دانلود تحقیق و مقاله دانش آموزی و دانشجویی در مورد فلفل دلمه ای

براساس جستجوی مقاله و تحقیق دانشجویی در مورد فلفل دلمه ای تعداد 100 مورد در سایت یافت گردید که می توانید پس از مطالعه عناوین این تحقیقات و مقالات دانش آموزی و دانشجویی برای دانلود تحقیق در مورد فلفل دلمه ای و یا دانلود مقاله درباره فلفل دلمه ای اقدام نمائید:

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه: احداث گلخانه برای تولید میوه های خارج از فصل و همچنین گل و گیاهان زینتی از قرن 17 میلادی در اروپا آغاز و در سالهای اخیر به منظور استفاده بهینه از منابع خاک وآب و یا اشتغال زایی در سراسر جهان گسترش یافته است. این صنعت در استان اصفهان از سال 1340 در منطقه فلاورجان با گلخانه های چوبی شروع شده و هم اکنون با احداث گلخانه های مدرن در سراسر استان, انواع محصولات نظیر خیار, گوجه ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: علوم تغذیه

بانک جهانی در سال ۱۹۸۶ امنیت غذایی را به صورت «دسترسی همه مردم در تمام اوقات به غذای کافی برای داشتن یک زندگی سالم» تعریف کرد که این تعریف در کنفرانس رم مورد تاکید قرار گرفت. این تعریف به سه عنصر «موجود بودن غذا»، «دسترسی به غذا» و «پایداری در دریافت غذا» استوار است. عنصر موجود بودن غذا تنها به میزان مواد غذایی در مرزهای ملی که درگذشته عنصر اصلی امنیت غذایی بود، تکیه ندارد و ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: بهداشت

سلامتی مجاری تنفسی وابسته به دریافت هوای فاقد میکروب و آلودگی است. بیش از 200 نوع ویروس شناخته شده است که به دستگاه تنفسی فوقانی اثر گذاشته و باعث سرماخوردگی می‌شوند. در اغلب موارد سرماخوردگی‌ها خفیف بوده و به طور معمول برای حدود یک هفته باقی می‌مانند. آنفلوانزا نامی‌است که به عفونت ویروسی بسیار شدید نسبت داده می‌شود و این عفونت نیز بر دستگاه تنفسی فوقانی تاثیر می‌گذارند. نام ...

تعداد صفحه: ۹۶ دسته بندی: علوم تغذیه

امنیت غذایی: بانک جهانی در سال 1986 امنیت غذایی را به صورت «دسترسی همه مردم در تمام اوقات به غذای کافی برای داشتن یک زندگی سالم» تعریف کرد که این تعریف در کنفرانس رم مورد تاکید قرار گرفت. این تعریف به سه عنصر «موجود بودن غذا»، «دسترسی به غذا» و «پایداری در دریافت غذا» استوار است. عنصر موجود بودن غذا تنها به میزان مواد غذایی در مرزهای ملی که درگذشته عنصر اصلی امنیت غذایی بود، ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه احداث گلخانه برای تولید میوه های خارج از فصل و همچنین گل و گیاهان زینتی از قرن 17 میلادی در اروپا آغاز و در سالهای اخیر به منظور استفاده بهینه از منابع خاک وآب و یا اشتغال زایی در سراسر جهان گسترش یافته است. این صنعت در استان اصفهان از سال 1340 در منطقه فلاورجان با گلخانه های چوبی شروع شده و هم اکنون با احداث گلخانه های مدرن در سراسر استان, انواع محصولات نظیر خیار, گوجه ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه احداث گلخانه برای تولید میوه های خارج از فصل و همچنین گل و گیاهان زینتی از قرن 17 میلادی در اروپا آغاز و در سالهای اخیر به منظور استفاده بهینه از منابع خاک وآب و یا اشتغال زایی در سراسر جهان گسترش یافته است. این صنعت در استان اصفهان از سال 1340 در منطقه فلاورجان با گلخانه های چوبی شروع شده و هم اکنون با احداث گلخانه های مدرن در سراسر استان, انواع محصولات نظیر خیار, گوجه ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

فلفل رنگی با دارا بودن ۱۲ برابر ویتامین c نسبت به پرتقال یکی از پر مصرف ترین سبزیجات در اروپا و آمریکا می باشد که با رنگ ها و طعم گوناگون به صورت خام و یا پخته مصرف می گردد.چنانچه بتوان فلفل های رنگی را با کیفیت بالا تولید نمود با توجه به مصرف زیاد آن در فصل زمستان می توان مطمئن بود که بازار خوبی در داخل و خارج از کشور برای این محصول مهیا و آماده است. شروع کشت : کشت فلفل در ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

اکتینوباسیلوز (زبان چوبی) اکتینوباسیلوز بیماری عفونی مشخصی است که خصوصیات آن در گاو التهاب زبان و بمیزان کمتری التهاب عقده های لنفاوی حلقی و ناودان مری می باشد. در گوسفندان جراحات بیماری محدود به بافتهای نرم سر و گردن و ندرتا بینی می شود و معمولاً ابتلاء زبان صورت نمی گیرد. اکتینوباسیلوز در گاو معمولاً بصورت انفرادی در یک گله ظاهر می شود و نظر به اینکه قابل درمان می باشد خسارات ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: علوم پزشکی

چاقی و اضافه وزن مسلماً با فشارخون بالا ارتباط دارد. شیوع این مشکل در افراد جوان دچار اضافه وزن دو برابر و در افراد مسن و چاق 50 درصد بیشتر از افراد دارای وزن طبیعی است. در مردان به ازای هر 10 درصد افزایش وزن، فشار خون 6/6 میلیمترجیوه بالاتر می‌رود. اکثر افراد مبتلا به پرفشاری علایمی ‌ندارند، اما این مشکل می‌تواند سبب آسیب حاد یا مزمن به بخش‌های مختلف بدن شود. در مغز این مشکل به ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: علوم پزشکی

Contraceptive methods اهداف درس پس از یادگیری این مبحث، فراگیرنده قادر خواهد بود :  مفهوم تنظیم خانواده را شرح دهد  سابقه تاریخی تنظیم خانواده را توضیح دهد  روش های مختلف پیشگیری از بارداری و انواع تقسیم بندی آن ها را فهرست نماید  روش محاسبه میزان شکست را بیان نموده و میزان های شکست روش های مختلف پیشگیری از بارداری را مقایسه نماید  فرمول شیمیائی، فارماکوکینتیک، اثربخشی، ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: علوم تغذیه

طبخ کباب و مصرف گوشت ها یکی از چهار گروه اصلی غذایی، گروه گوشت‌ ها هستند که شامل گوشت انواع ماهی‌ها و آبزیان، مرغ و طیور و چهارپایان اهلی بوده و هر کدام بسته به نوع، مقدار و زمان مصرف دارای فواید و مضرات کاملاً متفاوتی هستند. میزان مصرف کل گوشت‌ها تقریباً 60 تا 150 گرم برای هر فرد نسبت به شرایط و سنشان در 3 تا 4 وعده در هفته توصیه می‌شود که می‌توان آن را بین گوشت قرمز و سفید ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

> ((ارزیابی روشهای مختلف تولید و گزینش روش بهینه)): تو لیدروش فرآیند تولید سوسیس و کالباس در تمامی واحد مشابه می باشد.اختلا فات موجود ما بین واحدهای مختلف تولیدی فقط به میزان اتو ما سیون دستگاهای خط تولید بر می گر دد ((تشریح دقیق و جا مع فراین د تولید)): مراحل فرآیند تولید سوسیس و کا لبا س به شر ح زیر میباشد: 1.تحویل گوشت و آماده سازی گوشت 2.توزین مواد اولیه بر اساس فر مو لا ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مادگی یا اندام گل از یک یا چند برچه بوجود می‌آید هر برچه ساختمانی همانند برگ دارد و می‌توان آن را یک برگ تغییر شکل یافته به شمار آورد. نگاه اجمالی مادگی اندام ماده گل به شمار می‌آید و ممکن است از یک یا چند برچه تشکیل شده باشد که در حالت اول آن را ساده و در حالت دوم آن را مرکب می‌نامند. در مادگی مرکب ممکن است برچه‌ها از هم جدا (آلاله و توت فرنگی) و یا باهم پیوسته باشند مثل زنبق، ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: علوم پزشکی

سنگ های کلیوی در دستگاه جمع کننده ادرار در کلیه ها تشکیل می شوند.این سنگها هنگامیکه غلظت بعضی از مواد به قدری بالا می رود که قابلیت حل شدن خود را از دست می دهند ، به صورت بلورهای کوچک شروع به رسوب کردن در ادرار می کنند . سنگهای کلیوی انواع متعددی دارند ولی اکثر آنهااز اگزالات کلسیم ایجاد می شوند . سنگهای کلیوی در مردان شایع تر است و در سفید پوستان شایع تر از سیاه پوستان است. ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: علوم تغذیه

کم‌خونی وضعیتی است که در آن تعداد یا اندازه گلبول‌ های قرمز و یا مقدار هموگلوبین موجود در خون کاهش یافته و تبادل اکسیژن و دی‌اکسیدکربن بین خون و سلول‌هادچار اختلال می‌شود. از علل ایجادکننده کم‌خونی می‌توان کمبودهای تغذیه‌ای، خونریزی، ناهنجاری‌های ژنتیکی، بیماری‌های مزمن و یا مسمومیت‌های دارویی را نام برد. منظور از کم‌خونی‌های تغذیه ای کم‌خونی‌هایی است که در اثر دریافت ناکافی ...

تعداد صفحه: ۲ دسته بندی: معارف اسلامی و الهیات

فایده اول - اینکه ده موضع است در آیت الکرسی که وقف است هرکه در وقت تلاوت آن ملاحضه نماید و به هر وقف که برسد بایستد و یک انگشت تا کند ابتدا از انگشت خنضر دست رات که همان انگشت کوچک است شروع کند تا به انگشت ابهام که همان انگشت شصت است و سپس دست چپ نیز به همین ترتیب و آنچنان دست فراهم آورد و متوجه درگاه بینیاز شود بر مراد و مطلبی که دارد طلب نماید بعد از آن سه مرتبه سوره الم نشرح ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: علوم تغذیه

در کشورهای در حال توسعه مثل اردن ، میانگین مصرف سرانه در هر سال kg 1 / 31 می باشد . در اردن بین 2006 و 2008 یک مصرف سرانه 10% فزاینده گوشت و تولیدات گوشتی وجود دارد . این افزایش در مصرف گوشت اساسا به خاطر ارزش تغذیه ای بالایی است که به واسطه گوشت و تولیدات گوشتی به مصرف کنندگان اردنی افزوده می شود .این بررسی کیفیت برخی سوسیس ها مثل مورتدلا ، مورتدلا با زیتون ، مورتدلا با فلفل ، ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: علوم تغذیه

رژیم غذایی و مراقبت تغذیه ایی امری بسیار ضروری مهم است که باید به آن توجه شود تا : 1 . سلامت بدن حفظ شود. 2. بیماریهای که در اثر سوء تغذیه بوجود می آید پیشگیری شود. 3. قدرت روحی و جسمی حفظ شود. تحقیقات نشان داده است افرادی که از عمر طولانی تری بر خوردارند دارای خصوصیات زیر هستند: هر روز بطور مرتب صبحانه می خورند. در هر وعده حجم غذای کمی مصرف می کنند. همواره وزن ثابتی دارند. میوه ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: علوم پزشکی

آبریزش بینی، ریزش اشک ، سرفه و عطسه از جمله علایم آلرژی هستند. داروها، مواد شیمیایی و حتی شرایط فیزیکی خاصی می توانند چنین علایمی را ایجاد کنند. متخصصان معتقدند که 20تا 25 درصد افراد از نظر ژنتیکی در معرض آلرژی قرار دارند که این رقم در مورد افرادی که به حساسیت های فصلی دچار می شوند، 35 میلیون نفراست . بیش از یک قرن است که پزشکان به درمان ناراحتی های آلرژی می پردازند، اما علت ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: معارف اسلامی و الهیات

حمد و تسبیح محبوب خداوند، نیازی به عبادت و تشکر ما ندارد و قرآن، بارها به این حقیقت اشاره نموده و فرموده است: خداوند از شما بی‏نیاز است. ولی توجّه ما به او، مایه‏ی عزّت و رشد خود ماست، همان گونه که خورشید نیازی به ما ندارد، این ما هستیم که اگر منازل خود را رو به خورشید بسازیم، از نور و روشنایی آن استفاده می‏کنیم. یکی از ستایش‏هایی که خداوند در قرآن از انبیا دارد، داشتن روحیه‏ی ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: بهداشت

بیماری‌های پوستی در ورزش های مختلف خیلی‌ها برای ورزش به باشگاه می‌روند، تنیس بازی می‌کنند، یا کشتی می‌گیرند، یا هر ورزش دیگری را امتحان می‌کنند. ولی ورزش‌ها هم می‌توانند برای شما مشکلات پوستی ایجاد کنند. درباره ارتباط ورزش‌ها و مشکلات پوستی چه می‌دانید؟ مالش‌ و اصطکاک پشت بدن با دستگاه‌های ورزشی یا سایر تمرینات ورزشی که ایجاد لرزش می‌کنند ممکن است آکنه را تشدید کند. در پوست‌های ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

آشنایی با درخت زیتون زیتونها (نام علمی: Olea europaea) شامل تقریباً 20 گونه درختان کوچک از خانواده Oleaceae بوده و در جهان کهن از حوزه دریای مدیترانه، شمال افریقا، جنوب شرقی آسیا، شمال تا جنوب چین، اسکاتلند و شرق استرالیا پراکندگی گسترده‌ای داشته اند. آنها همیشه سبز بوده و دارای برگهایی کوچک و یکپارچه هستند که روبروی هم قرار گرفته اند. میوه این گیاه یک شفت می‌‌باشد. معروف‌ترین ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

هورمون های گیاهی و کاربرد آن2 • سایتو کنین: در سال 1955 دانشمندی بنام میلر موفق شدکه از DNA تجزیه شده اسپرم شاه ماهی اولین انگیزننده تقسیم یاخته ای را جدا کندو آن را کنین نام نهاد و بعدها معلوم شد که این ماده مصنوعی در گیاه وجود ندارد و اولین ماده طبیعی استخراج شده از گیاه که در واقع سیتو کنین طبیعی می باشد از بذر ذرت به دست آمده که آن را زآتین نامیده شد. زآتین یکی از فعالترین ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: علوم تغذیه

تاثیر مواد نگه دارنده و باز دارنده در مواد غذایی طعم، احساس حاصل از چشیدن یک ماده غذایی و درک مزه و بوی آن می باشد. طعم، مجموع ویژگی های یک ماده غذایی که سبب احساس خاصی در انسان می شود را مشخص می کند. عواملی مانند دمای ماده غذایی و بافت آن مثل صافی، زبری و دانه دانه بودن در احساس طعم تاثیر می گذارد. سوختن دهان ناشی از ادویه ها یا سردی ناشی از منتول، مثال هایی از احساس طعم می ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

جوانه زنی ارقام تجاری فلفل چکیده شکاف حاصل ازجوانه زنی ارقام تجاری فلفل رقم های جالاپینو jalapeno و کاینه cayenne با تعیین میزان پاسخ capsicum annuml به دماهای بالای اپتیمم مورد آزمایش قرار گرفت . دو بسته از cayenne ، large redthich ، ole ، halapeno ، mitla ، Tamreracruz روی یک جدول ، به صورت شیب دمایی در دماهای 20 ،25، 30، 35 و 40 درجه سانتی گراد ارزیابی می شدند. درصد جوانه زنی ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: مهندسی شیمی

چکیده : برداشتن یون های Hg ، As و Se از جریان های عمل آوری گردش سیانوری توسط شناور سازی هوای حل شده (DAF) در مقیاس آزمایشگاهی مطالعه شد. دو متد مختلف بکار گرفته شد. اولی بر مبنای جداسازی بوسیله شناورسازی توده های (AF) شکل گرفته میان یونها و NaDTC (ته نشست) ، LaCL3 یا FeCL3 (منعقد کننده ها) و BuFloc (قلنبه شده) استوار بود. دومی شناورسازی جذب سطحی ذره. (APF) استوار بود، که از مواد ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: علوم پزشکی

راهنمای انجام اقدامات اولیه در برخورد با گزیدگی ها الف_ عقرب گزیدگی: بیش از ۶۵۰ گونه عقرب در جهان وجود دارد که تنها ۵۰ گونه آنها برای انسان خطرناک می باشند. خطرناکترین عقربی که در ایران وجود دارد در استان خوزستان و با نام محلی گاردیم یا گادیم می باشد. علایم عقرب گزیدگی: اثرات سمی ناشی از گزش عقرب معمولا در بزرگسالان ملایم است و شرایط حاد بیشتر در کودکان بروز می نماید. تورم ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

اسم من ((پنیر)) است ! اسم من ((پنیر)) است ! مقوى معده ام و به هضم غذا کمک مى کنم . اگر مرا با مرزه و مغز گردو بخورید، به چاق شدن خود کمک کرده اید. با پونه اگر خورده شوم پادزهر خوبى مى شوم ... از قدیم نان خورش شما ایرانیان بوده ام ، و بسیارى از سالخوردگان روستا نشین ، زیادى عمر خود را از من مى دانند. من از بسته شدن شیر به وسیله پنیر مایه بدست مى آیم و بیش از سیصد نوع دارم و این ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه هر یک از گیاهان برای داشتن رشد مطلوب نیاز به شرایط خاصی از نظر شدت نور ، دمای روزانه ، دمای شبانه ، میزان رطوبت نسبی هوا و رطوبت خاک دارند . برای تولید و پرورش تجاری گیاهان با کیفیت بالا و در تمام طول سال باید شرایط محیطی مطلوب به همراه کنترل عوامل خسارت زا نظیر باد ، طوفان های ویرانگر ، سرما و یخبندان و ..... از طریق ساختمانی بنام گلخانه هستیم که به عنوان محیط کنترل شده ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

کشت فلفل رنگی در گلخانه فلفل رنگی با دارا بودن ۱۲ برابر ویتامین c نسبت به پرتقال یکی از پر مصرف ترین سبزیجات در اروپا و آمریکا می باشد که با رنگ ها و طعم گوناگون به صورت خام و یا پخته مصرف می گردد.چنانچه بتوان فلفل های رنگی را با کیفیت بالا تولید نمود با توجه به مصرف زیاد آن در فصل زمستان می توان مطمئن بود که بازار خوبی در داخل و خارج از کشور برای این محصول مهیا و آماده است. ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: زیست شناسی

اصلاح نژاد دام علم و هنر تثبت ژن های موثر در تولید اقتصادی دام می‌باشد. اصلاح نژاد با انتخاب دامها و طیور برتر از لحاظ فنوتیپ و با کمک روشهای آمیزشی مناسب، دام و طیور برتر راایجاد می‌کند. اصلاح نژاد یک علم کاربردی بوده و در بخش‌های تخصصی با کاربرد دانش ژنتیک، دانش آمار و رایانه افق جدیدی پیدا کرده است. چکیده: مدلهای استفاده شده در ژنتیک کمی عمدتا اثر تجمعی ژنهایی را که عهده دار ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: علوم تغذیه

ویتامین‌ ها دسته ای از مواد غذایی هستند که اصولاً ارزش انرژی زایی ندارند و در ساختمان سلولها و بافتها نیز شرکت نمی کنند اما وجود آنها به مقادیر بسیار کم برای انجام واکنشهای شیمیایی درون سلولها کاملاً ضروری است و کمبود آنها موجب عوارض و بیماریهای گوناگون می‌شود. ویتامین ها دارای خواص شیمیایی و فیزیولوژیکی گوناگونی هستند و بطور کلی دو دسته قابل حل در آب و قابل حل در چربی تقسیم ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: زیست شناسی

خلاصه مطالب: آبیاری قطره ای روش موثری برای حاصلخیز نمودن زمین است و جدا از ویژگیهای خاص محیطی و ارگانیسم موجود در خاک، این روش می‎تواند به افزایش کیفیت محصول و خاک زمین کمک کند. برای دستیابی به شرایط ایده آل در میزان حاصلخیزی زمین نیاز به دانش کافی و آشنایی با روشهای مغذی نمودن و غنی کردن خاک داریم، تأمین مواد مغذی خاک از طریق تکنولوژی تزریق مواد و یا برنامه های علمی آبیاری و ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: ادبیات فارسی

مقدمه در این مقاله به بررسی و ریشه یابی معروف ترین ضرب المثل های فارسی را مدنظر داشته‌ایم و بدین لحاظ از منابع مختلفی سود جسته ایم. با کلیک بر روی هر کدام از ضرب المثل ها، صفحات جدیدی باز خواهد شد و شأن روایت هر کدام از آن مثل ها گاه کوتاه و گاه به تفضیل تقدیم می گردد. در بخش دوم نیز بیش از هزار ضرب المثل بی هیچ توضیحی تقدیم می گردد. در بخش دوم نیز بیش از هزار ضرب المثل بی هیچ ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: تاریخ

دوران جنگ های صلیبی یکی از زمان های تاریخ ساز در سرنوشت غرب بود که اثرات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی بسیاری در فرهنگ غرب داشت.مرتضی رهبانی در کتاب «فرهنگ غرب و چالش های آن» به بررسی عوامل شکل دهنده فرهنگ غرب و سیر تاریخی آن از یونان و رم تا خروج از قرون وسطی می پردازد تا از رهگذر آن،جامعه پیشرفته امروز مغرب را بشناسد. یکی از مقاطع مهم تاریخی که رهبانی به آن پرداخته است «جنگ های ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: علوم تغذیه

نقش مواد غذایی آنتی اکسیدانی در سلامتی بدن امروزه همه جا از فواید مواد آنتی اکسیدانی، از پیشگیری بیماری های قلبی گرفته تا کاهش آسیب مغز و چشم ها صحبت می شود. آنتی اکسیدان ها جلوی عمل رادیکال های آزاد را که موادی فعال و ویرانگر هستند، می گیرند و آنها را خنثی می کنند. امروزه همه جا از فواید مواد آنتی اکسیدانی، از پیشگیری بیماری های قلبی گرفته تا کاهش آسیب مغز و چشم ها صحبت می شود. ...

تعداد صفحه: ۶۴ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

مقدمه: استخراج با حلال یکی از قدیمی‌ترین روش‌های جداسازی بوده و بدون شک تاریخ استفاده از آن به قبل از میلاد برمی‌گردد. علم استخراج با حلال در طی مدت زمان طولانی، توسعه یافته است و بیشترین پیشرفت در مورد حلالها و سیالهای مورد استفاده در فرآیندهای استخراج بوده است. روش‌های استخراجی نظیر، سونیکیشن1، سوکسله2، استخراج با فاز جامد[1] و استخراج مایع-مایع[2] که مدتها پیش ابداع شده‌اند ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

. مقدمه یکی از اهداف اصلی تحقیق روی آسیب در طول سرد کردن محصولات کشت شده یافتن روشهای موثر برای کاهش آسیب حاصل از سرد کردن است. محصولات تازه حساس به سرد کردن از فواید کلی نگهداری از طریق سرد کردن بهره مند نیستند و سریعاً اگر در یخچال نگهداری نشوند، نابود می شوند. اگر عمل سرد کردن در این بافتهای حساس افزایش داده شود و یا اگر ظهور علائم آسیب در طول سرد کردن به تاخیر بیفتد، در این ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

اسم من انگور است من مجموعه ای از عناصر مفید و سودمندم ضد سرطانم و ترشی خون را کم می کنم تنها میوه ای هستم که وقتی خشک می شوم ارزش غذاییم بالا می رود. از نظر ترکیبات غذایی شباهت زیادی به شیر مادر دارم. با سوء هاضمه مبارزه می کنم رماتیسم را از بین می برم و خلاصه خواصی دارم که کمتر کسی از آنها با خبر است…. اسم من انگور است و اعراب مرا عنب می نامند خشک کرده من مویز و کشمش خوانده می ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: علوم تغذیه

ویتامین ها را بشناسید ویتامین ها با کمبودشان تعریف می شوند. در حالی که این کمبود می تواند منجر به بیماری یا حتی مرگ شود، مصرف بیش از اندازه یک ویتامین خاص هم می تواند برای سلامتی شما مضر باشد. اکثر افراد با مصرف متعادل چهار گروه اصلی غذایی در برنامه غذایی روزانه خود می توانند بمیزان کافی ویتامین و املاح دریافت کنند .اما مطالعات نشان می دهد که سالمندان اغلب از گروه سبزیها بمقدار ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: جغرافیا و برنامه ریزی شهری

طوفان گنو با ورود طوفان گنو به ایران این امکان بوجود آمده است که بتوان سیستم سامانه فرماندهی بحران که طراحی مدیریتی مدیران دولتی برای مهار بحرانهای در پیش رو میباشد را محک زد متاسفانه در طی چند سال اخیر اطلاع رسانی در خصوص این سیستم مدیریتی بسیار ضعیف بوده است و ما در هیچ مجله یا بولتن رسمی یا سایت معتبری اطلاعاتی دقیق در خصوص این سیستم در دسترس نداریم و هرچه هست اطلاعات متناقض ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: علوم پزشکی

سنگ کلیه چیست؟ چه کسانی مبتلا به این بیماری می شوند؟ چه کاری می توان برای بهبود آن انجام داد؟ در آمریکا هر ساله تعداد 300 هزار نفر به دلیل سنگ کلیه در بیمارستان ها بستری میشوند. این بیماری از سال های بسیار دور در بدن انسان وجود داشته. نمونه های سنگ کلیه حتی در مومیایی های مصر باستان نیز یافت می شود. خوب، سنگ کلیه چیست؟ و راه حل موثر در پیشگیری از آن چه می باشد. سنگ کلیه از مواد ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: علوم تغذیه

در دو دهه اخیر شیوه مصرف غذا به کلی تغییر کرده و افراد بیشتر تمایل به مصرف غذا های کم چرب پیدا کرده اند به طوری که یکی از فاکتورهای انتخاب غذا از طرف مصرف کنندگان کم چرب بودن آن ها می باشد در دو دهه اخیر شیوه مصرف غذا به کلی تغییر کرده و افراد بیشتر تمایل به مصرف غذاهای کم چرب پیدا کرده اند به طوری که یکی از فاکتور های انتخاب غذا از طرف مصرف کنندگان کم چرب بودن آن ها می باشد. و ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: علوم تغذیه

دوره نوجوانی دوره انتقال از کودکی به جوانی است که با جهش رشد جسمی و بلوغ توام است. بنابراین تغذیه این دوران از نظر رشد اهمیت زیادی دارد. از آنجایی که یکی از مشکلات عمده تغذیه‌ای در این دوران وجود باورهای غلط غذایی است، لذا اصلاح باورهای غذایی آنها از طریق رسانه‌های گروهی از اهمیت بسزایی برخوردار است. برای دستیابی به جامعه‌ای سالم و خلاق و پویا باید آموزش تغذیه‌ای در همه ابعاد آن ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

زیتون گیاه بومی آسیا نر بوده است و بعدها به ایران و سوریه و فلسطین و سپس به کشورهای مدیترانه ای در پنج هزار سال پیش آورد شده . زیتون از قدیمی ترین گیاهانی است که در طول تاریخ کشف شده است . باوجود اینکه تمام روغن ها دارای کالری می باشند و بعضی از آنها دارای منافع بیشتری از بقیه هستند زیتون از روغن های مفیدی می باشد که انسان را در مقابل بیماری های قلبی محافظت میکند . البته در اثر ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: علوم پزشکی

فصل اول مقدمه پیشگفتار: قدمت سنگ دستگاه ادراری به قدمت انسان است.با وجود رشد تکنیک های مدرن مشکل سنگ ادراری هم چنان برای اورولوژیست ها و بیماران باقی مانده است. هم اکنون میزان شیوع بیماری سنگ ادراری رو به افزایش می باشد .(1) این سوال همیشه مطرح بوده است که سنگ ادراری موجب چه نوع تغییراتی در مخاط ادراری می شود؟ تا کنون مشخص شده است که مخاط ادراری در پاسخ به محرک هایی چون سنگ ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: بهداشت

چرا هر چند وقت یک بار باید مواد شوینده را عوض کرد؟ شوینده‌ های مختلف که به طور مرتب توسط خانم خانه استفاده می‌شود، موجب از بین رفتن رطوبت و چربی سطح پوست می‌شود. با از بین رفتن این لایه‌های محافظ مواد محرک حساسیت‌زای موجود در شوینده‌ها به لایه‌های عمقی پوست نفوذ می‌کنند و باعث آسیب می‌شوند. از این مرحله است که مشکلات خانم خانه شروع می‌شود. وقتی پوست خشک شد، حتی مواد بی‌ضرری ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

اهمیت موضوع : با گذشت بیش از پنج دهه از فعالیتهای رسمی ترویج در ایران در حال حاضر فعالیتهای نظام ترویج کشور اغلب در قالب رهیافت متعارف می باشد ، البته فعالیت در قالب این رهیافت یکی از ضعفهای اساسی نظام ترویج کشور و اکثر کشورهای جهان سوم محسوب می شود . در این رهیافت مسائل و مشکلات کشاورزی در موسسات ، مراکز ، ایستگاهها و ازمایشگاهها بررسی شده و نتایج و راه حلها به مروجین و ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

سوسنبر اسم من سوسنبر است. به من سیسنبر و آسن بویه هم می گویند. گیاه شناسان قدیم ایران مرا دو رگه و بین نعنا و پونه می دانستند. اخیراً یکی از فرنگی ها با تشریح ساقه و ریشه من این موضوع را ثابت کرده و کشف آن را به خود نسبت داده است. عربی من غام است و فرنگی ها به من نعناع فلفلی گویند و اقسام زیاد دارم که فرنگی ها آن را به سیاه و سفید قسمت کرده اند. مرزنگوش ، فراسیون و مشکطرامشیع از ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: شیلات

کوریدوراس ها از دسته ماهیان کت فیش هستند . به طور کل آنها بسیار ریز و صلح طلب هستند . برای نگهداری هرچه بهتر از آنها باید به طور گروهی و دسته ای نگهداری شوند . کوریدوراس ها دسته جمعی هستند و خیلی دوست دارن به دسته ای شناور از نوع خودشان بپیوندند . پیشنهاد میشود به هیچ وجه ممکن کمتر از ۳ از آنها را نگهداری نکنید . گاهی شما که برای مدتی کوتاه است این ماهی را خریداری کردید ، دیده ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

پیوند زدن یک تکنیک ساده است که به کشاورزان کمک کند تا بدون بکارگیری گندزداهای شیمیایی و آفت کشها ، ازآن برای افزایش مقاومت گیاه در برابر بیماری های ناشی از خاک بهره گیرند . گوجه فرنگی به لحاظ ژنتیکی نمی تواند در برابربیماری مقاومت کند و به راحتی در معرض بیماری های همه گیر در زمین قرار میگیرد . کشاورزان به این بازار پر درآمد ( گوجه فرنگی ) علاقه دارند و نمی خواهند میوه های با ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: علوم تغذیه

شیر غذایی است که هیچ جانشین مناسبی برای آن وجود ندارد . شیر دارای ترکیباتی از جمله لیپیدها ، کربوهیدرات ها ، پروتئین ها و بسیاری از ترکیبات آلی حل شده در آب می باشد . مهمترین شیری که به کار برده می شود ، شیر گاو می باشد . به جزء شیر ، محصولات شیری دیگری از جمله محصولات تخمیری و غیر تخمیری وجود دارند . محصولات غیر تخمیری شامل عصاره پروتئین آب پنیر ، شیر پس چرخ ، شیرغلیظ شیرین ، ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: علوم اجتماعی و جامعه شناسی

قبل از اینکه شروع کنم : انا انزلنا فی لیل تل قدر شهادت شاه شیران علی (ع) رو به همه روزه داران و مسلمین جهان تسلیت می گویم. ما در کشوری زندگی می کنیم که در اون حقوق زنها عین آب خوردن لگدمال میشه.عرفهای غلط و سنتهای پوچ ، هرکدام یک تیغه قیچی شده برای برش روح این شاهکار آفرینش…من امروز می خواهم اونی که تو دلمه بگم همین!!.البته می دونم که با این حرفها سیل توهین بسمت من سرازیر میشه و ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: علوم پزشکی

مقدمه آبله مرغان یک بیماری ویروسی بسیار حاد ،مسری و خوش خیم است که اکثراً در دوران کودکی بروز می کند و عامل آن ویروس زوستر می باشد. این بیماری در بزرگسالان اغلب دارای شدت بیشتری بوده و دارای عوارضی از جمله گرفتاریهای ریوی ، عفونت میکروبی ثانویه که در اثر خارش شدید بوجود می آید. در کودکان آبله مرغان بطور معمول یک بیماری خفیف می باشد . بیماری از نظر بالینی دارای یک مرحله مقدماتی ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

موز از چهار هزار سال قبل در هندوستان کشت می شده است . در سال ۱۴۸۲ پرتغالیها موز را در سواحل گینه پیدا کردند و به جزائر قناری بردند و سپس بوسیله میسیونر مذهبی اسپانیولی به نواحی حاره آمریکا برده شد و اکنون موز در تمام مناطق گرمسیر دنیا کشت می شود . موز را هنگامیکه هنوز سبز است از درخت می چینند و به مناطق مختلف می فرستند و در آنجا بوسیله گرما دادن آنرا می رسانند . موز انواع مختلف ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: علوم پزشکی

سوسیس توسط سومریان در 3000 سال قبل از میلاد ابداع گردید. سوسیس از واژه فرانسوی هن(saussich) که خود از واژه لاتین (salsus) به معنی "نمک زده" گرفته شده، پدید آمده است. کالباس (kielbasa) در واقع یک نوع سوسیس لهستانی می باشد، که در ایران به تمام سوسیس های حجیمی که معمولا بطور سرد مصرف میگردند، اطلاق میگردد. اجزای سوسیس و کالباس در سوسیس و کالباس به مقدار زیادی از گوشت صورت گاو به ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: علوم پزشکی

دردسرهای یک سردرد بیش از 90 درصد افراد در طول عمر خود، سردرد را تجربه کرده اند. بسیاری سردردها مدت زمان کوتاهی دارند؛ برای مثال، سردردی که به علت یک بیماری عفونی ایجاد می شود، بعد از بهبود این بیماری از بین خواهد رفت. این نوع سردردها معمولاً باعث نگرانی نمی شوند؛ چون علت ایجاد آنها مشخص است ؛ اما سردردهایی که چنین علت های مشخصی ندارند، می توانند به نگرانی و اضطراب منجر شوند. در ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: علوم پزشکی

درخت میخک بومی جزایر اندوزی و اقیانوسیه است و به علت زیبایی خاصی که دارد امروزه در بشتر نقاط دنیا به عنوان درخت زینتی پرورش داده می شود. میخک درختی است کوچک و مخروطی شکل که برگهای آنها هیچ وقت زرد نمی شود و در تمام طول سال سبز است. اسانس میخک دارای اوژنول، کاربوفلین، الکل، بنزیلیک، بنزوات دموتیل، فورفوول و اتیلن می باشد اوژونول که ماده اصلی میخک می باشد، آرام کننده و ضد عفونی ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

بادام میوه Prunus dulcis ) سابقا" بعنوان Prunus amygdalusیا Amygdalus communis طبقه بندی می شد) است که زیرتیره Prunoideae از خانواده روزاسیا تعلق دارد. منشاء این لغت که احتمالا"واژه فرانسه قدیمی almande یا alemande و لاتین دیرگاهی amandola می باشد ، بوسیله شکل amingdolaازیونانی amugdale ( بادام) برگرفته شده است ؛ تبدیل al به a شاید به علت اشتباه شدن آن با حرف تعریف ال در عربی ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

سبزی کاری عمومی: زندگی شهرنشینی و تراکم جمعیت در شهرهای پرجمعیت و بطور کلی زندگی آپارتمان نشینی عده‌ای از علاقه‌مندان به سبزیکاری را از این موهبت لذت بخش محروم نموده است. ولی هر کس در هر شرایطی می‌تواند با امکانات بسیار کم برای ایجاد یک محیط دوست داشتنی و پرتحرک پرورش هر نوع سبزی را در آپارتمان خود بدهد. خوشبختانه بیشتر بذر سبزیحات در هر شرایطی پرورش می‌یابند جعبه‌های چوبی، ...

تعداد صفحه: ۹۵ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه به نام خداوند لوح و قلم حقیقت نگار وجود عدم خدایی که داننده رازهاست نخستین سرآغاز آغازهاست ثبات تولید در کشاورزی یکی از جنبه‌های مهم کشاورزی پایدار Agriculture Sustainable می‌باشد. گرچه مفاهیم پایداری تولید در کشاورزی دیدگاه‌های همه‌جانبه‌ای را دربر دارد و جنبه‌های مختلفی را شامل می‌شود. اقلیم و خاک از مهمترین عوامل تولید می‌باشند و بهره‌برداری از زمین عمدتاً بر اساس کیفیت ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

شرح گیاه گیاهی است دو ساله یعنی در سال اول برگ تولید می کند و در سال دوم ساقه هوایی گل دهنده ظاهر می شود و بذر می دهد. این گیاه در برخی شرایط مانند گیاهان یکساله در سال اول تولید گل و بذر می نماید گلهای کرفس کوچک و سفید رنگ اند که بصورت چتر مرکب ظاهر می شود و در انتهای ساقه گل دهنده به ارتفاع 60 تا 90 سانتی متر قرار می گیرد. این گیاه دارای ریشه قائمی به طول 6 تا 7 سانتی متر و به ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: بهداشت

آبله مرغان آبله‌ مُرغان‌، از بیماری‌ های‌ خفیف‌ و بسیار واگیردار است. این بیماری که در کودکان شایع‌تر است، توسط ویروس‌ هرپس‌ زوستر ایجاد می‌شود. اطلاعات‌ اولیه‌ توضیح‌ کلی‌ آبله‌ مرغان،‌ عبارت‌ است‌ از یک‌ بیماری‌ خفیف‌ و بسیار واگیر دار‌ که‌ توسط‌ ویروس‌ هرپس‌ زوستر ایجاد می‌شود. این‌ بیماری‌ می‌تواند در هر سنی‌ رخ‌ دهد، اما در کودکان‌ شایع‌تر است‌. علایم‌ شایع‌ علایم‌ زیر ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: زندگینامه مشاهیر و بزرگان

افلاطون یا فلاطون (به یونانی باستان: Πλάτων,‏ با تلفظ: Plátōn) ‏‌(۴۲۸/۴۲۷ پ.م. تا ۳۴۸/۳۴۷ پ.م) دومین فیلسوف از فیلسوفان بزرگ سه‌گانه (سقراط، افلاطون و ارسطو) یونانی‌است. که در میان این سه او بود که پایه‌های فلسفی فرهنگ غرب را بنا گذاشت. تاثیر او بر فلسفه اسلامی نیز قابل توجه است. زندگی افلاطون در آتن به سال 427 قبل از میلاد در یک خانواده متشخص آتنی متولد شد. او دو برادر و یک ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: علوم پزشکی

سرطان سینه یکی از سرطان‌های شایع است. طبق محاسبات انستیتو ملی سرطان ایالات متحده آمریکا، از هر هشت زن یک نفر در زندگی خود مبتلا به سرطان پستان می‌شود.[۱] این سرطان در صورتی که به موقع تشخیص داده‌شود به راحتی قابل درمان است. در صورت متمرکز بودن بافت سرطانی معمولاً از ترکیبی از عمل جراحی (لامپکتومی)، شیمی درمانی، و رادیوتراپی استفاده می‌گردد. ماموگرافی نیز در تشخیص این بیماری نقش ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

اثر تنش گرما بر برخی گیاهان زراعی دما یکی از فاکتور های محیطی تأثیرگذار بر مراحل مختلف رشد گیاه می باشد. مرحله تولید مثل جنسی در گیاهان درمقایسه با مراحل رشد رویشی، به دمای بالا بسیار حساس می باشد و اندامهای تولید مثلی در برابر افزایش دما قبل و یا در حین مراحل گلدهی بسیار آسیب پذیر هستند . علت عدم تولید دانه و یا تشکیل دانه کمتر در این گیاهان طی تنش گرما، کاهش توان زیستی دانه ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: علوم اجتماعی و جامعه شناسی

ما در کشوری زندگی می کنیم که در اون حقوق زن ها عین آب خوردن لگدمال میشه.عرفهای غلط و سنتهای پوچ ، هرکدام یک تیغه قیچی شده برای برش روح این شاهکار آفرینش…من امروز می خواهم اونی که تو دلمه بگم همین!!.البته می دونم که با این حرفها سیل توهین بسمت من سرازیر میشه و خیلی از خوانندگانم رو از دست میدم ولی حرفم را میزنم…من مطالب را طی چند بخش توضیح می دم که بخش اول رو به تاریخچه و اشاره ...

تعداد صفحه: ۱۸۲ دسته بندی: تربیت بدنی

به نام خدا از اولین روز که به عنوان دانشجوی رشته ی مهندسی عمران واحد تربیت بدنی 2 را انتخاب نمودم ؛دغدغه ای در خاطرم به وجود آمدکه اگر استاد مربوطه رشته ای را بخواهد تخصصی به دانشجویانی نظیر من آموزش دهد ، آنگاه تکلیف چیست؟ علت این نگرانی آن بود که در این 21،20 سال عمر گذرانده شده ،آن ورزشی که نه تنها به عنوان ورزش بلکه به عنوان سرگرمی برای بچه های هم سن و سال خودم در کوچه های ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: روانشناسی

مقدمه ناخن جویدن عادتى است که توجه کودک را از دنیاى خارج قطع مى کند و باعث در خود فرورفتن کودک مى شود و یا نشانگر نوعى حس انتقامجویى از محیط و ناکامى هاى ناشى از آن است. پژوهشها نشان میدهد که ۵۰ درصد از نوجوانان و ۲۵ درصد از دانش آموزان دبیرستانى و یک سوم کودکان دبستانى به این عادت مبتلا هستند. باید دانست که جویدن ناخن اغلب براى از بین بردن اضطراب و کسب آرامش است چراکه در افراد ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

دامنه وسیع میزبانی به دشمن طبیعی این امکان را می دهد که روی میزبان ها جانشین (متناوب)رشد نماید ومشکلات ناشی از عدم هم زمانی با یک میزبان خاص را بر طرف نموده.وبین دوره های زمانی کمیاب بودن میزبان که می تواند کشنده باشد پل ارتباطی بر قرارنماید.بسیاری ازشکست ها در استقرار کلنی دشمنان طبیعی وارداتی عدم وجود گونه میزبان جانشین درمناطق جدید است.زیرا این گونه میزبان هاباعث حفظ دشمنان ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

با افزایش جمعیت در دنیا، نیاز به افزایش تولید میوه و سبزى نیز به همان نسبت وجود دارد. چگونه مى توان این نسبت را متوازن نمود و تولیدات باغبانى را با افزایش جمعیت، افزایش داد؟ تکنیک هاى سنتى به نژادى گیاهان، پیشرفت هاى قابل توجهى را در اصلاح ارقام با پتانسیل بالا به وجود آورده اند ولى این تکنیک ها قادر نیستند میزان تولید میوه ها و سبزى ها را نسبت به افزایش تقاضا براى این محصولات ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

کاربرد آب مغناطیسی در کشاورزی با وجود آن‌که آبیاری سطحی به‌عنوان روش غالب در جهان محسوب می‌گردد، ولی به لحاظ نیاز به ارتقاء کالائی مصرف آب و افزایش روزافزون هزینه تأمین آب و نیز محدودیت منابع در دسترس، تمایل دولت‌ها به‌ویژه کشورهای توسعه‌یافته برای کاربرد آبیاری تحت‌فشار را افزایش داده است. کلیات در حال حاضر آب شیرین به‌عنوان یک کاای اقتصادی، نقش اساسی را در تولیدات کشاورزی، ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

رشد و نمو گیاهان سه عامل عمده در رشد و نمو گیاهان عبارتند از : فتوسنتز، تنفس و تعرق فتوسنتز : یکی از اختلافات عمده بین گیاهان و حیوانات در کره زمین، توانایی گیاهان برای ساخت داخلی غذای خودشان می باشد. یک گیاه برای تولید غذای مورد نیاز خود به انرژی حاصل از تابش آفتاب، دی اکسید کربن موجود در هوا و آب موجود در خاک نیازمند است. اگر هر یک از این اجزاء دچار کمبود شود، فتوسنتز یا همان ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

خانواده سیب زمینی: (Solanaceae) بیش از 150 ماده شیمیایی در سیب زمینی شناسایی شده است که شامل سولانین، اسید اگزالیک، ارسنیک، تانن، نیترات و بیش از یکصد ماده دیگر می باشد. سولانین که یک آلکالوئید تلخ مزه است بر اثر قرار گرفتن غده ها در معرض نور در اپیدرم ساخته می شود و بر اثر تجمع آن رنگ غده سبز و مزه تلخ ایجاد می گردد. مصرف 25-20 میلی گرم از آلفا – سولانین برای انسان سمی و ممکن ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: دامپزشکی

- تیلربوز (کنه زدگی): علائم: انعکاس صدای قلب در تقریباً تمام نواحی بدن به خصوص اطراف ستون مهره ها / پتشی در مخاط چشم/ تورم عقده لنفاوی prescapular و prefemoral (پیش رانی)/تتراسیکلین (اکسی وت) (هفت درد) cc10-3 در عضله کپل+آهن+B12. با شستن مرتب و دادن تفاله گوجه فرنگی و هندوانه تب را پایین آورد. درو تا چند بار تکرار شود . کنه حامل ریپی سفالوس بوده که تیلریا آنولاتا را منتقل می ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: علوم پزشکی

تغذیه زنان باردار بدون شک یکی از بزرگترین آرزو های تمامی‌ زنان، داشتن نوزادی سالم و تندرست است. به این جهت تمامی‌مادران سعی بر آن دارند تا عوامل مؤثر بر بهبود روند بارداری و نتیجه آن را مورد بررسی قرار دهند و تا جای ممکن از عوامل زیان‌آور دوری جویند. تغییرات زیادی در اثر بارداری در بدن مادر به وجود می‌آید و عوامل زیادی در تعیین روند صحیح بارداری و نتیجه بارداری موثر هستند. یکی ...

تعداد صفحه: ۷۱ دسته بندی: علوم پزشکی

چطور طولانی‌تر و بهتر زندگی کنیم(ولی نه شیرین‌تر) امروزه تعداد دیابتی‌ها نسبت به آنچه که قبلاً وجود داشت. خیلی بیشتر است(تنها 15 میلیون امریکایی که نیمی از آنها به این موضوع آگاهی ندارند، مبتلا هستند)، نه به خاطر آن که طول عمر بیشتری یافته‌اند بلکه از آن جهت که وقوع اختلال در حال افزایش می‌باشد. اغلب کسانی که دیابت ندارند، تصور نمی‌کنند این وضعیت مشکلات خاصی ایجاد نماید. تا ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

مقدمه ماست یکی از انواع لبنیات است که از تخمیر شیر توسط نوعی باکتری حاصل می شود. از هر نوع شیری برای تهیه ماست می توان استفاده نمود؛ اما ماست های امروزی را اغلب از شیر گاو تهیه می کنند. ماست از تخمیر قند شیر به نام لاکتوز حاصل می شود. باکتری مخصوص تهیه ماست، لاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل می کند و به علاوه به ماست بافت ژل مانندی می دهد. به دلیل وجود اسید لاکتیک، ماست مزه تند و ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: بهداشت

برای اینکه همواره پوستی جوان داشته باشید استفاده کنید . از لوازم آرایشی مناسب پوستتان برای از بین بردن میکروب های و باکتری های وسایل ارایشی مثل برس و شانه حداقل ماهی 2بار آنها را با محلول آب گرم و کف صابون مایع و چند قطره شامپوی بچه تمیز کنید . از مرطوب کننده های حاوی ویتامین استفاده کنید تا پوستتان مواد آلوده موجود در هوا را جذب نکند . ورزش کنید کنید تا پوستتان جوان بماند . با ...

تعداد صفحه: ۵۵ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

مقدمه تعریف: آب پنیر whey بخش آبکی و جدا شده از شیر است که معمولا بر اثر اضافه کردن اسید، حرارت دادن یا انعقاد مایع پنیری بدست می‌آید. این ماده غیر شفاف و رنگ آن زرد مایل به سبز است. براساس تعریف ارائه شده توسط فدراسیون بین المللی محصولات لبنی (IDF) تعریف پنیر بصورت زیر آمده است: « پنیر فراورده ای است تخمیری یا تخمیر نشده که بدنبال انعقاد شیر کامل، پس چرخ و مخلوط این مواد بدست ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت