است در ایران که بر طبق قانون میتواند استاندارد رسمی فرآورده ها را تعیین و تدوین و اجرای آنها را با کسب موافقت شورایعالی استاندارد اجباری اعلام نماید. وظایف و هدفهای موسسه عبارتست از: (تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی – انجام تحقیقات بمنظور تدوین استاندارد بالا بردن کیفیت کالاهای داخلی، ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: مهندسی شیمی

مقدمه: داروسازی، پنجاه قرن است که سابقه خدمت به بشریت را دارد و به عنوان یکی از شناخته شده‌ترین و معتبرترین رشته‌های مطرح می‌باشد. همانند پزشکی، داروسازی نیز شاهد تحولات زیادی بوده است و بسیاری از روش‌های قدیمی آن منسوخ و کنار گذاشته شده‌اند و آموخته‌های نوینی به پیکره این رشته افزوده شده‌اند. داروسازان از جمله افشار دارای تحصیلات آکادمیک در جامعه می‌باشند در شاخه‌های مختلف شامل ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

تکنولوژی غلات ۱-مقد مه ای به تکنولوژی فراورده های غلات مهندس رسول پایان 2-تکنولوژی نان مهندس ناصر رجب زاده 3-تکنولوژی غلات نیکو آراسته تکنولوزی روغن 1-تکنو لوژی روغن های خوراکی محمد حسین حداد خداپرست 2-جزوه درسی دکتر حداد خداپرست(بخش دوم)1376 دانشگاه فردوسی مشهد 3-تصفیه روغن و تولید مار گارین میر نظامی ضیابری 4-چربی ها و روغن های خوراکی میر نظامی ضیابری 5- چربی ها و روغنهای ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: علوم پزشکی

لویی پاستور دانشمند ، پزشک ، شیمیدان ، زیست شناس و باکتری شناس بزرگ فرانسوی در دهکده ی دل (Dole) ناحیه ی ژورا زاده شد . او در دوران کودکی هیچگونه هوش زیادی از خود نشان نمی داد ولی بسیار کوشا و بردبار بود. به خاطر اینکه از استادان خود پرسش های شگفت آوری می کرد ، از گروه شاگردان نخبه و ارزنده به شمار می رفت . پاستور در جهان به پدر میکروبیولوژی (میکروب شناسی) مشهور است . نام او در ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: زیست شناسی

میکرو ارگانیسم ها، نظافت چیان محیط زیست نفت خام و محصولات آن، چه در هنگام استخراج و چه در مواقع حمل و نقل زمینی و دریایی، در نتیجه رخدادها و تصادف ها سبب آلودگی خاک، آب و یا به طور کلی محیط زیست می شوند. وجود هیدروکربن های نفتی در سطح دریا و در خشکی تهدیدی جدی برای اکوسیستم به شمار می آید، زیرا برای محیط زیست به شدت مضر و سرطان زا هستند. وجود نفت خام در سطح زمین، سبب آتش سوزی، ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: نجوم

مقدمه: ستاره شناسی چیست؟ آیا آن را می‌توان شاخه‌ای از علوم قرار داد یا بیشتر به فلسفه نزدیک است؟ شاید امروزه ستاره شناسی بخشی از علوم هستند که کاربردهای مستقیمی چون علوم پزشکی و یا مهندسی ندارند) باشد، اما بی گمان در گذشته چنین نبوده است. امروزه ستاره شناسی را بخشی از علوم در نظر می‌گیرند که به مطالعه و درک پدیده‌های آسمانی می‌پردازد. درک پدیده‌ های آسمانی ، بخشی از تلاش سیری ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: محیط زیست و انرژی

برای اینکه بدانیم منشا آلودگی منابع هوا از کجاست ابتدا باید بدانیم این آلودگی ها چه هستند . هوای سالم هوایی است که میزان ذرات معلق آن از یک حد خاصی تجاوز نکرده و یک سری ترکیبات شیمیایی آن مانند دی اکسید کربن در یک محدوده خاص باقی مانده و یک سری آلاینده های شیمیایی مانند مونوکسید کربن و اکسیدهای نیتروژن و گوگرد ترجیحا در آن ظاهر نشده و یا در حداقل مقدار مجاز قرار گیرد . همچنین ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: محیط زیست و انرژی

- مقدمه استفاده از پرتو فرابنفش چند سالی است که بصورت صنعتی کاربرد دارد . در سالهای ١٩٨٠ میلادی انواع زیادی از محصولات U.V. به بازار عرضه شد ولی کم کم در اثر افزایش توقعات مشتریها در ارتباط با کیفیت و سلامت فقط چند کشوری در سطح جهانی به تولید این کالا مبادرت می ورزند . امروزه استفاده از اشعه ماورا بنفش برای ضد عفونی ، پاستوریزه کردن و استریلیزاسیون آب و هوا بکار رفته و به عنوان ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: علوم پزشکی

دید کلی زیست فناوری از جمله واژه‌های پر سرو صدای سالهای اخیر است.این واژه را درست یا نادرست به مفهوم همه چیز برای مردم بکار می‌برند. زیست فناوری را در یک تعریف کلی به کارگیری اندامگان یا ارگانیسم یا فرایندهای زیستی در صنایع تولیدی یا خدماتی دانسته‌اند. تعریف ساده این پدیده نوین عبارت است از دانشی که کاربرد یکپارچه زیست شیمی ، میکروب شناسی و فناوریهای تولید را در سیستمهای زیستی ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: زیست شناسی

مقدمه میکرو ارگانیسم ها قادرند سایر موجودات زنده را به انواع بیماریها مبتلا کنند. درک مبانی فیزیولوژکی و زیست شیمیایی بیماریهای عفونی منجر به یافتن راههای مناسب درمانی و ایجاد مصونیت در برابر بیماریها شده است. رابطه میکرو ارگانیسمها با سایر موجودات زنده از جمله انسان بر سه گونه است. گندروی : که از یاخته ها و بافتهای مرده یا ترشحات سطحی به عنوان منبع غذایی استفاده می‌کنند. ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: فیزیک

میکروسکوپ (از یونانی μικρόσκοπεῖν) یا «بس ریزبین» دستگاهی است که برای دیدن اجسامی که با چشم مسلح دیده نمی‌شوند بکار می‌رود. سیر تحولی و رشد در طول قرن هیجدهم میکروسکوپ در زمره وسایل تفریحی به شمار می‌آمد. با پژوهشهای بیشتر پیشرفتهای قابل توجهی در شیوه ساختن عدسی شئی حاصل شد. بطوری که عدسی‌ های دیگر بصورت ذره‌ بینهای معمولی نبودند بلکه خطاهای موجود در آنها که به کجنمایی معروف ...

تعداد صفحه: ۷۵ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

استاندارد سابقه بسیار طولانی داشته و بشر اولیه با الهام از پدیده های طبیعی مانند گردش ایام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگی خود را استاندارد می کرده است. استانداردها در سطوح مختلفی تدوین می شوند از جمله سطح استانداردهای بین المللی است که توسط سازمان بین المللی است که توسط سازمان بین المللی استاندارد International Standard Organization با نام مخفف ISO تدوین می شوند. این ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: علوم آموزشی و مشاوره تحصیلی

مقدمه : بطور کلی گفته می شود ، آموزش و پرورش به منزله میدانی است که در آن نوع بشر در سایه توسعه، انتقال وترکیب اطلاعات به منظور غنی سازی فرهنگ وتشکیل یک سیستم بهم بافته دانش در همه زمینه های علمی ، هنری ، ارزشی و دینی سود می برد. در گزارشی با عنوان" آموزش و پرورش گنج پنهان درون " که در سال 1996 توسط Jacques Delors رئیس کمیسیون اروپایی یونسکو وهمکارانش منتشر شد، اعلام گردید که ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: مهندسی شیمی

لویی پاستور دانشمند ، پزشک ، شیمیدان ، زیست شناس و باکتری شناس بزرگ فرانسوی در دهکده ی دل (Dole) ناحیه ی ژورا زاده شد . او در دوران کودکی هیچگونه هوش زیادی از خود نشان نمی داد ولی بسیار کوشا و بردبار بود. به خاطر اینکه از استادان خود پرسش های شگفت آوری می کرد ، از گروه شاگردان نخبه و ارزنده به شمار می رفت . پاستور در جهان به پدر میکروبیولوژی (میکروب شناسی) مشهور است . نام او در ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

روش اتمسفر تحت کنترل سیستم یا Modified Atmosphere Pachaging همان بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده است که در آن ترکیب گازهای موجود در بسته بندی که نفوذپذیری آن به گازها معلوم است تغییر نمی کند. البته پس از اینکه بسته از ماده فرآوری پر شد ترکیب گازهای داخل آن عوض می شود. در دو سیستم CAS و MAS فقط اتمسفر انبار ذخیره سازی سرد تحت کنترل است اما در سیستم برای محصولات شیلاتی که فرآوری ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: محیط زیست و انرژی

بیشتر آب های رودخانه ها، چاهها و آب های زیرزمینی به دلیل آلودگی بیش از حد قابل استفاده نیستند. به نظر مهندس سیف، کارشناس بهداشت محیط دانشگاه شهید بهشتی: وضعیت آب شرب و مصرفی شهرهای کوچک و روستاها نگران کننده میزان آلودگی آبهای جاری اطراف تهران، اسلامشهر و ورامین بیش از حد استاندارد گزارش شده است صدها تن فاضلاب و انبوه پساب های صنعتی که هر روز در مناطق پراکنده یی از تهران بزرگ ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: علوم پزشکی

مقدمه‌ هدف‌ برنامه‌ دستیاری‌ رشته‌ تخصصی‌ بیماری­های‌ پوست‌ تربیت‌ پزشکان‌ متخصصی‌ است‌ که‌ با توجه‌ به‌ تعریف‌ این‌ رشته‌ توانایی‌های‌ کسب‌ شده‌ خود را در جهت‌ انجام‌ وظیفه‌ بعنوان‌ یک‌ متخصص‌ بیماری‌های‌ پوست‌ در جهت‌ حفظ‌ و ارتقای‌ سلامت‌ آحاد جامعه‌ به‌ کار گیرند. برای‌ دستیابی‌ به‌ این‌ امر مهم،‌ دستیار باید در طی‌ دوره‌ چهار ساله‌ دستیاری‌ به‌ تدریج‌ توانایی‌های‌ لازم‌ در ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: زیست شناسی

رنگ‌آمیزی گرم رنگ‌آمیزی گرم (به انگلیسی: Gram staining) یکی از مهم‌ترین ومتداولترین روش‌های رنگ آمیزی در میکروبیولوژی است که اولین بار توسط کریستین گرم ابداع شد. دراین رنگ آمیزی باکتری‌ها بر مبنای رنگ باکتری پس ازرنگ آمیزی به دودسته گرم مثبت و گرم منفی تقسیم می‌شوند. رنگ باکتری پس ازرنگ آمیزی به توانایی حفظ رنگ اول وبه عبارتی به ساختمان دیواره سلولی باکتری بستگی دارد. دررنگ ...

تعداد صفحه: ۲ دسته بندی: زیست شناسی

چون پروتوپلاسم باکتری شفاف است و قابل تشخیص از محیط اطراف نیست، برای تشخیص و قرار دادن باکتری ها در گروه های مختلف، باکتری ها را رنگ می کنند. رنگ هایی که در میکروبیولوژی استفاده می شوند از مشتقات قطران زغال سنگ هستند. انواع رنگ ها الف) اسیدی (آنیونیک): رنگ های اسیدی دارای کروموژن منفی هستند یا آنیونیک اند و با قسمت هایی از سلول که دارای بار مثبت هستند ترکیب می شوند، مانند ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

رشد گیاه و عوامل مؤثر در آن : منظور از رشد گیاه توسعه تدریجی اندامهای گیاه بوده که آنرا می توان به صورت مختلف از قبیل وزن خشک ، طول، ارتفاع یا قطر اندازه گیری نمود. در این اندازه گیری ممکن است کل گیاه مورد نظر بوده یا تنها یک قسمت نظیر برگ، گل ، میوه یا بذر آن مورد توجه باشد. در کشاورزی علمی مطالعه رشد گیاه و عوامل مؤثر بر آن از اهمیت خاصی برخوردار است زیرا هدف اصلی از انجام ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

گیاهان نیز مانند انسانها برای رشد و نمو به ومواد غذایی نیاز دارند . فتوسنتز تامین کننده کربوهیدرات است و به علاوه لازم است عناصر معدنی خاصی از محیط ریشه جذب گیاه شود . جذب عناصر توسط ریشه گیاهان به صورت اختصاصی نیست , به این معنی که وود عناصر در گیاه دلیل بر ضروری بودن آن برای رشد و نمو نیست . گیاه قادر به تشخیص مواد جذب شده از خاک نیست , چون اگر چنین بود علف کش ها را جذب نمی ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: علوم پزشکی

چکیده ای از کتب: پروتئومیک "پروتئومیک" تالیف مصطفی رضایی طاویرانی، سید امیر مرعشی، زھرا قلنبر و مھرنازمصطفوی مقدمه و مفاهیم اولیه پروتئومیکس پروتئومیکس (Proteomics)روشی معقول برای ایجاد ارتباط بین اطلاعات موجود در توالی نوکلئوتیدی و خصوصیات عملکردی یک سلول میباشد. از پروتئومیکس و تکنیکهای آن در تجزیه و تحلیل تنوع ژنتیکی، توصیف موتانتها، شناسایی و توصیف اثر عوامل غیر زنده بر ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مدیران کارهای زیادی انجام می‌دهند. آنها مسئو.ل بسیار ی چیزها هستند وآنها مسئولند مطمئن شوند که تجارت و سازماندهی چیزی را انجام می‌دهد که انتظار می‌رود انجام دهد. شغل یک مدیر تجاری، می‌تواند بعنوان هنر یا علم مشخص شود که ایده‌ها و روش‌ها و منابع را برای تولید و عرضه یک محصول به صورت سود آوری، ترکیب می‌نماید. این دیدگاه اهداف تجارت را به سود آوری محدود می‌نماید، اما هدف دیگر تنها ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: محیط زیست و انرژی

پیشگفتار: با پیشرفت تمدن بشری و توسعه فن آوری و ازدیاد روزافزون جمعیت در حال حاضر دنیا با شکلی به نام ‌آلودگی در هوا و زمین رو به رو شده است که زندگی ساکنان کره زمین را تهدید می‌کند، به طوری که در هر کشور حفاظت از محیط زیست مورد توجه جدی دولتمندان است. امروزه وضعیت زیست محیطی به گونه‌ای شده است که مردم یک شهر یا حتی یک کشور از آثار آلودگی در شهر یا کشور دیگر در امان نیستند. برفی ...

تعداد صفحه: ۷۶ دسته بندی: دامپزشکی

مقدمه: یکی از شاخصه های مهم درمان تشخیص صحیح و سریع عامل عفونی می باشد. هم اکنون علم تشخیص جایگاه رفیعی در علم پزشکی پیدا کرده و سالیانه میلیاردها دلار سرمایه در جهت پیشرفت این علم هزینه می‌شود. در بیماری های عفونی دستیابی به تشخیص صحیح باعث می‌شود که درمان توسط پزشک به نحو مطلوبی انجام گیرد. که نتیجه آن ارتقاء سطح بهداشت عمومی و از سوی دیگر اعتماد و اطمینان بیمار و پزشک به ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: علوم پزشکی

چکیده هدف از بررسی بروسلوز در اطفال نشان دادن شایع‌ترین علائم بالینی و یافتن بهترین روش آزمایشگاهی جهت تشخیص بیماری و بررسی راه‌های شایع انتقال و چگونگی پیشگیری از آن و نهایتاً مقایسه روش‌های مختلف در مالی و یافتن مؤثرترین راه درمان است. روش تحقیق یک بررسی گذشته‌نگر می‌باشد که بر روی پرونده‌های بیماران بستری در بیمارستان بهرامی در طی سالهای 84-74 انجام شده است. در بین سالهای ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: علوم آموزشی و مشاوره تحصیلی

تغذیه مناسب در حفظ سلامتی و موفقیت تحصیلی دانش آموزان نقش چشمگیری دارد . پدران ، مادران و اولیا ی مدرسه و نوجوانان عزیز باید بدانند که تغذیه مناسب ، به ویژه در دوران امتحانات ، تاثیر مهمی در موفقیت تحصیلی آنها خواهد داشت . امروزه تحقیقات نشان داده اند که تغذیه دوران نوزادی و کودکی بر میزان هوش و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان در سالهای بعدی زندگی تاثیر گذار است . شیر مادر به علت آنکه ...

تعداد صفحه: ۱۱۴ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

سرفصل ها: اهمیت شیر- انواع نژادها گاوهای شیری – انواع نژاد گوسفند وبز شیری مکانیزم تولید شیر و عوامل موثر برتولید آن- اجزای شیر وعوامل موثر برتولید آن: خصوصیاتی فیزیکی وشیمیایی شیر { نقطه انجماد- وزن مخصوص – رنگ – غیره }. خواص شیمیایی ترکیبات شیر – چربی ها – لاکتوز- ویتامین ها پروتئین ها- آنزیمها- املاح وعناصر. بهداشت ومیکروبیولوژی شیر- حمل ونقل – جمع آوری – ذخیره سازی لوازم ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: فیزیک

فرصت های شغلی در نانو تکنولوژی همگرایی علوم و فناوری در ابعاد نانو فرصت‌هایی برای تعلیم و تربیت معکوس‌کردن هرم یادگیری می‌تواند موجب تسریع توسعه نانوتکنولوژی در آمریکا شود. علم و مهندسی نانو، توانایی کنترل مواد در بنیادی‌ترین سطوح، که شامل ساختارهای اتمی و مولکولی بنیادی تمام سیستم‌های زنده و ساخته‌های دست بشر هستند را فراهم کرده و درک بی‌نظیری از آن به‌دست ‌دهد. اصول و ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: بهداشت

پیش گفتار استاندارد" غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی- آئین کار بهداشتی" که توسط کمیسیون های مربوط تهیه و تدوین شده و در پنجاه و دومین جلسه کمیته ملی استاندارد میکروبیولوژی و بیولوژی مورخ 6/11/82 مورد تصویب قرار گرفته است، اینک به استناد بند یک ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه 1371 بعنوان استاندارد ملی ایران ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: علوم تغذیه

ماست ماست یک محصول شیری تخمیر شده نیمهجامد است که چندین قرن قبل در کشور بلغارستان تولید شد و سپس محبوبیت آن افزایش یافت و اکنون در بیشتر قسمت‌های جهان مصرف می‌شود. اگرچه قوام، عطر و طعم آن از منطقه‌ای به منطقه دیگر فرق می‌کند اما اجزاء سازنده و شیوه تولید آن کم و بیش یکسان است. اجزاء سازنده گرچه از شیر حیوانات مختلف برای تولید ماست در مناطق مختلف جهان استفاده می‌شد اما بیشتر ...

تعداد صفحه: ۷۹ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

تعریف، ویژگیها و مشخصات محصول تولیدی: گلاب به حاصل تقطیر گل های سرخ محمدی Rosa dama scenamiller تازه چیده شده و مخلوط آن با آب که اساس اضافی آن از محلول ابکی جدا شده است اطلاق می گردد. البته در سایر کشورها مثل ترکیه، بلغارستان و فرانسه از گونه های دیگر گل سرخ برای تهیه گلاب استفاده می شود. در حقیقت گلاب محصول سنتی ایران می باشد که برگرفته از گلهای تازه محمدی می باشد و در مورد آن ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

میزان تولید سیب : استان خراسان پس از استان اذربایجان غربی دومین را از نظر تولید سیب دارامی باشد . به طوری کلی انواع سیب های به عمل آمده در استان خراسان را بر حسب وا ریته به دو نوع :1- سیب محلی 2- سیب خارجی تقسیم محلی مشهور : 1=سیب عباسی 2= سیب شیخی 3= سیب علی موری 4= سیب گلشاهی 5= سیب گلاب 6= سیب قاسم شاهی 7= سیب اخلمد بعضی از این واریته ها تا بستانه (شیخی وعلی موری ) و بعضی ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: بهداشت

تحقیقات در زمینه استفاده از اشعه یونیزه بلافاصله بعد از جنگ جهانی دوم آغاز گردید در آن زمان تصور می شد که اشعه می تواند تکنیک بسیار مناسبی برای حفاظت از مواد غذایی باشد. متاسفانه امیدها به طور کامل برآورده نگردید و امروه تعداد محدودی از فرآورده های غذایی وجود دارند که برای افزایش عمر نگهداریشان، از اشعه استفاده می شود. از جمله اشکالاتی که این روش دارد آن است که بعضی از محصولات ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

آشنایی با موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران به موجب قانون، تنها مرجع رسمی کشور است که عهده دار وظیفه تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی(رسمی) می‏باشد. تدوین استاندارد در رشته‏های مختلف توسط کمیسیون‏های فنی مرکب از کارشناسان موسسه ، صاحبنظران مراکز و موسسات علمی، پژوهشی، تولیدی و اقتصادی آگاه و مرتبط با موضوع صورت می‏گیرد. سعی بر این است ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

استاندارد های غذایی استاندارد سابقه بسیار طولانی داشته و بشر اولیه با الهام از پدیده های طبیعی مانند گردش ایام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگی خود را استاندارد می کرده است. استانداردها در سطوح مختلفی تدوین می شوند از جمله سطح استانداردهای بین المللی است که توسط سازمان بین المللی است که توسط سازمان بین المللی استاندارد International Standard Organization با نام مخفف ISO ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی چکیده اکنون که رشد تولیدات کشاورزی و صنعتی متناسب با نیازهای داخلی و برنامه توسعه صادرات غیر نفتی آغاز گردیده است ضروری است که همزمان با آن کیفیت نیز به عنوان یک نیاز و یک پشتوانه مورد توجه قرار گیرد. اگر بر این باور باشیم که مهمترین معیار در تولید مواد غذایی، سلامت محصول می باشد HACCP کارآمدترین آموزش برای به حداکثر رسانیدن ایمنی و ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

آب معدنی طبیعی – ویژگی ها چاپ اول آشنایی با مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران به موجب قانون، تنها مرجع رسمی کشور است که عهده دار وظیفه تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی (رسمی) میباشد. تدوین استاندارد در رشته های مختلف توسط کمیسیون های فنی مرکب از کارشناسان مؤسسه، صاحبنظران مراکز و مؤسسات علمی، پژوهشی، تولیدی واقتصادی آگاه ومرتبط با ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: محیط زیست و انرژی

مقدمه: طی تحقیقات زیادی که بر روی زباله های شهری صورت گرفته است به این نتیجه رسیدیم که این مواد محتوی تعداد زیادی کربن می باشند وقتی این مواد دفع می گردند بوسیله میکروارگانیرمهای داخل زمین به گازهای زیرزمینی تبدیل می گردند که ترکیب اصلی این گازها متان دی اکسید کربن می باشد. مقدارمتان موجود حدود 25 تا 22 درصد ودی اکسید اکربن حدود 62 تا 60 درصد می‎باشد گاز ایجاد شده دارای مضرات ...

تعداد صفحه: ۱۰۱ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

خلاصه تولید مثل کارآمد یکی از فاکتورهای مهم در تولید اقتصادی گاو شیری می باشد. عملکرد ضعیف تولید مثل یکی از موضوعات مهم در اقتصاد گاو شیری در دنیا می باشد.آندومتریت به علل مختلفی روی می دهد که عفونت های باکتریایی اغلب به عنوان دلیل اصلی ناباروری شناخته می شوند.تشخیص و درمان آندومتریت سالهاست که مورد بحث می باشد. مشاهدات عملی، ارائه تعاریف متفاوت توسط محققین مختلف، روشهای مختلف ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: زیست شناسی

عوامل زنده : عفونی ( مسری ) – ویروس باکتری غیر عفونی (غیرمسری) – تنش های محیطی شیره خام آوند چوبی شیره پرورده آوند آبکش آسیب دیدن ریشه : باعث اختلال در جذب آب و مواد معدنی وسایل و مواد مورد نیاز برای جداسازی : وسایل : ضدعفونی ظروف – ضد عفونی محیط کشت – ضد عفونی محیط کار ظروف شامل لوله آزمایش – پتری دیش – بشر محیط کشت : potato Dextrose Agar Corn Meat Agar برای ضدعفونی کردن ظروف ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: حسابداری

ترویج توانمندی‌های فناوری زیستی و ایجاد بسترهای فرهنگی لازم در جامعه، در کنار برنامه‌ریزی هدفمند و سرمایه‌گذاری کافی، از جمله برنامه‌ها و اقداماتی است که باید برای توسعه این علم و فناوری در کشور صورت گیرد. در مقاله زیر سعی شده است وضعیت این فناوری‌ نوین از نظر شاخص‌هایی چون سرمایه‌گذاری، بازده اقتصادی، فرآورده‌های تجاری و اشتغال‌زایی، در سطح جهانی مورد بررسی قرار گیرد: مقدمه ...

تعداد صفحه: ۶۸ دسته بندی: زندگینامه مشاهیر و بزرگان

مقدمه همانطور که می دانیم آب عامل حیات می باشد و زندگی انسان، حیوانات و گیاهان بدون آب ممکن نمی باشد. تمام انواع فعالیتهای انسان مستلزم مصرف نوعی آب از نظر کیفیت شیمیایی می باشد. آب های مصرف شده در زندگی ما به نحوی به منآبع اولیه خود برگشت داده می شوند ولی اغلب آبی که پس از کاربرد به منآبع طبیعی برگردانیده می شود واقعا همان آب اولیه نمی باشد و انتقال دهنده انواع و اقسام ناخالصی ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: مهندسی مکانیک

مقدمه میکروارگانیزم ها در همه جای طبیعت یافت می شوند. آنها در هوا، آب و خاک پراکنده اند و نقش مهم و حیاتی در تندرستی انسانها و جانوران دارند. بسیاری از میکروارگانیزمها سودمند هستند، در حالی که برخی دیگر بیماری زا می باشند. فعالیت و زندگی میکروبی بر فرآیند بسیاری از صنایع موثر می باشند. برای مثال، باکتری زوگلوئل در لجن فعال شده و در تصفیه خانه های پساب، سودرسانند. آنها لجن (لرد) ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: علوم پزشکی

نگاه اجمالی علوم آزمایشگاهی در گذشته به نام تکنولوژی پزشکی خوانده می‌شد و بعدها به نام علوم آزمایشگاهی تغییر نام داد. رشته کارشناسی علوم آزمایشگاهی زیر شاخه‌ای از گروه پزشکی است که به دانش آموختگان در این دوره مباحث علوم پایه پزشکی، مباحث عملی و تئوری علوم آزمایشگاهی پزشکی و برخی از دروس علوم پایه آموزش داده می‌شود. آنچه که باعث اهمیت ویژه این رشته در علوم پزشکی شده است نقش مهم ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: علوم تغذیه

پاستوریزه کردن فرایندی است که در طی آن رشد میکرب ها در غذا آهسته می‌شود. این نام به افتخار ابداع کننده این روش، شیمیدان و میکروبیولوژیست فرانسوی، لویی پاستور نامگذاری شد. پاستوریزه کردن، فرایندی است که طی آن مواد غذایی را حرارت می دهند تا میکروب های موجود در آنها همچون باکتری، ویروس، پروتوزوآ، کپک و... کشته شوند. پس از آنکه لوئی پاستور، دانشمند فرانسوی این فرایند را ابداع نمود، ...

تعداد صفحه: ۶۱ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

استاندارد سابقه بسیار طولانی داشته و بشر اولیه با الهام از پدیده های طبیعی مانند گردش ایام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگی خود را استاندارد می کرده است. استانداردها در سطوح مختلفی تدوین می شوند از جمله سطح استانداردهای بین المللی است که توسط سازمان بین المللی است که توسط سازمان بین المللی استاندارد International Standard Organization با نام مخفف ISO تدوین می شوند. این ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: زندگینامه مشاهیر و بزرگان

رد شدن نظریه خلق الساعه (پیدایش خودبخودی ماده زنده از ماده ی غیر زنده)توسط لویی پاستور مختصری در رابطه با پاستور : لویی پاستور دانشمند ، پزشک ، شیمیدان ، زیست شناس و باکتری شناس بزرگ فرانسوی در دهکده ی دل (Dole) ناحیه ی ژورا زاده شد . او در دوران کودکی هیچگونه هوش زیادی از خود نشان نمی داد ولی بسیار کوشا و بردبار بود. به خاطر اینکه از استادان خود پرسش های شگفت آوری می کرد ، از ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت