تحقیق مقاله خوراک دام و طیور و آبزیان- تفاله مرکبات ویژگی ها و روش های آزمون

تعداد صفحات: 27 فرمت فایل: word کد فایل: 7415
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور
قیمت قدیم:۱۲,۵۰۰ تومان
قیمت: ۸,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله خوراک دام و طیور و آبزیان- تفاله مرکبات ویژگی ها و روش های آزمون

    آشنایی با مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران

    مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران به موجب قانون، تنها مرجع رسمی کشور است که عهده دار وظیفه تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی (رسمی) میباشد.

    تدوین استاندارد در رشته های مختلف توسط کمیسیون های فنی مرکب از کارشناسان مؤسسه، صاحبنظران مراکز و مؤسسات علمی، پژوهشی، تولیدی واقتصادی آگاه ومرتبط با موضوع صورت میگیرد. سعی بر این است که استانداردهای ملی، در جهت مطلوبیت ها و مصالح ملی وبا توجه به شرایط تولیدی، فنی و فن آوری حاصل از مشارکت آگاهانه و منصفانه صاحبان حق و نفع شامل: تولیدکنندگان ،مصرف کنندگان، بازرگانان، مراکز علمی و تخصصی و نهادها و سازمانهای دولتی باشد.پیش نویس استانداردهای ملی جهت نظرخواهی برای مراجع ذینفع واعضای کمیسیون های فنی مربوط ارسال میشود و پس از دریافت نظرات وپیشنهادها در کمیته ملی مرتبط با آن رشته طرح ودر صورت تصویب به عنوان استاندارد ملی (رسمی) چاپ و منتشر می شود.

    پیش نویس استانداردهایی که توسط مؤسسات و سازمانهای علاقمند و ذیصلاح و با رعایت ضوابط تعیین شده تهیه می شود نیز پس از طرح و بررسی در کمیته ملی مربوط و در صورت تصویب، به عنوان استاندارد ملی چاپ ومنتشرمی گردد. بدین ترتیب استانداردهایی ملی تلقی می شود که بر اساس مفاد مندرج در استاندارد ملی شماره ((5)) تدوین و در کمیته ملی مربوط که توسط مؤسسه تشکیل میگردد به تصویب رسیده باشد.

    مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران از اعضای اصلی سازمان بین المللی استاندارد میباشد که در تدوین استانداردهای ملی ضمن توجه به شرایط کلی ونیازمندیهای خاص کشور، از آخرین پیشرفتهای علمی، فنی و صنعتی جهان و استانداردهای بین المللی استفاده می نماید.

    مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران می تواند با رعایت موازین پیش بینی شده در قانون به منظور حمایت از مصرف کنندگان، حفظ سلامت و ایمنی فردی وعمومی، حصول اطمینان از کیفیت محصولات و ملاحظات زیست محیطی و اقتصادی، اجرای بعضی از استانداردها را با تصویب شورای عالی استاندارد اجباری نماید. مؤسسه می تواند به منظور حفظ بازارهای بین المللی برای محصولات کشور، اجرای استاندارد کالاهای صادراتی و درجه بندی آنرا اجباری نماید.

    همچنین بمنظور اطمینان بخشیدن به استفاده کنندگان از خدمات سازمانها و مؤسسات فعال در زمینه مشاوره، آموزش، بازرسی، ممیزی و گواهی کنندکان سیستم های مدیریت کیفیت ومدیریت زیست محیطی، آزمایشگاهها و کالیبره کنندگان وسایل سنجش، مؤسسه استاندارد اینگونه سازمانها و مؤسسات را بر اساس ضوابط نظام تأیید صلاحیت ایران مورد ارزیابی قرار داده و در صورت احراز شرایط لازم، گواهینامه تأیید صلاحیت به آنها اعطا نموده و بر عملکرد آنها نظارت می نماید. ترویج سیستم بین المللی یکاها ، کالیبراسیون وسایل سنجش تعیین عیار فلزات گرانبها و انجام تحقیقات کاربردی برای ارتقای سطح استانداردهای ملی از دیگر وظایف این مؤسسه می باشد.

    پیشگفتار

            استاندارد خوراک دام وطیور و آبزیان - تفاله مرکبات - ویژگی ها و روش های آزمون در آب که توسط کمیسیون های فنی مربوطه تهیه و تدوین شده و در سیصد و نود و ششمین جلسه کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی مورخ 12/7/1382 مورد تصویب قرار گرفته است , اینک به استناد بند 1 ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه 1371 به عنوان استاندارد ملی ایران منتشر می شود .

    برای حفظ همگامی و هماهنگی با تحولات و پیشرفت های ملی و جهانی در زمینه صنایع ، علوم و خدمات استانداردهای ملی ایران در مواقع لزوم تجدیدنظر خواهد شد و هرگونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استانداردها ارایه شود , در هنگام تجدیدنظر در کمیسیون فنی , مربوط مورد توجه قرار خواهد گرفت. بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین تجدیدنظر آنها استفاده کرد .

    در تهیه و تجدیدنظر این استاندارد سعی شده است که ضمن توجه به شرایط موجود و نیازهای جامعه ، در حد امکان بین این استاندارد و استاندارد ملی کشورهای صنعتی و پیشرفته هماهنگی ایجاد شود .

     

    مقدمه

    پرتقال , لیمو , گریپ فروت , نارنگی و نارنج از جمله مرکباتی هستند که به مقدار فراوان در شمال کشور و بعضی از استان های جنوبی کاشته می شوند . بخشی از میوه این مرکبات جهت تولید آب میوه و کنسانتره و یا اسانس راهی کارخانه ها شده که در حال حاضر تعداد زیادی کارخانه تولید آب میوه و کنسانتره در کشور موجود است که حدود 45 تا 65 درصد از این مرکبات را به صورت تفاله تولید می کنند که به علت رطوبت بالایی که دارند به سرعت فاسد شده و سبب ایجاد آلودگی محیط زیست می گردد . در صورتی که این مواد فرآیند شده و به صورت خشک تهیه گردد می توان به عنوان خوراک دام از آنها استفاده نمود . تفاله مرکبات دارای ارزش غذایی خوبی می باشد و طبق تحقیقاتی که انجام گرفته ارزش غذایی آن مشابه تفاله چغندر ولی با پروتیین کمتر است .

    تفاله مرکبات یک منبع خوب انرژی برای نشخوارکنندگان محسوب می شود و به عنوان یک ماده رنگ دهنده به زرده تخم مرغ می تواند در جیره مرغ های تخمگذار تا میزان 5 درصد استفاده شود . با استفاده از تفاله مرکبات در جیره گاوهای شیری علاوه بر افزایش تولید شیر , میزان چربی شیر نیز افزایش می یابد . بنابراین می توان از این ماده غذایی در خوراک دام و طیور و آبزیان استفاده نمود.

     

    خوراک دام و طیور و آبزیان- تفاله مرکبات - ویژگی ها و روش های آزمون

                                                                                     

    1              هدف

    هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگی های فیزیکی, شیمیایی , میکروبی , اصول نمونه برداری , روش های آزمون , بسته بندی , نشانه گذاری و انبارداری تفاله مرکبات بسته بندی شده در خوراک دام و طیور و آبزیان می باشد.

     

    یادآوری-       در مورد روش های آزمون چون در حال حاضر در کشور تفاله پرتقال و تفاله لیمو تولید می شود بنابراین روش های آزمون فقط در مورد آنها صادق است .  

     

    2              دامنه کاربرد

    این استاندارد شامل انواع تفاله مرکبات به صورت خشک بوده که توسط واحدهای تولیدی صنعتی در شرایط استاندارد فنی , تغذیه ای و بهداشتی تولید و عرضه می گردد .

     

    یادآوری-       تفاله مرکبات می تواند به صورت تک تک یا مخلوط باشد.                 

     

    3              مراجع الزامی

    مدارک الزامی زیر حاوی مقرراتی است که در متن این استاندارد به آنها ارجاع شده است. بدین ترتیب آن مقررات جزئی از این استاندارد محسوب می شود. در این مورد مراجع دارای تاریخ چاپ و یا تجدید نظر اصلاحیه ها و تجدید نظرهای بعدی این مدارک مورد نظر نیست. معهذا بهتر است کاربران ذینفع این استاندارد امکان کاربرد آخرین اصلاحیه ها و تجدید نظرها ی الزامی زیر را مورد بررسی قرار دهند. در مورد مراجع بدون تاریخ چاپ و یا تجدید نظر آخرین چاپ و یا تجدیدنظر آن مدارک الزامی ارجاع داده شده مورد نظر است.

    استفاده از مراجع زیر برای کاربران این استاندارد الزامی است.

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله خوراک دام و طیور و آبزیان- تفاله مرکبات ویژگی ها و روش های آزمون

    فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    - حسین فضائلی -گزارش نهایی طرح شناسایی و کاربرد تفاله و پس مانده های مرکبات در تغذیه دام -( 1369 )

    2- عبدالرضا کامیاب ( مترجم ) - د کتر وسلی ان - ایوینگ - راهنمای خوراک های دام و طیور ( 1380 )

    3- محمود شماع - نیکپور تهرانی - مروارید - اصول تغذیه دام و طیور ( 1375 )

    4- مجتمع کشت و صنعت کشتزار با همکاری معاونت امور دام – راهنمای مصرف خوراک دام و طیور ( 1379 )

    5- م- فضلی- مقایسه سه جیره غذایی حاوی سیلوی تفاله پرتقال , سیلوی کاه غنی شده و کاه معمولی در گوساله های مزبومی ( 1370 )

    6- Allen , M.S, M.I.McBurney and P.Y.Van soext . Food agric . 36  ( 1985 ) .

    7-  Ammerman and R.Hennry, cirtrous pulp University of Florida department of animal science ( 1996) .

     8- Belyea , R.l. ,B.j.Steevens ,citrous pulp in Dairy cattle R.J. Restrepo and A.P.Clubb ( 1989 ).

    9- Church , DC , livestock feeds and feeding prectice–Hall international INC.( 1991).

    10- Ensminger . Feed and Nutrition ( 1998 ).

    11- Hoover , W.H.Proc. Cornell . Nutrition.ConF. syracuse , NJ( 1987 ).

    12- N.R.C Nutrient Reguirement of Animal science National Research council W.D.C
    ( 1978 ).

    13- Shoffy , B.I : Nt\Nutrition and Nutritional ( 1978 ).

    14- Wing JM . 1975 , effect of physical form and amount of citrous pulp on utilization of complete feeds for dairy for cattle . Journal of dairy science 58: 1 63-66 ( 1990 ).

تحقیق در مورد تحقیق مقاله خوراک دام و طیور و آبزیان- تفاله مرکبات ویژگی ها و روش های آزمون, مقاله در مورد تحقیق مقاله خوراک دام و طیور و آبزیان- تفاله مرکبات ویژگی ها و روش های آزمون, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله خوراک دام و طیور و آبزیان- تفاله مرکبات ویژگی ها و روش های آزمون, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله خوراک دام و طیور و آبزیان- تفاله مرکبات ویژگی ها و روش های آزمون, تحقیق درباره تحقیق مقاله خوراک دام و طیور و آبزیان- تفاله مرکبات ویژگی ها و روش های آزمون, مقاله درباره تحقیق مقاله خوراک دام و طیور و آبزیان- تفاله مرکبات ویژگی ها و روش های آزمون, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله خوراک دام و طیور و آبزیان- تفاله مرکبات ویژگی ها و روش های آزمون, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله خوراک دام و طیور و آبزیان- تفاله مرکبات ویژگی ها و روش های آزمون ، موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله خوراک دام و طیور و آبزیان- تفاله مرکبات ویژگی ها و روش های آزمون
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت