دانلود تحقیق و مقاله دانش آموزی و دانشجویی در مورد نرمالیته محلول

براساس جستجوی مقاله و تحقیق دانشجویی در مورد نرمالیته محلول تعداد 100 مورد در سایت یافت گردید که می توانید پس از مطالعه عناوین این تحقیقات و مقالات دانش آموزی و دانشجویی برای دانلود تحقیق در مورد نرمالیته محلول و یا دانلود مقاله درباره نرمالیته محلول اقدام نمائید:

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: مهندسی شیمی

محلول سازی یکی از ابتدایی ترین کارهای در ازمایشگاه است که لازمه هر کار ازمایشگاهی است به همین جهت در این جا روش های ساده ومختصری در مورد محلول سازی در ازمایشگاه برای شما جمع اوری کرده ام و امیدوارم که مورد استفاده قرار گیرد. محلول سازی از محلول های غلیظ ازمایشگاه معمولا در ازمایشگاه محلول ها به صورت غلیظ و با درصد خلوص مشخص و استانداردی وجود دارد و برای تهیه محلول های رقیق تر ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: مهندسی شیمی

محلول ها ، مخلوط هایی همگن هستند. محلول ها را معمولا بر حسب حالت فیزیکی آنها طبقه بندی می‌کنند : محلول های گازی ، محلول های مایع و محلول های جامد . درمحلول گاز - مایع یا جامد - مایع معمولا مایع ، حلال و جز دیگر ماده حل شونده می‌باشد. اما دریک مخلوط مایع - مایع انتخاب جز حلال و حل شونده دشوار است. مگر اینکه مقدار یکی بیشتر از دیگری باشد. وقتی در مورد محلول ها بحث می‌شود. اولین ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: مهندسی شیمی

مقدمه تیتر کردن از روش‌های تجزیه حجمی است. در تجزیه حجمی ابتدا جسم را حل کرده و حجم معینی از محلول آن را با محلول دیگری که غلظت آن مشخص است که همان محلول استاندارد نامیده می‌شود، می‌سنجند. در تیتراسیون محلول استاندارد به‌طور آهسته از یک بورت به محلول حاوی حجم مشخص یا وزن مشخص از ماده حل شده اضافه می‌شود. افزایش محلول استاندارد ، آنقدر ادامه می‌یابد تا مقدار آن از نظر اکی‌والان ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: مهندسی شیمی

هدف از انجام این آزمایش به دست آوردن سختی آب و مقدار یون های کلسیم و منیزیم در آب میباشد . وسایل آزمایش : 1- ارلن 2- محلول EDTA 3- مقداری HCl 4- محلول بافر با PH=10 5- اسپاتول 6- مقداری NaOH 7- آب شهر 8- شناساگر کالگن 9- پودر موراکساید توضیح در مورد آزمایش : آبی که در طبیعت وجود دارد تقریبا همیشه ناخالص می‌باشد. زیرا که اغلب دارای گچ ، آهک ، نمک طعام ، ترکیبات منیزیم ، آهن ، ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: مهندسی شیمی

تقطیر ساده نقطیر: تبخیر + میعان "تقطیر برای خالص سازی یک ماده به کار می رود." «تقطیر ساده از دو جزء حلال و حل شونده تشکیل شده است.» حل شونده: یک جسم غیر فرار (نمک, شکر, سولفات مس و...) سولفات مس همراه آب در بالن ریخته می شود. در تقطیر ساده برای 2 ماده,2جزء که اختلاف نقطه ای جوش کمی دارند استفاده می شود. آزمایش 1 وسایل لازم:1)پایه 2عدد 2)سه پایه 3)توری 4)بالن تقطیر 5)گیره بالن ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: دامپزشکی

استاندارد روش اندازه‏ گیری نمک در خوراک دام و طیور 1- هدف هدف از تدوین این استاندارد تعیین روش‏های اندازه‏گیری نمک ( برحسب کلرورسدیم ) در خوراک دام و طیور می‏باشد . 2- دامنه کاربرد این استاندارد مورد اندازه‏گیری میزان نمک در خوراک دام و طیور کاربرد دارد . 3- روش کار میزان نمک موجود در خوراک دام و طیور را می‏توان از طریق روش‏های ارائه شده در ذیل اندازه‏گیری نمود : 3-1- روش الف ...

تعداد صفحه: ۶۴ دسته بندی: محیط زیست و انرژی

(تغییر مسیر از آمونیاک) آمونیاک مهم‌ ترین ترکیب هیدروژنهٔ ازت است و در طبیعت از تجزیهٔ مواد آلی ازت دار بدست می‌آید. آمونیاک گازی است بی رنگ، با مزهٔ فوق العاده تند و زننده که اشک‌آور و خفه کننده است. گاز آمونیاک از هوا سبک تر بوده و به سهولت به مایع تبدیل می‌شود. آمونیاک درآب بسیار محلول بوده و در منفی ۷/۷۷ درجهٔ سانتیگراد منجمد و در منفی ۵/۳۳ درجهٔ سانتیگراد به جوش در می‌آید. ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

1- هدف هدف از تدوین این استاندارد تعیین روش‏های اندازه‏گیری نمک ( برحسب کلرورسدیم ) در خوراک دام و طیور می‏باشد . 2- دامنه کاربرد این استاندارد مورد اندازه‏گیری میزان نمک در خوراک دام و طیور کاربرد دارد . 3- روش کار میزان نمک موجود در خوراک دام و طیور را می‏توان از طریق روش‏های ارائه شده در ذیل اندازه‏گیری نمود : 3-1- روش الف 3-1-1- مواد و معرف‏های مورد نیاز 3-1-1-1- اسید نیتریک ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: مهندسی شیمی

تیتراسیون روشی که توسط آن ، محلولی با غلظت مشخص به محلولی دیگر اضافه می‌شود تا واکنش شیمیایی بین دو ماده حل شده کامل گردد، تیتراسیون نامیده می‌شود. مقدمه تیتر کردن از روش‌های تجزیه حجمی است. در تجزیه حجمی ابتدا جسم را حل کرده و حجم معینی از محلول آن را با محلول دیگری که غلظت آن مشخص است که همان محلول استاندارد نامیده می‌شود، می‌سنجند. در تیتراسیون محلول استاندارد به‌طور آهسته از ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: مهندسی شیمی

روشی که توسط آن ، محلولی با غلظت مشخص به محلولی دیگر اضافه می‌شود تا واکنش شیمیایی بین دو ماده حل شده کامل گردد، تیتراسیون نامیده می‌شود. مقدمه تیتر کردن از روش‌های تجزیه حجمی است. در تجزیه حجمی ابتدا جسم را حل کرده و حجم معینی از محلول آن را با محلول دیگری که غلظت آن مشخص است که همان محلول استاندارد نامیده می‌شود، می‌سنجند. در تیتراسیون محلول استاندارد به‌طور آهسته از یک بورت ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

1- هدف هدف از تدوین این استاندارد ارائه روش تعیین مقدار ید ( بر حسب ید ور پتاسیم ) در خوراک دام و طیور می‏باشد . 2- دامنه کاربرد این استاندارد برای تعیین مقدار ید در خوراک دام و طیور کابرد دارد : 3- روش اندازه‏گیری مقدار ید تعیین مقدار ید در خوراک دام و طیور به یکی از دو روش زیر انجام می‏گیرد , 3-1- روش الف . 3-1-1- معرف ها 3-1-1-1- تاکادیاستاز 3-1-1-2- شناساگر متیل اورانژ برای ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه : تحقیق آشکاری نشان داد که نشاء کاری علف هرز Emoloa (Eraqroseis variabilis که با علف کشهای پیش از جوانه زنی تیمار شده بود مثل رونشار که پودر قابل حل در آب می باشد نتوانست به مقدار کمی از بهم فشردن یا پیچیدن رشد متعاقب آن جلوگیری کند. زمان و هزینه ی تولید نشاءهای می توانست با اجتناب از موثر بودن ابزار کنترل شیمیایی علفهای هرز موثر بوده و از روش کاشتن مستقیم دانه های علف هرز ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: مهندسی شیمی

چکیده : برداشتن یون های Hg ، As و Se از جریان های عمل آوری گردش سیانوری توسط شناور سازی هوای حل شده (DAF) در مقیاس آزمایشگاهی مطالعه شد. دو متد مختلف بکار گرفته شد. اولی بر مبنای جداسازی بوسیله شناورسازی توده های (AF) شکل گرفته میان یونها و NaDTC (ته نشست) ، LaCL3 یا FeCL3 (منعقد کننده ها) و BuFloc (قلنبه شده) استوار بود. دومی شناورسازی جذب سطحی ذره. (APF) استوار بود، که از مواد ...

تعداد صفحه: ۱ دسته بندی: زمین شناسی

در آب دریا گازهای مختلفی به صورت محلول وجود دارد که مهمترین آنها اکسیژن است. حیوانات دریا برای تنفس از اکسیژن محلول در آب استفاده می‌کنند. به جز اعماق چند دریا وجود جانوران در تمام نقاط مشاهده شده، لذا اکسیژن نیز در تمام قسمتهای دنیای اقیانوس وجود دارد، ولی مقدار آن در همه جا به یک اندازه نیست. آب اکسیژن را از هوا دریافت می‌کند. در قسمت سطحی به علت اختلاط با هوای مجاور میزان ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: مهندسی شیمی

دید کلی گاهی لازم است محلولی را که دارای PH معین است، تهیه و ذخیره کنیم. نگهداری چنین محلولی حتی مشکل‌تر از تهیه آن است. چنانچه این محلول در معرض هوا قرار گیرد، دی‌اکسید کربن (یک ایندرید اسید) جذب می‌کند و اسیدی‌تر می‌شود. چنانچه محلول در ظرف شیشه‌ای ذخیره شود، ناخالصیهای قلیایی که در اثر خیسیدن شیشه شسته می‌شود، ممکن است PH را تغییر دهد. در محلولهای بافر تامپون) ، PH در رقمی تا ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: مهندسی شیمی

اگر چه Co2 بسیار محلول در آب می باشد در اتمسفر جزء کوچکی بحساب می آید . کمتر از 1% دی اکسید کربن در آب به شکل اسید کربنیک می باشد و این اجزاء به سختی از هم تفکیک می شوند . H2o + co2 = H2co3 H2co3 = (H+) + (Co3 - - ) در آب خالص در دمای c25 غلظت کل دی اکسید کربن حدود mgil 48% می باشد . در غلظتهای بالای co2 ، PH کاهش می یابد . در غلظت دی اکسید کربنی معادل mgil 30 ، ph حدود 8/4 می ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

عنوان آزمایش: نحوه تهیه محلول های سمی و طومه مسموم تهیه محلول سمی: خصوصیات فیزیکی فسفید روی ماده ای خاکستری تیره یا جرم جسمی بالاست و در آب حل نمی شود و اول فسفر دو رنگ را با آب مخلوط می کنیم و می بینیم که با آب مخلوط نمی شود. در هر شرایط بعد از آن آب را با روغن پارافین که از نفت به وجود آمده است حل می شود . سپس مشاهده می کنیم با حرارت دادن با هم مخلوط می شوند و بعد آب به آن ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

روش اندازه‏گیری عصاره محلول در آب سرد , در ادویه و چاشنی فهرست مطالب روش اندازه‏گیری عصاره محلول در آب سرد , در ادویه و چاشنی مقدمه هدف تعریف اصول دستگاهها و وسایل لازم نمونه‏برداری روش کار بیان نتایج گزارش آزمون بسمه تعالی پیشگفتار استاندارد روش اندازه‏گیری عصاره محلول در آب سرد و در ادویه و چاشنی که بوسیله کمیسیون فنی ادویه و چاشنی تهیه و تدوین شده در بیست و دومین کمیته ملی ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: مهندسی شیمی

- محلولهای بافری: محلول بافر A : این محلول ، بافر تریس بازی با غلظت mM 50 ،‌8/5=PH می باشد که از محلول استوک آن ،‌با غلظت mM200 به طریقه زیر تهیه شد: مقدار g22/24 تریس بازی وزن شد و با ml800 آب مقطر در یک بشر یک لیتری مخلوط شد. PH این محلول با استفاده از محلول Hcl ،‌37% تا 8/5= pH پائین آورده شد. سپس حجم نهایی توسط آب مقطر به یک لیتر رسانده شد. محلول استوک بدست آمده ، 4 بار رقیق ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

مقدمه: یک راهنما برای تولید موفق، غذای مناسب برای گاو است. هزینه غذا بیشترین بهایی است که برای نگهداری گاو باید پرداخت.فهم مراحل هضم نشخوارکنندگان وغذای اصلی آنها، نیازمند غذا دادن و مدیریت خوب است. دستگاه گوارش: گاو متعلق به طبقه نشخوارکنندگاه است. علاوه بر گاو، گوسفند، بز و آهو نیز جز این گروهند. دستگاه گوارش نشخوارکنندگان به آنها اجازه می دهد تا از مواد خوراکی خشبی به عنوان ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: علوم تغذیه

موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تنها سازمانی است در ایران که بر طبق قانون میتواند استاندارد رسمی فرآورده ها را تعیین و تدوین و اجرای آنها را با کسب موافقت شورایعالی استاندارد اجباری اعلام نماید. وظایف و هدفهای موسسه عبارتست از: (تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی – انجام تحقیقات بمنظور تدوین استاندارد بالا بردن کیفیت کالاهای داخلی، ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

اختلالات متابولیکی در گاوهای شیری زایمان و اولین ماه بعد از زایمان دوره بحرانی گاو های شیری می باشد بنابراین مدیریت صحیح گاوهای خشک نقش مهمی در کنترل بیماریهای متابولیکی در زایمان یا دوره نزدیک به زایمان را بر عهده دارد، مسائل عمده بوجود آورنده این اختلالات متابولیکی که با یکدیگر در ارتباط هستند از مسائل مدیریتی تغذیه ناشی می گردند. اختلالات عمده متابولیکی در گاوها تازه زا ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: علوم تغذیه

موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تنها سازمانی است در ایران که بر طبق قانون میتواند استاندارد رسمی فرآورده‏ها را تعیین و تدوین و اجرای آنها را با کسب موافقت شورایعالی استاندارد اجباری اعلام نماید. وظایف و هدفهای موسسه عبارتست از: ( تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی – انجام تحقیقات بمنظور تدوین استاندارد بالا بردن کیفیت کالاهای داخلی، ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: علوم تغذیه

موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تنها سازمانی است در ایران که بر طبق قانون میتواند استاندارد رسمی فرآورده‏ها را تعیین و تدوین و اجرای آنها را با کسب موافقت شورایعالی استاندارد اجباری اعلام نماید. وظایف و هدفهای موسسه عبارتست از: (تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی – انجام تحقیقات بمنظور تدوین استاندارد بالا بردن کیفیت کالاهای داخلی، ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: علوم تغذیه

موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تنها سازمانی است در ایران که بر طبق قانون میتواند استاندارد رسمی فرآورده‏ها را تعیین و تدوین و اجرای آنها را با کسب موافقت شورایعالی استاندارد اجباری اعلام نماید. وظایف و هدفهای موسسه عبارتست از: تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی – انجام تحقیقات بمنظور تدوین استاندارد بالا بردن کیفیت کالاهای داخلی، کمک ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: علوم تغذیه

موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تنها سازمانی است در ایران که بر طبق قانون میتواند استاندارد رسمی فرآورده‏ها را تعیین و تدوین و اجرای آنها را با کسب موافقت شورایعالی استاندارد اجباری اعلام نماید. وظایف و هدفهای موسسه عبارتست از: (تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی – انجام تحقیقات بمنظور تدوین استاندارد بالا بردن کیفیت کالاهای داخلی، ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

آغاز کار جوجه کشی: شستشوی سالن و آماده کردن محیط: قبل از هر چیز می بایستی محیطی که می خواستیم کار جوجه کشی را انجام بدهیم عاری از میکروب و گرد و خاک باشد به همین جهت پس از برداشتن وسایل اضافی از محیط شست و شو با فشار آب انجام گرفت و پس از آن تمامی دستگاهها در محل های مورد نظر کار گذاشته شدند تا درمرحله بعد نوبت به گاز دادن محیط برسد که روش کار به این صورت بود که ترکیب فرمالین و ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

مقدمه : یک راهنما برای تولید موفق، غذای مناسب برای گاو است. هزینه غذا بیشترین بهایی است که برای نگهداری گاو باید پرداخت. فهم مراحل هضم نشخوارکنندگان و غذای اصلی آن ها، نیازمند غذا دادن و مدیریت خوب است. در سال شش زمان کلیدی وجود دارد که وضعیت بدن دام مورد ارزیابی قرار گیرد . این زمان ها عبارتند از: اواسط دوره خشکی، زایمان، و تقریبا 45، 90، 180،270 روز بعد از شروع شیرواری. آنچه ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

مقدمه : یک راهنما برای تولید موفق، غذای مناسب برای گاو است. هزینه غذا بیشترین بهایی است که برای نگهداری گاو باید پرداخت. فهم مراحل هضم نشخوارکنندگان و غذای اصلی آن ها، نیازمند غذا دادن و مدیریت خوب است. در سال شش زمان کلیدی وجود دارد که وضعیت بدن دام مورد ارزیابی قرار گیرد . این زمان ها عبارتند از: اواسط دوره خشکی، زایمان، و تقریبا 45، 90، 180،270 روز بعد از شروع شیرواری. آنچه ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

فصل اول مقدمه: نقش تغذیه در موجودات زنده بر هیچ‌کس پوشیده نیست. هر موجود جاندار دارای ویژگی دریافت انرژی از محیط اطراف خود و تغییر و تبدیل و مصرف انرژی می‌باشد. چگونگی دریافت انرژی و مواد‌ مغذی مورد نیاز جهت مصرف انرژی و ادامه حیات موضوع علم تغذیه می‌باشد. علم تغذیه ترکیبی از دانش بیوشیمی و فیزیولوژی در جهت بررسی ویژگی‌های مواد خوراکی و چگونگی استفاده از آنها توسط دستگاه گوارش ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

تخم مرغ های بزرگتر جنین های بزرگتری نسبت به تخم مرغ های کوچک دارند یک گرم تفاوت وزن تخم مرغ منجر به ایجاد 10 گرم اختلاف وزن در 56 روزگی می شود همبستگی بین وزن تخم مرغ و جوجه وجود دارد تخم مرغهای حاصله از مادران گوشتی به دلیل وزن کم تخم مرغ درابتدای تولید جوجه هایی با وزن پایین تولید می کنند همچنین نتایج ازمایشات مختلف نشان می دهد که تخم مرغ های حاصله از گله های مادر مسن تر سنگین ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

-درجه AA: * پوسته: تمیز-فاقد ترک خوردگی-زبر- سفت - بدون بدشکلی و با فرم طبیعی (بیضی شکل و با یک انتهای پهن تر) * اتاقک هوایی: با عمق کمتر از 3 میلی متر. * سفیده: با قوام و با اندکی ارتفاع-سفیده غلیظ مشهود است-نسبت سفیده غلیظ از سفیده رقیق بیشتر است. * زرده: سفت و باقوام است-در مرکز سفیده قرار دارد- با لبه های مشخص -غشای ویتلین محکم و سفت است-زرده گرد است. * شالاز: برجسته ونمایان ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

واژه شناسی : (Terminology) در زبان و ادبیات انگلیسی واژهٔ bovine هم اسم و هم صفت است، البته در جمله بیشتر جایگاه صفت دارد و به معانی ذیل به کار می آید : ۱) صفت نسبی گاو، یعنی گاو (Pertaining to Bos) ۲) گاو مانند- گاو منش- معانی مجازی آن یعنی : کندذهن و آهسته ۳) به هر یک از گونه های جنس Bos از نشخوارکنندگان تهی شاخ را Bovine می گویند. واژهٔ ephemeral در زبان و ادبیات انگلیسی ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: زیست شناسی

کارشناس ارشد بخش بیوتکنولوژی بخش اول: دست کاری های ژنی در ماهیان مقدمه: یکی از زمینه های که امروزه بیوتکنولوژیست ها روی آن تحقیق می کنند ایجاد گونه های ترانسژنیک است. طبق تعریف ترانسژنیک موجودی است که، دارای DNA نو ترکیبی باشد. به طوری که در ژنوم آن موجود ژن نو ترکیب بیان می شود. بیان ژن خارجی یکی از جنبه های تولید ترانسژنیک و انتقال DNA به زاده های هدف بعدی می باشد. در این ...

تعداد صفحه: ۱۲۲ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

- مقدمه گوشت و فرآورده‌های آن یکی از منابع پرارزش پروتئینی در ارتباط با تغذیه ی بشر محسوب میگردد. درکشور ما صنایع گوشت به ویژه در ده سال اخیر یکی از مهمترین و مسئله سازترین شاخه های صنایع غذایی به شمار آید. فرآورده‌های متنوع و گوناگونی که امروزه از گوشتهای مختلف تهیه می‌گردند، بدون دانش فنی و اطلاعات کافی در زمینه گوشت و علوم وابسته به آن و همچنین تکنولوژی تهیه‌ی فرآورده‌های ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: جغرافیا و برنامه ریزی شهری

موضوع : بازیافت و خالص سازی گلیسیرین از پساب چکیده: در این پایان نامه روش های مختلفی ازجمله کاربرد مواد لخته زن ، تبخیر، تقطیر ،‌مواد رنگبر ،‌جهت تصفیه سپاب مورد بررسی قرارگرفته هم چنین جهت کاهش کف در تقطیر گلیسیرین روش جدید به کار گرفته شده است. در این روش سپاب شامل کلیسرول ، ابتداPH آن با افزون هیدروکسید کلسیم به حد متوسط 10-8 می رسد. سپس تحت فشار 5-2 اتمسفر و دمای C150-130 در ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: مهندسی صنایع

از ابتدای تاریخ بشر ، غذا از احتیاجات اولیه بشر بوده است. تا اواخر قرن 18 اقتصاد دنیا بیشتر متکی به کشاورزی بود ، و در این میان هر گروهی عهده دار و یا مصرف نیازهای روزمره زندگی خود بودند. لذا کمتر از دو قرن است که تهیه و توزیع غذا به صورت تجارتی و به تدریج بصورت نوین امروزه در آمده است ، تا آنجا که هر نوع فرآورده و یا محصولی در هر فصلی و هر جایی قابل خرید گشته است. اختراع ماشین ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: مهندسی صنایع

مقدمه : کاشی قطعه سنگی است مصنوعی به ابعاد مختلف و به ضخامت چند میلیمتر که یک روی آن دارای سطحی شیشه ای بوده و کاملاً صاف و صیقلی می باشد. به همین علت به راحتی قابل تمیز کردن است و اغلب در محل هایی از ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد که امکان رشد میکروب ها بیشتر بوده و در نتیجه احتیاج به نظافت بیشتر دارد مانند حمام ها،‌توالت ها و آشپزخانه ها و آبریزگاههای عمومی و غیره. نخستین ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: مهندسی صنایع

مقدمه اولین کسی که مفاهیم نانوتکنولوژی را پیشنهاد نمود، ریچارد فینمن- برنده جایزه نوبل فیزیک در سال 1965 بود. او در سخنرانی تاریخی خود با عنوان “در آن پایین اتاقها (فضاهای) بسیاری وجود دارد” چشم انداز جالبی را از ساخت و ساز در مقیاس اتمی و مولکولی را متصور ساخت. او عقیده داشت در مقیاسهای بسیار کوچک خواص مواد با خواص فعلی اشان فرق می کند و لذا با کنترل ماده در مقیاس اتمی و ...

تعداد صفحه: ۷۹ دسته بندی: مهندسی مواد و متالورژی

مقدمه: از قرون و اعصار گذشته بشر در پی دستیابی به امکانات و ابزارهای توسعه تلاشهای فراوانی را در راه کشف مجهولات وتازه‌ها انجام داده است. بی‌شک فلز درعصر حاضر به عنوان زیر ساخت توسعه و فناوری همواره مورد توجه بوده و کشورهای پیشرفته جهان با علم به این نکته سعی فراوانی را در راه کشف وتوسعه ‌ ذخایر و منابع فلزی خود انجام داده و هم اکنون نیز علاوه بر استفاده ‌ بهینه از ذخایر و منابع ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: مهندسی مواد و متالورژی

آلومینیم و آلیاژ های آن به دلیل نقطه ذوب کم و برخورداری از سیالیت بالنسبه خوب و همچنین گسترش خواص مکانیکی و فیزیکی در اثر آلیاژ سازی و قبول پدیده های عملیات حرارتی و عملیات مکانیکی ، در صنایع امروز از اهمیت زیادی برخور دارند و روز به روز موارد مصرف این آلیاژ ها توسعه می یابد . عناصر مختلف مانند سیلیسیم ، منیزیم و مس در خواص ریخته گری و مکانیکی این عنصر شدیداً تأثیر می گذارند و ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: مهندسی مواد و متالورژی

پوشش های تبدیلی اصطلاح ((پوشش تبدیلی )) به پوششهایی گفته می شود که از طریق واکنش لایه های اتمی سطح فلزات با آنیونهایی که از وسط فلزات ایجاد می شوند . بنابراین فرایند تشکیل پوشش تبدیلی یک فرایند خوردگی کنترل شده ای است که به طریق مصنوعی ایجاد شده است و نهایتاً برروی سطح فلز لایه ای را ایجاد می کند . این لایه اتصال محکمی با فلز پایه دارد و عملاً در آب و محیط واسطه نامحلول است و ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: مهندسی مواد و متالورژی

قسمت قالبگیری روشی که در اینجا استفاده می شود روش قالبگیری co2 می باشد . ماده دیر گداز + چسب + فعال کننده چسب + سایر مواد ماسه سیلسی + سیلیکات سدیم + گاز co2 + .. . پس از تهیه قالب به منظور ایجاد استحکام کافی از قالب آن را تحت دمش گاز co2 قرار می دهند تا باعث اتصال ذرات ماسه یه یکدیگر می شود . از مزایای این روش : 1- دقت ابعادی و صافی سطح خوب 2- قابلیت شکل پذیری خوب معایب این روش ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: مهندسی مواد و متالورژی

هدف این بخش تولید سیلندر و سر سیلندر و پوسته کلاج پژو می باشد. در این قسمت ریخته گری سیلندر از نوع تحت فشار که از دستگاه High Pressure با قدرت 2500 HP که یک دستگاه ژاپنی است استفاده می شود و پوسته کلاج و سرسیلندر با دو دستگاه Low Pressure با قدرت 1600 HP که دستگاه ایتالیایی است تولید می شود البته قبلاً در این واحد دستگاه ریژه ریزی نیز موجود بود که با توجه به طرح انتقال بخش ریخته ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: مهندسی مکانیک

فصل اول روش آنالیز روغن : یک روان کننده را می توان در حد دیگر اجزاء یک دستگاه مکانیکی مورد ارزیابی قرار داد چرا که در طی دوره کار وظایف مهمی را به عهده دارد. با آزمایش نمونه روغن گرفته شده از ماشین اندازه گیری قابلیت روان کننده برای انجام وظایف اصلی آن ممکن گشته و همچنین اطلاعات وسیعی راجع به کار و شرایط سلامتی ماشین بدست می آید. تکنیک های آنالیز روغن می تواند به عنوان روشهای ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: مهندسی مواد و متالورژی

مقدمه : عنوان چدن ریختگی مشخص کننده دسته بزرگی از فلزات است . فلزاتی که در این دسته قرار دارند از نظر خواص با یکدیگر تفاوتهای فاحش دارند . عنوان چدن ریختگی ، همانند عنوان فولاد که مشخص کننده دسته دیگری از فلزات است ، یک عبارت کلی است . فولادها و چدنها در اصل آلیاژ آهن هستند که با کربن ساخته شده اند اما فولاد همواره کمتر از دو درصد کربن داشته و معمولاً درصد کربن آنها از یک درصد ...

تعداد صفحه: ۵۷ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه: گیاهان اولین موجودات خلقت و این جاندارن خاموش و نمودارهای زیبایی در طبیعت، پت از گذشت میلیون ها سال که از پیدایش آنها برروز زمین می گذرد، در طی چند قرن اخیر، آثار و خواص اعجاز انگیز خود را توسط دست بشر به منصه ظهور رساانده‌اند. طب و طبابت و به طور اعم معالات از ولین مسائلی است که بشر برای حفظ اعتدال و توازن مزاج در بروز امراض جهت اعاده سلامتی به آن روی آورده نسبت به دفع ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

محل رشد در طبیعت : بر روی چوبهای پوسیده یا در حال پوسیدن و سطح درختان . دارای قدرت تجزیه بالاو براحتی مواد سلولزی راکلونیزه می سازد . دارای رنگهای مختلف کلاهک از قبیل سفید ، آبی ، خاکستری ، طلایی ، قهوه ای و … قارچ صدفی درختی Pleurotus osteratus در جنگهای درختان سخت چوب گسترش فراوانی دارد . گونه های زراعی معروف : P,cittinopileatus/ p.Cystidiosus /P.Florida /P.eryngii p.osteratus ...

تعداد صفحه: ۸۸ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

تاریخچه : همزمان با تاسیس موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر در سال 1338، تحقیقات مربوط به محصولات سبزی و صیفی نیز با مبنای یک برنامه مدرن ابتدا برای شناخت ارقام بومی و محلی و سلکسیون و خالصسازی آنها شروع شد و سپس با ورود ژرم پلاسمهای جدید سیبزمینی و پیاز و سایر محصولات سبزی و صیفی برنامه شناخت ارقام مناسب جدید و سازگار خارجی از طریق روشهای علمی و آزمایشات مقایسه ارقام و تعیین ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: فیزیک

تاریخچه فناوری نانو در طول تاریخ بشر از زمان یونان باستان، مردم و به‌خصوص دانشمندان آن دوره بر این باور بودند که مواد را می‌توان آنقدر به اجزاء کوچک تقسیم کرد تا به ذراتی رسید که خردناشدنی هستند و این ذرات بنیان مواد را تشکیل می‌دهند، شاید بتوان دموکریتوس فیلسوف یونانی را پدر فناوری و علوم نانو دانست چرا که در حدود 400 سال قبل از میلاد مسیح او اولین کسی بود که واژه اتم را که به ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

زایمان و اولین ماه بعد از زایمان دوره بحرانی گاوهای شیری می باشد بنابراین مدیریت صحیح گاوهای خشک نقش مهمی در کنترل بیماریهای متابولیکی در زایمان یا دوره نزدیک به زایمان را بر عهده دارد، مسائل عمده بوجود آورنده این اختلالات متابولیکی که با یکدیگر در ارتباط هستند از مسائل مدیریتی تغذیه ناشی می گردند. اختلالات عمده متابولیکی در گاو ها تازه زا عبارتند از: 1- تب شیر 2- ادم یا خیز ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

شیر غذایی کامل شیر غذای نسبتاً کاملی است و کلیه مواد مغذی را به مقدار کافی و با ترکیبات مناسب برای ادامه حیات خصوصاً رشد کودک در دو سال اول زندگی دارا می باشد . ساختار اجزای اصلی شیر عبارت است از : ۱ - لیپدها ۲ - پروتئین ها ۳ - ازت غیرپروتئین ۴ - کربوهیدراتها ۵ - املاح ۶ - بعضی فلزات و شبه فلزات ( عناصر نادر ) که مقادیر این اجزا برای گونه های مختلف حیوانی فرق می کند . عوامل مؤثر ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: علوم پزشکی

مقدمه : آب مایه حیات است ، زندگی با آب آغاز شده و با آن ادامه می یابد و بدون آب به پایان می رسد . هیچ موجود زنده ای در عالم حیات نمی توان یافت که بدون وجود آب بتواند به حیات خود ادامه دهد . قسمت اعظم اندام های گیاهی و بدن جانوران را آب تشکیل می دهد. برای مثال بین 60-40 در صد وزن تر درختان و حدود 90 در صد وزن تر گیاهان علفی ، همچنین 60 در صد وزن انسان بالغ را آب تشکیل می دهد .آب ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: علوم پزشکی

مقدمه مطمئنا با نام ویتامین D آشنایی دارید و از بیماری راشیتیسم یا نرمی استخوان نیز مطالبی شنیده‌اید و یا شاید تاکنون کودکان یا افراد بزرگسالی را دیده‌اید که پاهای هلالی شکل دارند، دلیل آن چیست؟ آیا هلالی شدن پای افراد به سمت خارج یا داخل یک مسئله ژنتیکی است یا یک کمبود تغذیه‌ای؟ ویتامین D از ویتامینهای محلول در چربی است و از راههای مختلفی به بدن می‌رسد. اصلی‌ترین راه تأمین ...

تعداد صفحه: ۷۱ دسته بندی: علوم پزشکی

در بین فلزات ضروری برای زندگی آهن فراوانترین و مهمترین است که در تعداد بسیار زیادی از واکنش های بیوشیمی مصرف می شود. آهن وقتی با پورفیبرین ترکیب و داخل پروتین مناسب قرار گرفت . نه تنها بطور برگشت پذیری با اکسیژن پیوند می یابد و بلکه در تعدادی از واکنش های حیاتی اکسید اسیون ،احیاء شرکت می نماید چون آهن غیر آلی بسیار سعی است روندهای ویژه ای جهت جذب انتقال و ذخیره آن بکار می رود. ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: علوم پزشکی

فصل اول مقدمه پیشگفتار: قدمت سنگ دستگاه ادراری به قدمت انسان است.با وجود رشد تکنیک های مدرن مشکل سنگ ادراری هم چنان برای اورولوژیست ها و بیماران باقی مانده است. هم اکنون میزان شیوع بیماری سنگ ادراری رو به افزایش می باشد .(1) این سوال همیشه مطرح بوده است که سنگ ادراری موجب چه نوع تغییراتی در مخاط ادراری می شود؟ تا کنون مشخص شده است که مخاط ادراری در پاسخ به محرک هایی چون سنگ ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: علوم پزشکی

تشخیص و درمان تعریف: زخم معده و اثنی عشر که اصطلاحاً به آن زخم پپتیک گفته می شود،وجود زخم یا خراش در پوشش (مخاط) معده و اثنی عشر(دودنوم) است.معده اسید ترشح می کند و مخاط معده و اثنی عشر مکانیسم هایی برای محافظت از خودشان در برابر آن دارند.وقتی این روش به عللی متوقف شود،تاثیر اسید بر پوشش داخلی معده باعث زخم گوارشی می شود.زخم پپتیک(گوارشی) حدوداً 1-2 سانتیمتر قطر داشته و شبیه زخم ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: مهندسی مکانیک

تاریخچه چیلر های جذبی تا پیش از قرن نوزدهم میلادی تبرید تنها به حمل ونقل یخ از مناطق سردسیر به مناطق گرم سیر و نگهداری آن در محفظه های مخصوص و یا زیر زمین و همچنین ساخت یخ در زیر زمین[1] و نیز نگهداری برف فشرده در مکانهای مخصوص برای استفاده در فصول گرم سال محدود بود.در سال 1834 اولین ماشین تبرید دستی در انگلستان تحولی در صنعت تبرید به وجود آورد ،قبل از آن میشل فاراده در سال 1824 ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: علوم پزشکی

طب گیاهی قدیمی ترین شکل درمان است که از سوی بشر شناخته شده و از دیرباز مورد استفاده قرار می گرفته است. استفاده از این روش درمانی در تمامی تمدن ها سابقه دارد و یک جز مهم در پیشرفت علم پزشکی رایج به شمار می رود. گرایش مجدد مردم به داروهای گیاهی و تولید روزافزون این فرآورده ها از سوی شرکتهای معتبر داروسازی جهان بهانه ای است برای توجه بیشتر به درمان های گیاهی. استفاده از گیاهان به ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: فیزیک

آنس ( فلیدوپلاتین ) : که به دو نوع می باشد نوک تیز و حلقه ای که برای انواع کشت ها در محیط های مختلف به کار می رود . پیست اتوماتیک : پیستی بسیار حساس و دقیق می باشد که دارای تنظیمی در قسمت فوقانی خود می باشد که می تواند از 1 سی سی تا 1000 سی سی تنظیم شود . این دستگاه دارای قسمت های پلاستیکی می باشد که برای برداشتن مواد از آنها استفاده می شود و یکبار مصرف می باشند . این اجزای ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: بهداشت

تعریف محیط : محیط مجموعه ای از عوامل و اثرات خارجی می باشد که به نحوی به رشد و تعادل یک موجود زنده تأثیر می گذارد . محیط از 3 بخش کلی زیر تشکیل شده است . اتمسفر ATMOSFER آب Water خاک Soil تعریف آلودگی : تغییر ویژگی های اجزای محیط ( 3 بخش فوق ) به نحوی که استفاده بیشتر از آنها مقدور نباشد و یا محدود شود . به طور مستقیم و یا غیرمستقیم بر حیات موجودات زنده تأثیر سوء یا نامطبوع ...

تعداد صفحه: ۸۳ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

اکولوژی درخت انگور مقدمه هر موجود زنده‌ای برای برخی از فرآورده‌ها و فرایندهای زیستی اساسی بطور انکارناپذیری به محیط زیست خود و بویژه به موجودات زنده دیگر وابسته است. لازمه بقا ، همبستگی گروهی است و بررسی چگونگی این همبستگیها مورد توجه دانش اکولوژی است. دانش اکولوژی مجموعه شناختهایی است که انسان درباره اثرات محیط بر روی موجودات زنده ، اثرات موجود زنده بر روی محیط و ارتباطات ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: مهندسی عمران

جزئیات اجرایی ساختمان های بتنی دیوار چینی 1- دیواری که از آجر فشاری یا با سنگ مخلوط و یا با مصالح دیگر با ملات ماسه سیمان یا ماسه آهک ویا ملات باتارد چیده شده . 2- نمای دیوار را می توان از ابتدا با نما سازی خارجی پیوسته ساخته و به تدریج بالا ببرد بطوری که هر رگ آجر چینی قسمت جلوی کار آجر تراشیده گذارده و پشت آنرا از آجر فشاری یا مصالح دیگر می چینند.که ضخامت و مقاومت هر دیوار ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: مهندسی شیمی

1 هدف هدف از تدوین این استاندارد بیان روش اندازه‏گیری مقدار آمونیاک موجود در یک زداینده می‏باشد . این روش برای پاک کننده‏هایی که دارای اوره هستند مناسب نیست . در صورتی که زداینده‏ها دارای مونوآلکانول آمین‏ ها باشند روش تغییر یافته نیز شرح شده است . 2 اساس آمونیاک موجود در یک زداینده به وسیله تغییر مستقیم از یک محلول قلیائی اندازه‏گیری می‏شود . حاصل تقطیر در محلول بوریک اسید تیتر ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: زیست شناسی

باکتری ها باکتری ها گروهی از موجودات تک یاخته‌ ای ذره بینی هستند که پوشش بیرونی نسبتا ضخیمی آنها را احاطه کرده است. این موجودات ساختار ساده‌ای دارند و به گروه پروکاریوت ها تعلق دارند. مقدمه در عمل باکتریهایی که دارای خواص یکسانی باشند بندرت یافت می‌شوند، حتی باکتری هایی که از یک سلول منشا می‌گیرند ممکن است از نظر یک یا چند صفت با یکدیگر متفاوت باشند. این تفاوت ها نتیجه تغییراتی ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: علوم پزشکی

درد تیپیک کلیه به صورت دردی مبهم و ثابت در زاویه دنده ای – مهره ای، درست در سمت خارجی عضله ساکرواسپینالیس و درست در زیر دنده 12 احساس می شود. این درد اغلب در امتداد ناحیه زیر دنده ای منتشر می شود و به ناف یا قسمت های تحتانی شکم تیر می کشد. این درد ممکن است در بیماری های کلیوی که موجب اتساع ناگهانی کپسول کلیه می شوند نیز دیده می شود. پیلونفریت حاد (به علت ایجاد ادم ناگهانی) و ...

تعداد صفحه: ۹۴ دسته بندی: مهندسی تاسیسات

چکیده دراکثر واحدهای صنعتی به منظور خنک کردن سیستم از دستگاه های تبادل حرارت استفاده می کنند ،واکنش خوردگی بشدت تحت تاثیر پارامترهای کیفی و کمی سیستم مانند pH و نمک ها و گازهای محلول در آب، دما، سرعت جریان آب، مواد معلق در آب و میکروارگانیسم‌ها می باشد. برای فلزاتی که در آب‌های طبیعی که دارای مواد جامد محلول کمی می باشند، در درجات حرارت پائین، نرخ خوردگی با افزایش غلظت نمک‌های ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: بهداشت

مایت‌ها یا هیره‌های گرد و غبار حشرات کوچکی هستند که در فرش‌ها، بالش‌ها و پارچه‌ها و سایر جاهای گرمی که غبار ممکن است جمع شود زندگی می‌کنند. فضولات این حشرات میکروسکوپی ممکن است باعث بروز آلرژی یا شعله‌ورشدن علائم آسم شود. ●برای خلاص‌شدن از مایت‌ها این توصیه‌ها را به کار ببندید: ▪ تشک و بالش‌ها را با یک پوشش نفوناپذیر نسبت به هوا ساخته‌شده از پلاستیک یا پلی‌اتیلن بپوشانید. ▪ ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: پروژه و طرح کارآفرینی

فرآیند ایجاد یک طرح کسب و کار جدید را کارآفرینی گویند.حالا خواه این طرح در هر زمینه باشد. کشاورزی, صنعت و خدماتی و غیره. کارآفرینی به ایجاد فرصتهای شغلی برای افراد جامعه را گویند. در کارآفرینی یک فرد با یک ایده جدید می خواهد زمینه ای را برای کسب و کار خود یا دیگران راه اندازی کند. البته یک کارآفرین موفق کسی است که طرحی بدهد که جدید باشد و از نظر علمی و عملی صحیح و مورد قبول ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: مهندسی الکترونیک

فصل اول 1-1 سیم ها و کابل ها در صنعت برق در ارزش حیاتی انرژی الکتریکی، می گویند که خون رگهای جهان صنعت می باشد. و این توصیف خود نقش سازنده تولید و انتقال وتزوعی نیروی برق را بیان می کند. ظاهرا تصور می شود که هزینه عمده استفاده از این انرژی فقط مربوط به تولید است، در حالیکه مراکز نیرو با همه تاسیسات وتجهیزات خود که به منزله قلب سیستم است حدود 30 تا 35 درصد از هزینه را به خود ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: مهندسی شیمی

بسمه تعالی هدف از ایجاد ایستگاه های تقویت فشار همراه با استخراج نفت از مخازن نفتی مقداری گاز نیز تولید می شود که این گازها را گاز همراه ( Assotle Tedgas ) می نامند و به صورت محلول در نفت خام وجود دارند که طی مراحل تفکیک از نفت جدا می شوند قسمتی از گازهای سبک محلول در نفت که شامل متان و اتان می باشد در بعضی از نقاط مناطق نفت خیز جنوب در تفکیک کننده ای در سر چاه که به جدا کننده سر ...

تعداد صفحه: ۱۳۲ دسته بندی: هنر

مقدمه : هنر نزد ایرانیان است و بس هنر یکی از نیازهای اساسی زندگی انسان است ، متمایزترین شکل فعالیت اجتماعی که به طور قطع در پیدایش و تکامل شخصیت و بهبود و پالایش روان وی سهم بسزایی داشته است زایشی مطلقاً شاق و طاقت فرسا و رنج آور که مولودی شادی آور الهام بخش ، اقناع کننده و سرشار از زیبایی پدید می آورد . اشتیاق انسان به هنر عمیق و ریشه دار است و از ماقبل تاریخ تاکنون نمایان و ...

تعداد صفحه: ۹۶ دسته بندی: علوم تغذیه

امنیت غذایی: بانک جهانی در سال 1986 امنیت غذایی را به صورت «دسترسی همه مردم در تمام اوقات به غذای کافی برای داشتن یک زندگی سالم» تعریف کرد که این تعریف در کنفرانس رم مورد تاکید قرار گرفت. این تعریف به سه عنصر «موجود بودن غذا»، «دسترسی به غذا» و «پایداری در دریافت غذا» استوار است. عنصر موجود بودن غذا تنها به میزان مواد غذایی در مرزهای ملی که درگذشته عنصر اصلی امنیت غذایی بود، ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

چکیده در این مقاله ، پیشرفت های جدید در زمینه ریز پالایش با جریان عرضی cross flow mtro filtra tion (CFMF) بوجود آمده ، مورد بررسی قرار می گیرد . اکثر این پیشرفت ها اختصاص به صنعت لبنی دارد . استفاده از فرضیه فشار هیدرولیک ترانس ممبران uniform transmembrane hy drolic pressur (UTP) با روشهای مختلف ریسکوله کردن میکروفیلترت آن و درجه تخلخل طولی و غشاهای سرامیکی جدید اجازه داد که ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: مهندسی معدن

شناسنامه معدن الف-نام ماده معدنی : فیروزه ب-نام معدن : معدن فیروزه نیشابور ج-شماره و تاریخ پروانه بهره برداری : 100146/4 مورخ 17/1/82 د-نام بهره بردار : شرکت تعاونی توسعه روستایی معدن فیروزه نیشابور ه- موقعیت جغرافیایی منطقه و محدوده اکتشافی : استان خراسان رضوی شهرستان نیشابور - بخش تحت جلگه – در 53 کیلومتری شمال غرب شهرستان نیشابور واقع شده است . برای دسترسی به معدن 36 کیلومتر ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: مهندسی معدن

برای هر ایرانی نام فیروزه تداعی‌گر معدن فیروزه نیشابور است معدنی که پس از 7 هزار سال هنوز چراغی روشن دارد قدیمی‌ترین تراش از فیروزه معدن نیشابور مجسمه‌ای به شکل یک گوساله است که حدود 7 هزار سال قدمت داشته و هم‌اکنون در موزه ایران باستان نگهداری می‌شود. فیروزه ایرانی در دنیا آنچنان شناخته شده است که برای سنجش کیفیت سایر فیروزه‌ها این سنگ قیمتی کشور به‌عنوان مقیاس به کار گرفته ...

تعداد صفحه: ۷۹ دسته بندی: بهداشت

پیشگفتار : یکی از بهترین نشانه های خدا در ساختمان بدن انسان دهان ، زبان و دندانهای اوست . از آن جا که بهداشت دهان و دندان ، یکی از مهمترین شاخه های بهداشت عمومی به شمار می آید ، رعایت کامل مسائل بهداشتی در این زمینه برای حفظ سلامت دهان و دندان ها نیازمند آگاهی و توجه دقیق به آموزشهای صحیح بهداشتی می باشد . عوامل مهم و مؤثر برای به نتیجه رساندن این مطلب عبارتند از : عوامل محیطی ، ...

تعداد صفحه: ۷۷ دسته بندی: تربیت بدنی

هورمونها از نظر ترکیب شیمیایی به سه دسته تقسیم می‌شوند : هورمونهای پپتیدی : که می‌توانند پپتید ساده باشند یا گلیکوپپتید. یک هورمون پپتیدی ساده در بدن انسان مثل انسولین و هورمون گلیکوپپتیدی مثل FSH و LH هورمون‌های استروئیدی : که از کلسترول منشا می‌گیرند مثل هورمون‌های جنسی (استروژن ، تستسترون) هورمونهای آمینی : که فقط از یک اسیدآمینه یکروزین تشکیل یافته‌اند که شامل هورمونهای ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: تربیت بدنی

این نوشته برای افراد عادی، ورزشکاران و مربیان است. بنابراین در نظر ندارد تا به بررسی روشهای پیچیده علمی موضوع بپردازد. لیکن شناخت اولیه از این علم به منظور درک کلی تغذیهدرمانی، میتواند در عملکرد و فعالیت بدنی مثبت فرد مؤثر باشد. علومی که مورد بحث قرار میگیرند: فیزیولوژی (فعالیت سلولی و هضم و جذب غذا) بیوشیمی (چگونگی تبدیل غذا به انرژی به منظور نگهداری و بازسازی ساختار ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: تربیت بدنی

خطرات شنا شنا معمولاً یک فعالیت سالم است و در مقایسه با بیماری از ورزشهای دیگر آسیب های کمتری در آن وجود دارد . با این وجود برخی خطرات در ارتباط با شنا وجود دارند که به شرح زیر می باشند : غرق شدن ،‌انتشار آب حاصل از : شرایط مساعد آب که شنایی را در خود فرد برده یا باعث خوردن آب شود . اقدامات دیگران که به طور تصادفی یا عمداً شناگر را به به زیر آب بکشند . نتوانی از طریق بیهوشی موقت ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت