دانلود تحقیق و مقاله دانش آموزی و دانشجویی در مورد آب لیمو

براساس جستجوی مقاله و تحقیق دانشجویی در مورد آب لیمو تعداد 100 مورد در سایت یافت گردید که می توانید پس از مطالعه عناوین این تحقیقات و مقالات دانش آموزی و دانشجویی برای دانلود تحقیق در مورد آب لیمو و یا دانلود مقاله درباره آب لیمو اقدام نمائید:

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

آشنایی با مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران به موجب قانون، تنها مرجع رسمی کشور است که عهده دار وظیفه تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی (رسمی) میباشد. تدوین استاندارد در رشته های مختلف توسط کمیسیون های فنی مرکب از کارشناسان مؤسسه، صاحبنظران مراکز و مؤسسات علمی، پژوهشی، تولیدی واقتصادی آگاه ومرتبط با موضوع صورت میگیرد. سعی بر این است که ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: تربیت بدنی

ارزیابی نیاز نرمال به آب دریافت آب برای حیات لازم است و حتی ضروری تر از انرژی است، زیرا اگر بدن قادر است بدون دریافت غذا چندین هفته زنده بماند ، بدون دریافت آب نمی تواند بیش از چند روز به زندگی ادامه دهد.« ونسان» عقیده دارد: پیری و چروکیدگی ناشی از هدر رفتن آب یک بدن جوان است. بدن نوزادان دارای 85 درصد آب است، در صورتی که در ترکیب بدن یک فرد پیر حداکثر 60 درصد آب وجود دارد. نیاز ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: جغرافیا و برنامه ریزی شهری

آبی که امروزه مورد استفاده قرار می دهیم، صدها میلیون سال است که وجود دارد و مقدار آن خیلی تغییر نکرده است. آب در سرتاسر دنیا حرکت می کند، شکل آن تغییر می کند، توسط گیاهان و جانوران جذب می شود اما هرگز ناپدید نشده و از بین نمی رود. آب چرخه ای عظیم و دائمی را طی می کند که آن را چرخه آب می نامیم( به چرخه آب چرخه هیدرولdک نیز می گویند.هیدرو به معنی آب است). فرآیندهای متعددی با هم در ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

لیمو ترش جز مرکبات می باشد جنس مرکبات سیتروس است که این جنس گونه های متفاوت مرکبات را شمال می شودو در این مبحث گونه های لیمو ترش Lemon and lime را بررسی می کنیم پراکندگی این گونه در مناطق خشک و نیمه خشک در نواحی نیمه گرمسیری بادمای زمستان بالاتر از 4- درجه سانتیگراد مشاهده می شود. در زمستان این گونه نسبت به سایر گونه های مرکبات بسیار حساس تر به دمای پایین می باشد به لحاظ حساسیتی ...

تعداد صفحه: ۹۹ دسته بندی: زمین شناسی

مقدمه محدوده مورد اکتشاف به مساحت 30 کیلومتر در نقشه زمین شناسی چهار گوش آباده به مقیاس 1:250000می باشد که در 111 کیلومتری جنوب غربی استان یزد و 25 کیلومتری روستای شواز واقع شده است.از این مسافت 21 کیلومتر جاده فرعی خاکی و 90 کیلومتر آن آسفالت می باشد از نظر آب و هوایی کویری است و در مرکز کفه طاقستان قرار گرفته و جزئی از بیابان های داخلی ایران مرکزی محسوب می گردد. داده های این ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: زیست شناسی

مقدمه بهداشت آب موضوعی بسیار مهم در بهداشت عمومی و مدیریت سلامت می‌باشد. قبل از پرداختن به راه کارهای عملی استحصال، انتقال، بهسازی و توزیع آن لازم است این عنصر حیاتی موثر بر سلامت و مرتبط با توسعه پایدار، شناخته شود. شناخت آب از نظر کیفیت و کمیت و چگونگی حصول آن قدمی اساسی در جهت بهینه سازی مصرف آن می‌باشد. اگر چه بیش از سه چهارم کره زمین را آب فرا گرفته است، سهم قلیلی از آب‌های ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: زیست شناسی

در هنگام خرید ماهی بهتر است به این نکات توجه کنید. 1-بوی ماهی تازه به هیچ وجه نامطبوع نیست , بوی زهم , ناشی از ماندگی ماهی است . 2-ماهی تازه دارای چشمهای برجسته و براق است . فرو رفتگی و تاری چشم ناشی از فریزر شدن ماهی است . 3-فلس های ماهی تازه کاملاً براق و لیز است و به پوست چسبیده است و به آسانی جدا نمی شود ولی چروکیدگی و سستی فلس و ماندن جای انگشت روی پوست ، نشانه ماندگی ماهی ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: دامپزشکی

بلان بلوبژ: در کشورهای بلؤیک و فرانسه وجود دارد و جزٕء نزادهای بومی و مقاوم این کشورهاست و خاصیت ماهیچه مضاعف در این نژادها دیده میشود . رنگ بدن اغلب سفید یکدست یا بلق سیاه وسفید است . وزن گاو بالغ ۱۲۵۰کیلوگرم است ، وزن گوساله هنگام تولد ۴۸ کیلوگرم ، افزایش وزن روزانه به طور متوسط ۱.۵ کیلوگرم در روز است . گوشت این نژاد از کیفیت بسیار عالی برخوردار است و به همین علت قیمت آن از ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: جغرافیا و برنامه ریزی شهری

مقدمه : سابقه تاریخی شهر اصفهان : اصفهان از جمله شهرهایی است که شاید تاریخ و سابقه آن به قدمت کشور ایران برسد و در عموم دوره های تاریخی از شهرهای بزرگ ومشهور ایران بشمار می رفته است . نویسندگان قدیمی بنای اصفهان را به طهمورشاه سرزمین پادشاه پیشدادی ،نسبت داده اند . آنچه مسلم است بابراین شهر مد که بوده ازامل علم و حکمت با کمال دانش و با مهارت بوده است و با دقت زیاد و ملاحظه کیفیت ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

مقدمه : اگرچه در ایران پرورش و نگهداری گاو گوشتی به معنا و مفهومی که در کشورهای خارجی مرسوم و متداول است رایج نیست ولی از آنجا که ممکن است در آینده عده ای به این کار علاقمند گردند و بخواهند در این زمینه فعالیت نمایند لازم است که در این باره مطالبی بیان گردد تا شاید راهنمایی برای اینگونه اشخاص باشد. انچه که در این فصل عنوان می گردد مبتنی بر اصول جدید دامپروری در دنیای امروز بوده ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: علوم پزشکی

تعریف : ارائه تعریفی جامع برای کلمه ویتامین، عملاً غیر ممکن است. این کلمه در سال 1910 . م به وسیله « فونک » اختراع شد. در این سال او توانست از پوسته برنج عنصر کریستالی را بدست بیاورد که از بیماری بری بری پیشگیری نموده و آن را درمان می کند ( ناراحتی که زمانی اطلاعی از آن در دست نبود و بر اثر فقر ویتامین B ایجاد می شود.) وی به این عنصر نام « آمین حیاتی » را داد که طبیعتاً اصطلاح ...

تعداد صفحه: ۷۱ دسته بندی: علوم پزشکی

در بین فلزات ضروری برای زندگی آهن فراوانترین و مهمترین است که در تعداد بسیار زیادی از واکنش های بیوشیمی مصرف می شود. آهن وقتی با پورفیبرین ترکیب و داخل پروتین مناسب قرار گرفت . نه تنها بطور برگشت پذیری با اکسیژن پیوند می یابد و بلکه در تعدادی از واکنش های حیاتی اکسید اسیون ،احیاء شرکت می نماید چون آهن غیر آلی بسیار سعی است روندهای ویژه ای جهت جذب انتقال و ذخیره آن بکار می رود. ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: ادبیات فارسی

گفتار اول: پیش درآمد : اگر چنانچه جیمز ادعا می کند: « درمان واقع در مسیر صواب هنوز هم مستقل ترین انعطاف پذیرفتن و غول آسانترین نوع ادبی است » واژه ی رئالیسم هم که در بحث رمان از آن فراوان سخن می رود. بی گمان باید مستقل ترین و انعطاف پذیرترین و غول آسانترین نوع اصطلاح در نقد ادبی باشد به راستی که واژه ی رئالیسم با استقلال ظاهری اش از هر توصیف صوری و محتوایی و با انعطاف پذیری مهار ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: بهداشت

چرا هر چند وقت یک بار باید مواد شوینده را عوض کرد؟ شوینده‌ های مختلف که به طور مرتب توسط خانم خانه استفاده می‌شود، موجب از بین رفتن رطوبت و چربی سطح پوست می‌شود. با از بین رفتن این لایه‌های محافظ مواد محرک حساسیت‌زای موجود در شوینده‌ها به لایه‌های عمقی پوست نفوذ می‌کنند و باعث آسیب می‌شوند. از این مرحله است که مشکلات خانم خانه شروع می‌شود. وقتی پوست خشک شد، حتی مواد بی‌ضرری ...

تعداد صفحه: ۱ دسته بندی: شیلات

نام علمی این ماهی Phractocephalus hemioliopterus هست و از خانواده Pimelodidae به شمار میاد . این نوع گربه ماهی جزو زیباترین گربه ماهی های آکواریومه و بومی آمریکای جنوبی و رودخانه های برزیل و آمازون و در اغلب نواحی آمریکای جنوبی گسترده شده . سطح زیر شکم زرد لیمویی هست و پشت ماهی سبز یشمی و لجنی و دارای خالهای سیاه و برجسته روی پشت و دمی دو شاخه و بزرگ و بدنی پهن . سبیلهای دراز و ...

تعداد صفحه: ۷۹ دسته بندی: بهداشت

پیشگفتار : یکی از بهترین نشانه های خدا در ساختمان بدن انسان دهان ، زبان و دندانهای اوست . از آن جا که بهداشت دهان و دندان ، یکی از مهمترین شاخه های بهداشت عمومی به شمار می آید ، رعایت کامل مسائل بهداشتی در این زمینه برای حفظ سلامت دهان و دندان ها نیازمند آگاهی و توجه دقیق به آموزشهای صحیح بهداشتی می باشد . عوامل مهم و مؤثر برای به نتیجه رساندن این مطلب عبارتند از : عوامل محیطی ، ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: تربیت بدنی

مقدمه :‌ بی شک موجودات زنده برای ادامه حیات نیاز مبرم به خوردن و آشامیدن دارند. بدین لحاظ تغذیه ازبدو تولد تا پایان عمر با هر موجود زنده ای همراه بوده و جزء اساسی ترین نیازهای او می باشد . آب و غذا همواره به عنوان اصلی‌ترین دغدغه زندگی مطرح بوده است . رهنمودهای دین مبین اسلام و سیره عملی زندگی پیامبر اکرم و ائمه هدی درمورد تغذیه موید این واقعیت است معذالک باید به این موضوع نگاه ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

فارسی اصیل: ندارد فارسی رایج: آرالیا نام انگلیسی: False castor oil plant گیاهی مقاوم به تغییرات درجه حرارت، متعلق به خانواده «آرالیاسه» برگها شبیه پاپیتال و پنجه ای با هفت بریدگی عمیق، همیشه سبز، با رنگ سبز روشن و براق، سریع الرشد و ارزان و نگهداری آن ساده است، در بعضی کتب، آن را به نام «فاتسیاژایونیکا» می شناسند، برگها نسبت به ماده براق کننده شیمیای خساس هستند، در اواسط تابستان ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

به این گیاه در فارسی ماش سبز و یا ماش می گویند و در انگلیسی آن را Green gram ، mung bean و یا golden gram می گویند . نام علمی قدیمی آن نیز Phaseolus aureus بوده است . این گیاه بطور وسیعی در هندوستان وبرمه کاشته می شود . بومی هندوستان است اما در چین ، ایران ، ژاپن ، امریکا ، سریلانکا ، ویتنام و تا حد کمی در بعضی از قسمتهای افریقا می روید . سطح زیر کشت آن در دنیا حدود 5/2 میلیون ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: مهندسی عمران

دید کلی از زمانی که انسان غارنشینی را به قصد یافتن مکان زیست بهتر ، پشت سر گذاشت، با مصالح ساختمانی سر و کار پیدا کرده بود. بدیهی است که این مواد از نوع موجود در طبیعت بود، مانند پوست برای بنا کردن خیمه و یا گل و سنگ برای تهیه مسکن دائمی‌. بعدها بشر آموخت که از قطعات چوب و تخته و میخ و پیچ برای استحکام بنا استفاده کند و موادی مانند آهک ، ساروج و سیمان را برای اتصال محکم‌تر قطعات ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

کشاورزی یا برزگری فرآیند فراوری خوراک، الیاف و دیگر فراورده‌های دلخواه از راه کاشت گیاهان ویژه‌است. کشاورزی در کل سه مرحله دارد به نام‌های کاشت، داشت و برداشت. کشاورزی فرایند تولید غذا، علوفه، الیاف و دیگر محصولات بوسیله ازدیاد اصولی گیاهان بومی و حیوانات اهلی است. امروزه واژه کشاورزی تمام فعالیت های لازم جهت تولید غذا، علوفه و الیاف را تحت پوشش قرار میدهد، که شامل همه روش های ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: ادبیات فارسی

مطابق نوشته‌ی یان مارکوکس ( Jon Marcoux ) در مقاله ی معروف Cultural Materialism که کالج انسان شناسی هنرها و علوم دانشگاه " آلاباما " آن را منتشر کرده این اصطلاح در 1968 به نام ماروین هریس در کتاب اصولی‌اش با عنوان پیدایی نظریه‌ ی انسان شناختی ( The Rise of Anthropoligical Theory ) سکه خورده است . اثر ریموند ویلیامز را با عنوان مارکسیسم و ادبیات که به مناسبتی به طرح ماتریالیسم ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: علوم تغذیه

عسل یک واژه عربی است که در فارسی آن را انگبین می‌گویند و عبارت است از شهد گل‌ها که زنبور عسل توسط خرطوم کوچک خود آن را مکیده و از راه دهان به کیسه بسیار کوچک خود موسوم به کیسه عسلی وارد می‌کند. وقتی میزان شهد جمع‌آوری شده به حدود "40" میلی‌گرم رسید، گل‌ها را رها کرده و به سمت کندو پرواز می‌کند. جالب اینکه برای تهیه یک کیلو عسل، زنبور باید شهد "20" میلیون گل را جمع و به کندو حمل ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: مهندسی عمران

از زمانی که انسان غارنشینی را به قصد یافتن مکان زیست بهتر ، پشت سر گذاشت، با مصالح ساختمانی سر و کار پیدا کرده بود. بدیهی است که این مواد از نوع موجود در طبیعت بود، مانند پوست برای بنا کردن خیمه و یا گل و سنگ برای تهیه مسکن دائمی‌. بعدها بشر آموخت که از قطعات چوب و تخته و میخ و پیچ برای استحکام بنا استفاده کند و موادی مانند آهک ، ساروج و سیمان را برای اتصال محکم‌تر قطعات سنگ و ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: بهداشت

نزدیک به نیمی از افراد که با شکایت یبوست به پزشک مراجعه می‏کنند طبق تعریف یبوست ندارند اغلب این افراد از میزان و یا نحوه دفع مدفوع شکایت دارند. تعداد دفعات اجابت مزاج در افراد مختلف جامعه متفاوت است و از 3 بار در روز تا 3 بار در هفته محدوده طبیعی تلقی می‏شود. به همین دلیل بوجود آمدن تغییر در تعداد دفعات اجابت مزاج در هر فرد نسبت به وضعیت معمولی او (کاهش تعداد دفعات اجابت مزاج) ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: زمین شناسی

دید کلی املاح در همه جا خاک ، آب ، گیاه و بدن انسان وجود دارند. در بدن ما نیز انواع مختلفی از آنها موجود است که به اسخوانهایمان استحکام می‌بخشند و حیات سلولهای بدنمان را تأمین می‌کنند. املاح مورد نیاز بدن انسان املاح مود نیاز بدن ما به دو دسته عمده تقسیم می‌شوند: املاح کلی (ماکرو( املاح جزئی (میکرو( تفاوت این دو از اسمشان معلوم است. املاح کلی به میزان بیشتری در بدن موجود هستند، ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

گفته می شود که ایران یکی از اولین کشورهای دنیاست که در آن کشاورزی و تمدن شروع شده و انسان اولیه برای نخستین بار در فلات ایران به کشت و زرع و پرورش دام دست زده است.همچنین گفته می شود که مهاجرت آریایی هابر خلاف مهاجرت مشهور چوپانی و در جستجوی چراگاههای جدید نبوده بلکه مهاجرتی دهقانی و در جستجوی زمین بهتر برای کشاورزی بوده است. ] به نظر می رسد منظومه درخت آسکوریک که از زمان ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: علوم تغذیه

کم‌خونی وضعیتی است که در آن تعداد یا اندازه گلبول‌ های قرمز و یا مقدار هموگلوبین موجود در خون کاهش یافته و تبادل اکسیژن و دی‌اکسیدکربن بین خون و سلول‌هادچار اختلال می‌شود. از علل ایجادکننده کم‌خونی می‌توان کمبودهای تغذیه‌ای، خونریزی، ناهنجاری‌های ژنتیکی، بیماری‌های مزمن و یا مسمومیت‌های دارویی را نام برد. منظور از کم‌خونی‌های تغذیه ای کم‌خونی‌هایی است که در اثر دریافت ناکافی ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: بهداشت

یکی از شایعترین بیماریها که هم اکنون در شهر و روستایمان مشاهده شده است " وبا " میباشد که ما با آشنایی از این بیماری و راههای عدم مبتلا شدن به این بیماری را باید یاد بگیریم تا خود و خانواده خود را در مقابل این بیماری مصون داریم پس خانواده های گرامی : بیماری وبا قابل درمان است . به محض شروع بیماری اسهال آبکی به خانه های بهداشت، مراکز بهداشتی و درمانی و بیمارستانها مراجعه نمایید. ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

گاو پستانداری است سم‌دار، نشخوار کننده و تهی‌شاخ از راسته زوج‌سُمان، از خانواده گاوسانان (Bovidae). ساختار بدنی پستانداری علفخوار است و معده‌اش مانند دیگر نشخوارکنندگان چهار قسمتی و شامل سیرابی، نگاری، هزارلا و شیردان می‌‌باشد.[1] در آرواره فوقانی گاو دندان های پیشین و نیش وجود ندارند و فقط دندانهای آسیا وجود دارند و برعکس دندانهای پیشین ونیش درفک تحتانی موجودند. دندانهای نیش ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: علوم پزشکی

اصطلاح‌ میگرن‌ به‌ دوران‌ باستان‌ یعنی‌ یونان‌ و روم‌ برمی‌گردد. یونانیان‌ و رومی‌ها از جمله‌ نخستین‌ اقوامی‌ بودند که‌ سردرد های‌ میگرنی‌ را توصیف‌ کردند. مطالعات‌ نشان‌ می‌دهد که‌ میگرن‌ مشکل‌ نسبتاً شایعی‌ است‌ و تقریباً 18% زنان‌ و 6% مردان‌ در آمریکا به‌ آن‌ مبتلا هستند. علایم‌ میگرن‌ می‌تواند در هر سنی‌ ظاهر شود هر چند معمولاً اولین‌ سردرد در دوره‌ نوجوانی‌ یا دهه‌ دوم‌ ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: علوم تغذیه

تغذیه و قلب سالم سلامت قلب ارتباط زیادی با غذای مصرف شده دارد. توصیه های زیر برای حفظ سلامتی قلب مفید است: - هر روز انواع مختلفی از دانه ها به خصوص غلات کامل را استفاده کنید. - روزانه از انواع میوه و سبزی فراوانی استفاده کنید. - برنامه غذایی شما دارای کلسترول و چربی اشباع کم و به طور کلی چربی متوسطی باشد. - نوشیدنی ها و غذاهایی را انتخاب کنید که قند متوسطی داشته باشند. - غذاها ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: علوم پزشکی

درخت میخک بومی جزایر اندوزی و اقیانوسیه است و به علت زیبایی خاصی که دارد امروزه در بشتر نقاط دنیا به عنوان درخت زینتی پرورش داده می شود. میخک درختی است کوچک و مخروطی شکل که برگهای آنها هیچ وقت زرد نمی شود و در تمام طول سال سبز است. اسانس میخک دارای اوژنول، کاربوفلین، الکل، بنزیلیک، بنزوات دموتیل، فورفوول و اتیلن می باشد اوژونول که ماده اصلی میخک می باشد، آرام کننده و ضد عفونی ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: علوم تغذیه

نکته:ای زیر ترجیحا این چای ها را با عسل،خرما یا توت میل کنید.اگر مبتلا به دیابت هستید با عسل میل کنید.چای را می توان با چند قطره آبلیموی تازه میل کرد. 1-چای گل گاو زبان و سنبل الطیب: طبیعت:گرم و تر خواص:خواب آور،آرامبخش اعصاب،پایین آورنده فشار خون،رفع خشونت نای،سینه،تنگی نفس،گلو درد،مقوی دماغ،معده و کبد سرد،افزایش ترشح ادرار،ضد سردرد های عصبی،درد ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: زیست شناسی

«دکتر کاسیمیر فانک» در سال ۱۹۱۲ این ماده حیاتى را کشف کرد و نام آن را ویتامین گذاشت. البته قبل از این که این بیوشیمیست لهستانى موفق به کشف ویتامین شود، پزشکان به درمان برخى از بیمارى هایى که ریشه در کمبود ویتامین داشت مى پرداختند به طور مثال سال ها قبل بقراط براى درمان شب کورى خوردن جگر گاو را مفید دانسته بود و یا دکتر «تاکاکى» ژاپنى براى درمان بیمارى بربرى جاشویان کشتى هاى ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

الف) دامداری کلیه فعالیت ها و اقداماتی که هدف پرورش حیوانات اهلی جهت استفاده بیشتر از محصولات و فرآورده های آنهاست. حیوانات اهلی وقتی در محیطی کاملاً سالم و بدون استرس پرورش یابند حداکثر پتانسیل ژنتیکی خود را بروز داده و به بالاترین میزان تولید می رسند. بعنوان مثال در یک گله گاو شیری برای بدست آوردن روزانه 6000 کیلوگرم شیر، نگهداری 20 رأس گاو با میانگین تولید 30 کیلوگرم شیر ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: علوم تغذیه

تاثیر مواد نگه دارنده و باز دارنده در مواد غذایی طعم، احساس حاصل از چشیدن یک ماده غذایی و درک مزه و بوی آن می باشد. طعم، مجموع ویژگی های یک ماده غذایی که سبب احساس خاصی در انسان می شود را مشخص می کند. عواملی مانند دمای ماده غذایی و بافت آن مثل صافی، زبری و دانه دانه بودن در احساس طعم تاثیر می گذارد. سوختن دهان ناشی از ادویه ها یا سردی ناشی از منتول، مثال هایی از احساس طعم می ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

گیاهان و نباتات نباتات تک سلولی نو ظهور رفته رفته تغییراتی در محیط خودبوجود می آورند. در این زمان که چنین تغییری صورت میگیرد چنین به نظر می سذد که در جو زمین اکسیژن آزاد، مقدار کمی وجود داشته یا اساساً خیلی کم بوده ولی حالا بمقدار اکسیژن افزوده شده است زیرا سلولهای نخستین اکسیژن دفع می کنند که نتیجه ترکیب کلروفیلیفتوسنتژ می باشد که نباتات تک سلولی تولید و دفع می کنند ، البته ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: زیست شناسی

عنوان تحقیق : نهنگ ها مقدمه دریا آرام بود خورشید می درخشید . موجها ، بازی کنان ، روی کول هم سوار می شدند و تا ساحل پیش می آمدند . موجها از دور نقره ای رنگ بودند و مثل پولکهای ماهی برق می زدند . اما وقتی به ساحل می خوردند سفید و کف آلود می شدند . خورشید هنوز وسط آسمان نرسیده بود که « نهنگ آبی » و بچه هایش به نزدیکی صخره ها رسیدند . بچه های نهنگ آبی تا آن موقع شیر دریایی ندیده ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: علوم تغذیه

امروزه چای پر مصرف ترین نوشیدنی بعد از آب درجهان است و نوشیدن چای سرد بهتر از نوشیدن چای گرم است چای رابهتراست خالی وبدون افزودن شیر یا آب لیمو بنو شید چون این مواد از خواص آن می کاهد اگر چای را با شکر یا قند بسیار کمی ویا بدون شکرو قند بنوشید از زیانهای مصرف مواد قندی درامان می مانید. چهار هزار سال پیش چینی ها چا ی را کشف کرد ند و آن رابه عنوان ماده دارویی مورد استفاده قرار ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: علوم تغذیه

متخصصان تغذیه می‌گویند یک خانم باردار در طول دوران بارداری‌ اش باید به اندازه دو نفر مواد مغذی دریافت کند، اما آن‌ها تأکید می‌کنند که این توصیه لزوماً به معنای زیاد غذا خوردن نیست. جنین در شکم مادر، تمام مواد مغذی مورد نیازش را از مادر و از طریق بند ناف دریافت می‌کند. با این حساب، اگر مادر دچار فقر انواع ویتامین، کمبود مواد معدنی و کمبود هر ماده مغذی دیگری باشد، جنین او نیز از ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: علوم اجتماعی و جامعه شناسی

روابط زناشویی که اسلام عزیز به آن سفارش کرده چه فایده ایی دارد؟ 1- بهبود حس بویایی: پس از ارتباط زناشویی ترشح هورمون پرولاکتین افزایش مییابد. این هورمون سبب میگردد تا سلولهای بنیادی مغز نورونهای جدیدی را در پیاز بویایی مغز ایجاد کنند . (در دوران شیردهی نیز این بهبودی حس بویایی در زنان مشاهده میگردد. ۲- ارتباط زناشویی کلسترول بد خون را نیز کاهش میدهد. (افراط درهر چیزی بد است) در ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: علوم تغذیه

چرا کودک از خوردن امتناع می کند و چه باید کرد؟ امتناع کودک از خوردن ممکن است به دلایل زیر باشد: فعالیت زیاد و در نتیجه خستگی فعالیت کم و در نتیجه کمتر گرسنه شدن نخوابیدن کم بودن فاصله بین تنقلات با غذاهای اصلی اظهار نظر مبنی بر دوست نداشتن غذا توسط بزرگترها. اما در عین حال این امر ممکن است وسیله ای باشد که کودک می خواهد عدم وابستگی و استقلالش را نشان دهد. این خود بخشی از مراحل ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

شرح گیاه هندوانه بومی مناطق گرم آفریقاست و در قرن شانزدهم به اروپا آورده شده و سپس از اروپا به آمریکا منتقل کشت آن شروع گردیده. از بعضی نوشته ها چنین مشهود است که مصریان قدیم و از اسپانیائیها هندوانه را می کاشتند و از میوه آن استفاده می نمودند.هندوانه گیاهی است یکساله و علفی ، سیستم ریشه ای هندوانه قوی و کامل است واز ریشه های فرعی و تارهای کشنده تشکیل میشود. قطر ریشه اصلی در ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: مهندسی شیمی

شناسایی عناصر در ترکیبات آلی (تجزیه کیفی مواد آلی به روش ذوب قلیایی جهت تشخیص ازت، گوگرد و هالوژن ها) شناسایی هالوژنها آزمایش نیترات نقره اگر در ساختمان ماده آلی نیتروژن یا گوگرد حضور داشته باشد با افزایش نیترات نقره به محلول اسیدی تهیه شده از ذوب قلیایی علاوه بر هالید نقره، رسوب سفید AgCN یا رسوب Ag2S نیز تشکیل میشود که مزاحم عمل تشخیص هالوژنها هستند بنابراین قبل از رسوب دادن ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: زمین شناسی

مقدمه زمین ، سومین سیاره نزدیک به خورشید و بزرگترین سیاره در میان سیارات درونی است. ساختار درونی زمین مثل سایر سیارات درونی از یک هسته داخلی و یک هسته خارجی به همراه لایه‌های مذاب و نیمه مذاب و سنگی جامد تشکیل یافته است. هسته داخلی فلزی و جامد بوده و توسط هسته خارجی که فلزی و مذاب است، احاطه شده است. زمین در آغاز شکل گیری در اوایل پیدایش منظومه شمسی ، ذرات ریز غبار موجود در قرص ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: علوم تغذیه

غذا خوردن با آرامش و بدون استرس به لاغر شدن کمک می کند. بعلاوه کسانی که آهسته غذا می خورند با غذای کمتری سیر می شوند . بنابراین هم برای سلامتی و هم برای بهتر لاغر شدن غذا را در محل آرام میل کنید و در حین غذا خوردن از صحبت کردن و بحث و مجادله و تماشای برنامه های پرهیجان بپرهیزید . غذا را خوب بجوید و غذا خوردن خود را طول بدهید . غذای خود را یکباره بکشید، در ظرف کوچک بریزید و با ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

دو گونه شربت ایرانی شربت گونه‌ ای آشامیدنی است که با پایه آب و ترکیب افزودنی‌های دیگر ساخته می‌شود. ساده‌ترین نوع شربت آبی است که در آن قند را حل می‌کنند. انواع شربت شربت ایرانی از مخلوط کردن آب، شکر و طعم دهنده ساخته می‌شود. طعم‌دهنده‌ها طیف گوناگونی از میوه‌ها و آب میوه‌ها را تشکیل می‌دهند. علاوه بر میوه‌ها و آب میوه‌ها، گیاهان و گل‌ها را نیز با جوشاندن همراه با شیرین کننده به ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: زمین شناسی

سنگ های ثانویه هستند که از دگرگون شدن سنگ های آذرین ، دگرگونی و رسوبی که قبلا وجود داشته اند تشکیل می شود . عامل دگرگونی می تواند فشار ، گرما ، اثر سیالها و جانشینی باشد . دو عامل ماهیت سنگ دگرگونی را تعیین می نماید : - ترکیب سنگ اولیه - چگونگی ترکیب عوامل دگرگونی که روی آن اثر گذاشته اند . در شرایط مختلف ، بافتهای متفاوتی حاصل می شود ، لذا بافت اولیه مبنای تشخیص سنگهای دگرگونی ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: مهندسی عمران

تعریف چوب تعریف چوب بسته به اینکه این ماده را در چه قسمتی بخواهیم مورد استفاده قرار دهیم فرق می کند و بطور کلی می توان سه تعریف برای آن به کار برد. 1- تعریف گیاه شناسی: چوب عبارت است از مجموعه ای از بافتهای ثانویه لینین شده گیاهان آوندی که در بین مغز و لایه زاینده (کامبیوم) ساقه و ریشه و شاخه ها قرار می گیرد. 2- تعریف تجاری: چوب عبارت است از قسمت های داخلی ساقه، ریشه و شاخه ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: بهداشت

دید کلی امروزه مهمترین شاخص‌های زندگی بشر ، حفاظت از منابع تولید است. بشر دریافته است که تبعات و پیامدهای خسارت و زیانهایی که به طبیعت وارد می‌کند، بمراتب بیشتر از بهره‌ای است که از آلودن محیط زیست دریافت می‌کند. از این رو ، با بکار بستن امکانات عملی و علمی می‌کوشد کمترین زیان را به طبیعت وارد آورد. امروزه تولید زباله در شهرهای بزرگ مسئله آفرین شده است. فرایند تولید زباله که خود ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: معارف اسلامی و الهیات

تفسیر چند آیه قرآن، تاریخ نجوم، لغت نامه قرآنی و ... 1) تفسیر آیات: «انّا زَیَّنا السَّماء الدُّنیاء بِزینه الکَواکِب[i]» ما آسمان پائین را با ستارگان تزئین کردیم. در این آیه می‌گوید «آسمان پائین را با کواکب تزئین کردیم» در حالیکه فرضیه‌ای که در آن زمان بر افکار دانشمندان حاکم بود می‌گفت فقط آسمان بالا آسمان ستارگان ثابت است (آسمان هشتم طبق فرضیه بطلیموس)ولی چنانکه می‌دانیم ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: گردشگری و توریسم

قطعه سنگ نامنظم خاکستری رنگی است که بر روی آن نقش‌زنی ایستاده حجاری شده است. با وجود خرابی و آسیب‌های وارده به این مجسمه،‌ وضع و حالت و لباس‌های مجسمه ظاهراً دال بر زن بودن این مجسمه زیبا دارد. این مجسمه در مسیر ایذه به طرف مسجد سلیمان پس از پشت سرگذاشتن آبادی پیون و تنگ لیموچی در سوسن واقع شده است. قلعه تل این قلعه توسط محمدتقی‌خان بختیاری در سرتلی در ناحیه ایذه بنا شده است. ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: علوم تغذیه

شرح گیاه گیاه ماش بومی هندوستان است ولی در نقاط دیگر از جمله ایران می روید دانه ماش غنی از پروتئین بوده و بعنوان ماده غذائی مورد مصرف دارد وهمچنین بعنوان غذای دام تیز مصرف می گردد. ماش گیاهی است یکساله به شکل بوته ای یا بالا رونده ریشه های آن مستقیم و قدری منشعب هستند. ساقه ها راست، ظرفیت، منشعب کرک دار، به رنگ سبز روشن و به ارتفاع 45 تا 90 سانتی متر می باشند. گل آذین آن بصورت ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: گردشگری و توریسم

ایذه یک شهر تاریخی است و آ‌ثاری از زمان‌های بسیار قدیم در آن به جا مانده است. این شهر در روزگار عیلامیان اهمیت و عظمت بسیار داشته و مرکز آن آنزان یا آشتیان بوده و در عهد ساسانیان نیز نام و اعتبار داشته است. در کتابهای تاریخی و جغرافی دوران بعد از اسلام نیز نام این شهر ذکر شده است. مقدسی و ابن‌خرداد و یاقوت حموی از ایذه نام برده‌اند. آتشکده‌ای هم در آن شهر بود که تا زمان ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: مهندسی نساجی

اتو لباس های پشمی اتو ضمن اینکه لباس‌های شما را زیبا و منحصر به فرد می‌کند، باعث میکروب‌کشی آنها نیز می‌شود فرید قدیری - هیچ لباسی را پیدا نمی‌کنید که بعد از شست‌و‌شو نیاز به «اتو» نداشته باشد. «اتو» نوعی لوازم خانگی است که ارتباط تنگاتنگی با پوشاک دارد. بدون «اتو» لباس‌های شما خاصیت یک‌بار مصرف را پیدا می‌کند چون به محض کثیف‌شدن دیگر نمی‌توانید آن را به تن کنید. «اتو» بعد از ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: زندگینامه مشاهیر و بزرگان

زندگى کوتاه زهراى مرضیه(س) برکات بى‏شمارى را به دنبال داشت، برکات معنویش سراسر تاریخ اسلامى را فرا گرفت، حکایت‏هاى پیامبر(ص) و ائمه اهل بیت(ع) از رفتار خداپسندانه‏اش بالاترین مدرسه انسان‏سازى آنان بود، مفسران ژرف‏اندیش در ذیل سوره کوثر، فاطمه(س) و فرزندانش را مصداق حقیقى کوثر - خیر کثیر - دانسته‏اند (1) ، که خداوند آنها را به پیامبرش عنایت کرد پس نمى‏توان برکات وجودى فاطمه(س) را ...

تعداد صفحه: ۸۷ دسته بندی: معارف اسلامی و الهیات

توحید « چرا درباره ی خدا به بحث و تحقیق بپردازیم » انتاژ مکتبهای مقعود و گوناگون فلسفی ، و گسترش مکتب « ماتریالیسم » در میان جوانان و دانش پژوهان گروهی را بر آن داشته است که از خود چنین سؤال کنند. چرا بشر درباره خدا و مذهب و مسائل ماوراء طبیعت به بحث و تحقیق بپردازد ؟ اصولاً بحث و بررسی پیرامون موجود یا موجوداتی که از قلمرو حس و تجربه بیرون است ، بود و نبود آنها در زندگی بشر ...

تعداد صفحه: ۱۸۲ دسته بندی: تربیت بدنی

به نام خدا از اولین روز که به عنوان دانشجوی رشته ی مهندسی عمران واحد تربیت بدنی 2 را انتخاب نمودم ؛دغدغه ای در خاطرم به وجود آمدکه اگر استاد مربوطه رشته ای را بخواهد تخصصی به دانشجویانی نظیر من آموزش دهد ، آنگاه تکلیف چیست؟ علت این نگرانی آن بود که در این 21،20 سال عمر گذرانده شده ،آن ورزشی که نه تنها به عنوان ورزش بلکه به عنوان سرگرمی برای بچه های هم سن و سال خودم در کوچه های ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: روانشناسی

تعریف : ADHDاختلالی است که در آن پرتحرکی ، بی توجهی و رفتارهای ناگهانی بیشتر و شدیدتر از کودکان دیگر وجود دارد . ۳ تا ۵ درصد کودکان به این اختلال مبتلا هستند و در پسرها شایع تر است . ممکن است در بعضی بیشتر علائم پرتحرکی و رفتارهای ناگهانی و در گروهی علائم بی توجهی بیشتر دیده شود . علائم این بیماری قبل از ۷ سالگی شروع می شود ولی اغلب در دوران مدرسه مشکلات جدی ایجاد می گردد . علت ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

کودهایی که در مزارع شالی‌ کاری بکار می‌رود عبارتند از: کودهای سبز، کودهای دامی و کودهای شیمیایی. این کودها را باید در موقع مناسب به خاک اضافه کرد. اصولاً خاکی که کمتر از 2 درصد مواد آلی داشته باشد از نظر حاصلخیزی ضعیف است، چنین خاکی از ثبات و استقامت خوبی برخوردار نیست. این نوع خاک، آب و عناصر معدنی مورد لزوم گیاهان را نمی‌تواند در خود نگهدارد. کود سبز: کود سبز باقیمانده گیاهان ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: علوم تغذیه

معجزه لبنیات در رژیم لاغری مطالعات متخصصان تغذیه نشان داده است ، افراد بزرگسال چاق که رژیم پر از لبنیات مصرف می‌کنند ، بیش از افرادی که همان مقدار کالری به بدنشان وارد می‌کنند ،اما مصرف لبنیات در آنها کمتر است ، وزن کم میکنند وچربی می‌سوزانند . که این ماجرا تا حدی جدی است که محققان معتقدند اگر یک رژیم غنی از لبنیات را با رژیمی که از نظر مصرف لبنیات در حداقل است مقایسه کنید و ...

تعداد صفحه: ۶۶ دسته بندی: پروژه و طرح کارآفرینی

توصیف پروژه در این پروژه طرح تولید مواد پلاستیکی درشرکت تولیدی ظروف پلاستیکی و کفش مورد بررسی قرار می گیرد این شرکت واقع در خراسان رضوی،شهرستان فردوس قرار دارد و با هدف محرومیت زدایی،ایجاد شغل برای نیروی جوان و بیکاری منطقه،ایجاد درآمد،مشارکت در تولید صنعتی ملی و... اقدام به تولید محصولی که عبارتند از:انواع تولیدات پلاستیکی شامل کفش پلاستیکی،کفی،کفش دمپایی،و انواع ظروف پلاستیکی ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: پروژه و طرح کارآفرینی

صنعت آبمیوه مقدمه با رشد روز افزون جمعیت افزایش میزان مواد غذایی اهمیت فوق العاده ای پیدا کرده است . تکنولوژی پیشرفته مواد غذایی سبب شده که ما بتوانیم حداکثر استفاده را از تولیدات کشاورزی به عمل آوریم و ضایع شدن محصولات کشاورزی جلوگیری نماییم . صنعت آبمیوه ( آبمیوه نکتار و پوره میوه ) نیز یکی از جدید ترین رشته های صنایع غذایی است ، علی رغم اینکه به تازگی در ایران معمول گردیده به ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: تاریخ

این مسجد در سال 1943 میلادی از مقابل توسعه یافت و طرح تکامل آن اجرا شد. هنگامی که مقادسه از قبیله بنی جماعی از فلسطین به دمشق آمدند و در مسجد ابو صالح اقامت کردند که در منطقه باب شرقی قرار داشت مرض طاعون در میانشان گسترش یافت و اماماشان ابو صالح به آنان دستور داد که به سوی کوه ها بروند و در آنجا منتشر شوند .آنها کوه عاصیون را انتخاب کردند و در آنجا اقامت گزیدند که نهریزید از ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

خاک به قسمتی از زمین زراعتی گفته می‌شود که دارای مواد غذایی کافی بوده، عمق آن مناسب برای رشد ریشه، حرکت آب، نفوذ آب، جذب اکسیژن و گرما بود، و به این ترتیب برای رشد و نمو گیاهان مختلف زراعتی مناسب می‌باشد. با توجه به اینکه برنج احتیاج به توجه خاک نداشته و در خاکهای باتلاقی رشد می‌نماید، می‌تواند در خاکهای با درصد رس زیاد (60 درصد) رشد مناسبی داشته باشد. بهترین نوع خاک برای رشد ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: روانشناسی

مقدمه رنگ در زندگی انسان دارای مفهوم و اهمیت ویژه ای بوده و جایگاه خاصی دارد. درواقع رنگ موهبتی الهی است تا با آن زندگی جالب تر و زیباتر شود. جهان بدون رنگ امکان پذیر نیست و زندگی بدون رنگ دچار اختلال شده وخسارت می بیند. کلیه ارتباطات به کمک رنگ صورت می گیرد. انتخاب رنگ و ترجیح آن به رنگی دیگر امری طبیعی است. رنگ معیاری است برای شناخت شخصیت افراد. امروزه بیش از هر چیز اثرات ...

تعداد صفحه: ۲ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

a گل نخود فرنگی شبیه به گل لوبیا است یعنی نسبت به یک سطح متقارن است و از 5 گلبرگ که دو تای آنها بهم چسبیده‌اند تشکیل شده است. دستگاه تولید مثلی گل کامل است. یعنی نخود فرنگی دارای پرچم و مادگی هر دو می‌باشد. میوه این گیاه از نظر شکل شبیه به میوه لوبیا می‌باشد با این تفاوت غلاف که همان میوه است در نخود فرنگی سفت و لیفی و بیشتر از انواع غیر قابل استفاده می‌باشد. اصل و قدمت نخود ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: تاریخ

20 مهر 1350 با قرائت خطابه محمدرضا پهلوی در برابر مقبره کوروش هخامنشی در پاسارگاد، جشنهای 2500ساله شاهنشاهی آغاز شد. در این جشنها رؤسای جمهور، پادشاهان‌، نخست وزیران و هیأتهای بلندپایه بیش از یکصد کشور جهان همراه با صدها رقاصه و گروههای متعدد ارکستر وموزیک از کشورهای مختلف شرکت داشتند. صدها نوع غذا و نوشیدنی‌های سفارشی ازخارج کشور وارد شده وخیابان‌های تهران و دیگر شهرها چراغانی ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی هایی که مردم لهستان استفاده ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

تاریخچه پیاز یکی از سبزیهای مهم و مشهور دنیا است . این سبزی در بیشتر نقاط دنیا کشت می شود . پیاز گیاه بومی جنوب غربی آسیا و احتمالا مربوط به ناحیه ای بین فلسطین و هندوستان و یا منطقه شرق مدیترانه می باشد . بعضی ایران را موطن اصلی پیاز می دانند ، از زمانهای بسیار قدیم پیاز کشت می شده است و مردم به خصوصیات این سبزی پی برده اند . تاریخچه استفاده از آن به عنوان غذا به زمانی می رسد ...

تعداد صفحه: ۵۱ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

دربسیاری از فرایندها خشک کردن یک کار سخت و مهم است . یک بررسی پژوهشی نشان داد که در سال 1985 در آمریکا 4/2 کواد , افزون بر 20 کواد نیرو برای خشک کردن مصرف شده است . پس حتی درصد کوچکی صرفه جویی در مصرف انرژی بهبود قابل توجهی را در کارایی انرژی ایجاد می کند . افزون بر این دیگر کیفیت نهایی محصول غذایی به شدت تحت تأثیر روش و راهکار خشک کردن قرار دارد. در بخشهای بعد این فصل روشهای ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

رِد دوون (دوون قرمز) – بوستوروس اطّلاعات کلی رد دوون، که با عنوان "بومی قرمز" (رد نِیتیو) نیز شناخته می شود، از مرز انقراض رهایی یافته است. کمتر از 500 دوون شیرده در ایالات متحده باقی مانده است. از نظر تاریخی، رد دوون یک نژاد گاو گسترده می باشد. در آمریکا و در طول نیمه ی اوّل این قرن نژاد معروفی بود. توصیف رد دوون دارای اندازه ی متوسط، شاخ دار، قرمز پررنگ و نژادی چند منظوره می ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: مهندسی شیمی

اسید سولفوریک : اسید سولفوریک احتمالاً مهمترین ترکیب شیمیایی موجود است . و دهها مورد استفاده دارد که از تولید کود و پارچه تا ساخت دارو و مواد منفجره را شامل می شود این اسید در انباره که نوعی باطری است معمولاً در موتور اتومبیل مورد استفاده قرار می گیرد نیز وجود دارد اسید سولفوریک را به روش تماسی تقلید می کنند کانه هوایی که محتوی سولفید های فلزی یا گوگرد هستند در هوا سرخ یا برشته ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: علوم تغذیه

خواص معجزه آسای سیب سیب، یکی از سلامت بخش‌ترین خوراکی‌های اطراف ما محسوب می‌شود. از زمان‌های گذشته مردم جهان علاقه‌ی فراوانی به میوه‌ها داشتند. طبق نظر مورخان، منشاء اصلی سیب مناطق سردسیر شمال اروپا بوده و از آنجا این میوه‌ی با ارزش و مفید به نقاط دیگر جهان منتقل شده است. سیب یکی از میوه‌هایی است که قبل از دیگر میوه‌ها شناخته شد. تمدن انسان از دیر باز با سیب پیوند خورده است. سیب ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: علوم پزشکی

تغذیه زنان باردار بدون شک یکی از بزرگترین آرزو های تمامی‌ زنان، داشتن نوزادی سالم و تندرست است. به این جهت تمامی‌مادران سعی بر آن دارند تا عوامل مؤثر بر بهبود روند بارداری و نتیجه آن را مورد بررسی قرار دهند و تا جای ممکن از عوامل زیان‌آور دوری جویند. تغییرات زیادی در اثر بارداری در بدن مادر به وجود می‌آید و عوامل زیادی در تعیین روند صحیح بارداری و نتیجه بارداری موثر هستند. یکی ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه بیماری باکان یا بیماری غشای احمق برنج برای اولین بار توسط ژاپنی‌ها کشف شد که ناشی از آلودگی گیاه برنج به قارچ جیبریلا فوجیکوری است که گیاه آفت زده خیلی بلندتر از گیاه سالم بود. بعدها ماده‌ای از عصاره این قارچ بدست آمد که جیبرلین نامیده می‌شد. تا به حال بیش از 50 نوع جیبرلین شناخته شده است که همگی از نظر شیمیایی به هم نزدیک هستند. جیبرلین‌ها گروه مشخصی از هورمونهای گیاهی ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: بهداشت

مقدمه سخن را با نام یکتای هستی بخش آغاز می کنیم. جهان را خلق کرد و انسان را اشرف مخلوقات آفرید و او را از زمانی که نطفه ای کوچک بود رزق و روزی داد و جایگاه او را در بطن زن قرار داد تا این وجود لطیف و مهربان با پرورش او در درون وجودش ایثار و فداکاری را به نهایت برساند و لطف و رحمت بیکران الهی را به او بشناساند و آنگاه که این موجود کوچک قدم به عرصه حیات گذاشت، زن، (مادر) نام گرفت ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: علوم پزشکی

تقسیم بندی باکتری ها در میکروب شناسی مواد غذایی به صورت ذیل بدون در نظر گرفتن طبقه بندی سیستماتیک آن تا حدود زیادی به شناخت گروه های میکروبی و نوع فسادی که در مواد غذایی ایجاد می کنند کمک می نماید . در اینجا به طور مختصر با این گروه ها آشنا می شویم: 1 باکتری های مولد اسید لاکتیک : این گروه بیشتر شامل خانواده لاکتوباکتریاسه است که قند ها را تخمیر کرده و تولید اسید لاکتیک می کند . ...

تعداد صفحه: ۷۱ دسته بندی: علوم پزشکی

چطور طولانی‌تر و بهتر زندگی کنیم(ولی نه شیرین‌تر) امروزه تعداد دیابتی‌ها نسبت به آنچه که قبلاً وجود داشت. خیلی بیشتر است(تنها 15 میلیون امریکایی که نیمی از آنها به این موضوع آگاهی ندارند، مبتلا هستند)، نه به خاطر آن که طول عمر بیشتری یافته‌اند بلکه از آن جهت که وقوع اختلال در حال افزایش می‌باشد. اغلب کسانی که دیابت ندارند، تصور نمی‌کنند این وضعیت مشکلات خاصی ایجاد نماید. تا ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت