دانلود تحقیق و مقاله دانش آموزی و دانشجویی در مورد منبع تغذیه

براساس جستجوی مقاله و تحقیق دانشجویی در مورد منبع تغذیه تعداد 100 مورد در سایت یافت گردید که می توانید پس از مطالعه عناوین این تحقیقات و مقالات دانش آموزی و دانشجویی برای دانلود تحقیق در مورد منبع تغذیه و یا دانلود مقاله درباره منبع تغذیه اقدام نمائید:

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: مهندسی الکترونیک

ساخت منبع تغذیه دوبل به کمک میکروکنترلر PIC خلاصه - هدف از انجام این طرح پژوهشی ، دستیابی به یک منبع تغذیه دوبل با استفاده از میکروکنترلرهای PIC با نمایشگر LCD و با قابلیتهای بیشتر نسبت به نمونه های موجود در بازار ، جهت صرفه جوئی ارزی و کاهش مبالغ مورد نیاز جهت تجهیز آزمایشگاههای الکترونیک بوده است . کلمات کلیدی- منبع تغذیه دوبل ، میکروکنترلر PIC ، تقویت کننده عملیاتی 1- مقدمه ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: مهندسی الکترونیک

حساس ترین و اساسی ترین قسمت هر دستگاه الکترونیکی منبع تغذیه می باشد منبع تغذیه یک ولتاژ DC تولید می کند تا مدارات الکترونیکی را تغذیه نماید در بعضی مدارات از باطری به عنوان منبع تغذیه استفاده می شود در اکثر دستگاهها به علت با بودن هزینه باطری از برق شهر استفاده می شود وقتی که از برق شهر استفاده می شود مراحل زیر بایستی طی شود تا ولتاژ DC مورد نیاز تامین شود. مدارات رگلاتور ...

تعداد صفحه: ۱۷۲ دسته بندی: مهندسی الکترونیک

چکیده: چرا از منبع تغذیه سوئیچینگ استفاده می کنیم؟ انتخاب بین یک منبع تغذیه خطی یا سویچینگ می تواند بر اساس کاربرد آنها انجام شود . هر یک مشخصات و مزایا و معایب خاص خود را دارند . همچنین حوزه های متعددی وجود دارد که تنها یکی از این دو نوع می تواند مورد استفاده قرار گیرندو یا کاربردهایی که یکی بر دیگری برتری دارد. مزایای منابع تغذیه خطی: 1-سادگی:طرح مدار بسیار ساده است و با قطعات ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: مهندسی الکترونیک

شرح کلی مدار امروز می خواهم به ذکر یک نمونه عملی از منابع تغذیه سوئیچینگ بپردازم تا با بررسی مدار آن، عملکرد این سیستم برای شما بیشتر روشن شود. حال با توجه به مدار به شرح اجزاء مختلف آن خواهم پرداخت. مداری را که به عنوان یک مثال عملی مشاهده می نمایید، مدار یک منبع تغذیه سوئیچینگ 200 وات ATX متعلق به کامپیوتر شخصی است که توسط شرکت TDK طراحی و ساخته شده است. در این منبع تغذیه ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: مهندسی الکترونیک

تعریف منبع تغذیه انرژی الکتریکی معمولاً بصورتی که در نیروگاه تولید و توزیع شده، مورد استفاده واقع نمیشود. عملاً تمامی تجهیزات الکترونیکی جهت استفاده از انرژی الکتریکی به نوعی تبدیل نیازمندند. منبع تغذیه یا پاور ساپلای وسیله ای است که با استفاده از مدارات الکترونیکی، انرژی الکتریکی منبع ورودی را به شکل مناسب به بار (مصرف کننده) انتقال داده و یا تبدیل میکند در تمامی مصارف، مدارات ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: مهندسی برق

شرح کلی مدار امروز می خواهم به ذکر یک نمونه عملی از منابع تغذیه سوئیچینگ بپردازم تا با بررسی مدار آن، عملکرد این سیستم برای شما بیشتر روشن شود. حال با توجه به مدار به شرح اجزاء مختلف آن خواهم پرداخت. مداری را که به عنوان یک مثال عملی مشاهده می نمایید، مدار یک منبع تغذیه سوئیچینگ 200 وات ATX متعلق به کامپیوتر شخصی است که توسط شرکت TDK طراحی و ساخته شده است. برای دیدن نقشه فوق در ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

ادامه کار با رایانه به هنگام قطع برق مطمئناً برای شما اتفاق افتاده اسن که در حال کار با رایانه هستید واحتمالاً در حال طراحی و یا برنامه نویسی و از این قبیل هستید که ناگهان برق قطع شده و تمامی زحمات چند ساعته شما بدون این که بر روی دیسک ذخیره شوند از بین رفته اند . در این حالت احتمالاً عصبانی شدهاید ولی چاره ای نداشته و بعد از وصل مجدد برق شهر تمامی کار های خود را از سر گرفته اید ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: مهندسی کامپیوتر

مقدمه همه ما درصورت تهیه قطعات حرفه ای سخت افزاری نیازمند یک قلب تپنده ایمن برای آن خواهیم بود. قلبی که توانایی کارکرد با راندمان مطلوب سایر اجزای سخت افزاری را برای ما فراهم آورد. این پاور در نوع خود کم نظیر و حاصل تجربه چندین ساله کمپانی معتبر Seventeam در کنار نیازهای فنی شرکت GREEN برای سازگاری با شرایط محیطی کشور عزیزمان می باشد. تناسب این محصول با ولتاژ ، فرکانس و نوسانات ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: مهندسی کامپیوتر

منبع تغذیه یکی از عناصر حیاتی درکامپیوتراست. فعالیت سایر عناصر به عملکرد منبع تغذیه بستگی دارد. منبع فوق تامین کننده جریان الکتریسیته مورد نیاز هر یک از عناصر سخت افزازی است . بدون وجود منبع تغذیه ، کامپیوتر مشابه جعبه ای مملو از فلز و پلاستیک خواهد بود. منبع تغذیه جریان ( AC ( Alternating Current را به جریان ( DC ( Direct Current تبدیل می کند. در کامپیوترهای شخصی ، منبع تغذیه ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: مهندسی کامپیوتر

مقدمه همه ما درصورت تهیه قطعات حرفه ای سخت افزاری نیازمند یک قلب تپنده ایمن برای آن خواهیم بود. قلبی که توانایی کارکرد با راندمان مطلوب سایر اجزای سخت افزاری را برای ما فراهم آورد. این پاور در نوع خود کم نظیر و حاصل تجربه چندین ساله کمپانی معتبر Seventeam در کنار نیازهای فنی شرکت GREEN برای سازگاری با شرایط محیطی کشور عزیزمان می باشد. تناسب این محصول با ولتاژ ، فرکانس و نوسانات ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: مهندسی کامپیوتر

منبع تغذیه در کامپیوتر منبع تغذیه در کامپیوتر همانند قلب در بدن فعالیت می کند همانطور که قلب خون کافی برای تامین انرژی مورد نیاز بافت های مختلف را به آنها می رساند ، منبع تغدیه نیز توان مورد نیاز برای قسمت های مختلف سیستم را تامین می کند. فناوری بدون وجود یک منبع تغذیه مناسب در واقع بهترین قطعات کامپیوتری کارایی مناسبی نخواهند داشت پس همیشه سعی کنید قلبی مناسب برای سیستم خود ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: مهندسی کامپیوتر

منبع تغذیه pc : همان طور که از نام آن پیدا است منبع تغذیه نیروی الکتریکی را برای دستگاه های داخل رایانه تامین می کند . تبدیل گر (Trans former ) ممکن است نام مناسب تری باشد زیرا منبع تغذیه در واقع جریان AC را به DC تبدیل می کند و ولتاژ 120 یا 220 ولت AC برق شهر را به 12.5 ولت DC تقلیل می دهد . به عنوان یک قاعده عملی ، باید بدانید که هر چه کامپیوتر شما جدیدتر باشد و یا وسایل جانبی ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: مهندسی کامپیوتر

منبع تغذیه یا در اصطلاح Power یکی از مهم ترین و حساس ترین قطعات است، چون تامین کننده ی جریان الکتریسیته مورد نیاز قطعات کامپیوتر شما می باشد. همه ی قطعات ممکن است روزی دچار اشکال شوند و شما مجبور شوید آنها را تعویض کنید اما حساب پاور از سایر قطعات جداست، چرا؟ چون پاور همیشه و بر اساس تجربه من در بدترین زمان ممکن که شما به کامپیوترتان نیاز دارید دچار اشکال می شود و معمولا وقتی ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: مهندسی کامپیوتر

منبع تغذیه Power Supply منبع تغذیه، یک دستگاه الکتریکی است که مسئول تأمین و تنظیم جریان الکتریکی در رایانه می باشد. این قطعه به صورت جعبه ای بزرگ و مستقل در جعبه رایانه قرار دارد و بیشتر خرابی ها را در رایانه به وجود می آورد. کار منبع تغذیه این است که ولتاژ متناوب (ای سی، Alternate Current) را تبدیل به ولتاژ مستقیم (دی سی، Direct Current) می کند. انواع منبع تغذیه منبع تغذیه ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: مهندسی کامپیوتر

دراین مبحث قصدداریم که به صورت مختصر و با زبان ساده، شما رابا اجزاء داخلی منبع تغذیه و وظایف آنها آشنا نماییم . بدیهی است که این ساختار، همگانی وعمومی نمی باشد بلکه حدود 75% ساختار داخلی منابع تغذیه استاندارد کنونی را در بر می گیرد . جهت توضیح فنی و دقیق در مورد کارکرد یک منبع تغذیه، ابتدا باید نقشه برد را ترسیم نماییم. البته این کار را قبلا و به صورت نمونه برای یک پاور 250 واتی ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: علوم تغذیه

موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تنها سازمانی است در ایران که بر طبق قانون میتواند استاندارد رسمی فرآورده ها را تعیین و تدوین و اجرای آنها را با کسب موافقت شورایعالی استاندارد اجباری اعلام نماید. وظایف و هدفهای موسسه عبارتست از: (تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی – انجام تحقیقات بمنظور تدوین استاندارد بالا بردن کیفیت کالاهای داخلی، ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

گاوها و سایر نشخوارکنندگان، حاوی دستگاه گوارش بی نظیری هستند که امکان استفاده از ضایعات و سایر محصولات جانبی را به عنوان منبعی برای جیره غذائی آنها ، مهیا می کند. تغذیه گاوها عمدتاً بر مبنای استفاده از محصولات فرعی و سایر مواد مغذی هستند که منحصراً بوسیله نشخوارکنندگان قابل هضم باشد. یکی از خوراکهای غیر معمول که در تغذیه گاو قابل استفاده می باشد، فضولات بستر جوجه های گوشتی می ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: تربیت بدنی

یک کالری برابر با مقدار حرارتی است که بتواند درجه ی یک کیلوگرم آب را یک درجه سانتیگراد بالا ببرد در بدن نیز کالری موجود در غذاها موجب ایجاد گرما و انرژی می شود . «بخورید تا پیروز شوید» یک کالری برابر با مقدار حرارتی است که بتواند درجه ی یک کیلوگرم آب را یک درجه سانتیگراد بالا ببرد در بدن نیز کالری موجود در غذاها موجب ایجاد گرما و انرژی می شود . بدن انسان کالری موجود در غذاها را ...

تعداد صفحه: ۹۶ دسته بندی: علوم تغذیه

امنیت غذایی: بانک جهانی در سال 1986 امنیت غذایی را به صورت «دسترسی همه مردم در تمام اوقات به غذای کافی برای داشتن یک زندگی سالم» تعریف کرد که این تعریف در کنفرانس رم مورد تاکید قرار گرفت. این تعریف به سه عنصر «موجود بودن غذا»، «دسترسی به غذا» و «پایداری در دریافت غذا» استوار است. عنصر موجود بودن غذا تنها به میزان مواد غذایی در مرزهای ملی که درگذشته عنصر اصلی امنیت غذایی بود، ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: علوم تغذیه

بهاران فرارسیده است ؛ آن گاه که سحرگاهان کاشانه ها از عطر اذان ضیافت عطرآگین می شوند و خوش نوایی دارد بانگ مؤذن به وقت شامگاهان... ضیافت برپا خواهد شد و زایران کوی دوست به قدر بضاعت و لیاقت خویش توشه بر خواهند گرفت تا با ره توشه خود توان حیاتی مجدد یابند... دوست داشتیم در آستانه ماه مبارک رمضان به قدر بضاعت خویش هدیه ای به زایران نور پیشکش کنیم؛ از این رو به بررسی فواید روزه ماه ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: تربیت بدنی

امروز تغذیه ی مناسب برای ورزشکار ها رو براتون گذاشتم. البته مختص بسکتبال نیست. نیاز های پروتیینی در ورزشکاران بیش از افراد عادی است. البته مصرف گوشت و منابع غذایی حیوانی راحت تر پروتیین بدن را تامین می کند. اما توصیه می شود که تا حد امکان این نیاز از منابع گیاهی و به اصطلاح سبز تامین گردد تا با خوردن گوشت حیوانی. از منابع پروتینی گیاهی می توان به این موارد اشاره کرد: حبوبات، ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: علوم تغذیه

در کشورهای در حال توسعه مثل اردن ، میانگین مصرف سرانه در هر سال kg 1 / 31 می باشد . در اردن بین 2006 و 2008 یک مصرف سرانه 10% فزاینده گوشت و تولیدات گوشتی وجود دارد . این افزایش در مصرف گوشت اساسا به خاطر ارزش تغذیه ای بالایی است که به واسطه گوشت و تولیدات گوشتی به مصرف کنندگان اردنی افزوده می شود .این بررسی کیفیت برخی سوسیس ها مثل مورتدلا ، مورتدلا با زیتون ، مورتدلا با فلفل ، ...

تعداد صفحه: ۵۹ دسته بندی: علوم تغذیه

شیر به عنوان یکی از کامل‌ترین غذاهای طبیعت شناخته شده است و غذای منحصر به فرد بچه‌های تازه متولد شده پستانداران است و تنها منبع غذایی در 3-2 ماه اول زندگی است. اهمیت تولید شیر تنها از نظر غذایی و تغذیه نمی‌باشد. گوساله یا بره‌ی تازه متولد شده برای این‌که خوب رشد کند و در مقابل امراض مقاومت داشته و صاحب بنیه خوبی شود و در آینده تولید خوبی داشته باشد، بستگی به مقدار و کیفیت شیری ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: تربیت بدنی

تفاوت رژیم غذایی ورزشکاران با افراد عادی رژیم غذایی یک ورزشکار باید در یک مطلب اساسی با رژیم غذایی فرد عادی تفاوت داشته باشد . ورزشکاران علاوه بر احتیاجات زندگی روزمره ، نیاز به سوخت برای تمرین و مسابقه دارند غذا سوخت لازم برای ورزشکاران را تأمین می کند ولی اغلب ورزشکاران از سوختی که در مخازن خود میریزند غافلند . پروتئین ، چربی و کربو هیدراتها سوخت بدن ( انرژی ) شما هستند . همه ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

گاو ها و سایر نشخوار کنندگان، حاوی دستگاه گوارش بی نظیری هستند که امکان استفاده از ضایعات و سایر محصولات جانبی را به عنوان منبعی برای جیره غذائی آنها ، مهیا می کند. تغذیه گاوها عمدتاً بر مبنای استفاده از محصولات فرعی و سایر مواد مغذی هستند که منحصراً بوسیله نشخوارکنندگان قابل هضم باشد. یکی از خوراکهای غیر معمول که در تغذیه گاو قابل استفاده می باشد، فضولات بستر جوجه های گوشتی می ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: علوم پزشکی

تغذیه ی مناسب برای تمامی بیماران بستری در بیمارستان، خصوصاً برای بیماران شدیداً بحرانی (critically ill patient) که بنا به دلایل مختلف قادر به حفظ وضعیت تغذیه ای خویش نیستند، یک نیاز اساسی محسوب می شود (1) چرا که تحقیقات نشان می دهد که حمایت تغذیه ای مناسب در بخش مراقبت های ویژه می تواند به طور چشمگیری مرگ و میر را کاهش دهد و به عبارت دیگر بیماران بیشتر در اثر مشکلات مربوط به سؤ ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

پیشگفتار: آینده هر مجموعه پرورش گاو شیری بستگی به موفقیت در امر پرورش گوساله های شیری دارد. سالانه 20 تا 33 درصد از گاوهای شیری به علل مختلف از گله حذف می شوند. بنابراین برای ثابت نگه داشتن تولید شیر و یا افزایش آن، سالانه به همان تعداد گاوی که از گله حذف می شود، تلیسه مورد نیاز است. عدم نیاز به موقع یک گاو از گله خسارت اقتصادی زیادی به بار خواهد آورد. یکی از دلایل بسیار مهم ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: تربیت بدنی

شاید فقط یک ورزشکار حرفه ای از ارزش تغذیه در انجام ورزش ها آگاه باشد و به خوبی نقش تغییراتی را که رژیم غذایی در بهبود انجام تمرینات دارد را درک کند. شواهد بسیاری نشان دهنده رابطه بین مصرف غذا و انجام ورزش ها هستند. همچنین یک رژیم غذایی بد، به طور یقین اثر منفی بر انجام حرکات ورزشی، حتی اگر به صورت غیر حرفه ای باشند، دارد. یک رژیم غذایی که شامل مقدار کافی از کالری ، ویتامین ها، ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: تربیت بدنی

جایگاه تغذیه در موفقیت ورزشکاران سالهاست که پس از ناکامی در مسابقاتی چون المپیک پکن، کمیته‌ای برای بررسی علل شکست‌ها و ناکامی تشکیل می‌شوند و پس از چند روز تحقیق و تفحص علل شکست مشخص می‌شود: نداشتن کافی بازی‌های تدارکاتی، نداشتن مربیان با دانش روز، نبود متخصص تغذیه و روانشناس در کنار تیم، نداشتن بودجه کافی مناسب و … و با وجود اصلاح برخی موارد باز شاهد این هستیم که یک متخصص تغذیه ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: علوم تغذیه

تغذیه درست در عمل کاریست دشوار. این سختی بیشتر مربوط به کنارگذاشتن عادت‌های کهن و سالهای سال شیوه تغذیه نادرست است. اما تغذیه سالم حتما به معنای صرف نظرکردن ازخوردنی‌های دوست داشتنی و لذیذ نیست. اصل مطلب رعایت حد و مرز در خوراک است. این مقاله دربرگیرنده ده دستور در جهت چگونگی تغذیه درست می‌باشد. متنوع بخوریم! متنوع و به اندازه خورده و به تناسب در ترکیب مواد غذایی بایکدیگر توجه ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: علوم تغذیه

بهاران فرارسیده است ؛ آن گاه که سحرگاهان کاشانه ها از عطر اذان ضیافت عطرآگین می شوند و خوش نوایی دارد بانگ مؤذن به وقت شامگاهان... ضیافت برپا خواهد شد و زایران کوی دوست به قدر بضاعت و لیاقت خویش توشه بر خواهند گرفت تا با ره توشه خود توان حیاتی مجدد یابند... دوست داشتیم در آستانه ماه مبارک رمضان به قدر بضاعت خویش هدیه ای به زایران نور پیشکش کنیم؛ از این رو به بررسی فواید روزه ماه ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: زیست شناسی

تغذیه در گیاهان جذب مواد شیمیایی از محیط و تغییر یافتن آنها به منظور برآوردهشدن نیاز گیاه به ماده و انرژی، تغذیه گفته می شود. با این تعریف تغذیه شامل فرایندهای متعدد و بسیار پیچیدهای مانند جذب، متابولیسم (آنابولیسم و ماتابولیسم) و دفع است. اتوتروفها و هترتروفها چنانچه جانداری بتواند از مواد کانی به کمک انرژی خورشید نیاز خود به ماده و انرژی را تأمین کند، این جاندار را فتواتروت ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: علوم تغذیه

کودک و شیر گاو کودکان قبل از سن یکسالگی نباید شیر گاو مصرف کنند. تعجب نکنید زیرا بدن نوزادان به شیر مادر- و نه شیر فرآوری نشده گاو- نیاز دارد و اگر مادری نمیتواند بنا بر دلایلی به کودک خود شیر بدهد بهتر است به دنبال شیر خشک غنی شده با آهن که از شیر معمولی درست شده باشد بگردد.این به معنای اجتناب کلی از مصرف شیر گاو نیست بلکه بیانگر این لست که مصرف شیر مادر و شیر های خشک غنی از ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: بهداشت

مقدمه بدون شک چگونگی تغذیه در سلامت و تندرستی انسان به گونه‌ای موثر است که هیچکس نمی‌تواند آن را حتی به اندازه ذره‌ای انکار کند. تغذیه‌ای که بر اساس اصول علمی و با در نظر گرفتن تمامی احتیاجات بدن ما تنظیم شده باشد، سلامت انسان را تامین می‌کند و قوای دفاعی بدن را به صورتی بسیار اساسی و قابل ملاحظه افزایش می‌دهد. و اگر خلاف این امر واقع شود اثرات بد این عمل در تمامی اعضاء و ...

تعداد صفحه: ۱۸۲ دسته بندی: تربیت بدنی

به نام خدا از اولین روز که به عنوان دانشجوی رشته ی مهندسی عمران واحد تربیت بدنی 2 را انتخاب نمودم ؛دغدغه ای در خاطرم به وجود آمدکه اگر استاد مربوطه رشته ای را بخواهد تخصصی به دانشجویانی نظیر من آموزش دهد ، آنگاه تکلیف چیست؟ علت این نگرانی آن بود که در این 21،20 سال عمر گذرانده شده ،آن ورزشی که نه تنها به عنوان ورزش بلکه به عنوان سرگرمی برای بچه های هم سن و سال خودم در کوچه های ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: تربیت بدنی

هر کس که کار پرورش و آماده سازی بدن و یا شرکت برای کسب مهارت‌ های ورزشی را آغاز می‌کند، باید آگاهی‌هایی درباره غذا و نیز شیوه تولید کالری در بدن خویش داشته باشد. به طور کلی نقش تغذیه در بسیاری ورزش‌ها قابل توجه است. به عنوان مثال 40 درصد دستاوردهای مهارت‌های ورزشی نتیجه تغذیه درست و مناسب است. اهمیت ارتباط تغذیه با ورزش فقط مربوط به ورزشکاران حرفه‌ای نیست و هر کسی در هر سطحی که ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: علوم تغذیه

پودر ماهی انواع مختلف پودر ماهی از قبیل پودر ماهیهای : ساردین ، شاه ماهی ،‌تون ، آنچوی و امثال آن با ترکیبات مختلف در بازار جهانی وجود دارد . مقدار پروتئین و اسید آمینه های پودر ماهی بسته به نوع ماهی تهیه شده از آن مختلف است و لی به طور کلی مقدار پروتئین پودر ماهی مرغوب نباید کمتر از 55 درصد باشد . جدول شماره 41 مقدار پروتئین و اسید آمینه های اصلی در چند نمونه آرد ماهی را نشان ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: علوم تغذیه

مقدمه اهمیت گوشت طیور در تغذیه انسان گوشت طیور به عنوان یک منبع غنی پروتئین در سال های اخیر به طور وسیعی در تغذیه انسان در دنیا و در کشور ما مورد استفاده قرار گرفته است به طوری که در بعضی از کشورها که از نظر شرایط طبیعی و کمبود مرتع دچار مضیقه هستند گوشت طیور به سرعت جانشین گوشت دام های دیگر شده است. ارزش غذایی گوشت مرغ: می دانیم که منظور اصلی استفاده از گوشت در جیره های غذایی ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: تربیت بدنی

برای درک بهتر میتوانید قبل از مطالعه این بخش مبحث تغذیه متعادل را مطالعه فرمایید در این مبحث به این سوالات پاسخ داده می شود: آیا تفاوت رژیم غذایی ورزشکاران با افراد عادی کمی است یا کیفی ؟ میزان کالری مصرفی ورزشکار چقدراست ؟ آیا با مصرف پروتئین زیاد می توان حجم عضلات را افزایش داد؟ آیا ورزشکاران باید چربی بیشتری نسبت به افراد عادی مصرف کنند ؟ آیا کلیه ورزشکاران به قرص های ویتامین ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: علوم تغذیه

مقدمه : پوست درخشان ، انرژی بی پایان و دیدگاه مثبت فقط بعضی از مزایای سلامت واقعی است. وقتی خوب و درست غذا می خورید ، به طور منظم ورزش می کنید ، و به اندازه کافی استراحت می کنید ، وزنتان متعادل می شود، وضعیت پوست ، مو، و ناخنهایتان بهتر می شود، و احساس شادی و غرور خواهید کرد. احتمالا شما هم مثل همه مردم انواع افسانه های عجیب و غریب درباره ورزش یا غذاهای «خوب» و «بد» شنیده اید، ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: مهندسی الکترونیک

مقدمه بعضی از تجهیزات الکترونیکی نیاز به منابع تغذیه با ولتاژ و جریان بالا دارند. بدین منظور باید ولتاژ AC شهر توسط ترانسفورماتور کاهنده به ولتاژ پایینتر تبدیل و سپس یکسوسازی شده و به وسیله خازن و سلف صاف و DC شود. تا سال 1972 ، منابع تغذیه خطی برای بیشتر دستگاه های الکترونیکی مناسب بودند. اما با توسعه کاربرد مدارهای مجتمع ، لازم شد که خروجی این مدارها در برابر تغییرات جریان و ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: مهندسی برق

مقدمه بعضی از تجهیزات الکترونیکی نیاز به منابع تغذیه با ولتاژ و جریان بالا دارند. بدین منظور باید ولتاژ AC شهر توسط ترانسفورماتور کاهنده به ولتاژ پایینتر تبدیل و سپس یکسوسازی شده و به وسیله خازن و سلف صاف و DC شود. تا سال 1972 ، منابع تغذیه خطی برای بیشتر دستگاههای الکترونیکی مناسب بودند. اما با توسعه کاربرد مدارهای مجتمع ، لازم شد که خروجی این مدارها در برابر تغییرات جریان و یا ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: تربیت بدنی

این نوشته برای افراد عادی، ورزشکاران و مربیان است. بنابراین در نظر ندارد تا به بررسی روشهای پیچیده علمی موضوع بپردازد. لیکن شناخت اولیه از این علم به منظور درک کلی تغذیه درمانی، میتواند در عملکرد و فعالیت بدنی مثبت فرد مؤثر باشد. علومی که مورد بحث قرار میگیرند: فیزیولوژی (فعالیت سلولی و هضم و جذب غذا) بیوشیمی (چگونگی تبدیل غذا به انرژی به منظور نگهداری و بازسازی ساختار ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: تربیت بدنی

تعریف بهداشت : بهداشت یک حالت کامل سلامت جسمی روانی و اجتماعی است . برای برخورداری از بهداشت خوب باید نظافت و بهداشت اعضای بدن تغذیه ، خواب و استراحت ، ورزش و تفریح ، عدم اعتیاد ، مراقبتهای پزشکی رعایت گردد و بهبود شیوه زندگی آموزش داده شود . انواع بهداشت : بهداشت ورزشی ، بهداشت روانی ، بهداشت فردی تعریف بهداشت ورزشی : بهداشت ورزشی را می‌توان به شناخت و کاربرد مجموعه‌های ازعلوم ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: تربیت بدنی

میلیون ها نفر از مردم،رژیم های غذایی دقیقی را مراعات می کنند.پژوهش هایی که در زمینه تغذیه صورت گرفته،به ما می آموزد که بدن ما نمایانگر نحوه تغذیه است.بنیه جسمانی،مقاومت در برابر بیماری،قد و حتی طول عمر ما ارتباط نزدیکی با غذاهای مصرفی مان دارد. توجه به اهمیت تغذیه در ورزش،موضوع جدیدی نیست و سابقه طولانی دارد.در اولین دوره المپیک،پزشکان توصیه های غذایی برای ورزشکاران ارائه می ...

تعداد صفحه: ۱۱۸ دسته بندی: روانشناسی

« خلاصه» غذا نیاز انسان را به ماده و انرژی تأمین می کند ماده برای ساختن بافتهای جدید و رشد بدن لازم است و به این علت تغذیه مقوله بسیار مهمی است مخصوصاً در نوجوانان که هم در سن رشد هستند و هم دارای فعالیت بسیار زیاد. غذاها شامل موارد زیر است: 1- هیدراتهای کربن 2- چربی ها 3- پروتئین 4- مواد معدنی و ویتامین ها و آب هیدارت های کربن انرژی زا هستند و مقدار آنها در غذاهای مختلف متفاوت ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: مهندسی الکترونیک

پدیده انتشار امواج الکترو مغناطیسی و منابع تولید آن مبدلهای قدرت سوئیچینگ بدلیل مزیتهای زیادی که دارند، محبوبیت زیادی پیدا کرده اند و به عنوان جزء اصلی هر نوع دستگاهی که نیاز به تغذیه دارد، بکار می روند. اما با وجود این همه مزیت، یک عیب اساسی نیز در این منابع تغذیه سوئیچینگ وجود دارد و آن تولید نویز با فرکانس بالا است که بدلیل کلیدزنی سریع رگولاتورهای مبدل قدرت با توانهای فوق ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: علوم تغذیه

مقدمه : حفظ تعادل مواد غذایی در کودکان به آسانی میسر نیست زیرا نیازهای غذایی آنها با رشدشان تغییر می‌کند علاوه بر این که سلیقه و عادات غذایی و میزان فعالیت‌شان نیز متغیر است. نیازهای غذایی یک کودک براساس سن ، سایز و متابولیسم بدن، شرایط سلامت آنها و سایر عوامل عوض می‌شود. نوزادان همه نیازهای غذایی‌شان را از طریق شیر مادر یا شیر خشک تامین می‌کنند. سنی که در آن کودک می‌تواند غذای ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: بهداشت

در دوران بارداری رژیم غذایی کامل و کافی ، سلامت و زیبایی شما را حفظ می کند و رشد نوزادتان را تأمین می کند . در قدیم عقیده داشتند که خوراک زن حامله بایستی دو برابر غذای زن عادی باشد ، البته درست است که زن حامله به مقدار بیشتری غذا احتیاج دارد ولی خوراک روزانه او نباید از حد معینی تجاوز کند زیرا زیاده روی در غذا نه تنها مفید نیست بلکه زیان آور است . بدون شک یکی از بزرگترین آرزوهای ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: علوم تغذیه

مقدمه : حفظ تعادل مواد غذایی در کودکان به آسانی میسر نیست زیرا نیازهای غذایی آنها با رشدشان تغییر می‌کند علاوه بر این که سلیقه و عادات غذایی و میزان فعالیت‌شان نیز متغیر است. نیازهای غذایی یک کودک براساس سن ، سایز و متابولیسم بدن، شرایط سلامت آنها و سایر عوامل عوض می‌شود. نوزادان همه نیازهای غذایی‌شان را از طریق شیر مادر یا شیر خشک تامین می‌کنند. سنی که در آن کودک می‌تواند غذای ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: تربیت بدنی

ورزش و تغذیه برای لذت بردن از ورزش باید خود را برای این کار آماده کرد. تغذیه برای این آمادگی و شرکت در مسابقه ها رل بسیار مهمی را به عهده دارد. یک غذای متعادل: این یک قاعده طلائی است که برای کسب بهترین موقعیتهای قبل از هر نوع کوشش بهترین شرایط جسمی را مدنظر قرار دهیم. روشی بسیار ساده است که بخوبی می توان از آن برخوردار شد. همه افراد می توانند این روش را بکار بندد. زیرا لازمه ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: علوم پزشکی

نیاز انسان به غذا یکی از احتیاجات ذاتی یا فیزیولوژیک است که مهمترین عامل بقای زندگی و طول عمر می باشد.احتیاج به غذا دائمی است و ارگانیسم را مجبور میکند تا برای بدست آوردن غذا و رفع گرسنگی کوشش کند. تغذیه صحیح و متعادل نه تنها پدیده رشد را میسر می سازد و به تندرستی و طول عمر می انجامد،بلکه با تاثیر بر روی اعصاب و روان سبب رشد فکری و نمو نیروهای روانی می گردد. تر کیب شیمیائی غذای ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: علوم پزشکی

تغذیه : تغذیه نیاز اصلی انسان است اما این نیاز در طول زندگی در طی رشد و تکامل وتغییر در وضعیت سلامتی تغییر می نماید . علم تغذیه شامل مطالعه مواد مغذی و چگونگی دریافت آنها توسط بدن است . مواد غذائی به 6 دسته اصلی کربوهیدرات ها ، پروتین ها و لپیدها ، ویتامینها مواد معدنی و آب تقسیم می شود و سه دسته اول انرژی زا هستند و سه دسته دوم غیر انرژی زا ، انرژی یک غذا با واحد کیلو کالری ( ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: مهندسی الکترونیک

رگولاتورهای ولتاژ و مدارات تغذیه تقریباً‌تمام مدارات الکترونیکی ، از مدارات ساده ترانزیستوری و آپ امپ تا سیستم های حساس میکروپرواسسوری و دیجیتالی به یک یا چند ولتاژ dc پایدار نیاز دارند منابع تغذیه رگوله نشده با ترانس – پل – خازن بعلت اینکه ولتاژهای خروجی آنها با جریان بار وولتاژ خط تغییر می کنند و نیز بدلیل اینکه آنها ریپل های 100Hz مهمی دارند . معمولاً کفایت نمی کنند . ...

تعداد صفحه: ۶۸ دسته بندی: تربیت بدنی

تفاوت رژیم غذایی ورزشکاران با افراد عادی رژیم غذایی یک ورزشکار باید در یک مطلب اساسی با رژیم غذایی فرد عادی تفاوت داشته باشد . ورزشکاران علاوه بر احتیاجات زندگی روزمره ، نیاز به سوخت برای تمرین و مسابقه دارند غذا سوخت لازم برای ورزشکاران را تأمین می کند ولی اغلب ورزشکاران از سوختی که در مخازن خود میریزند غافلند . پروتئین ، چربی و کربو هیدراتها سوخت بدن ( انرژی ) شما هستند . همه ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: علوم تغذیه

چرا تغذیه با شیر مادر در سال دوم زندگی یک ضرورت است؟ زیرا: هنوز منبع مهم دریافت پروتئین، چربی کلسیم و ویتامین ها برای کودک است. تاحدود 3/1 انرژی و مواد غذایی مورد نیاز او را تامین می کند. چون در این سن، کودک نوپا بسیار پر تحرک و فعال است و با دست زدن به همه جا و همه چیز خود را بسهولت در معرض آلودگی ها و در نتیجه بیماری ها قرار می دهد مواد ایمنی بخش موجود در شیر مادر نقش حفاظتی ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: مهندسی کامپیوتر

شرکت تحقیقاتی صنایع انفورماتیک در راستای مسئولیتهای خود در زمینه ارزیابی و کنترل کیفیت قطعات رایانه های شخصی اقدام به ارزیابی برخی منابع تغذیه موجود در بازار کرده است. (جداول در فایل اصلی وجود دارد ) در این گزارش، ارزیابی منابع تغذیه کامپیوتر بر مبنای آزمونهای زیر انجام شده است · آزمون ایمن · آزمون مشخصات کارائی هر یک از آزمونهای فوق شامل چندین بخش است که در ادامه به شرح آنها می ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: علوم تغذیه

کودکان قبل از سن یک سالگی نباید شیر گاو مصرف کنند. تعجب نکنید زیرا بدن نوزادان به شیر مادر- و نه شیر فرآوری نشده گاو- نیاز دارد و اگر مادری نمیتواند بنا بر دلایلی به کودک خود شیر بدهد بهتر است به دنبال شیر خشک غنی شده با آهن که از شیر معمولی درست شده باشد بگردد.این به معنای اجتناب کلی از مصرف شیر گاو نیست بلکه بیانگر این لست که مصرف شیر مادر و شیر های خشک غنی از اهن در درجه اول ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

آشنایی با مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران به موجب قانون، تنها مرجع رسمی کشور است که عهده دار وظیفه تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی (رسمی) میباشد. تدوین استاندارد در رشته های مختلف توسط کمیسیون های فنی مرکب از کارشناسان مؤسسه، صاحبنظران مراکز و مؤسسات علمی، پژوهشی، تولیدی واقتصادی آگاه ومرتبط با موضوع صورت میگیرد. سعی بر این است که ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

اختلالات متابولیکی در گاوهای شیری زایمان و اولین ماه بعد از زایمان دوره بحرانی گاو های شیری می باشد بنابراین مدیریت صحیح گاوهای خشک نقش مهمی در کنترل بیماریهای متابولیکی در زایمان یا دوره نزدیک به زایمان را بر عهده دارد، مسائل عمده بوجود آورنده این اختلالات متابولیکی که با یکدیگر در ارتباط هستند از مسائل مدیریتی تغذیه ناشی می گردند. اختلالات عمده متابولیکی در گاوها تازه زا ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

آشنایی با مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران به موجب قانون، تنها مرجع رسمی کشور است که عهده دار وظیفه تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی (رسمی) میباشد. تدوین استاندارد در رشته های مختلف توسط کمیسیون های فنی مرکب از کارشناسان مؤسسه، صاحبنظران مراکز و مؤسسات علمی، پژوهشی، تولیدی واقتصادی آگاه ومرتبط با موضوع صورت میگیرد. سعی بر این است که ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

بخش اول- منابع تولید احداث مزرعه شترمرغ برای هر کسی پر ماجراست. برای راه اندازی مزرعه شترمرغ به زمین، نیروی کار، آب، مجوز و نقدینگی نیاز دارید. قبل از آغاز چنین پروژه ای برخی از جنبه های مورد نیاز را مورد بررسی قرار می دهیم. زمین باید بررسی کنید که چگونه از زمینی که در اختیار دارید استفاده کنید. بسته به اینکه چه گزینه هایی را در شروع کار در نظر گرفته اید باید تصمیم بگیرید که چه ...

تعداد صفحه: ۱۲۲ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

- مقدمه گوشت و فرآورده‌های آن یکی از منابع پرارزش پروتئینی در ارتباط با تغذیه ی بشر محسوب میگردد. درکشور ما صنایع گوشت به ویژه در ده سال اخیر یکی از مهمترین و مسئله سازترین شاخه های صنایع غذایی به شمار آید. فرآورده‌های متنوع و گوناگونی که امروزه از گوشتهای مختلف تهیه می‌گردند، بدون دانش فنی و اطلاعات کافی در زمینه گوشت و علوم وابسته به آن و همچنین تکنولوژی تهیه‌ی فرآورده‌های ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: مهندسی فناوری اطلاعات IT

شبکه های به هم تنیده جهانی بر پایه کار بر اینترنت به سوی تکامل پیش می روند و به طور مستمر به بازسازی خویش می پردازند در اثنای این تغییر و تحول و بازسازی مفهوم جدیدی به نام Portal مطرح گشته است و زیر بنای تحولات مهمی در آینده گشت که شاید زمانی دور از انتظار و دسترس فرض می شد. رشد واحدهای تجاری در دوره اخیر شیوه های نوین را جهت این پیشرفت می طلبد . پرداختن به تجارت از طریق Portal ...

تعداد صفحه: ۷۹ دسته بندی: مهندسی مواد و متالورژی

مقدمه: از قرون و اعصار گذشته بشر در پی دستیابی به امکانات و ابزارهای توسعه تلاشهای فراوانی را در راه کشف مجهولات وتازه‌ها انجام داده است. بی‌شک فلز درعصر حاضر به عنوان زیر ساخت توسعه و فناوری همواره مورد توجه بوده و کشورهای پیشرفته جهان با علم به این نکته سعی فراوانی را در راه کشف وتوسعه ‌ ذخایر و منابع فلزی خود انجام داده و هم اکنون نیز علاوه بر استفاده ‌ بهینه از ذخایر و منابع ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: روانشناسی

بعد از خواندن این فصل شما قادر خواهید بود: 1- تدریس و یادگیری را شرح دهید. 2- مراحل طراحی یک جلسه آموزشی را فهرست کنید. 3- توسعه اهداف عملکردی را مورد بحث قرار دهید. 4- سه بخش اهداف یادگیری mager را فهرست نموده و با استفاده از آنها هدف هایی را بنویسید. 5- سه حیطه یادگیری را مقایسه نموده و هدف هایی را برای آنها بنویسید. این نظریه انجمن رژیم شناسان آمریکا (ADA) است که تغذیه مناسب ...

تعداد صفحه: ۶۴ دسته بندی: روانشناسی

فصل اول مقدمه کودک آزاری[1] کودک آزاری و مسامحه به کلیه صدمات و آزار های جسمی[2]، آزار های روانی و خلقی[3]، آزارهای جنسی[4] و سهل انگاری[5] یا بدرفتاری[6] با کودک گفته می شود که توسط شخصی که عهده دار مسئولیت سلامتی جسمی و روانی و آسایش و رفاه کودک است، اعمال می‌شود و در نتیجه آن سلامتی جسمی، روانی، بهداشتی و یا آسایش و رفاه کودک صدمه دیده و آسیب می بیند و شامل طیف وسیعی از اعمال ...

تعداد صفحه: ۵۷ دسته بندی: مهندسی کامپیوتر

مدت ها از معرفی تکنولوژی SLI شرکت NVIDIA میگذرد این تکنولوژی امکان استفاده همزمان از دو کارت گرافیک بر روی یک مادربرد را فراهم میسازد . کارت گرافیک هایی که از SLI پشتیبانی میکنند بر پایه دو پردازنده گرافیکی Geforce 6800 و Geforce 6600 طراحی شده اند . در ابتدای معرفی این تکنولوژی فقدان مادربردهایی که دو درگاه PCI Express X16 را برای سوار کردن دو کارت گرافیک ارائه کنند موجب سرد ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: روانشناسی

مشاغل و حرفه‌ها بخش مهمی از زندگی‌ ما هستند. همراه با ایجاد یک منبع درآمد، مشاغل به ما کمک می‌کنند تا خواسته‌های شخصی خود را برآورده کنیم، شبکه‌های اجتماعی شکل دهیم و به جامعه خدمت نماییم. استرس در کار: حتی «شغل‌های رویایی» هم دارای لحظه‌هایی پراسترس، انتظارات کاری و سایر مسئولیت‌ها می‌باشند. برای برخی افراد، استرس محرکی است که انجام بعضی کارها را حتمی می‌سازد. به هرحال، استرس ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: تربیت بدنی

تمرین آئروبیک از جمله روش‌هایی است که اثرات مثبت آن بر روی سیستم قلبی- عروقی به اثبات رسیده است. ورزشکاران آئروبیک از کلسترول و فشار خون پایین برخوردارند. در ضمن قلبشان به نحو مؤثری فعالیت می‌کند و با هر ضربان قلب، مقدار بیشتری خون از قلب خارج می‌شود. از پرسش‌هایی که اغلب در سمینارها و جلسات مختلف مطرح می‌شود، این است که چه مقدار تمرینات آئروبیک لازم است؟ پاسخ این پرسش متفاوت ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: تربیت بدنی

کلیات : از آنجا که بر روی ورزشکاران زن پژوهشهای دقیق و گسترده ای صورت نگرفته است یک اتفاق نظر و تفاهم کلی در مورد سطح عملکرد آنها وجود ندارد . وجود اختلافات فیزیولوژیک و نیز ساختاری بین جنس زن و مرد هم مزید بر علت شده است . در اینجا به تعدادی از ویژگی های جنس مؤنث در ارتباط با ورزش و فعالیت بدنی اشاره می کنیم . اگر چه بر اساس نظرسنجی ها ، اکثر ورزشکاران زن معتقد به افت عملکرد ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

مقدمه فاکتورهای مهم پرورش گوسفند یکی قیمت بره در بازار و دیگری تعداد بره های از شیر گرفته شده به ازای هر راس گوسفند در سال می باشد.با انجام فعالیت های اصلاحی و سلکسیون ، گوسفندانی با دوقلوزایی ومیزلن بره زایی بالا حاصل شده اند که علاوه بر مزیتی که دارد این افزایش مشکل پرورش بره ها را به وجود آورده است. کافی نبودن شیر مادر به دلایل مختلف مانند سنگینی زایمان مرگ و میر بره ها را ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

زایمان و اولین ماه بعد از زایمان دوره بحرانی گاوهای شیری می باشد بنابراین مدیریت صحیح گاوهای خشک نقش مهمی در کنترل بیماریهای متابولیکی در زایمان یا دوره نزدیک به زایمان را بر عهده دارد، مسائل عمده بوجود آورنده این اختلالات متابولیکی که با یکدیگر در ارتباط هستند از مسائل مدیریتی تغذیه ناشی می گردند. اختلالات عمده متابولیکی در گاو ها تازه زا عبارتند از: 1- تب شیر 2- ادم یا خیز ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

اکتینوباسیلوز (زبان چوبی) اکتینوباسیلوز بیماری عفونی مشخصی است که خصوصیات آن در گاو التهاب زبان و بمیزان کمتری التهاب عقده های لنفاوی حلقی و ناودان مری می باشد. در گوسفندان جراحات بیماری محدود به بافتهای نرم سر و گردن و ندرتا بینی می شود و معمولاً ابتلاء زبان صورت نمی گیرد. اکتینوباسیلوز در گاو معمولاً بصورت انفرادی در یک گله ظاهر می شود و نظر به اینکه قابل درمان می باشد خسارات ...

تعداد صفحه: ۲ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

آیا می دانید که : - مدفوع آلوده به آنفلوانزا می‌تواند یک میلیون پرنده را آلوده کند، - ویروس آنفلوانزا در مواد دفعی (مدفوع)در 4درجه سانتی‌گراد 30 تا 35 روز و در 20درجه سانتی‌گراد 7 روز باقی می‌ماند، - ویروس آنفلوانزا دمای 56 درجه سانتی‌گراد را برای 3 ساعت‌ودمای60 درجه سانتی‌گراد را 30دقیقه تحمل می‌کند، - ویروس آنفلوانزا نسبت به بسیاری از مواد ضدعفونی کننده خصوصاً ترکیبات پراکسید، ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

مقدمه ای بر بوقلمون منشع اصلی بوقلمون از آمریکای لاتین و مکزیک بوده و در حال حاضر نیز بوقلمونهای وحشی که قادر به پرواز هستند در مناطق جنگلی وجود دارند . اصلاح نژاد بوقلمون از چندین دهه گذشته در کشورهای صاحب نام صورت گرفته و در حال حاضر به اسامی تجاری مختلفی در نقاط مختلف دنیا عرضه میگردد که هر کدام دارای خصوصیات جداگانه میباشد و عموما به سه دسته متوسط ،نیم سنگین و سنگین تقسیم ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: علوم آموزشی و مشاوره تحصیلی

کلیات جامعه در حال خیزش ما به شدت نیازمندیک دیدگاه آموزشی جدید و در عین حال شاداب است که هم نوعی " فلسفه توسعه آموزشی پرورشی " باشد و هم بتواند چشم انداز روشنی از آینده آموزش کشور ترسیم نماید. شرایط جدید، ملت ها را در برابر دو دیدگاه آموزشی زیر قرار داده است : دیدگاه آموزش با تکیه بر فناوری اطلاعاتی و ارتباطی دیدگاه یادگیری دائمی و مادام العمر و ژرف انقلاب تکنولوژی سیمای جهان را ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: علوم آموزشی و مشاوره تحصیلی

هدف : هدف این مقاله ادراکی بحث در مورد بعضی از نکات مهم ( متضمن) در مقوله های موضوع باسوادی، بی سوادی و آموزش مادام العمر بوده و نگرانی و توجه اهل علم نسبت به افزایش جمعیت جهانی که یا به خواندن علافه نداشته یا قادر به خواندن نیستند. طرح / الگو / روش : نزدیکی بحث در مورد سه مقوله عنوان(باسوادی، کم سوادی و آموزش مادام العمر)، و نتایج بدست آمده از مفاد این مقوله ها، نمایانگر وضع ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: علوم آموزشی و مشاوره تحصیلی

آرامش به جای استرس امتحان خردادماه را همه با نام امتحانات و دانش‌آموزان می‌شناسند. ماهی که کسب نتایج یک سال تلاش در عرصه تعلیم و تربیت است و برخی از دانش‌آموزان همواره خرداد را با استرس امتحان و نتایج پایانی سال سپری می‌کنند. اضطراب و دلهره پیش از امتحان مسئله جدیدی نیست و تقریبا نمی‌توان برای از بین بردن نگرانی‌های قبل از امتحانات پایان سال راه حلی پیدا کرد اما می‌توان با ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

شیر غذایی کامل شیر غذای نسبتاً کاملی است و کلیه مواد مغذی را به مقدار کافی و با ترکیبات مناسب برای ادامه حیات خصوصاً رشد کودک در دو سال اول زندگی دارا می باشد . ساختار اجزای اصلی شیر عبارت است از : ۱ - لیپدها ۲ - پروتئین ها ۳ - ازت غیرپروتئین ۴ - کربوهیدراتها ۵ - املاح ۶ - بعضی فلزات و شبه فلزات ( عناصر نادر ) که مقادیر این اجزا برای گونه های مختلف حیوانی فرق می کند . عوامل مؤثر ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت