تحقیق مقاله روان درمانی

تعداد صفحات: 6 فرمت فایل: word کد فایل: 24480
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: روانشناسی
قیمت قدیم:۷,۰۰۰ تومان
قیمت: ۵,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله روان درمانی

    روان درمانی

    روان درمانی چیست؟

    چگونه یک درمانگر انتخاب کنم؟

    چه نوعی از روان درمانی مورد استفاده قرار می گیرد؟

    روان درمانی چه مدت وقت می گیرد؟

     روان درمانی چیست؟

    روان درمانی به شیوه هایی گفته می شود که در آن مشکلات روانی و عاطفی از طریق بیان مشکلات به یک درمانگر و گفتگو با او درمان می گردد. روان درمانگر به شناخت شما از خود و بهتر شدن توانایی مقابله تان کمک می کند.

     اهداف روان درمانی عبارتنداز:

     تغییر الگوهای آسیب زای رفتاری

     بهبود احساس ارزشمندی

     حل و فصل تعارض ها

     روان درمانی به یاد گرفتن مسائلی در مورد خودتان کمک می کند. در بعضی از موارد، شما یاد می گیرید که چگونه گذشته را درک کرده و آن را با زمان حال تطبیق دهید. در موارد دیگر شما از آن دسته از پاسخ هایتان که مشکلاتی را در زندگی شما ایجاد می کنند آگاه شده و شیوه های تغییر آنها را یاد می گیرید.

    چگونه یک درمانگر انتخاب کنم؟

      درمانگر شما باید شخصی باشد که در حضور او احساس آرامش کنید. درمانگر ها شامل افراد زیر هستند:

      روانپزشکان، روانشناسان، پرستاران روانپزشکی، مددکاران اجتماعی، مشاوران آموزش دیده. بسیاری از مردم از اشخاصی که عقیده آنها را می پذیرند، اسامی درمانگران را به دست می آورند. ن اشخاص عبارتند از:

    دوستان

    اعضای خانواده

    پزشکان

      حتی با وجود کمک گرفتن از دیگران هم، پیدا کردن یک درمانگر خوب امر بسیار شخصی می باشد. مراقب باشید روان درمانگران زیادی وجود دارند که صلاحیت کافی برای این کار را ندارند. مطمئن باشید شخصی که شما به عنوان یک درمانگر انتخاب می کنید، حتماً دارای مجوز کار باشد و اعتبار کافی برای این امر داشته باشد.

       ممکن است که شما قبل از اینکه یک درمانگر انتخاب کنید، با درمانگران زیادی صحبت کنید. هنگامیکه با اولین درمانگر ملاقات می کنید، درباره مطالب زیر از او بپرسید:

    حق الزحمه

    نوع درمانی که او برای شما به کار می برد

    مجوز قانونی کار مخصوص درمانگران

       به همان اندازه که شما مسائل شخصی خود را برای درمانگر بیان می کنید، انتظار دارید که به همان اندازه هم او در این رابطه با شما صحبت کند. به مسائل زیر با دقت توجه کنید:

    چگونه درمانگر با شما ارتباط برقرار می کند.

    به چه نحوی شنونده سخنان شماست.

    درجه راحت بودن شما یا درمانگر.

       داشتن مقداری احساس تنش و عصبیت در جلسه اول طبیعی است. اگر درمانگر دارای صفاتی است که فکر می کنید آن صفات نخواهند گذاشت احساسات خود را به راحتی بیان کرده و یا به درمانگرتان اعتماد کنید، بهتر خواهد بود که درمانگر دیگری انتخاب نمائید.

       در اولین جلسه به احساسات خود اعتماد کنید. از احساسات خودتان خود به عنوان یک راهنما جهت تصمیم گیری در مورد ادامه کار با آن درمانگر و یا تغییر او استفاده کنید.

       به محض پیدا کردن شخصی که در حضور او احساس آرامش می کنید، ضمن گشودن دریچه های ذهن خود شرایط را برای اعتماد به درمانگر مهیا کنید. رک و صریح بودن در امر درمان نکته ای بسیار مهم است.

     چه نوعی از روان درمانی مورد استفاده قرار می گیرد؟

       امروزه انواع بسیاری از درمان ها مورد استفاده قرار می گیرد. انواع درمانهایی که متداول تر است، عبارتند از:

     

     رفتار درمانی شناختی:

       درمانگر به شناختن نگرش غیر واقعی تان نسبت به خود، دنیا و آینده کمک می کند. این درمان به شما در تشخیص روش های فکری نادرست کمک می کند. شما الگوهای رفتاری و فکری جدیدی پیدا خواهید کرد که شما را به سوی زندگی سالم تری رهنمون می شود.

     درمان متمرکز بر درمانجو (روان درمانی بی رهنمود):

       درمانگر با هدف کشف تجارب و احساسات نیمه آگاه و عمیق مربوط به دوران کودکی به شما گوش می دهد. شما معمولاً درمانگرتان را هر هفته یک بار یا بیشتر و برای چندین سال باید ملاقات کنید.

     روان درمانی پویشی:

       در این روش درمانگر بدون استفاده از روانکاوی رسمی، احساسات ناخودآگاه شما را به آگاهی آورده و آن را تعبیر و تفسیر می کند.

       این نوع درمان، اغلب متضمن این است که هر چه به ذهنتان می آید، بگویید. (تداعی آزاد)

     پسیکودرام (نقش گذاری روانی):

       از این نوع درمان برای بیان احساسات پنهان استفاده می شود. از شما خواسته می شود که در نقش مردم مختلفی که در زندگیتان وجود دارند، بازی کنید و خود را به جای آنان قرار دهید. این روش هم می تواند به صورت گروهی انجام شود و هم به صورت دو نفره.

     مشاوره زناشوئی:

       درمانگر زن و شوهر را به بهبودی روابطشان تشویق می کند و به آنها در فائق آمدن بر مشکلات زندگیشان کمک می کند. هر دو نفر (زن و شوهر)، برای یاد گرفتن الگوهای رفتاری جدید، تلاش می کنند. گاهی اوقات زوج پیمان یا توافق نامه ای را مبنی بر چگونگی تغییر رفتارشان می نویسند.

     روان درمانی خانواده:

       این شکل روان درمانی به جای توجه به تک تک اعضا، خانواده را به عنوان یک کل مورد توجه قرار می دهد. این روش بر این عقیده استوار است که شخص مشکل دار را جدای از محیط خانوادگی اش، نمی توان شناخت.

       درمانگر بیان آزاد احساسات را در بین افراد خانواده تشویق می کند. روان درمانی خانواده اغلب برای خانواده هایی که دارای بچه هایی با مشکلات رفتاری هستند و نیز برای خانواده هایی که با سوء استفاده جنسی، بیماری های خطرناک و سایر حوادث آسیب زا مواجهند، مناسب می باشد.

     گروه درمانی (روان درمانی گروهی):

       یک گروه حدوداً از هشت نفر که مشکلات یکسانی دارند به طور منظم با درمانگر ملاقات می کنند، تشکیل می شود. آنان در مورد مشکلاتشان با یکدیگر و با درمانگر مذاکره می کنند. گروه درمانی بیشتر برای مسائل رفتاری مانند مشکلات شخصیتی، استفاده از الکل و مواد مخدر، اختلالات در خوردن و انواع مشخصی از افسردگی کاربرد دارد.

    روان درمانی چه مدت وقت می گیرد؟

    ممکن است روان درمانی جلسات محدودی وقت بگیرد و یا سالیان زیادی طول بکشد. این مسئله بستگی به وسعت مشکلات شما و اهدافی که در معالجه تان مدنظر است، دارد. هم شما و هم درمانگر لحظه به لحظه پیشرفتتان را تشخیص می دهید. شما باید به طور جدی در مورد اینکه چه مدت تحت درمان قرار بگیرید، تصمیم بگیرید. شما، (نه درمانگر)، تصمیماتی که می گیرید، بر روی زندگیتان تأثیر مهمی دارد.

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله روان درمانی

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله روان درمانی, مقاله در مورد تحقیق مقاله روان درمانی, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله روان درمانی, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله روان درمانی, تحقیق درباره تحقیق مقاله روان درمانی, مقاله درباره تحقیق مقاله روان درمانی, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله روان درمانی, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله روان درمانی ، موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله روان درمانی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت