دانلود تحقیق و مقاله دانش آموزی و دانشجویی در مورد غذاهای سالم

براساس جستجوی مقاله و تحقیق دانشجویی در مورد غذاهای سالم تعداد 100 مورد در سایت یافت گردید که می توانید پس از مطالعه عناوین این تحقیقات و مقالات دانش آموزی و دانشجویی برای دانلود تحقیق در مورد غذاهای سالم و یا دانلود مقاله درباره غذاهای سالم اقدام نمائید:

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: علوم پزشکی

سالانه 15 تا 17 میلیون نفر در دنیا به علت بیماری­های قلبی عروقی جان خود را از دست می­دهند. بیش از یک سوم مرگ و میر مردم کشور ما به دلیل حوادث قلب و عروق رخ می­دهد؛ از این­رو نخستین علت مرگ در کشور بیماری­های قلبی عروقی است. بی­توجهی به الگوی تغذیه­ی صحیح، کاهش سن استعمال دخانیات و مصرف بالای آن در کشور و نیز گسترش شهر نشینی که کم تحرکی و افزایش چاقی از مهم­ترین عوارض آن است، از ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: علوم تغذیه

تغذیه و قلب سالم سلامت قلب ارتباط زیادی با غذای مصرف شده دارد. توصیه های زیر برای حفظ سلامتی قلب مفید است: - هر روز انواع مختلفی از دانه ها به خصوص غلات کامل را استفاده کنید. - روزانه از انواع میوه و سبزی فراوانی استفاده کنید. - برنامه غذایی شما دارای کلسترول و چربی اشباع کم و به طور کلی چربی متوسطی باشد. - نوشیدنی ها و غذاهایی را انتخاب کنید که قند متوسطی داشته باشند. - غذاها ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: علوم اجتماعی و جامعه شناسی

عادت به طریقه صحیح زندگی(healthy lifestyles )و فعالیت در تمام سنین نقش بسیار مهم در مراقبت از خود دارد .یکی از مسائل دوران سالمندی عدم توانایی در عادت به چنین lifestyles در سنین بالا می باشد.انجام فعالیتهای ورزشی «مصرف غذاهای سالم «عدم استعمال دخانیات « مصرف الکل و داروها به صورت عاقلانه در سنین بالا از بروز بیماریها کاهش فعالیت پیشگیری نموده و منجر به افزایش طول عمر و بهبود ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: علوم پزشکی

عفونت سالمونا عفونت سالمونلا بر اثر مصرف غذا یا نوشیدنى آلوده (اکثراً تخم‌مرغ یا ماکیان) ایجاد مى‌شود، و ممکن است طیف بالینى بیمارى ناشى از آن از گاسرتوانتریت تا تب روده‌اى متفاوت باشد. S تیفى موریوم و .S انتریتیدیس بخش عمده موارد بیمارى انسان را در ایالات متحده ایجاد مى‌نمایند. بیمارانى که خطر بروز سالمونلوز در آنها بالا است عبارتند از: افراد مبتلا به کاهش اسیدیته معده (مصرف ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: علوم پزشکی

تغذیه : تغذیه نیاز اصلی انسان است اما این نیاز در طول زندگی در طی رشد و تکامل وتغییر در وضعیت سلامتی تغییر می نماید . علم تغذیه شامل مطالعه مواد مغذی و چگونگی دریافت آنها توسط بدن است . مواد غذائی به 6 دسته اصلی کربوهیدرات ها ، پروتین ها و لپیدها ، ویتامینها مواد معدنی و آب تقسیم می شود و سه دسته اول انرژی زا هستند و سه دسته دوم غیر انرژی زا ، انرژی یک غذا با واحد کیلو کالری ( ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: علوم تربیتی

مقدمه با توجه به پیشرفت‌های علم پزشکی و بهداشتی متوسط عمر انسان افزایش یافته و در کشورهای پیشرفته، این میزان افزایش بیش‌تر است. پیرشدن و سالخوردگی با کاهش تدریجی فعالیت‌های فیزیکی و افزایش بیماریهای مزمن همراه می‌شود و به نظر می‌رسد که بهبود تغذیه تا حد زیادی قادر است از این مشکلات پیشگیری کند و یا آن‌ها را تخفیف دهد. به همین دلیل یکی از مسائل مهم سالمندان، مسائل پزشکی و بهداشتی ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

دستگاه گوارش : نشخوار Rumination : اگر گوساله در هفته اول زندگی به غذای جامد دسترسی پیدا کند نشخوار در سن 3-2 هفتگی آغاز می گردد. شروع نشخوار 5/1-5/0 ساعت بعد از خوردن غذا آغاز می گردد. تعداد و طول نشخوار بستگی به فیبر غذا و اندازه قطعات ونوع غذا دارد و معمولا روزانه 24-4 دوره نشخوار انجام میگیرد که هر دوره 60-10 دقیقه طول می کشد. در حد میانگین روزانه تا هفت ساعت از وقت دام به ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: روانشناسی

حوزه ی فرهنگی و اجتماعی سرخپوستان یانوماهوی ونزوئلا سرپناهی موقتی برپا می کنند که از آنجا به دنبال غذا گشت زنی می کنند و به شکار حیوانات می پردازند. وقتی این پناهگاه ها خالی از غذا می شود، حرکت کرده و در جای دیگری ساکن می شوند. در یک روز خاص مردان در هنگام سحر جمع شده و تدارکات حمله به یک دهکده ی مجاور را فراهم می سازند. گروه دلواپس و نگران هستند. مردان طرف مهاجم در خطر آسیب ...

تعداد صفحه: ۱۲۲ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

- مقدمه گوشت و فرآورده‌های آن یکی از منابع پرارزش پروتئینی در ارتباط با تغذیه ی بشر محسوب میگردد. درکشور ما صنایع گوشت به ویژه در ده سال اخیر یکی از مهمترین و مسئله سازترین شاخه های صنایع غذایی به شمار آید. فرآورده‌های متنوع و گوناگونی که امروزه از گوشتهای مختلف تهیه می‌گردند، بدون دانش فنی و اطلاعات کافی در زمینه گوشت و علوم وابسته به آن و همچنین تکنولوژی تهیه‌ی فرآورده‌های ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: روانشناسی

بعد از خواندن این فصل شما قادر خواهید بود: 1- تدریس و یادگیری را شرح دهید. 2- مراحل طراحی یک جلسه آموزشی را فهرست کنید. 3- توسعه اهداف عملکردی را مورد بحث قرار دهید. 4- سه بخش اهداف یادگیری mager را فهرست نموده و با استفاده از آنها هدف هایی را بنویسید. 5- سه حیطه یادگیری را مقایسه نموده و هدف هایی را برای آنها بنویسید. این نظریه انجمن رژیم شناسان آمریکا (ADA) است که تغذیه مناسب ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

گوجه فرنگی از جمله صیفی جاتی است که به دلایل فراوان کشت آن قابل صرفه است. زیرا این محصول در غذاهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و آنجا که به صورت اصلی وجود ندارد به صورت رب گوجه باعث خوشمزگی غذا می شود.به همین دلیل است که در کشت گوجه فرنگی واریته هایی در نظر گرفته شده است که دقیقا با شرایط مصرف گوجه فرنگی مطابق است. گوجه فرنگی ریز در اندازه های ۵ تا ۲۰ گرمی و همین طور گوجه ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: تربیت بدنی

مقدمه: دکتر لنور-آر- زومان پزشک و فیزیولوژیست معروف و سازمان دهنده مهندسی زیست می باشد . ایشان می گوید اگر بدن را به یک ماشین تشبیه نمائیم، نیاز به یک دانشگاه پلی تکنیک خواهیم داشت تا آن را بشناسیم. هم اکنون در دانشگاهی که تقریبا بنیان گذار آن دکتر زومان می باشد، برای مهندسی زیست واحدهای درسی گذاشته شده است. نامبرده عضو کمیته ورزشی قلب امریکا و مشاور انجمن قلب امریکا و مشاور ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: علوم آموزشی و مشاوره تحصیلی

آرامش به جای استرس امتحان خردادماه را همه با نام امتحانات و دانش‌آموزان می‌شناسند. ماهی که کسب نتایج یک سال تلاش در عرصه تعلیم و تربیت است و برخی از دانش‌آموزان همواره خرداد را با استرس امتحان و نتایج پایانی سال سپری می‌کنند. اضطراب و دلهره پیش از امتحان مسئله جدیدی نیست و تقریبا نمی‌توان برای از بین بردن نگرانی‌های قبل از امتحانات پایان سال راه حلی پیدا کرد اما می‌توان با ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: بهداشت

مقدمه از آنجا که رعایت بهداشت در حفظ سلامت انسان تاثیر بسزایی دارد و انسان سالم بهتر می تواند به وظایف فردی و اجتماعی که دین برای او معین نموده عمل کند بنابراین تأکید و توصیه بر رعایت بهداشت و راهنمایی جهت مداوای امراض گوناگون و ذکر خواص میوه ها و سبزیجات و غذاهای مختلف از اموری است که مکرراً در سخنان برخی از معصومین (ع) به چشم می خورد. هرچند انبیاء و اولیاء از سوی خداوند به ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: علوم پزشکی

چاقی و اضافه وزن مسلماً با فشارخون بالا ارتباط دارد. شیوع این مشکل در افراد جوان دچار اضافه وزن دو برابر و در افراد مسن و چاق 50 درصد بیشتر از افراد دارای وزن طبیعی است. در مردان به ازای هر 10 درصد افزایش وزن، فشار خون 6/6 میلیمترجیوه بالاتر می‌رود. اکثر افراد مبتلا به پرفشاری علایمی ‌ندارند، اما این مشکل می‌تواند سبب آسیب حاد یا مزمن به بخش‌های مختلف بدن شود. در مغز این مشکل به ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: علوم تغذیه

روغن کانولا روغن کانولا محصولی است که از هیبریداسیون کردن تخم شلغم روغنی به دست می آید، اخییراً یکی از محبوب ترین روغن ها برای متخصصین تغذیه و پزشکانی که ادعا میکنند خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهد شده است. فواید: حاوی میزان کمی روغن اشباع می باشد. حاوی میزان زیادی روغن غیر اشباع مونو می باشد. حاوی میزان زیادی اسید چرب امگا 3 می باشد. در مقایسه با روغنهای دیگر، بهترین ترکیب ...

تعداد صفحه: ۸۴ دسته بندی: علوم آموزشی و مشاوره تحصیلی

نکاتی چند در مورد روشهای صحیح مطالعه بارها شنیده ایم که دانش آموز یا دانشجویی می گوید : (( دیگرحال و حوصله خواندن این کتاب را ندارم )) یا ((آنقدرازاین کتاب خسته شده ام که قابل گفتن نیست)) ویا ((هرچقدرمیخوانم مثل اینکه کمتر یاد می گیریم)) ویا ((10 بار خواندم و تکرار کردم ولی بازهم یاد نگرفتم))به راستی مشکل چیست ؟ آیا برای یادگیری درس واقعا" باید 10 بار کتاب را خواند ؟ آیا باید ...

تعداد صفحه: ۱۶۶ دسته بندی: روانشناسی

سرطان در کمین کیست؟ امروزه برای انواع سرطان، روش‌های درمانی متعددی وجود دارد. اما چه کسی می ‌خواهد به سرطان مبتلا شود؟ حتی با وجود پیشرفت‌های پزشکی در سال‌های اخیر همه می‌ خواهند از خطر بیماری‌ها در امان باشند تا اینکه با صرف هزینه زیاد از شرشان خلاص شوند. یکی از مهمترین را‌ه‌ها اصلاح سبک زندگی است. نمی ‌توانیم هر طور می ‌خواهیم زندگی کنیم و از عوارض تغذیه نادرست و استرس زیاد و ...

تعداد صفحه: ۲ دسته بندی: شیلات

((گرچه این ماهی جزو سیکلیدهای آفریقایی میباشد ولی بدلیل اینکه این ماهی تفاوتهای زیادی با سیکلیدهای آفریقای دارد مسائل مربوط به این ماهی در این تاپیک دنبال میشود(( سچلاید زندانی یکی از باهوشترین سیچلایدها در کناره اسکار و دیگر سیچلایدهای در این رده هست ولی گاها دوستان وقتی که ماهی زندانی رو در سنین جوانی و کوچکی این ماهی میگیرند به فکر مراقبتها و طرز نگه داری و مسائلی که با این ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: شیلات

سیلور دالر(ِِSilver dollar) ماهی صلح طلبی است و اگر چه گیاه خوار است ولی از خانواده پیراناها می باشند.آنها میتوانند برای10سال و یا بیشتر زندگی کنند و نیاز دارند تا به صورت گروهی در گروههای حداقل6-3 تایی نگهداری شوند.سیلور دالری که به تنهایی نگه داشته شود دچار شوک و استرس خواهدشد وممکن است بسیار زود بمیرد) البته امکان هم دارد که زنده بماند ولی بهتر است حداقل3عدد داشته باشیم) این ...

تعداد صفحه: ۹۶ دسته بندی: علوم تغذیه

امنیت غذایی: بانک جهانی در سال 1986 امنیت غذایی را به صورت «دسترسی همه مردم در تمام اوقات به غذای کافی برای داشتن یک زندگی سالم» تعریف کرد که این تعریف در کنفرانس رم مورد تاکید قرار گرفت. این تعریف به سه عنصر «موجود بودن غذا»، «دسترسی به غذا» و «پایداری در دریافت غذا» استوار است. عنصر موجود بودن غذا تنها به میزان مواد غذایی در مرزهای ملی که درگذشته عنصر اصلی امنیت غذایی بود، ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: علوم تغذیه

طبخ کباب و مصرف گوشت ها یکی از چهار گروه اصلی غذایی، گروه گوشت‌ ها هستند که شامل گوشت انواع ماهی‌ها و آبزیان، مرغ و طیور و چهارپایان اهلی بوده و هر کدام بسته به نوع، مقدار و زمان مصرف دارای فواید و مضرات کاملاً متفاوتی هستند. میزان مصرف کل گوشت‌ها تقریباً 60 تا 150 گرم برای هر فرد نسبت به شرایط و سنشان در 3 تا 4 وعده در هفته توصیه می‌شود که می‌توان آن را بین گوشت قرمز و سفید ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: تربیت بدنی

میلیون ها بار تا به حال شنیده اید: ورزش کردن برایتان خوب و یکجا نشستن و تلویزیون تماشا کردن برایتان بد است. اما در کنار اینکه به شما کمک می کند تا کالری بیشتری سوزانده و خوش هیکل تر شوید،چه فواید دیگری دارد؟ در اینجا می خواهیم 10 فایده مهم ورزش کردن را برای شما بازگو کنیم. 1- کمک می کند که بهتر و راحت تر بخوابید. اگرچه ممکن است از نظر شما مسئله ای بدیهی بیاید، اما تحقیقات مربوط ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: علوم تغذیه

زیبایی هرم غذایی ساده بودن آن است. به نظر می رسد این هرم بسیار قابل انعطاف طراحی شده است . مثلا فردی که از آن استفاده می کند می تواند پنیر را جایگزین شیر کند زیرا هر دوی اینها مواد مغذی اصلی گروه شیر، ماست و پنیر را تامین می کنند. همچنین می توان حبوبات (بنشن) و آجیل را به جای گوشتها مصرف کرد ، در واقع این کاری است که گیاهخواران انجام می دهند . هرم غذایی تمایل دارد که گوشتها و ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: علوم تغذیه

مقدمه: در طول شب بدن نیا به انرژی دارد. حتی در حالی که در خواب هستیم و بویژه مغز نیاز به گربوهیدرات (بشکل گلوکز) کربوهیدرات (گلوکز) از وعده های اصلی و میان وعده ها تامین می گردد. و بصورت گلیکوژن در عضلات و کبد ذخیره می گردند. در طول شب گلیکوژن ذخیره شده به گلوکز شکسته می شود مورد استفاده بدن برای تامین انرژی قرار می گیرد. و ما نیاز داریم که با خوردن صبحانه گلیکوژن مصرف شده را ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: بهداشت

دندان یکی از اجزای بسیار مهم بدن است که مراقبت ازآن می تواند نقش بسزایی در سلامت و تندرستی مومی بدن داشته باشد. دندان های سالم میتوانند درخوردن صحیح غذا و لذت بردن از آن و نیز جلوگیری ازبوی بد دهان بسیار مؤثر باشند. بنابراین رعایت بهداشت دهان و دندان باید یکی از ولویت های بهداشتی برای هر فرد قلمداد گردد. در این خش به برخی از روشهای مراقبت از دندان ها اشاره ی کنیم. مراحل آسیب به ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: بهداشت

روزی چند بار دست‌شویی می‌روید؟ برای خیلی‌هایمان این مساله به ظاهر کم‌اهمیت آن‌قدر در جریان زندگی‌مان گم شده است که برای یافتن پاسخ نیاز به لحظه‌ای توقف داریم اما اگر این ترتیب تقریبا منظم تنها برای چند روز به هم بخورد، تازه متوجه نعمتی خواهیم شد که چندان هم کمتر از نفس کشیدن نیست! ... اسهال حاد در هر روز چیزی حدود 2 تا 7 درصد افراد جامعه را از چرخه کار و فعالیت خارج می‌کند؛ ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: علوم تغذیه

بیماری قلبی: تعداد زیادی از مطالعات نشان داده است که غذاهای حاوی مقادیر زیاد(کوئرستین) از قبیل سیب ، سبب بهبود فالعیت آنتی اکسیدانی خون وکاهش میزان تخریب کلسترولLDL به علت اکسیداسیون می گردند. این تحقیقات همچنین ثابت نموده اند که افراد دارای مصرف بالای کوئرستین، کمتر درخطر ابتلا به بیماری قلبی وسکته مغزی قرار دارند.این مشاهدات به اثرات ضد تصلب شرایین وضدلختگی خون درکوئرستین سیب ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: علوم تغذیه

خواص سیر سیر قوه باء را تقویت می کند،ادرار را زیاد نموده و عروق شعریه را باز می کند و همین موضوع سبب می شود که فشار خون پایین بیاید. سیر بهترین درمان نسیان وفراموشی است،خوردن سیر کدورت ذهن را از بین می برد . میکروبهای وبا و گریپ و عده ی زیادی از میکروبها را نابود می سازد . سیر بهترین مقوی پیاز مغز بوده،روی غدد مغز تاثیر نیکو دارد . سیر دارای ویتامینهای ث،ب بوده و خوردن ان برای ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: علوم پزشکی

مقدمه : وقتی که خون شما به اندازه کافی هموگلوبین نداشته باشد انمی اتفاق می افتد . هموگلوبین کمک میکند که گلبولهای قرمز خون اکسیژن را از ریه ها به همه قسمتهای بدن برسانند . چه چیزی باعث بوجود امدن آنمی میشود ؟ آنمی انواع مختلف دارا که هر کدام علامتهای مختلفی دارند: کمبود ذخیره آهن (IDA) شایع ترین نوع کم خونی است . انمی زمانی اتفاق می افتد که شما آهن کافی در بدنتان ندارید . بدن ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: علوم تغذیه

امروزه چاقی و افزایش وزن به معضل بزرگی تبدیل شده و میلیونها انسان را در جهان رنج می دهد . چاقی غیر از اینکه ظاهر انسان را نامتناسب و زشت جلوه می دهد بیماریهای خاصی را نیز به دنبال دارد . از طرف دیگر عدم آگاهی کافی مردم در مورد تغذیه و عدم انتخاب روش مناسب برای کاهش وزن ، عارضه های جدی تری را به دنبال خواهد داشت . بیماریهای دیابت ،کبد، یبوست و التهاب روده بزرگ ، اختلالات روانی ، ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: روانشناسی

چرا افسرده می شویم؟ استرس می تواند به سلامت انسان آسیب برساند و در صورت عدم آشنایی با روش های مقابله با آن یا یک مشکل یا بیماری موجود را بدتر کند. استرس پاسخ بدن برای دفاع از خود است. این طبیعت بدن در فوریت ها مانند کنار رفتن از سر راه ماشینی که بسرعت نزدیک می شود ، خوب است اما اگر به مدت طولانی ادامه پیدا کند اثرات سوئی بر بدن اعمال می کند بطوری که ممکن است بدن به هر محرک و ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: علوم تغذیه

غذا به هر ماده ای اطلاق می شود که موجود زنده آنرا می خورد یا می آشامد. واژه غذا شامل مایعات نوشیدنی هم می شود. غذا منبع اصلی تولید انرژی و تغذیه در جانوران است و معمولاً جانوران و گیاهان، منشا تولید آن هستند. مطالعه در مورد غذا را علم تغذیه یا علم غذا می نامند. در زبان فارسی، به شکل مجازی هم از واژه غذا استفاده می کنند؛ مثل غذای فکر. تعریف حقوقی در تعریف حقوقی غذا در کشورهای ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: بهداشت

هر کس‌ بامراعات‌ بهداشت‌ قادر است‌ از لحاظ‌ جسمانی‌، روانی‌ و اجتماعی‌ در وضع‌ مناسبی‌ قرار گرفته‌ و وظیفه‌ای‌ را که‌ نسبت‌ به‌ خود و افراد خانواده‌ و جامعه‌ خود دارد به‌ خوبی‌ ادا کند. سلامتی‌ چیست‌ ؟ عبارتست‌ از رفاه‌ کامل‌ جسمی‌، روانی‌ و اجتماعی‌، نه‌ فقط‌ نبودن‌ بیماری‌ و معلولیت‌، شخص‌ سالم‌ کسی‌ است‌ که‌ علاوه‌ بر سلامت‌ جسم‌ از سلامت‌ روان‌ نیز برخوردار بوده‌ و از نظر ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: علوم تغذیه

مقدمه غذا به هر ماده ای اطلاق می شود که موجود زنده آنرا می خورد یا می آشامد. واژه غذا شامل مایعات نوشیدنی هم می شود. غذا منبع اصلی تولید انرژی و تغذیه در جانوران است و معمولاً جانوران و گیاهان، منشا تولید آن هستند. مطالعه در مورد غذا را علم تغذیه یا علم غذا می نامند. در زبان فارسی، به شکل مجازی هم از واژه غذا استفاده می کنند؛ مثل غذای فکر. تعریف حقوقی در تعریف حقوقی غذا در ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: بهداشت

سلامت روانی به نحوه تفکر، احساس و عمل شما مربوط می‌شود. به طور کلی مردمی که از سلامت روانی خوبی برخوردار هستند: دارای نگرش مثبت هستند: … آنها آماده برخورد با مشکلات زندگی هستند. در مورد خود و دیگران احساس خوبی دارند، در محیط کار و در روابط‌شان مسؤولیت‌پذیر هستند. وقتی از سلامت روانی خوبی برخوردار باشید، انتظار بهترین چیزها را در زندگی دارید و آماده برخورد با هر حادثه‌ای هستید. ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: علوم پزشکی

بیماری رایج آرتروز را می‌توان به دو نوع OA) Osteoarthritis) و RA) Rheumatoid) تقسیم نمود. با مطالعات انجام شده بیش از صد نوع بیماری گوناگون می‌تواند موجب درد، گرفتگی و در اغلب موارد سبب تورم مفاصل گردد. بروز تورم مفاصل و استخوان‌ها هنگامی است که غضروف‌های انتهایی استخوان‌ها به تدریج دچار خوردگی می‌شود و نتیجه آن سائیدگی استخوان‌ها با یکدیگر می‌باشد. این تورم اغلب در مفاصل دست، ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: تربیت بدنی

این موضوع به غذا، محتویات اصلی و اهمیت آن با رویکردی ویژه به ورزش، همینطور بررسی اینکه چگونه برخی از مواد غذایی میتوانند سهمی در ارتقاء عملکرد ورزشی داشته باشند، میپردازد. کربوهیدرات ها حدود 60 الی 70 درصد رژیم غذایی ورزشکاران بایستی از طریق مصرف کربوهیدراتها تأمین شود. ورزشکارانی که فعالیتهای فوق استقامت انجام میدهند ممکن است حتی گاهی به بیش از 70 درصد کربوهیدرات برای مدت زمان ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: علوم تغذیه

غذاهاى حاوى پروتئین میزان یادگیرى را افزایش مى‌دهند. همچنین زمینه ی لازم براى ارتباط بین سلول هاى مغز را فراهم مى‌کنند. از سوى دیگر کربوهیدرات ها ، انرژى بخش هستند، اما اگر به مقدار زیاد و بدون پروتئین کافى مصرف شوند، موجب خواب آلودگى مى‌شوند. کمبود اسیدهاى چرب ضرورى موجب آلرژى(حساسیت) و مشکلات یادگیرى شامل کم توجهى و اختلالات بیش فعالى (ATTENTION DEFICIT HYPERACTIVITY DISORDER ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: علوم پزشکی

بیمار دیابتی، بیماری است که بدن او توانایی تنظیم قند خون خود را ندارد و منظور از قند، فقط قند و شکر خوراکی که مصرف می‌کنیم نیست. قند به دسته خاصی از ترکیبات بیوشیمیایی گفته می‌شود ونه تنها قند و شکر بلکه بسیاری از ترکیبات خوراکی در این دسته قرار می‌گیرند. قند مصرفی بدن که در خون شناور است گلوکز نامیده می‌شود و تنظیم گلوکز توسط آنزیم مخصوصی صورت می‌گیرد که درون بدن از غده ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: بهداشت

یکی از شایعترین بیماریها که هم اکنون در شهر و روستایمان مشاهده شده است " وبا " میباشد که ما با آشنایی از این بیماری و راههای عدم مبتلا شدن به این بیماری را باید یاد بگیریم تا خود و خانواده خود را در مقابل این بیماری مصون داریم پس خانواده های گرامی : بیماری وبا قابل درمان است . به محض شروع بیماری اسهال آبکی به خانه های بهداشت، مراکز بهداشتی و درمانی و بیمارستانها مراجعه نمایید. ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: روانپزشکی

هر یک از ما دوستان ,آشنایان و وابستگان عزیزی داریم که ممکن است از افسردگی رنج ببرد. هر کس به نوعی تلاش می کند تا از افسردگی رهایی یابد. بعضی از این تلاشها به تجربیات شخصی افراد متکی است ولی عمدتا" به راه حل هایی که در جامعه مرسوم شده و ریشه در سنتهای اجتماعی دارد پناه می برند. تنها و گاهی اوقات از کمک حرفه ای روانپزشکان و روانشناسان بهره مند می شوند . تلا ش در جهت رفع ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: بهداشت

مقدمه در جامعه ای که سخت تلاش می کند تونل توسعه و رشد را به انتها برساند، همبستگی و اراده مدیریتی می باید حرف اول را بزند. سلامت و آسایش مردم آنجا که همیاری و هم اندیشی مسئولان اتفاق نمی افتد، بدیهی است با مخاطراتی مواجه باشد، مشکل امروز بهداشت و درمان و پیشگیری، تک گویی و کم لطفی های برخی دستگاه هاست، در حالی که مسئله عمدتاً از همین عدم همکاری ها، لاینحل باقی می ماند. هدف نظام ...

تعداد صفحه: ۵۹ دسته بندی: علوم تغذیه

شیر به عنوان یکی از کامل‌ترین غذاهای طبیعت شناخته شده است و غذای منحصر به فرد بچه‌های تازه متولد شده پستانداران است و تنها منبع غذایی در 3-2 ماه اول زندگی است. اهمیت تولید شیر تنها از نظر غذایی و تغذیه نمی‌باشد. گوساله یا بره‌ی تازه متولد شده برای این‌که خوب رشد کند و در مقابل امراض مقاومت داشته و صاحب بنیه خوبی شود و در آینده تولید خوبی داشته باشد، بستگی به مقدار و کیفیت شیری ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: علوم تغذیه

رژیم غذایی و مراقبت تغذیه ایی امری بسیار ضروری مهم است که باید به آن توجه شود تا : 1 . سلامت بدن حفظ شود. 2. بیماریهای که در اثر سوء تغذیه بوجود می آید پیشگیری شود. 3. قدرت روحی و جسمی حفظ شود. تحقیقات نشان داده است افرادی که از عمر طولانی تری بر خوردارند دارای خصوصیات زیر هستند: هر روز بطور مرتب صبحانه می خورند. در هر وعده حجم غذای کمی مصرف می کنند. همواره وزن ثابتی دارند. میوه ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: علوم تغذیه

تاریخچه تغذیه تا اوایل قرن نوزدهم مفهوم غذاخوردن فقط پرکردن شکم بود و احساس گرسنگی بشر را وادار می‌کرد تا آنچه را در دسترس خود می‌دید بدون توجه به کمیت و کیفیت آن مصرف کند. شهرنشینی و تشکیل اجتماعات باعث ایجاد تغییرات زیادی در طرز تغذیه بشر شده است. اولین اجتماعات و شهرها در بین‌النهرین، آسیای باختری، مصر و یونان بوجود آمدند. شهرنشینهای اولیه کشاورزی و دامپروری را به خوبی ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: علوم پزشکی

آگاهى هاى مردم در مورد سرطان ها بسیار کم و نامناسب است. پژوهشى که اخیراً از سوى انجمن سرطان امریکا منتشر شده است نشان مى دهد 70% مردم به غلط تصور مى کنند که در ابتلا به سرطان، سابقه فامیلى مهمتر از سن است، در حالى که سن مهم ترین عامل منفرد سرطان است. 38% مردم معتقد بوده اند که سرطان نخستین عامل تهدید کننده آنان است در حالى که پژوهش هاى علمى مهم ترین عامل مرگ و میر را بیمارى هاى ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: علوم پزشکی

درخت میخک بومی جزایر اندوزی و اقیانوسیه است و به علت زیبایی خاصی که دارد امروزه در بشتر نقاط دنیا به عنوان درخت زینتی پرورش داده می شود. میخک درختی است کوچک و مخروطی شکل که برگهای آنها هیچ وقت زرد نمی شود و در تمام طول سال سبز است. اسانس میخک دارای اوژنول، کاربوفلین، الکل، بنزیلیک، بنزوات دموتیل، فورفوول و اتیلن می باشد اوژونول که ماده اصلی میخک می باشد، آرام کننده و ضد عفونی ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: تربیت بدنی

علم ورزش ، علمی است که در آن به مسائل علمی و تخصصی ورزش پرداخته می شود و هدف از این علم آن است که علاقه مندان به ورزش از این طریق پی به کلیه مسائل مربوط به علوم ورزش برده و آن را به کار بندند تا کمتر دچار آسیب شده و همچنین از طریق علم ورزش مهارت خود را در هر رشته ورزشی افزایش دهند. آدمی در مراحل تمدن به درجات عالی رسیده و اندیشه و فکر او بسیار تابناک شده و حاصل کار و اندیشه و ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: تربیت بدنی

ورزش مقدمه ورزش شامل فعالیت هر کس با یک منظور و در محیطی متفاوت از محیط روزانه برای مسابقه ، لذت بردن ، برای کسب برتری ، برای پیشرفت مهارت یا ترکیبی از تعدادی از این هاست . تفاوت منظور همراه با در نظر گرفتن مهارت فرد یا گروه یا دلیری علامت مشخصه ورزش است . بنابر این پریدن از روی یک مانع در مقابل دیدگان هزاران نفر در یک میدان سر پوشیده ورزش است در حالی که پریدن از روی یک چشمه ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: تربیت بدنی

جایگاه تغذیه در موفقیت ورزشکاران سالهاست که پس از ناکامی در مسابقاتی چون المپیک پکن، کمیته‌ای برای بررسی علل شکست‌ها و ناکامی تشکیل می‌شوند و پس از چند روز تحقیق و تفحص علل شکست مشخص می‌شود: نداشتن کافی بازی‌های تدارکاتی، نداشتن مربیان با دانش روز، نبود متخصص تغذیه و روانشناس در کنار تیم، نداشتن بودجه کافی مناسب و … و با وجود اصلاح برخی موارد باز شاهد این هستیم که یک متخصص تغذیه ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: علوم تغذیه

مقدمه به گوشت بدن جانوران (بافت ماهیچه ای بدن آنها) که از آن به عنوان غذا استفاده می شود، گوشت اطلاق می گردد. این واژه، گوشت بدن جانوران، آبزیان خوراکی و پرندگان را شامل می شود. معمولاً وقتی از واژه گوشت استفاده می کنیم، منظورمان گوشتی است که برای خوراک استفاده می شود. اغلب، گوشت قابل مصرف برای انسان را از جانوران اهلی تهیه می کنند. این جانوران را به منظور درست کردن خوراک از ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: علوم تغذیه

بهاران فرارسیده است ؛ آن گاه که سحرگاهان کاشانه ها از عطر اذان ضیافت عطرآگین می شوند و خوش نوایی دارد بانگ مؤذن به وقت شامگاهان... ضیافت برپا خواهد شد و زایران کوی دوست به قدر بضاعت و لیاقت خویش توشه بر خواهند گرفت تا با ره توشه خود توان حیاتی مجدد یابند... دوست داشتیم در آستانه ماه مبارک رمضان به قدر بضاعت خویش هدیه ای به زایران نور پیشکش کنیم؛ از این رو به بررسی فواید روزه ماه ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: علوم تربیتی

تربیت امروزه نه تنها در جوامع و خانواده های مسلمان مورد توجه قرار گرفته و هر پدر و مادری آرزو می کند که فرزندان خود را طبق رهنمودهای صحیح و اصول و ارزشهای والای انسانی و الهی تربیت نموده و در آینده فرزندی رشد یافته و کارآمد داشته باشد بلکه اهداف عالی و اخلاقی تعلیم و تربیت از مهم ترین دغدغه های جهانی است. سازمان ملل متحد در بند2 از ماده 26 اطلاعیه جهانی حقوق بشر مقرر داشته است ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

سیب در دنیا مناطق عمده تولید سیب در جهان بین عرضهای شمالی و جنوبی 30 تا 60 درجه قرار گرفته. بعنوان مثال به ترتیب در کشورهای اروپای غربی، آمریکا، اروپای شرقی،‌کانادا،‌ژاپن، استرالیا و آرژانتین کشت و تولید می شود. در سال 2001 در بین کشورهای جهان ده کشور هر کدام بیش از یک میلیون تن سیب تولید کرده اند که در بین آنها چین در رتبه اول قرار دارد. بر اساس همین گزارش جمهوری اسلامی ایران ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: تربیت بدنی

رابطه سلامت روحی و قلبی ممکن است فکر کنید بیماری قلبی تنها با کم تحرکی، فقر غذایی، سیگار کشیدن و نوشیدن مشروبات الکلی مرتبط است. در حالی که این عادات، خطر فشار خون بالا، حملات قلبی، سکته ها و سایر مسائل و مشکلات قلبی عروقی را تشدید می کنند. نحوه زندگی ، تفکرات و احساسات شما فقط تشدید کننده بیماری قلبی نیستند بلکه می توانند شروع کننده بیماری باشند. پیشگیری عملی زندگی سالم راهی به ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: روانشناسی

استرس بحث : میلیون ها نفر یک مکمل جادویی و ترکیب گیاهی را جستجو می کنند که سلامت و شناط آنها را افزایش دهد. مردم آنزیم Q ، Pycongen.l ، منیزیم، ویتامین، گینکو، راچیناس و هزاران نوع از محصولات دیگر را مصرف می کنند. در بسیاری موارد این مکمل ها انرژی کم و افزایش سلامتی را ارائه می کنند. در برق دیگر، بدن به غذاهای سالم و مکمل ها با نیاز دارد تا به بهبود از یک بیماری کمک کند، با این ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: تربیت بدنی

تناسب اندام با فکری جدید : علاوه بر ورزش و صحیح خوردن راههای دیگری برای سرعت بخشیدن تغییر فیزیکی بدن (تناسب اندام) وجود دارد. 1 ) مثبت زندگی کنید. باور کنید که حتی اگر تا حالا تغییراتی را که دوست دارید به وجود نیامده اند، اما همین تغییرات ممکن خواهد بود. خودتان می دانید که زمان هایی در زندگی وجود دارد که اصلاً انتظار ندارید چیزی اتفاق بیفتد ولی می افتد. اگر برای خودتان مثالی ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: علوم تغذیه

تاثیر مواد نگه دارنده و باز دارنده در مواد غذایی طعم، احساس حاصل از چشیدن یک ماده غذایی و درک مزه و بوی آن می باشد. طعم، مجموع ویژگی های یک ماده غذایی که سبب احساس خاصی در انسان می شود را مشخص می کند. عواملی مانند دمای ماده غذایی و بافت آن مثل صافی، زبری و دانه دانه بودن در احساس طعم تاثیر می گذارد. سوختن دهان ناشی از ادویه ها یا سردی ناشی از منتول، مثال هایی از احساس طعم می ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: روانشناسی

چکیده خانواده یک سازمان است و مقررات گوناگون حاکم بر هر خانواده ممکن است خانواده را دچار تعارض نماید. مؤسسات اموزشی,اداری و حتی خوابگاههای دانشجویی به عنوان یک سازمان,قوانین و مقررات خاصی را دارند که ممکن است فرد را در رعایت و عمل به انها دچار مشکل نموده و بر وی استرسی وارد نمایند.ارتباط با افراد و شخصیت های گوناگون از جمله افراد پرخاشکر و عصبانی و یا افرادی که دچار مشکلات ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: اقتصاد

مالیات بر درآمد مشاغل ماده 93 ) در آمدی که شخص حقیقی از طریق اشتغال به مشاغل یا به عناوین دیگر غیر از موارد مذکور در سایر فصل های این قانون در ایران تحصیل کند پس از کسر معافیت های مقرر در این قانون مشمول مالیات بر درآمد مشاغال می باشد. تبصره ) درآمد شرکت های مدنی (اعم از اختیاری یا قهری) و همچنین درآمدهای ناشی از فعالیت های مضاربه در صورتی که عامل (مضارب) یا صاحب سرمایه شخص ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: تربیت بدنی

آسم چیست؟ آسم یک وضعیت تنفسی است که با دوره های انسداد جریان هوا در راههای تنفسی مشخص می شود . علائمی که بوسیله این انسداد به وجود می آید شامل سرفه ، خس خس سینه ، تنگی نفس می باشد . اگر چه مشکلات در دوره های خاصی وجود ندارد ولی یک بیماری مزمن محسوب می شود . چه کسی مبتلا به آسم می شود ؟ آسم بیشتر تمایل دارد در فامیل اتفاق بیفتد . نقش وراثت در آسم بالغین کمتر مشخص است . در هر سنی ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: روانشناسی

غمگینی ها و افسردگی وشیوه های مواجهه با آن چگونه می توانید بر افسردگی و غمگینی غلبه کنید؟ آیا احساس تنهایی، غمگینی و تردید می کنید؟ تقریباً همه در مواقعی این احساسها را دارند. امکان این وجود دارد که توسط این احساسها گیر افتاده و در دام آنها گرفتار شوید. اما شما گرفتار نخواهید شد! شما می توانید بر غمگینی ها و افسردگی غلبه کنید. در اینجا بعضی از راههای مقابله معرفی می شوند. روشی ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: تربیت بدنی

تاثیرمکمل های ورزشی بر عملکرد ورزشکاران اگر یک بدن ساز و یا ورزشکار حرفه ای هستید، به طور حتم یکی از دغدغه های اصلی شما باید بالا بردن کارآیی و انرژی بدن تان باشد. شاید سپری کردن مدت زمانی طولانی در باشگاه ورزشی بتواند شما را به هدفتان نزدیک کند. اما امروزه برای نتیجه گرفتن راه های میان بر بسیار زیاد دیگری هم وجود دارند. به ویژه برای نوجوانان و جوانانی که زندگی کاری و درسی پر ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: روانشناسی

مقدمه: حتی شده 6 دقیقه چرت بزنید در این دنیای سرعت و شتاب، حتی خواب را هم باید به شکل «فشرده‌اش» توصیه کرد!همه از عوارض کم‌خوابی و فایده‌های خواب خوب و راحت شنیده‌ایم اما این بار محققان آلمانی، از فایده یک چرت سبک 6 دقیقه‌ای در روز می‌گویند. به گزارش بی‌بی‌سی، بررسی‌های این محققان نشان داده حتی چنین چرتی می‌تواند حافظه را تقویت کند؛ حتی شاید خیلی بهتر از یک خواب عمیق! مطالعات ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

برگزاری همایش‌‌هایی با موضوع فناوری ریاضی ‌نانو، راه‌اندازی کنسرسیوم‌هایی برای مواد غذایی بهتر و سالم‌تر، همچنین بالا بردن آگاهی مردم از طریق رسانه‌ها، مؤید تأثیرگذاری فناوری ریاضی ‌نانو بر صنایع غذایی است. انواع کاربردهای نانو در این زمینه شامل بسته‌ بندی‌ های هوشمند، مواد نگهدارنده و مواد خوراکی تعاملی (interactive) است، که به مصرف‌کنندگان اجازه می‌دهد موادغذایی را با توجه به ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: علوم اجتماعی و جامعه شناسی

روابط زناشویی که اسلام عزیز به آن سفارش کرده چه فایده ایی دارد؟ 1- بهبود حس بویایی: پس از ارتباط زناشویی ترشح هورمون پرولاکتین افزایش مییابد. این هورمون سبب میگردد تا سلولهای بنیادی مغز نورونهای جدیدی را در پیاز بویایی مغز ایجاد کنند . (در دوران شیردهی نیز این بهبودی حس بویایی در زنان مشاهده میگردد. ۲- ارتباط زناشویی کلسترول بد خون را نیز کاهش میدهد. (افراط درهر چیزی بد است) در ...

تعداد صفحه: ۷۵ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

استاندارد سابقه بسیار طولانی داشته و بشر اولیه با الهام از پدیده های طبیعی مانند گردش ایام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگی خود را استاندارد می کرده است. استانداردها در سطوح مختلفی تدوین می شوند از جمله سطح استانداردهای بین المللی است که توسط سازمان بین المللی است که توسط سازمان بین المللی استاندارد International Standard Organization با نام مخفف ISO تدوین می شوند. این ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: علوم پزشکی

پوکی استخوان بر اساس برآوردهای اخیر تقریبا 1 نفر از هر 4 خانم و 1 نفر از هر 8 مرد بالای 50 سال مبتلا به بیماری پوکی استخوان هستند. پوکی استخوان در مراحل اولیه به نوعی یک بیماری خاموش محسوب می شود و هیچ نشانه مشخصی ندارد. این بیماری ریسک شکستگی استخوان ها به ویژه استخوان لگن، ستون مهره ها و مچ را افزایش می دهد و تاثیر بسیار ویرانگری بر روی زندگی افراد می گذارد. عده بسیار کمی ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: علوم تغذیه

از سبزیجاتی که در این دسته قرار می ‌گیرند می‌ توان به کاهو، کرفس، کلم‌ پیچ، اسفناج، کاسنی، برگ چغندر، آروگولا، بروکلی، کلارد و کال(نوعی کلم هستند)، برگ شلغم، برگ خردل و انواع سبزی خوردن(جعفری، گشنیز و ...) اشاره نمود. دشمن سرطان در مقاله ‌‌ای از سبزیجات برگ سبز تیره، با عنوان "غذاهایی که با سرطان می ‌جنگند" نام برده شده است. این سبزیجات منابع خوبی از کاروتنوئید ها مانند ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: علوم پزشکی

فشارخون فشاری است که خون ، موقع عبور از رگ های خونی به دیواره آنها وارد می کند. نوسانات فشار خون طبیعی اند. مثلاً فشار خون وقتی استراحت می کنید یاخوابیده اید افت می کند، وقتی فعالیت یا ورزش می کنید بالا می رود؛ اما اگر فشارخون بالا باقی بماند ،طبیعی نیست. فشارخون بالا یک بیماری طبی وخیم است که "هیپرتانسیون" نیز نامیده می شود. این بیماری باعث می شود قلب شما فشار کاری بیشتری تحمل ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: بهداشت

دین مقدس اسلام، دین اکمل خاتم الرسل محمد بن عبدالله صلی الله علیه و آله ، حاوی نکات غنی و ظریف از بهداشت کامل در زندگی فردی و اجتماعی است و عمل به این توصیه های بهداشتی، ضامن سلامت فردی و اجتماعی اوست. البته در اسلام، حفظ تندرستی، این نعمت ارزشمند الهی بر همگان واجب است و حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله می فرماید: «دو نعمت است که مردم قدر آن را نمی دانند: یکی سلامتی و دیگری ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: علوم پزشکی

علت بیماری : این بیماری در اثر مجاورت در محلهای مرطوب به وجود میآید و بیشتر افراد چاق و سفید پوست افرادی که سن آنها بیشتر از 50 سال میباشد. و کسانی که شغل آنها همراه با رطوبت میباشد مانند باغبانها به این عارضه مبتلا میگردند. علائم بیماری : بیشتر افرادی که مبتلا به این بیماری هستند از این علایم رنج میبرند : درد استخوانهای ساق پا و کمر احساس سستی و خستگی در بدن خستگی زود هنگام در ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: علوم تغذیه

غذا خوردن با آرامش و بدون استرس به لاغر شدن کمک می کند. بعلاوه کسانی که آهسته غذا می خورند با غذای کمتری سیر می شوند . بنابراین هم برای سلامتی و هم برای بهتر لاغر شدن غذا را در محل آرام میل کنید و در حین غذا خوردن از صحبت کردن و بحث و مجادله و تماشای برنامه های پرهیجان بپرهیزید . غذا را خوب بجوید و غذا خوردن خود را طول بدهید . غذای خود را یکباره بکشید، در ظرف کوچک بریزید و با ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: علوم تغذیه

مقدمه نظر به وفور روز افزون چاقی در کودکان و نوجوانان و با توجه به این که بیشتر این کودکان در سنین بزرگسالی نیز مبتلا به چاقی و مشکلات ناشی از آن می شوند باید به دنبال راههای درمانی مناسب برای کنترل چاقی از سنین پائین بود که بدون داشتن عوارض جانبی ، بتواند به درمان این بیماری کمک نماید لذا در این پژوهش روشهای مختلف درمانی را مورد بررسی قرار دادیم . چاقی مرحله ای است که در اثر ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: علوم آموزشی و مشاوره تحصیلی

مقدمه تابان- در عصر گسترش روزافزون اطلاعات و ارتباطات به سر می‌بریم اهداف آموزش و پرورش در سطح جهان به خوبی بیانگر این مطلب است که از مهم‌ترین نیازهای هر جامعه تعلیم و تربیت افرادی است که با اتکا به نیروی اراده و تعقل خویش منطقی بیاندیشد و به جای وابستگی و استفاده از دستاوردهای اقتصادی و فرهنگی دیگران، خود مولد دانش، فناوری و فرهنگ مناسب برای زندگی مستقل درعصر دانایی باشند، در ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: بهداشت

بهداشت فردی هر کس بامراعات بهداشت قادر است از لحاظ جسمانی ، روانی و اجتماعی در وضع مناسبی قرار گرفته و وظیفه ای را که نسبت به خود و افراد خانواده و جامعه خود دارد به خوبی ادا کند. ● سلامتی چیست ؟ عبارتست از رفاه کامل جسمی ، روانی و اجتماعی ، نه فقط نبودن بیماری و معلولیت ، شخص سالم کسی است که علاوه بر سلامت جسم از سلامت روان نیز برخوردار بوده و از نظر اجتماعی و روحی در آسایش ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: بهداشت

وقتی‌ کودک‌ می‌خواهد دندان‌ دربیاورد ، لثه‌ متورم‌ و دردناک‌ می‌شود . ممکن‌ است‌ از دهان‌ کودک‌مرتبأ به‌ مقدار زیاد آب‌ بریزد و کودک‌ بی‌قرار و ناآرام‌ باشد . مالیدن‌ لثه‌ کودک‌ با انگشت‌ تمیز دست‌ یابا یک‌ قاشق‌ سرد کوچک‌ او را تسکین‌ می‌دهد . دندانهای‌ شیری‌ معمولا از 6 ماهگی‌ شروع‌ به‌ در آمدن ‌می‌کنند . همزمان‌ با رویش‌ اولین‌ دندان‌ شیری‌ باید دندانهای‌ کودک‌ را با استفاده‌ ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: علوم پزشکی

وبا وبا یک بیماری واگیردار عفونی است که فقط در انسان ایجاد می شود. این بیماری شامل دو نوع "کلاسیک" و "التور" است که نوع دوم آن قدرت همه گیری بیشتری دارد. "التور" نام یکی از ایستگاه های قرنطینه در بندر اسکندریه مصر است که در سال 1906 نخستین بار این نوع وبا در آن شناسایی شد. در ایران نخستین همه گیری در سال 1344 اتفاق افتاد و تا به حال 9 بار همه گیری کشوری رخ داده است اما ابتلا به ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: سایر موضوعات

آیا باید در طول مدت زمین لرزه در کنار ستون یا چار چوب های ورودی ایستاد ؟ تنها در صورتی که در منازل قدیمی و خشتی و نا مستحکم زندگی می کنید . در منازل جدید و نوساز درگاهها نسبت به قسمتهای دیگر خانه از لحاظ استقامت تفاوت زیادی ندارند و حتی در این منازل چون معمولا درها به صورت چرخشی باز می شوند ممکن است ایستادن در کنار آنها سبب زخمی شدن شما شود . با خم شدن، ‏‏پوشاندن و قرار گرفتن به ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت